Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 parasta dropshipping-toimittajaa ja oikean valitseminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 parasta dropshipping-toimittajaa ja oikean valitseminen

Toimittajien valinta on kriittinen askel, joka jokaisen dropshipping-yrityksen on otettava. Mutta on niin monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon, kun etsit dropshipping-toimittajia.

Vaikka tiedät jo, mitä tuotteita haluat myydä, ja olet varma, että ne menestyvät yrityksesi kannalta, sinun on varmistettava, että löydät dropshipping-toimittajat, jotka voivat tarjota yrityksesi korkealaatuista palvelua. ansaitsee.

Juuri siksi olemme koonneet tämän artikkelin. Annamme sinulle luettelon parhaista dropshipping-toimittajista sekä vinkkejä oikean palvelun valitsemiseen yrityksellesi. Opit myös eron dropshipping-toimittajien ja dropshipping-tukkukaupan välillä. Lisäksi laitamme joukkoon punaisia ​​lippuja, joihin sinun tulee kiinnittää huomiota, kun etsit dropshipping-toimittajia.

Dropshipping-toimittajien merkitys

Dropshipping-toimittajat ovat olennainen osa jokaista dropshipping-liiketoimintaa. Ilman toimittajia dropshipping-yritykset eivät pysty elättämään itseään, koska niillä ei ole tuotteita toimitettavana asiakkailleen. Siksi on tärkeää, että osaat löytää dropshipping-toimittajia joka auttaa yritystäsi menestymään ilman ongelmia.

Dropshipping-toimittajat vs. dropshipping-tukkukauppiaat

Ennen kuin alat etsiä dropshipping-toimittajia, on tärkeää ymmärtää ero myyjien ja tukkumyyjien välillä.

Dropshipping-toimittajat ovat toimittajia, jotka käyvät kauppaa tietyllä tuotevalikoimalla. He mainostavat tyypillisesti tuotteitaan dropshipping-alustojen kautta ja veloittavat korkeamman hinnan yksikköä kohti kuin tukkukauppiaat. Dropshipping-yrittäjät, jotka haluavat myydä ainutlaatuisia tuotteita verkossa, hyötyvät eniten näistä toimittajista.

Dropshipping-tukkukauppiaat ovat tavarantoimittajia, jotka myyvät tuotteita irtotavarana alhaisin kustannuksin. Työskentely heidän kanssaan tarkoittaa, että pystyt tarjoamaan asiakkaillesi edullisia hintoja. Monilla dropshipping-tukkukauppiailla on omat itsenäiset verkkosivustonsa, mutta ei ole harvinaista, että he käyttävät alustoja ja sovelluksia varastonsa esittelyyn.

6 parasta dropshipping-toimittajaa vuonna 2021

Nyt kun ymmärrät dropshipping-toimittajien tärkeyden, sukeltakaamme vuoden 2021 parhaiden dropshipping-yritysten luetteloomme.

1. Automaattisesti

Automizely on dropshipping-alusta, jonka avulla on helppo löytää mahtavia tuotteita myytäväksi verkossa.

Automizelyn avulla pääset käsiksi valtavaan valikoimaan erilaisia ​​AliExpressin tuotteita muutamalla napsautuksella. Olipa kyse muotista, elektroniikasta, leluista, kauneudesta tai seuraavasta trendituotteesta – Automizelyn avulla voit helposti löytää tuotteita dropshipping-toimittajilta kaikkialta maailmasta ja lisätä ne välittömästi omaan verkkokauppaasi.

AlIExpress-toimittajat tarjoavat tyypillisesti erilaisia ​​toimitustapoja tavaroiden toimittamiseen asiakkaan ovelle. Voit halutessasi toimittaa tuotteet ePacketin, Chinliexpra Postin, AliExpress Shippingin tai UPS/DHL/FedExin kautta. Toimittajilla voi olla toimipisteitä eri maissa, joten toimitusajat voivat vaihdella sen mukaan, minne haluat heidän lähettävän tuotteet. Voit kuitenkin tehdä elämästäsi helpompaa noudattamalla näitä toimitusvinkkejä.

Tuotteiden lisääminen myymälään Automizely dropshippingillä ei maksa mitään – voit käyttää heidän ilmaista suunnitelmaansa, aloita myynti jo tänään.

