Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 parasta SOCKS5 VPN:ää vuonna 2023 (nopea ja turvallinen)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 parasta SOCKS5 VPN:ää vuonna 2023 (nopea ja turvallinen)

Kiireessä?
Paras SOCKS5 VPN vuonna 2023, kuten löytyy meiltä, ​​on NordVPN!


SOCKS5 on itse asiassa vaihtoehto VPN:lle jäljitellä sijaintiasi. Jos etsit nopeaa ratkaisua sijaintisi piilottamiseen Internet-palveluntarjoajalta ja verkkosivustoilta, voit käyttää SOCKS5:tä.

Se tarjoaa erilaisia ​​IP-osoitteita maantieteellisten rajoitusten voittamiseksi, ja voit nauttia sijainnin perusteella estetystä sisällöstä verkossa.

SOCKS5 ei kuitenkaan voi suojata DNS-pyyntöjäsi, jotka Internet-palveluntarjoaja tarvittaessa huomaa.

Joten et koskaan saavuta täydellistä turvallisuutta ja yksityisyyttä käyttämällä yksin SOCKS5:tä. Paras tapa on käyttää suojausominaisuudena SOCKS5:n mukana tulevaa VPN:ää.

Yritimme löytää parhaita VPN-verkkoja, jotka tukevat SOCKS5:tä ja tarjoavat erinomaisen yksityisyyden, ja olemme jakaneet sen tiedot täällä puolestasi.

Valitsimme parhaat SOCKS5 VPN:t tiettyjen keskeisten ominaisuuksien perusteella, kuten nopea online-suoratoisto, sotilasluokan salaus, edistyneet tietoturvapalvelut, 24/7-asiakastuki, saatavuus kaikilla alustoilla, vastine rahalle ja uskottavuus.

Tarkan vaatimuksesi perusteella voit helposti löytää parhaan SOCKS5 VPN:n kuudesta tässä artikkelissa luettelemastamme VPN:stä.

Paras SOCKS5 VPN vuonna 2023

Olemme lisänneet kuusi parasta VPN:ää, jotka tukevat SOCKS5:tä.

Tässä artikkelissa lisätyt tiedot perustuvat tunnettuihin blogeihin, henkilökohtaisiin kokemuksiin ja käyttäjien arvosteluihin.

 1. NordVPN – 🏆
 2. Surfhai
 3. Atlas VPN
 4. IPVanish
 5. Piilota minut
 6. Yksityinen VPN

1. NordVPN

Meillä on NordVPN ensimmäinen valinta parhaalle SOCKS5 VPN:lle. Se on kuuluisa useimpien maailman tunnetuista suoratoistopalveluista.

Olimme hämmästyneitä tarkistaessamme luettelon. NordVPN:n avulla voit helposti katsella Netflixiä, Hulua, DAZN:ää, Amazon Prime Videota, Disney Plusia ja monia muita.

Erityisesti NordVPN:n päämaja sijaitsee Panamassa, Keski-Amerikan maassa, joka on vapaa viiden, yhdeksän ja neljäntoista silmän valvonnasta ja valvonnasta.

Siksi voit uskoa heidän lupaukseensa tiukasta kirjautumattomuudesta. NordVPN on lisännyt SOCKS5:n yhdeksi ominaisuuksistaan ​​ilman lisäkuluja.

Voit käyttää NordVPN:ää kaikilla laitteillasi, olipa kyseessä Android, Windows, iOS, Linux tai macOS.

👉 Hanki NordVPN täältä

👉 Saat 63 % alennusta NordVPN:stä!

NordVPN on hyvä myös torrentia varten. Pystyimme hyödyntämään Vuzea, Delugea, qBittorrentia jne. ilman nopeusrajoituksia.

NordVPN mahdollistaa 6 yhteyttä samanaikaisesti ja tarjoaa 24/7 live-chat-tuen käyttäjilleen. Jos haluat VPN:n, joka tukee rajattomasti laitteita yhdellä tilauksella, keskustelemme muutamasta tässä artikkelissa.

Koska NordVPN on osa 60 maata, joissa on tuhansia palvelimia, se on salamannopea eikä se koskaan salli verkon nopeuden erottamista ennen VPN-yhteyden muodostamista ja sen jälkeen.

Se sisältää edistyneitä ominaisuuksia Internetin nopeuden ja vakauden optimoimiseksi.

Double-hop-ominaisuus mahdollistaa kaksinkertaisen salauksen ohjaamalla liikennettä kahden palvelun kautta yhden sijasta. Se kaksinkertaistaa suojan perääntymistä vastaan.

NordVPN:n mukana tulee NordLynx-niminen protokolla, joka on kehitetty optimoimaan VPN-suorituskykyä. Se on johdannainen WireGuard-protokollasta, joka on markkinoiden paras.

