Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 parasta Firefox VPN -lisäosaa vuonna 2023 (ilmainen ja premium)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 parasta Firefox VPN -lisäosaa vuonna 2023 (ilmainen ja premium)

Kiireessä?
Paras Firefox VPN -lisäosa vuonna 2023, kuten löytyy meidän sivuiltamme, on NordVPN!


Tarvitsetko VPN:n Firefoxille? Tässä ovat parhaat Firefox VPN -lisäosat ja kuinka pääset alkuun niiden kanssa.

Nämä voivat auttaa sinua huijaamaan online-sijaintisi ja suoratoistamaan sisältöä turvallisesti.

Mitä tulee kuluttajien tietosuojaan verkossa, Firefox on yksi suosituimmista Internet-selaimista.

Toisin kuin kilpailijansa, kuten Chrome ja Explorer, Firefox keskittyy enemmän kuluttajien yksityisyyteen, joten se on hyvä valinta, jos olet huolissasi yksityisyydestä.

Vaikka se on suojattu ja avoimen lähdekoodin selain, sinun tulee käyttää Firefox VPN -lisäosia, jos haluat parantaa verkkoturvaasi.

VPN salaa selaustietosi ja peittää IP-osoitteesi, jolloin voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja sensuurin.

Valittavana on kuitenkin yli 300 Firefox VPN -lisäosaa, joten on melko haastavaa löytää turvallinen ja luotettava VPN Mozilla Firefoxille.

Mutta älä huoli; Olemme tehneet työstäsi hieman helpompaa löytämällä kuusi parasta Firefox VPN -lisäosaa.

Parhaat Firefox VPN -lisäosat 2023

Katsotaanpa kuutta suosituinta Firefox VPN -lisäosaa:

  1. NordVPN – 🏆
  2. Surfhai
  3. AtlasVPN
  4. ExpressVPN
  5. Yksityinen Internet-yhteys
  6. Ivacy VPN

1. NordVPN

NordVPN on yksi markkinoiden suosituimmista VPN-palvelujen tarjoajista nykyään, ja se tarjoaa yhden helppokäyttöisistä palveluista.

Se on yksi suosituimmista Firefox VPN -lisäosista, ja sen käyttäjät voivat selata sitä nimettömästi.

Yksityisten tietojen korkealuokkaisen suojauksen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta Nord on epäilemättä kilpailukykyinen vaihtoehto markkinoiden muille suurille VPN-palveluntarjoajille.

Yksi erityinen näkökohta, joka tekee tästä VPN-palveluntarjoajasta erottuvan joukosta, on se, että sen asiakkaat voivat lähettää Internet-liikennettä kahden VPN-palvelimen kautta (eikö olekin hämmästyttävää ja ainutlaatuista?).

Itse asiassa, jos olet todella huolissasi online-anonymiteetistä, Nord on ehdottomasti yksi arvokkaimmista vaihtoehdoista sinulle.

👉 Hanki NordVPN täältä

👉 Saat 63 % alennusta NordVPN:stä!

Lisäksi, vaikka et etsi online-yksityisyyttä joka päivä, arvostat sitä joka kerta, kun vaihdat erityisen arkaluonteisia tai yksityisiä tietoja.

Lisäksi NordVPN tarjoaa pääsyn Tor-anonymisointiverkkoon, mikä tekee yhteytesi jäljittämisestä todella vaikeaa.

Ei vain, että tämän verkon avulla voit jopa käyttää piilotettuja verkkosivustoja (no, ehkä pienemmällä nopeudella).

Epäilemättä Nord on leimattu maailman turvallisimmaksi VPN-palveluntarjoajaksi.

Lisäksi sen pääkonttori sijaitsee Panamassa, mikä tarkoittaa, että sen ei tarvitse noudattaa amerikkalaisia ​​tai eurooppalaisia ​​määräyksiä.

Näin ollen kuka tahansa (ei edes valtion elimet) voi pakottaa yrityksen luovuttamaan arkaluonteisia käyttäjätietoja.

Lisäksi voit nauttia Internetistä, joka yhdistää verkkosi kultastandardin mukaisella salauksella ilman, että sinun tarvitsee huolehtia tietojesi kirjautumisesta.

Toisin kuin muut ensisijaiset VPN-palvelut, Nord tarjoaa rajoitetun määrän ominaisuuksia.

Ja tämä on sekä etu että haitta tämän VPN-palveluntarjoajan käyttämisestä.

Se on hyvä, koska vähemmän ominaisuuksia tekee siitä käyttäjäystävällisemmän, kun taas rajoitetut ominaisuudet ovat haittapuoli.