2. Painava

tulosta tilauksesta dropshipping

Printful on tilaustulostus dropshipping-palvelu, jonka avulla voit myydä räätälöityjä tuotteita maailmanlaajuisesti. Asiakkaasi voivat valita useista taideteoksista, jotka tulostetaan huppareihin, t-paitoihin, kannettavan tietokoneen koteloihin ja muihin tuotteisiin. Painetut toimittajat valmistavat sitten tuotteet ja toimittavat ne suoraan asiakkaillesi. Saat seurantanumeron, kun tuote on lähetetty.

Tuotteiden räätälöinnin lisäksi Printful antaa sinulle mahdollisuuden toimittaa tuotteet merkkipakkauksissa. Voit halutessasi kiinnittää pahvilaatikoihin merkkietikettejä, tuoteselosteita ja tarroja. Lisäksi voit hyödyntää Printfulin kumppanuutta joidenkin parhaiden maailmanlaajuisten lentoyhtiöiden kanssa saadaksesi alennettuja toimitushintoja.

Printfulin dropshipping-palvelu alkaa 29 dollarista kuukaudessa. Hinnoittelu sisältää pääsyn yrityksen tuotteiden personointityökaluun, jonka avulla asiakkaat voivat luoda ainutlaatuisia tuotteita suoraan verkkosivustollesi.

3. DropnShop

dropshipping ranskalaiset tuotteet

DropnShop on dropshipping-sovellus, joka on suunniteltu palvelemaan ranskalaisia ​​tuotteita myyviä verkkokauppoja. Se hankkii tuotteita johtavilta ranskalaisilta valmistajilta ja tarjoaa tuhansia SKU-tuotteita eri luokista. Kansainvälinen toimitus on saatavilla kohtuulliseen hintaan.

Mikä tekee DropnShopista mainitsemisen arvoisen tässä parhaiden dropshipping-yritysten luettelossa, on se, että kaikki sen tuotteet pidetään optimaalisissa olosuhteissa Ranskan lainsäädännön kriteerien mukaisesti. Joten myytkö lasten leluja tai ihonhoitotuotteita, voit olla varma, että asiakkaasi saavat kestäviä, korkealaatuisia tuotteita, kun lähetät tämän sovelluksen kautta. Kaikki tuotteet ovat 100 % valmistettu Ranskassa.

🔥 Empfohlen:  16 parasta sivustoa ja sovellusta jalkakuvien myymiseen ja rahan ansaitsemiseen verkossa

DropnShop tarjoaa ilmaisen paketin yrittäjille, jotka haluavat selata sen tuoteluetteloa. Jos haluat lisätä tuotteita kauppaasi, sinun on rekisteröidyttävä 14 dollarin kuukausittaiseen perhepakettiin.

4. GlowRoad

dropshipping intialaisia ​​toimittajia

GlowRoad on Shopify dropshipping -sovellus, joka tarjoaa sinulle luettelon toimittajista, joita intialaiset verkkokaupat tyypillisesti käyttävät. Voit pudottaa tuotteet Isoon-Britanniaan, Yhdysvaltoihin, Australiaan, Kanadaan ja yli 30 maahan. Valittavana on yli 10 000 korkean potentiaalin tuotetta, ja kaikki tuotteet Intian ulkopuolelle lähetetään manuaalisen laatutarkastuksen jälkeen GlowRoadin varastossa.

Palvelun avulla on myös helppo seurata tilauksiasi. Seurantanumero luodaan automaattisesti, kun paketti lähetetään, joten voit seurata sen liikettä reaaliajassa. Lisäksi GlowRoadilla on mahdollisuus lähettää kaikki tilauksen tuotteet yhdessä paketissa, joten asiakkaidesi ei tarvitse odottaa useiden pakettien saapumista.

GlowRoadilla ei ole maksua, ja se on ilmainen kaikille dropshipping-yrittäjille. Maksat vain ostamistasi tuotteista.

5. PlusOstaja

PlusBuyer on dropshipping-tukkuliike, joka on suunnattu yrityksille, jotka myyvät elektroniikkaa verkossa. Löydät sen verkkosivuilta hienoja tuotteita, kuten lahjatavaroita, digitaalisia tuotteita, kulutuselektroniikkaa jne. Tuotteet toimitetaan suoraan Kiinan parhailta valmistajilta ja ne ovat saatavilla erittäin kohtuulliseen hintaan.

PlusBuyer ei koskaan sisällytä laskuja tai mainosmateriaaleja asiakkaillesi lähetettyihin pakkauksiin, joten näyttää siltä, ​​että olet lähettänyt ne itse. Lisäksi se tarkistaa aina tilitiedot kahdesti estääkseen vilpillisen toiminnan, varsinkin jos laskutusosoite on eri kuin toimitusosoite. Tämä tarkoittaa, että sinun on pyydettävä asiakkaitasi vahvistamaan PayPal-tilinsä ennen tuotteen tilaamista kaupastasi.

