Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 parasta graafisen suunnittelun verkkosivustoa luovaa inspiraatiota varten

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 parasta graafisen suunnittelun verkkosivustoa luovaa inspiraatiota varten

Kun projektin tai esityksen loppuun saattaminen on yksin sinun vastuullasi, päädyt usein ideoimaan. Resurssien puute luovaa suunnittelua varten tarkoittaa tehotonta grafiikkaa sisällytettäväksi esityksiin, mikä lopulta vaatii sinua tyytymään vähempään.

Parhaan liikegraafisen suunnittelun, typografian, käyttöliittymäsuunnittelun, kuvitusten, painokuvioiden ja muiden graafisen suunnittelun komponenttien löytäminen ei ole ruusupenkkiä. Tiedätkö Movableinkin mukaan, että 90 % tiedosta, jonka aivomme säilyttävät päivän päätteeksi, on kaikki visuaalista.

Siksi olemme tuoneet sinulle parhaat graafisen suunnittelun verkkosivustot luovia ideoita digitaalisen portfoliosi visuaalisen laadun parantamiseen. Katsotaanpa, mitä nämä uskomattomat verkkosivustot ovat.

Parhaat graafisen suunnittelun verkkosivustot, joista voit saada inspiraatiota

Parhaat graafisen suunnittelun verkkosivustot, joista voit saada inspiraatiota

Seuraavat ovat suosituimmat graafisen suunnittelun verkkosivustot, jotka toimivat parhaana luovan inspiraation lähteenä sinulle:

Alex Coven

Ensimmäinen sivusto parhaiden graafisen suunnittelun sivustojen joukossa on Alex Coven. Sivusto on melko vaatimaton, mutta erittäin tehokas. Se kuvaa sen palveluita ja etuja yksinkertaisesti ja selkeästi. Esimerkiksi sen ensimmäinen kotisivu sisältää Alex Covenin tekemisen. Se havainnollistaa Alexin kolmea ammattia, mukaan lukien graafinen suunnittelija, kirjailija ja verkkokehittäjä.

Alex Coven on viisaasti käyttänyt taidettaan kuvaamaan kaikkia palveluitaan enemmän suunnittelun avulla sen sijaan, että olisi kirjoittanut niitä kuvaavan lyhyen kappaleen. Huomaat kuinka hän käytti koko sivuston aluetta vain piirtäessään palveluita grafiikan avulla.

Aktiivinen teoria

Se on yksi parhaista esimerkeistä siitä, kuinka graafinen suunnittelu ja animaatiot voivat katsoa silmiämme verkkosivuston kautta ja saada sinut tutustumaan sen palveluihin.

Active Theory on nimenomaan kekseliäs digitaalisten luomusten studio. Kuten sen nimestä voi päätellä, sen verkkosivuston on osoitettava ensimmäinen katsaus digitaalisiin palveluihinsa. Joten kun astut tälle sivustolle, saatat ajatella, että olet kirjoittanut jonkin valtavan 3D-elokuvan traileriin. Se yksinkertaisesti kertoo sinulle verkkosivustosta ja pitää vain yhden toimintakehotuksen loitolla ohjatakseen meidät sen palveluihin. No, yksi verkkosivuston toimintakehotus riittää vakuuttamaan meidät, koska siinä ei ole kyse kirjoittamisen voimasta, vaan se toimii graafisen suunnittelun ja animaatioiden voimalla.

🔥 Empfohlen:  14 parasta WhatsApp-vakoilusovellusta Androidille ja iPhonelle vuonna 2023 (ilmainen ja maksullinen)


Studio&More

Tämä sivusto on elävä esimerkki siitä, kuinka jännittävä graafisen suunnittelun verkkosivusto voi olla. Sivustolla on käytetty monipuolista grafiikkaa, ja jokainen osio on levinnyt sinne tänne, mikä tekee siitä kiehtovan ja uteliaan samanaikaisesti. Se on käyttänyt verkkosivuston jokaista nurkkaa. Kun yksi verkkosivuston osio vie sinut sen palveluihin, sen kolme muuta osiota ovat nimeltään Careers, The Studio ja Fun.