2. Surfhai

Surfshark on uusi lisäys Firefox VPN -lisäosien markkinoille. Yleisesti ottaen tämä hiljattain käyttöön otettu Virtual Private Network -palveluntarjoaja tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Se tarjoaa lukuisia nopeita VPN-palvelimia ja tietosuojaominaisuuksia ja antaa sinun käyttää yhtä tiliä rajoittamattomalla määrällä laitteita samanaikaisesti.

Okei, olemme samaa mieltä siitä, että Surfshark VPN: n käytön hinta on hieman korkeampi kuin muiden VPN-palveluntarjoajien tarjoama hinta, mutta se ansaitsee kunnian, koska yritys yrittää parantaa läpinäkyvyyttään.

👉 Kokeile Surfsharkia ILMAISEKSI

Se on erinomainen vaihtoehto, jos olet online-suoratoistoalustojen fani ja haluat käyttää erilaista maantieteellisesti rajoitettua sisältöä, kuten Netflixin amerikkalaista versiota.

Itse asiassa Surfshark VPN:n avulla voit käyttää Netflix-kirjastoa yli 15 eri maassa (se on jotain, kaikki VPN eivät takaa sinua!).

Sen VPN-palvelimet tulevat suurella nopeudella.

🔥 Empfohlen:  Kuinka hakkeroida iPhone vuonna 2023 (4 parasta menetelmää!)

Tiedämme kaikki, kuinka tärkeää on saada VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa nopeita ja luotettavia palvelimia, ja voimme luvata sinulle, että Surfshark VPN ei koskaan petä sinua tässä suhteessa.

Lisäksi tämä Brittiläisille Neitsytsaarilla sijaitseva VPN-palvelujen tarjoaja on yksi hienoimmista asiakaspalvelun tarjoajista.

Itse asiassa voit keskustella sen tukitiimin kanssa 24–7 useilla kielillä.

Sen lisäksi Surfshark VPN pitää käyttäjiensä yksityisyyden mallinsa keskipisteenä, vaikka se perustuukin oletukseen, jonka muutama VPN-asiantuntija on kyseenalaistanut.

Lisäksi se väittää noudattavansa tiukkaa kirjautumattomuuskäytäntöä, mikä tarkoittaa, että se ei koskaan kirjaa käyttäjien IP-osoitteita, käytetyn kaistanleveyden määrää, selaushistoriaa ja muita tietoja.

Toisin kuin kilpailijansa, Surfshark VPN tarjoaa premium-käyttäjilleen mahdollisuuden käyttää palveluaan rajoittamattomalla määrällä laitteita samanaikaisesti yhdellä tilillä.

3. Atlas VPN

Atlas VPN on yksi erinomaisista freemium (ilmainen plus premium) Firefox VPN -lisäosista, joita on helppo käyttää ja jotka tarjoavat ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Koska se on yksi nopeimmin kasvavista VPN-palveluista (käynnistettiin tammikuussa 2020), se johti menestyksekkäästi Nord Securityn (yritys, joka myös omistaa NordVPN:n) ostamaan Atlasin seuraavana vuonna.

Atlasin salaus on jotain, mitä voit odottaa premium-VPN-palveluntarjoajalta.

Kun yhdistät laitteesi Atlas VPN -palvelimeen, Internet-liikenne salataan sotilasluokan AES-256-koodilla.

👉 Hanki Atlas VPN ILMAISEKSI

Se on käytännössä rikkoutumaton suojausmenetelmä, jota melkein kaikki markkinoilla olevat VPN-palveluntarjoajat käyttävät.

Atlas VPN:n käyttämät suojausprotokollavalinnat ovat kuitenkin hieman rajoitetumpia. Oletuksena kaikki sen sovellukset käyttävät IKEv2-protokollaa.

Suosittelemme kuitenkin vahvasti vaihtamaan salausprotokollan manuaalisesti edistyneeseen WireGuard-protokollaan.

WireGuard on paljon turvallisempi ja nopeampi ja käyttää vähemmän tietoa kuin IKEv2-protokolla.

Näiden lisäksi Atlas VPN:ssä on kill switch -ominaisuus, joka katkaisee laitteen Internetistä aina, kun VPN-yhteytesi katkeaa jostain syystä.

Tämän seurauksena se estää todellista IP-osoitettasi vuotamasta. Tämä tappamiskytkin on oletusarvoisesti käytössä kaikissa sovelluksissa, mukaan lukien iOS.

Vaikka monet VPN-palveluntarjoajat eivät tarjoa tappamiskytkintä iPadille ja iPhonelle, olemme iloisia, että Atlas on pyrkinyt pitämään toiminnallisuutensa samana eri alustoilla.