PlusBuyer ei mainitse dropshipping-palvelunsa hintaa, mutta voit odottaa maksavasi tietyn summan tilauksen täyttämisestä.

6. Megatuotteet

megagoods dropshipper

Megagoods on Kaliforniassa toimiva dropshipping-alusta, jossa on yli 2000 elektroniikkatuotetta. Vaikka sillä ei ole suurinta tuoteluetteloa, se on hyvä vaihtoehto, jos etsit edullista kapeaa vaihtoehtoa dropshipping-yrityksen hoitamiseen. Jotkut luotettavimmista tuotemerkeistä, mukaan lukien Revlon ja Boss, käyttävät tätä alustaa tuotteidensa myymiseen.

Megagoods tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Tämän ikkunan avulla voit selata yrityksen varastoa ja saada käsityksen toimittajista ilman ennakkositoumusta. Jos päätät käyttää alustaa, maksat 14,99 dollaria kuukaudessa sen käyttämisestä. Lisäksi jokaisesta verkkosivustosi saamasta tilauksesta peritään 1,50 dollarin maksu. Tarkista lisämaksut varmistaaksesi, että marginaalisi ovat hyvät.

Dropshipping-toimittajien löytäminen

kuinka löytää vaatevalmistajia

Yleisesti ottaen dropshipping-toimittajat eivät ole tunnettuja kyvystään markkinoida itseään yleisölleen, joten oikeiden dropship-toimittajien löytäminen voi olla vaikea tehtävä.

Sinun on tiedettävä etukäteen, että dropshipping-toimittajien löytäminen yrityksellesi voi kestää hetken. Toinen asia, joka sinun tulee ottaa huomioon haussa, on se, että valitset toimittajia, jotka todennäköisesti sijaitsevat Aasiassa – kielimuuri saattaa viedä hieman totuttelua.

Siitä huolimatta voit löytää oikean dropshipping-toimittajan yrityksellesi. Tässä on muutamia vaiheita, joilla voit varmistaa, että löydät oikean:

1. Tutkimus

Kun olet päättänyt tuotteista, joita haluat myydä, tutki, mitkä dropshipping-toimittajat ovat siellä ja mitkä sopivat parhaiten tarpeisiisi. Saatat joutua valitsemaan kotimaisen tai ulkomaisen toimittajan välillä riippuen siitä, toimitatko tilauksia Yhdysvaltojen ulkopuolelle vai palveletko paikallisia asiakkaita. Kun valitset toimittajia, sinun tulee sukeltaa syvälle raaka-aineiden hankintaan, toimitusaikoihin ja palvelupotentiaaliin.

2. Ota yhteyttä toimittajiin

Keskustele tarpeisiisi sopivan dropshipping-toimittajan kanssa ja aloita suhde heidän kanssaan. Keskustelemalla heidän kanssaan voit esittää kysymyksiä heidän tarjoamistaan ​​palveluista. He voivat jopa antaa sinulle yhteystietoja joistakin nykyisistä asiakkaistaan, jotta voit saada ensikäden kokemusta työskentelystä toimittajan kanssa ennen kuin sitoudut niihin.

🔥 Empfohlen:  Miksi H3-tunniste on tärkeä hakukoneoptimoijalle? (5 parasta etua)

Hyvien suhteiden ylläpitäminen dropshipping-toimittajiin alusta alkaen tarkoittaa, että kun aloitat liiketoiminnan yhdessä, sinulla on luottamus. Näin on helpompi saada vastauksia kysymyksiin nopeasti ja riidat ratkaistaan ​​välittömästi. Loppujen lopuksi olet samassa joukkueessa.

3. Tarkista Toimittajan tekniikka

Vaikka dropshipping-toimittajilla on yleensä vanhentuneita verkkosivustoja, monet hyvät toimittajat investoivat teknologiaan tehostaakseen asiakkaiden toimintaa. Ominaisuudet, kuten haettava tilaushistoria, mukautettavat tietosyötteet ja yksityiskohtainen tuoteluettelo, tekevät asioista kätevää verkkokauppiaille. Joillakin toimittajilla on järjestelmiä, joiden avulla voit tehdä tilauksia sähköpostitse. Tämä saattaa kuulostaa vähäiseltä edulta, mutta se on itse asiassa luksusta myymälöiden omistajille – sinun ei tarvitse soittaa jokaiseen tilaukseen tai laittaa sitä manuaalisesti toimittajan verkkosivustolle. Lähetä vain sähköpostia.

