Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 parasta sisällönkirjoittajatyyppiä, joita tarvitset liiketoimintasi kasvattamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 parasta sisällönkirjoittajatyyppiä, joita tarvitset liiketoimintasi kasvattamiseen

Erinomaiset tuotteet ja erinomainen asiakaspalvelu eivät enää riitä auttamaan yritystä menestymään.

Suosituimmat SERP-luokitukset ja hyödyllistä viranomaissisältöä täynnä olevat verkkosivustot ovat digitaaliajan välttämättömyystarvikkeita, joten luotettava tapa luoda kaikki tämä sisältö on välttämätön.

Kumppanuus kokeneiden freelancerien, mukaan lukien freelance-sisällön kirjoittajien, kanssa voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Mutta mitä sisällöntuottaja itse asiassa tekee, ja mitkä monista sisällönkirjoittajista sopivat yrityksellesi?

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä sisällön kirjoittaja tekee?

Kun useimmat markkinoijat ja yritysten omistajat ajattelevat kirjoitustehtävien ulkoistamista, he ajattelevat välittömästi kaikkia blogitekstejä, joita he tarvitsevat pitääkseen verkkosivustonsa jatkuvasti ajan tasalla.

Vaikka useimmat sisällön kirjoittajat käsittelevät blogikirjoituksia, he voivat kuitenkin auttaa sinua myös monissa muissa kirjoitustyypeissä. Tässä on joitain suosittuja esimerkkejä:

  • lehdistötiedotteet
  • Tekninen sisältö
  • Käyttöoppaat ja pitkät artikkelit
  • Valkoiset paperit
  • SEO sisältö
  • Sisältöä uutiskirjeitä ja sähköpostia varten
  • Sosiaalinen media sumuttaa julkaisuja

Useimmat sisällön kirjoittajat myös oikolukevat, muokkaavat ja tarkistavat sisältöään tarpeen mukaan.

6 suosituinta sisällönkirjoittajatyyppiä

Millaiset sisällönkirjoittajat ovat siis hyödyllisimpiä sinun kaltaisillesi digiajan yrityksille? Se riippuu sinusta sisällön tarpeisiin ja digitaalisen markkinointistrategiasi nykyiset tavoitteet.

Seuraavassa on kuusi tärkeää esimerkkiä.

1. SEO kirjoittajat

SEO-kirjoittajat ovat yhtä kysyttyjä kuin syystäkin. Kyllä, tehokas sisältö houkuttelee yleisöä ja vastaa riittävästi heidän mahdollisiin huolenaiheisiinsa. Se auttaa kuitenkin myös lisäämään hakukoneen näkyvyyttä ja nostamaan SERP-sijoituksia.

SEO-kirjoittajilla on vankka käsitys avainsanoista ja niiden suhteesta SERP-sijoituksiin. Heillä on myös kyky luoda sujuvaa, skannattavaa sisältöä, joka näyttää yhtä hyvältä Googlelle kuin asiakkaan vierailijoille.

2. Copywriters

Copywriterit ovat olleet olemassa jo kauan ennen kuin digitaalinen markkinointi tuli, ja ne ovat edelleen välttämättömiä kaikenlaisille yrityksille. Heidän ensisijaisena tehtävänsä on laatia houkuttelevaa kirjallista sisältöä, joka on suunniteltu tuotteen markkinointiin tai muuten kiinnostaa yleisöä brändiin.

🔥 Empfohlen:  25 parasta kannattavaa kotipohjaista yritysideaa vuonna 2023

Tekstinkirjoittaja voi myös säveltää verkkosisältöä tai SEO-materiaalia. Useimmat ovat kuitenkin erikoistuneet vaihtoehtoihin, kuten lehdistötiedotteisiin, aloitussivun kopioihin, myyntimateriaaliin, kotisivun sisältöön ja muuhun kirjalliseen materiaaliin kohdennettua markkinointia varten.

3. Ghostwriters

Toisinaan yritys- tai markkinointitiimi tarvitsee tavan täyttää tietoaukot yrityksen sisällä tai virtaviivaistaa auktoriteettisisällön luomisprosessia eri tarkoituksiin. Silloin on kätevää saada kirjoitustiimiisi ammattimainen haamukirjoittaja.

Ghostwriters tuottaa sisältöä, joka lopulta hyvitetään kolmannen osapuolen organisaatiolle tai muulle taholle.

Jotkut käyttävät monia hattuja ja käsittelevät useita aiheita, kun taas toiset ovat erikoistuneet vain yhdelle tai kahdelle asiantuntemuksen alalle – kuten laki tai brändäys, vain muutaman esimerkin mainitakseni.

4. Sosiaalisen median kirjoittajat

Vankka sosiaalisen median läsnäolo on ratkaisevan tärkeää digiajan yrityksille, ja se vaatii hyvin erityistä kirjoittamista.

Sosiaalisen median kirjoittamisen on oltava tarpeeksi vakuuttavaa pysäyttämään ihmiset heidän raiteillaan ja vakuuttaa heidät lopettamaan vierittämisen tarpeeksi kauan tarkistaakseen sen.

Sosiaalisen median kirjoittajat ovat sisällön kirjoittajia, jotka ovat taitavia tuottamaan tämäntyyppistä materiaalia. He osaavat myös hyvin käyttää sosiaalisen median syötteitä kertoakseen vakuuttavia jatkuvia bränditarinoita, jotka saavat yleisön palaamaan lisää.

5. Tekniset kirjoittajat

Tekniset kirjoittajat ovat erikoistuneet monimutkaisten teknisten aiheiden, kuten tekniikan, rahoituksen, ohjelmoinnin, ohjelmistojen, robotiikan ja helpottamiseksi kohdeyleisön saataville.