Voit kuitenkin poistaa tämän työkalun pysyvästi käytöstä VPN:n Asetukset-valikon Sovellusasetukset-osiossa. Mutta suosittelemme, että jätät sen päälle.

Lisäksi, jos olet Atlas VPN:n premium-käyttäjä, saat tilauksesi mukana Double VPN -lisäosan nimeltä MultiHop+.

Se lähettää liikennettäsi kahden eri VPN-palvelimen kautta, kun taas vakaa VPN-yhteys käyttää yhtä palvelinta.

Löydät nämä palvelimet Privacy Pro -välilehdeltä. No, tällä hetkellä saatavilla on kaksi vaihtoehtoa: Pohjois-Amerikka ja Eurooppa.

4. ExpressVPN

ExpressVPN on yksi suosituista Firefox VPN -lisäosista, jonka avulla käyttäjät voivat selata nimettömästi, suoratoistaa rajattomasti, piilottaa IP-osoitteensa ja poistaa rajoitettujen sivustojen eston.

Muutaman viime vuoden aikana monet VPN-asiantuntijat ovat tehneet testejä ja arvioita, ja ExpressVPN on osoittanut olevansa yksi maailman parhaista VPN-palveluntarjoajista.

Asiantuntijoiden mukaan se on paras vaihtoehto, jos etsit nopeaa, turvallista ja hintansa arvoista VPN:ää.

Halusitpa käyttää VPN-palveluntarjoajaasi, ExpressVPN on erinomainen valinta sinulle.

Toisin kuin muut suuret VPN-palveluntarjoajat, kuten Nord, Brittiläisille Neitsytsaarille perustuvassa palvelussa on selausnopeustesti, joka auttaa käyttäjiä valitsemaan sopivan palvelimen.

Lisäksi ExpressVPN:n käyttöliittymä on yksinkertainen, käyttäjäystävällinen ja suoraviivainen.

Siksi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että joudut törmäämään joihinkin ongelmiin tai joutuisit tekemään vaikeita valintoja.

Itse asiassa voit vain nojata taaksepäin ja nauttia maailmanluokan VPN-kokemuksesta käyttäessäsi tätä VPN-palveluntarjoajaa.

Lisäksi se on jälleen yksi markkinoiden parhaista valinnoista palvelun turvallisuuden kannalta. Se suojaa kaikki tietosi.

Itse asiassa se salasi Internet-yhteyden käyttäjien ja palvelimien välillä, jotta tiedot eivät vaarantuneet.

Lisäksi se ei kirjaa online-toimintojasi tai VPN-palvelimia, joihin olet yhteydessä.

Tämän lisäksi ExpressVPN:n pääkonttori on Brittiläisillä Neitsytsaarilla, joten se ei kuulu Yhdysvaltojen tai Euroopan lainkäyttövaltaan.

🔥 Empfohlen:  Hemingwayn arvostelu

Lisäksi voit määrittää tämän VPN-palveluntarjoajan melkein kaikkiin digitaalisiin laitteisiin. Voit myös yhdistää 5 laitetta samanaikaisesti tilausta kohden.

5. Yksityinen Internet-yhteys

PIA (lyhenne sanoista Private Internet Access) on yksi parhaista saatavilla olevista Firefox VPN -lisäosista. Se korostaa yksityisyyttä, koska se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi käyttäjät ostavat VPN:n.

Se ei kuitenkaan tarjoa lisäominaisuuksia muihin VPN-palveluntarjoajiin verrattuna.

Vaikka se on luokiteltu puolihyväksi VPN-palveluntarjoajaksi, sillä on joukko palvelimia ja käyttäjäystävällinen sovellus.

Yksityinen Internet-yhteys sijaitsee Yhdysvalloissa ja perustettiin vuonna 2010. Siinä on vaikuttavia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan VPN-palveluntarjoajan.

Sillä on myös kirjautumattomuuskäytäntö, mikä tarkoittaa, että PIA ei kirjaa tietojasi, kun se käyttää korkeasti salattua yhteyttä.

Tarkemmin sanottuna tietosi eivät ole PIA:n ja kolmansien osapuolien uteliaiden silmien saatavilla.

Näiden lisäksi se tarjoaa parhaan mahdollisen suojan yksityisyytesi suojaamisessa. Jos joku pyytää henkilökohtaisia ​​tietojasi, PIA ei voi luovuttaa niitä, koska sillä ei ole niitä.

Lisäksi tällä yhdysvaltalaisella VPN-palveluntarjoajalla on yli 34 000 palvelinta 70 maassa.