Löysimme VPN:n olevan yhteensopiva Tor-selaimen kanssa ja sisältää hämäriä palvelimia sotilasluokan 256-bittisen AES-salauksen avulla.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat automaattinen tappokytkin Internet-palveluntarjoajan perääntymisen ja identiteetin paljastamisen välttämiseksi, SmartDNS, DNS-vuodosuojaus, haittaohjelmien ja tietojenkalastelun suojaus, monitekijätodennus ja monet muut.

Jos sinulla on kuusi laitetta tai vähemmän, NordVPN on epäilemättä paras SOCKS5 VPN sinulle.

2. Surfhai

Surfshark on hämmästyttävä VPN SOCKS5-välityspalvelintuella ja tarjoaa suojan kaikille laitteillesi yhdellä tilauksella.

Se voi helposti poistaa sijaintiin perustuvien rajoitusten eston yli 3200 palvelimen avulla, jotka on sijoitettu yli 65 maahan maailmanlaajuisesti.

Voit ostaa Surfshark-tilauksen pankkikorteilla, luottokorteilla, PayPalilla, Apple Paylla, Amazon Paylla, Google Paylla, kryptovaluuttalla jne.

🔥 Empfohlen:  Illinoisin IP-osoitteen saaminen vuonna 2023 (parhaat VPN:t)

Käytimme Surfsharkia ja vapautimme Hulun, Amazon Prime Videon, Netflixin, Disney Primen, YouTuben, DAZN:n, iPlayerin jne.

Erilaisten online-arvostelujen mukaan se voi vapauttaa myös monia muita suoratoistosivustoja.

👉 Kokeile Surfsharkia ILMAISEKSI

Joten mikä tekee Surfsharkista parhaan SOCKS5 VPN:n? Yksi Surfshark-tilaus voi yhdistää kaikki laitteesi ja perheesi laitteet ilman, että se vaikuttaa Internetin selausnopeuteen tai laitteen suorituskykyyn.

Se tukee macOS:ää, Windowsia, Androidia, iOS:ää, Android TV:tä, Linuxia, Amazon FireTV:tä ja monia muita. Surfshark on turvaominaisuuksien voimanpesä.

Se on rakennettu 256-bittisellä AES-salauksella, joka voi estää DNS-vuodot ja estää haittaohjelmia, mainoksia, hakkerointihyökkäyksiä jne.

Automaattinen tappokytkin on loistava suojausvaihtoehto Internet-yhteyden katkaisemiseen, kun VPN ei vahingossa muodosta yhteyttä.

Se muodostaa yhteyden Internetiin uudelleen, kun VPN on palannut vakaaseen yhteyteen.

Koska Surfhsarkilla on vain RAM-palvelimia ja se riippuu Alankomaiden kyberlaeista, voimme luottaa sen kirjautumattomuuteen.

Lisäksi VPN on käynyt läpi useita auditointeja, ja tulokset ovat julkisesti saatavilla.

Jaettu tunnelointiominaisuus voi reitittää Internet-liikennettäsi Internet-palveluntarjoajan sekä VPN:n kautta. Se antaa sinulle mahdollisuuden valita, mikä sovellus on yhdistettävä VPN-verkkoon.

Jaettu tunnelointi ei ole tällä hetkellä Applen käyttäjien käytettävissä. Siinä on myös multihop-ominaisuus, joka mahdollistaa kahden palvelimen liikenteen samanaikaisesti.

Se lisää turvallisuutta estämällä kaikenlaisen paluumatkan laitteellasi. Olemme myös iloisia Surfsharkin asiakastuen nopeasta vastauksesta ja avusta.

3. Atlas VPN

Atlas VPN:llä on suhteellisen vähän palvelimia (750) harvoissa paikoissa maailmanlaajuisesti. Mutta mikä yllätti meidät, oli sen suorituskyky ja ainutlaatuisuus.

Se on yksi harvoista maailmanluokan VPN-verkoista, jolla on luotettava ilmainen ja premium-versio.

Asiantuntijoiden mukaan VPN:llä on potentiaalia kasvaa nopeasti ja se voi kattaa useimmat sijainnit pian.

Nord Security, NordVPN:n, Surfshark VPN:n ja monien muiden mahdollisten VPN-verkkojen emoyhtiö, osti Atlas VPN:n vuonna 2021.

Atlas VPN tukee macOS:ää, Windowsia, Androidia, Android TV:tä, iOS:ää jne. ja vapautti useimmat Netflix-alueet menettämättä suoratoiston laatua.

👉 Hanki Atlas VPN ILMAISEKSI

Atlas VPN on paras sinulle, jos olet aloittelija.