Se on paljastanut jokaisen tarinansa kuviensa takana verkkosivuilla olevien kulissien takana olevien videoiden kautta. Suosittelemme tutustumaan sen showreeliin, joka on sijoitettu sivuston keskelle. Sen ääni ja muotoilu lumoavat sinut pian, etkä voi irrottaa katsettasi katsomatta koko esittelyvideota. Sen animoitu aktiivinen 3D-logo itsessään merkitsee sen brändi-identiteettiä.

Buzzworthy Studio

Suosittelemme, että klikkaat tätä verkkosivustoa, ja olet innostunut sen 3D-suunnittelusta heti seuraavassa hetkessä. Sivusto avautuu punaisen ja valkoisen värin sekoituksena. Se kiehtoo sinua lainauksella “Luomme poikkeuksellisia digitaalisia ratkaisuja, jotka pitävät ihmiset puhumassa”.

Sitten se käyttää koko verkkosivustoa ja kuvaa sen palveluita silmiä kiehtovilla kuvilla ja erikoisilla nimillä, jotka houkuttelevat katsomaan. Se vie sinut osoittimeen, jossa se kysyy, mitä apua haluat kuhinan arvoiselta studiolta. Se esittelee neljä vaihtoehtoa, mukaan lukien markkinointi, verkkosivusto, chat ja brändi. Joten jos etsit luovia ideoita, tämä verkkosivusto on otettava huomioon.Beeple

Erityisesti Beeple on esimerkki yksiväristen tai yksiväristen kuvioiden tehokkuudesta. Se voi tarjota sinulle VJ-leikkeitä, animoituja lyhytelokuvia ja muita digitaalisia sovelluksia, jotka Beeple on nimennyt yksilöllisesti.

Saat koko animoidun kokemuksen yhdellä värillä. Haluan viedä sinut hauskalle kiertueelle Beeple tarjoaa myös kulissien takana olevia videoita, jotka ruokkivat sinua ainutlaatuisella kokemuksella, tiedolla ja hauskuudella digitaalisesta maailmasta.

William LaChance

William LaChancella on maalaustausta. Vaikka William LaChance ei kuulu graafisen suunnittelun alaan, hän osaa käyttää grafiikkaa tehokkaasti työssään.

🔥 Empfohlen:  Vendoo Enterprise: Premium-palvelut suurille myyjille

Kun avaat verkkosivuston, opit kuinka tehokkaalta monivärinen verkkosivusto näyttää. Yhdellä verkkosivustolla käytetään runsaasti värejä, ja myös yhdessä kuvassa. Löydät Williamin palvelut yksitellen sekä jännittävän kuvan, jonka Instagram- ja Twitter-kahva sijaitsee verkkosivuston näkökulmassa. Monivärinen kuvio jatkuu koko ajan

Johtopäätös

Siksi nämä ovat parhaita graafisen suunnittelun verkkosivustoja luoville ideoille. Yleinen asia, jonka löysimme kaikista yllä mainituista verkkosivustoista, on yksinkertaisuus. Pidä se yksinkertaisena, pidä se tehokkaana. Se neuvoo sinua esittelemään parasta mahdollista työtä verkkosivustosi aloitussivullasi. Merkittävimmän työsi tulee varmistaa ensimmäinen sijoitus verkkosivustollasi.

Hyödynnä kaikki mahdolliset graafisen suunnittelun komponentit mukaan lukien värit, typografia, valokuvaus, liikkeet, animaatiot, tehosteet, kuvat jne. Suuremmat kuvat ja koko sivustosi näytön käyttö on saanut enemmän painoarvoa suunnittelussa.

UKK

Mikä on paras freelance-sivusto graafisille suunnittelijoille?

Parhaat freelance-sivustot graafisille suunnittelijoille ovat:

  • Fiverr
  • Upwork
  • 99 mallia
  • Freelancer.com
  • FlexJobs

Pitäisikö graafisilla suunnittelijoilla olla verkkosivusto?

Kyllä, graafisilla suunnittelijoilla pitäisi olla verkkosivusto, koska se auttaa potentiaalisia asiakkaita näkemään suunnittelijan työn. Näin asiakkaat ymmärtävät ja ymmärtävät, millaista työtä he voivat odottaa graafiselta suunnittelijalta.

Kuinka voin myydä grafiikkaa verkossa?

Voit myydä grafiikkasi verkossa seuraavien avulla:

  • Etsy
  • Taideverkko
  • Suunnitteluleikkaukset
  • MalliHirviö
  • Redbubble

Table of Contents