Siten voit helposti löytää fantastisen yhteyden suurella selausnopeudella missä tahansa haluamassasi maassa.

Maantieteellisten rajoitusten suhteen PIA on kaukana edellä, koska se voi helposti poistaa Netflixin tiukan maantieteellisen eston.

Siinä ei vielä kaikki; yksityinen Internet-yhteys (PIA) tarjoaa jopa pääsyn HBO Maxiin, Amazon Prime Videoon, Disney+:aan ja Huluun eri maissa.

Lisäksi saat runsaasti yhteysmahdollisuuksia, koska se on saatavilla Mac-, iOS-, Linux-, Android- ja Windows-käyttöjärjestelmissä.

Lisäksi yksi PIA-tili tarjoaa pääsyn 10 eri laitteen sovelluksiin.

Ja näin ollen voit selata turvallisesti ja nimettömästi kaikilla laitteillasi. Lisäksi siinä on selainlaajennukset Firefoxille, Operalle, Mozillalle ja Google Chromelle.

Joten voimme sanoa, että yksityinen Internet-yhteys on todellakin yksi parhaista Firefox VPN -lisäosista.

6. Ivacy VPN

Ivacy on Singaporessa toimiva Firefox VPN -lisäosa, joka on turvallinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat olla anonyymi selatessaan Internetiä.

Se ei kirjaa Internet-liikennettäsi tai istuntotietojasi eikä siksi kerää tietoja online-toiminnastasi.

Sinun tarvitsee vain kirjoittaa sähköpostiosoitteesi käyttääksesi tätä palvelua (se, ei muuta). Lisäksi se poistetaan 12 kuukauden kuluessa käyttämättömyydestä.

Lisäksi Ivacy on tunnettu siitä, että se tarjoaa käyttäjilleen nopeita VPN-palvelimia. Itse asiassa se oli yksi markkinoiden parhaista nopeuden suhteen.

Joten voimme sanoa, että Ivacy VPN tarjoaa nopean ratkaisun halvemmalla. Lisäksi se on helppokäyttöinen ja siinä on selkeästi suunniteltu käyttöliittymä.

Lisäksi Ivacy-sovellus tarjoaa käyttäjille kahdeksan vaihtoehtoa navigointiin.

Joitakin sen pääominaisuuksia ovat eston poistaminen, suojattu lataus ja suoratoisto.

Voit myös ladata ja käyttää tätä VPN:ää lähes kaikenlaisissa laitteissa, kuten Linuxissa, iOS:ssä, pelikonsoleissa ja Androidissa.

Voit jopa käyttää sitä, jos et halua suoratoistaa maantieteellisesti rajoitettua sisältöä Disney+:ssa, Hulussa, Netflixissä, Amazon Primessa ja muissa palveluissa.

Sen lisäksi voit käyttää kymmentä laitetta samanaikaisesti vain yhdellä tilauksella, ja se on rehellisesti sanottuna vaikuttavaa.

Lisäksi Ivacy VPN -näytön aloitusikkuna, jossa olet, ja mukana tulee suuri ON/OFF-kytkin. Ja siksi et koskaan epäile, oletko yhteydessä vai et.

Lisäksi voit valita yhteyden muodostavan kaupungin tai maan välillä.

Itse asiassa se tarjoaa 41 maata, joista valita, vaikka jokaisessa näistä maista ei ole enemmän kaupunkeja, joista valita.

Lisäksi Ivacyn sijaintitoiminto on erittäin intuitiivinen, joten asiakkaiden on todella helppo muodostaa yhteys haluamaansa sijaintiin.

Kuinka ottaa VPN käyttöön Firefoxilla

VPN:n käyttöönotto Firefoxilla ei ole rakettitiedettä. Itse asiassa se on paljon helpompaa kuin odotit.

Kun olet valinnut luotettavan Firefox VPN -lisäosan yllä olevasta luettelosta, voit selata Internetiä turvallisesti VPN:n avulla noudattamalla seuraavia ohjeita.

🔥 Empfohlen:  Bitwarden-käyttäjät: Kuinka monet ihmiset käyttävät Bitwardenia vuonna 2023?

Valitse ensin suojattu ja tietosuojaystävällinen VPN-palvelujen tarjoaja (suosittelemme NordVPN:ää).

Vieraile seuraavaksi suosikki VPN-palveluntarjoajasi virallisella verkkosivustolla ja lataa laitteellesi sopiva sovellus.

Tämän jälkeen anna käyttöoikeudet ja asenna sitten selaimen laajennus/sovellus.