4. Tilaa näytteitä toimittajalta

Kun olet valinnut kaksi tai kolme parasta toimittajaa, joiden kanssa asioida, tilaa heiltä näytteitä itse. Testaa heidän palvelun laatuaan, toimitusaikoja, pakkauksia ja muita toimittajaan liittyviä kysymyksiä, joita sinulla saattaa olla, jotta olet täysin tyytyväinen valintaasi. Tuotenäytteiden tilaaminen dropship-toimittajalta on olennainen osa toimittajien valintaa, sillä sen avulla voit nähdä omakohtaisesti, kuinka asiakkaasi kokevat myymäläsi.

5. Tilaa kilpailusta

Jos joku kilpailijoistasi käyttää samaa toimittajaa kuin sinä, voit selvittää, kuinka toimittaja pakkaa tuotteensa ja tarjoaa heille palveluita, kuten mukautettuja merkintöjä. Jos kilpailijasi käyttää muita toimittajia, voit tilata heiltä saadaksesi käsityksen palvelun tasosta, joka sinun on tarjottava sijoittuaksesi kilpailijoihin.

6. Löydä oikea toimittaja yrityksellesi

Kun valitset toimittajia, monet voivat vaikuttaa hyvältä, kun katsot heidän arvostelujaan ja heidän tarjoamiaan tuotteita, mutta kun perehdyt liiketoimintaan, ne eivät välttämättä sovi yleisöllesi. Tämä voi johtua heidän käyttämistään raaka-aineista, tavasta, jolla he harjoittavat liiketoimintaa, tai tavasta, jolla he käsittelevät palautuksia. Muista keskustella tavarantoimittajien kanssa ja tutustua heidän liiketoimintaansa ennen kuin sitoudut työskentelemään heidän kanssaan. Vaikka voit päättää olla käyttämättä toimittajaa ongelmien ilmetessä, vahinko on saattanut jo tapahtua ja tuotemerkkisi on saattanut vahingoittua.

7. Vältettävät tavarantoimittajien pudotukset

On vaikea tietää, mitkä dropship-toimittajat valita, mutta on joitakin merkkejä siitä, että toimittajaa tulee välttää hinnalla millä hyvänsä. Huonojen arvostelujen, negatiivisen palautteen ja halpojen tuotteiden lisäksi on muitakin tekijöitä, jotka voivat paljastaa huonon dropshipping-toimittajan.

  • Jos dropship-toimittaja vaatii kuukausittaisia ​​tai jatkuvia maksuja asioidakseen heidän kanssaan, tämä on huono merkki. Jatkuvat maksut voivat tarkoittaa, että toimittaja on osa hakemistoa yksittäisen toimittajan sijaan.

  • On normaalia, että ennakkotilausmaksut nousevat hieman tilauksen koosta tai monimutkaisuudesta riippuen tai laskevat joukkotilauksen yhteydessä. Tutkimus nostaa esiin toimittajat, jotka veloittavat tavallista korkeampia ennakkotilausmaksuja, joista haluat pysyä erossa.

  • Tilauksen vähimmäiskoko on toinen asia, joka on pidettävä mielessä dropship-toimittajaa valittaessa. Suurimman osan ajasta toimittaja on valmis veloittamaan vähimmäistilausmaksun ja täyttämään tilaukset sitä mukaa kun ne tulevat. Tämä tarkoittaa, että jos toimittajan tilauksen vähimmäiskoko on 200, sinun on maksettava 200 yksikköä etukäteen, mutta toimittaja täyttää tilaukset. koska ne tulevat verkkokaupastasi. Toimittajia, jotka kieltäytyvät tekemästä tätä, tulisi välttää, koska he sopivat paremmin dropshipping-tukkumyyntiin.

Useiden toimittajien dropshipping-edut

Kun kyse on dropshippingistä, älä usko, että sinun tarvitsee luottaa tuotteidesi hankintaan. Useiden dropshipping-toimittajien valitseminen yrityksellesi tuo lukuisia etuja. Katsotaanpa niitä alla.