Koska VPN tarjoaa ilmaisen palvelun rajoitetuilla ominaisuuksilla, voit käyttää sitä oppiaksesi kuinka VPN toimii. Tämä tekee siitä mielestämme parhaan ilmaisen SOCKS5 VPN: n.

Se on helppokäyttöinen ja toimii jopa Kiinassa.

Voit ladata nopeita torrent-tiedostoja käyttämällä ilmaista Atlas VPN:ää Kiinassa.

Koska VPN käyttää WireGuard-protokollaa, sen suorituskyky on vertaansa vailla verrattuna VPN:ihin, joilla on samanlainen alhainen palvelinmäärä.

Live-testin perusteella Atlas VPN saavutti 97 Mbps nopeuden 100 Mbps Internet-yhteydellä.

Voit epäilemättä käyttää Atlas VPN:ää Disney Plus:n, Amazon Prime Videon, Hulun, BBC iPlayerin, HBO Maxin jne. katseluun.

Huomasimme kuitenkin, että Atlas VPN:n ilmainen versio rajoittaa suorituskykyään 5 Gt:n kuukausittaisella datakatolla aiemman 10 Gt:n sijaan.

Atlas VPN lukee käyttöjärjestelmäsi, laitemallisi, sähköpostiosoitteesi jne. tietosuojasopimuksensa perusteella. Koska nämä tiedot eivät koskaan osoita todellista käyttäjää, yksityisyys on taattu.

Atlas VPN ei tarjoa monia edistyneitä ominaisuuksia, mutta siinä on vankat perusominaisuudet, kuten DNS-vuodon esto, WebRTc-vuotojen esto, IPv6-vuotojen esto, VPN-tappikytkin, jaettu tunnelointi jne.

4. IPVanish

IPVanish ei ole riippuvainen kolmansista osapuolista suurimmassa osassa sen palvelimen omistusosuutta. Se antaa paremman uskottavuuden käyttäjien yksityisyydelle.

Vaikka VPN on Yhdysvalloissa, tietosuojasopimus noudattaa tiukkaa kirjautumattomuuskäytäntöä. Se tarjoaa SOCKS5-välityspalvelimen kaikille käyttäjille.

🔥 Empfohlen:  5 parasta sisällönkirjoituskurssia urasi tasolle vuonna 2023

Koska VPN on saatavilla yli 50 maassa 3000 palvelimella, sinun ei koskaan tarvitse huolehtia Internetin nopeudesta tai yhteyden vakaudesta.

Tarkistimme laitteen liitettävyyden ja huomasimme, että IPVanish on ystävällinen alustoihin, kuten Android, Windows, macOS, Linux, iOS, Firestick-laitteet jne.

Nopea WireGuard-protokolla on erittäin hyödyllinen pelaamisessa, torrentissa, online-suoratoistossa ja selaamisessa.

Surfsharkin tapaan voit asentaa VPN:n rajoittamattomille laitteille ja silti nauttia edistyneistä suojausominaisuuksista, kuten DNS-vuotojen suojauksesta, SOCKS5-välityspalvelimesta, XOR-hämäristämisestä, sotilasluokan AES 256-bittisestä salauksesta, automaattisesta tappamiskytkimestä, jaetuista tunnelointimahdollisuuksista jne.

5. Piilota.me

Hide.me on malesialainen VPN, joka on saatavilla yli 40 maassa ja palvelimia on asennettu 75 paikkaan. Sillä on maailmanlaajuisesti hajautettu verkko 6 mantereella.

Yhdistyneen kuningaskunnan ja Yhdysvaltojen Hide.me-palvelimien yhdistäminen oli helppoa katsoa suoratoistoalustoja, kuten Netflix, Hulu, iPlayer, Amazon Prime Video jne.

Se tarjoaa useita protokollia, mukaan lukien OpenVPN, WireGuard, IPsec, IKEv2, SSTP ja SoftEther. Hide.me sallii SOCKS5-välityspalvelimen kysymättä lisähintaa.

Voit käyttää VPN:ää macOS:ssä, Windowsissa, Linuxissa, iOS:ssä ja Androidissa ilman mitään monimutkaisuutta. Joten Hide.me:tä voidaan pitää myös parhaana SOCKS5 VPN:nä vuonna 2023.

Sen käyttöliittymä on kuitenkin hämmentävä aloittelijoille eri suojausominaisuuksien ymmärtämisessä.

Hide.me:ssä on useita tietosuojaominaisuuksia, jotka suojaavat yksityisyyttäsi. Torrentointi on helppoa VPN:ssä jaetun tunneloinnin ja portin edelleenlähetysominaisuuden ansiosta.

Tarkistimme myös DNS-, IPv6- ja WebRTC-vuodot emmekä löytäneet yhtään. Salaus perustuu kehittyneeseen 256-bittiseen AES-algoritmiin, jota käyttävät monet huipputoimistot maailmanlaajuisesti.