Kun asennusprosessi on ohi, valitse luotettava VPN-palvelin. Mikä tahansa palvelin on hyvä, jos haluat VPN: n yksityisyyssyistä.

Jos kuitenkin aiot käyttää sitä maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön matkustaessasi, varmista, että valitset palvelimen paikassa, jossa verkkosisältöä ei ole estetty.

Odota sitten pari sekuntia, kunnes yhteys muodostuu. Tyhjennä sitten evästeet ja välimuisti.

Nyt sinun pitäisi pystyä selaamaan Internetiä nimettömästi Firefoxin kautta.

Kuinka valita parhaat Firefox VPN -lisäosat

Useimmille henkilöille avain luotettaviin Firefox VPN -lisäkkeisiin on turvallisuus ja yksityisyys, eikä yllä olevassa luettelossamme ole ainuttakaan VPN:ää, joka pettäisi sinut tällä osastolla.

Monet käyttäjät ovat kuitenkin enemmän huolissaan VPN-palveluntarjoajan toimivuudesta.

Voit esimerkiksi käyttää VPN:ää ulkomaisen Netflixin tai useiden muiden suoratoistopalveluiden katseluun, käyttää sosiaalisen verkostoitumisen alustoja, kuten WhatsAppia ja Facebookia, joissa ne ovat rajoitettuja, tai seurata urheilua ulkomailla matkustaessasi.

Siksi on välttämätöntä harkita myös muita toimintoja.

Nopeus on tärkeä näkökohta, varsinkin jos käytät Firefox-selainta estettyihin suoratoistopalveluihin tai torrentien lataamiseen.

Tämä johtuu siitä, että et halua Firefox VPN -lisäosien hidastavan selaintasi.

Lisäksi Firefox voi olla vähän resurssiraskas, joten VPN:n on oltava kevyt ja huomaamaton.

Lisäksi on tärkeää valita VPN, joka tarjoaa enemmän palvelimia, koska et halua missata mitään maantieteellisesti rajoitettua sisältöä verkossa.

Luotettavat Firefox VPN -lisäosat on myös täytettävä kiinteillä ominaisuuksilla, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon aloittelijoille ja tekniikkaa taitaville käyttäjille.

Nord on tällä hetkellä suosituin suosituksemme, ja uskomme aidosti, että se on yksi markkinoiden parhaista Firefox VPN -lisäosista.

Se on täynnä ainutlaatuisia ominaisuuksia ja helppokäyttöinen selaimessa.

UKK

Onko Firefoxilla sisäänrakennettu VPN?

Firefox-internet-selaimessa on sisäänrakennettu asetus, jonka avulla käyttäjät voivat määrittää välityspalvelinyhteydet manuaalisesti.

Sillä on jopa oma Virtual Private Network -palvelu, vaikka se ei ole sisäänrakennettu itse Internet-selaimeen.

Pitäisikö minun käyttää ilmaista VPN:ää Mozilla Firefoxille?

Suora vastaus kysymykseesi on iso ei.

Vaikka markkinoilla on monia Firefox VPN -lisäosia, emme ehdottomasti suosittele niiden käyttöä.

Tämä johtuu siitä, että premium-VPN-palveluntarjoajat, kuten NordVPN, tarjoavat sinulle paljon enemmän kuin ilmaisen.

Ilmaiset VPN-palveluntarjoajat eivät ole tarpeeksi turvallisia, niillä on rajoitettu kaistanleveys ja nopeus, eivätkä useimmissa tapauksissa sisällä IP- ja WebRTC-vuotosuojausta.

Ja siksi tämä rikkoo automaattisesti koko VPN:n käytön syytä.

Tukeeko Firefox Androidissa lisäosia?

Valitettavasti Firefox VPN -lisäosia voidaan käyttää vain PC:llä (Windows tai Mac).

Tämä johtuu siitä, että mobiiliselaimet (Android tai iOS) eivät tue mitään laajennuksia.

Yhteenvetona vuoden 2023 parhaat VPN:t ovat;

Johtopäätös

Ja tässä ollaan keskustelumme lopussa. Tässä artikkelissa on puhuttu kuudesta markkinoiden parhaasta Firefox VPN -lisäosasta.

Jos pyydät meitä valitsemaan yhden näistä, se on ehdottomasti NordVPN.

Tämä johtuu siitä, että se salaa Internet-liikenteesi ja estää kaikenlaiset IP-vuodot.

Lisäksi se muodostaa yhteyden automaattisesti aina, kun käynnistät Firefox-internetselaimen, mikä tekee siitä parhaan Firefox VPN -lisäosan kirjassani.