He voivat kirjoittaa verkkosisältöä, joka käsittelee näitä aiheita, mutta monet tekniset kirjoittajat tuottavat sen sijaan oppaita, ohjeita ja oppaita.

Hyvä tekninen kirjoittaja osaa sekä puhua alan asiantuntijoille omalla tasollaan ja tuoda uusia yleisöjä monimutkaisiin aiheisiin lähestyttävissä tavoilla.

6. Pitkän muodon sisällön kirjoittajat

Pitkäkestoisella sisällöllä, joka kaivaa aihetta syvälle, on nykyään suuri kysyntä, koska se houkuttelee molempia hakukoneita. Se vaatii kuitenkin erittäin ammattitaitoisia sisällöntuottajia, jotka ymmärtävät, mikä tekee upeasta pitkän muodon kirjoittamisesta tehokkaan.

🔥 Empfohlen:  5 parasta seurattavaa sijoittajaa vuonna 2023

Ammattimaiset pitkän linjan kirjoittajat ovat erinomaisia ​​tutkijoita, jotka ovat hyviä järjestämään tietoa ja muotoilemaan sitä tavalla, joka on verkkolukijoiden saatavilla.

He voivat erikoistua e-kirjoihin, tapaustutkimuksiin, tiedotteisiin, ohjeoppaisiin, syvälle sukeltaviin blogiartikkeleihin tai kaikkiin näihin.

Erikoistuneet sisällönkirjoittajat

Monet markkinoijat ja yritykset saattavat haluta palkata sisällönkirjoittajia, jotka ovat myös markkinaraon asiantuntijoita, varsinkin jos he toimivat aloilla, jotka vaativat tietyntyyppistä asiantuntemusta.

Asiantunteva niche-sisällön kirjoittaja tuntee alasi yhtä hyvin kuin sinäkin ja voi helposti auttaa sinua kaikessa aina arvovaltaisista vierasblogeista, jotka kääntävät päitä B2B-sisältöön, joka todella puhuu asiakaskuntasi kieltä.

Seuraavassa on muutamia keskeisiä esimerkkejä kirjoittajista, jotka ovat erikoistuneet tämäntyyppisiin sisällönkirjoituspalveluihin.

B2B-kirjoittajat

Markkinointi alan vertaisille on yksinkertaisesti erilaista kuin markkinointi jokapäiväisille kuluttajille. Se vaatii erityistä lähestymistapaa ja syvää alan tuntemusta sekä ammattitaidolla B2B-kirjoittajat ovat hallitseneet sen.

Lääketieteen kirjoittajat

Kirjoittajan on tunnettava ala erittäin hyvin voidakseen kirjoittaa hyvin terveydenhoidosta, lääketieteestä ja vastaavista aiheista.

Tästä syystä monet lääketieteelliset niche-kirjoittajat ovat myös nykyisiä tai entisiä terveydenhuollon ammattilaisia, jotka voivat puhua käytännön kokemuksen ja muodollisen koulutuksen pohjalta.

Talouskirjoittajat

Kuten lääketiede, laki ja muut vastaavat ammatilliset aiheet, myös rahoitusmaailmalla on oma kielenkäyttönsä ja lähestymistapansa erilaisiin asioihin, ja talouskirjoittajat ovat perehtyneet kaikkeen tarvittavaan.

Talouskirjoittajat voivat olla rahan, sijoittamisen, kryptovaluutan, henkilökohtaisen rahoituksen ja monien muiden ala-aiheiden asiantuntijoita.

Siellä on myös kirjoittajia, joilla on asiantuntemusta laista, SaaS-palvelusta, markkinoinnista, autoteollisuudesta, koulutuksesta ja monilta muilta aloilta.

Paketoida

Nykypäivän digitaaliaikana erinomaiset tuotteet ja erinomainen asiakaspalvelu eivät yksin riitä liiketoiminnan menestykseen. Parhaat sijoitukset hakukoneissa ja laadukas sisältö verkkosivustoilla ovat tärkeitä.

Yhteistyö kokeneiden freelancerien, mukaan lukien sisällöntuottajien, kanssa voi auttaa yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Sisällön kirjoittajat voivat auttaa erilaisissa kirjoitustehtävissä, mukaan lukien blogiviestit, lehdistötiedotteet, tekninen sisältö, ohjeet, tiedotteet, hakukoneoptimoinnin sisältö ja sosiaalisen median tiivisteet.

🔥 Empfohlen:  Robottikokki, joka on koulutettu maistamaan ruokaa

Erityyppiset sisällön kirjoittajat, kuten hakukoneoptimoijat, tekstinkirjoittajat, haamukirjoittajat, sosiaalisen median kirjoittajat, markkinaraon asiantuntijat ja alan asiantuntijat voivat tarjota arvokasta asiantuntemusta ja taitoja riippuen yrityksen sisältötarpeista ja markkinointitavoitteista.

Hyödyntämällä ammattimaisten sisällöntuottajien kykyjä yritykset voivat parantaa digitaalisen markkinoinnin strategioitaan ja olla tehokkaasti vuorovaikutuksessa kohdeyleisönsä kanssa, mikä viime kädessä edistää menestystä nykypäivän kilpailullisessa verkkoympäristössä.

Oletko valmis skaalaamaan sisällöntuotantotyösi seuraavalle tasolle? Ilmoittaudu mukaan a 14 päivän ilmainen WriterAccess-kokeilu tänään ja tapaa uusi unelmakirjoittajien tiimisi!

Table of Contents