🔥 Empfohlen:  Thrive Theme Builder Review 2023: Verkkosivustojen rakentaminen on juuri nyt helpompaa

1. Lisää tuotteita saatavilla

Kun etsit dropshipping-toimittajia yrityksellesi, sinun on pohdittava toimittajien tarjoamia tuotteita. Yksi tärkeimmistä ja selkeistä eduista, joita useiden toimittajien valitseminen yrityksellesi tuo mukanaan, on se, että he voivat todennäköisesti tarjota sinulle laajemman valikoiman tuotteita myymälääsi varten. Vaihtoehtoja on aina hyvä olla – jos sinulla on enemmän valinnanvaraa, on helpompi löytää tuotteita, joista asiakkaasi pitävät.

2. Lisää liikesuhteita

Dropshipperinä suhteet toimittajiisi ovat niin tärkeä. Loppujen lopuksi ilman niitä sinulla ei ole tuotteita toimitettavana asiakkaillesi. Tämä tarkoittaa, että on sinun etujen mukaista luoda myönteinen ja hedelmällinen suhde tavarantoimittajiisi.

Jos päätät käyttää useita dropshipping-toimittajia hankkiaksesi tuotteitasi, sinulla on mahdollisuus aloittaa ja kasvattaa lukuisia liikesuhteita. Tämä voi lopulta olla sinulle suureksi hyödyksi, kun yrityksesi kasvaa ja laajenee.

3. Yksityinen merkintä

AliExpress dropshipping toimittajat eivät yleensä tarjoa mukautettua merkintätukea dropshipping-yrityksille. Jos pystyt kuitenkin osoittamaan heille, että voit tuottaa jatkuvasti tuloja myymällä heidän tuotteitaan, avaat heille todennäköisemmin mahdollisuuksia tarjota tätä palvelua. Voit aina ottaa yhteyttä jokaiseen dropshipping-toimittajaan suoraan viestillä ja tiedustella asiaa tarkemmin henkilökohtaisesti.

Tutustu wikissämme oppiaksesi kuinka yksityinen merkintä toimii verkkokaupassa.

4. Arvioi tuotteesi laatu

Kun valitset toimittajia, jotka auttavat sinua hoitamaan liiketoimintaasi, sinun kannattaa löytää sellaisia, jotka voivat tarjota sinulle korkealaatuisia tuotteita. Tämä tarkoittaa, että työskentely useiden dropshipping-toimittajien kanssa, varsinkin kun olet aloittamassa liiketoimintaasi, auttaa sinua ymmärtämään paremmin testitilauksiesi kautta saamiesi tuotteiden laadun. Jos voit vertailla eri dropshipping-toimittajien tuotteita valintaprosessin aikana, saat paljon enemmän tietoa siitä, mitkä tuotteet sopivat parhaiten dropshipping-myymälääsi.

5. Ymmärrä asiakkaasi kokemuksia

Dropshipperinä on tärkeää, että yrität ymmärtää asiakkaasi kokemusta kaupastasi. Tämä pätee erityisesti tuotteidesi toimituksiin. Asiakaskokemuksesi ymmärtäminen auttaa sinua tunnistamaan tapoja, joilla dropshipping-toimittajasi voivat parantaa myymälällesi tarjoamiaan palveluja. Tämä on mahdollisesti vielä tärkeämpää, jos lähetät useita toimittajia, koska niiden tarjoama palvelu voi vaihdella hieman.

Yhteenveto: Kuinka löytää, valita ja käsitellä dropshipping-toimittajia

Dropshipperinä et tule toimeen ilman laadukkaita toimittajia. Koska et varastoi tuotteita, on tärkeää, että dropshipping-toimittajat ovat aitoja ja lähettävät tuotteet ajoissa. Toivottavasti yllämainitsemamme vinkit ja alustat auttavat sinua löytämään toimittajia, jotka helpottavat verkkokauppaliiketoiminnan hoitamista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että seuraavat vaiheet sinun on suoritettava varmistaaksesi, että löydät hyviä dropshipping-toimittajia:

  1. Tutki dropshipping-toimittajia siellä
  2. Kysy palvelusta
  3. Kysy toimittajan teknologiasta
  4. Tilaa näytteitä toimittajalta
  5. Osta kilpailijoiden toimittajilta
  6. Tutustu toimittajan liiketoimintaan
  7. Vältä dropshipping-toimittajia, jotka veloittavat jatkuvan maksun

Dropshipping on edelleen kannattavaa liiketoimintaa vuonna 2021, joten varmista, että aloitat oikealla jalalla etsimällä luotettavia dropshipping-toimittajia, jotka tehostavat myymäläsi toimintaa. Onnea!


Haluatko oppia lisää?

Table of Contents