6. PrivateVPN

PrivateVPN:lle on vain 200 palvelinta 63 maassa. Mutta tämä Ruotsissa sijaitseva VPN-palvelu sisältää SOCKS5-välityspalvelimen.

Vaikka sillä on vähän palvelimia, se sopii mielestämme pelaamiseen, online-suoratoistoon, torrentia, videopuheluita jne.

Siinä on portin edelleenlähetysominaisuus ja se toimii hyvin suurten torrent-tiedostojen lataamisessa. PrivateVPN mahdollistaa rajoittamattoman laitetuen samanaikaisesti.

Joten on helppo käsitellä kaikkia laitteitasi yhdessä VPN-yhteydessä.

PrivateVPN voi vapauttaa noin 20 Netflixin ja muun suoratoistomedian, kuten Amazon Prime Video, Hulu, HBO, Disney Plus jne., eston.

Androidille, Windowsille, iOS:lle, Firestickille, macOS:lle jne. on olemassa erilliset sovellukset. PrivateVPN:ssä on paras AES-salaus ja se noudattaa kirjautumattomuuskäytäntöä.

Huomasimme myös, että VPN tarjoaa tapskytkimen, DNS-vuodosuojauksen, hämärtymisen jne.

PrivateVPN tarjoaa sinulle 30 päivän rahat takaisin -tarjouksen VPN-ominaisuuksien ymmärtämiseksi. Voit hakea hyvitystä, jos et ole tyytyväinen suoritukseen.

Kuinka asentaa ja käyttää SOCKS5-välityspalvelinta?

Nyt kun olet valinnut parhaan SOCKS5 VPN:n, seuraava askel on aktivoida se. Voit käyttää SOCKS5:tä Windowsissa, macOS:ssä, selaimissasi jne.

Huomaa, että SOCKS5 jäljittelee sijaintiasi vain, kun se on aktivoitu, ja se on rajoitettu selaimeen tai tiettyyn siihen sidottuun sovellukseen.

VPN tarjoaa kuitenkin täydellisen suojan kaikille laitteen sovelluksille ollessaan yhteydessä Internetiin.

SOCKS5-aktivoinnin yhteydessä voit ottaa yhteyttä live-chat-tukeen tai noudattaa asennusoppaassa olevia ohjeita.

Selaimelle olemme valinneet Firefoxin, koska siinä on FoxyProxy-laajennus.

Kuinka ottaa SOCKS5 käyttöön MacO:issa?

 • Avata Järjestelmäasetuksetsitten Verkkoja valitse Pitkälle kehittynyt.
 • Valitse Välityspalvelimet ja sitten SOCKS-välityspalvelin.
 • Lisätä portin numero ja välityspalvelimen osoite tilatun VPN:n perusteella
 • Tallentaa muutokset ja poistuminen.

Kuinka ottaa SOCKS5 käyttöön Windowsissa?

 • Avata asetuksetvalitse sitten Verkko ja Internet.
 • Avaa Välityspalvelin ja ota Manuaalinen välityspalvelimen asetus käyttöön.
 • Ole kiltti lisää osoitteeseen ja porttiin liittyvät tiedot lomakkeisiin.
 • Tallentaa tehdyt muutokset.

Kuinka ottaa SOCKS5 käyttöön selaimessa?

Tässä käytämme Firefox-selainta, koska siinä on FoxyProxy-laajennus.

🔥 Empfohlen:  10 parasta sosiaalisen median markkinointityökalua, joita et voi sivuuttaa vuonna 2023

Asenna SOCKS5 firefox-selaimeen noudattamalla alla olevia ohjeita:

 • Avaa Firefoxin lisäosien sivu. Klikkaus lataa ja asenna FoxyProxy.
 • Mene Selaimen työkalupalkki ja näet FoxProxy-kuvake.
 • Klikkaa Vaihtoehdot avattavassa valikossa.
 • Valitse Käytä välityspalvelin Oletusarvo kaikille URL-vaihtoehdoille avattavasta valikosta.
 • Valitse Lisää-painike vasemmassa yläkulmassa. Klikkaus muokkaa ja syötä SOCKS5-välityspalvelimen tiedot VPN:si perusteella.
 • Klikkaus Tallentaa ja tarkista What’s My IP valikossa. Näet IP-osoitteen muutokset välityspalvelimen perusteella.

UKK

Mitä eroa on SOCKS5:n ja VPN:n välillä?

SOCKS5-välityspalvelin piilottaa IP-osoitteesi, kun käytät tiettyä sovellusta tai selainta antamalla eri osoitteen Internet-palveluntarjoajalle.

Myös VPN tekee saman, mutta tämä koskee kaikkia kyseiseen laitteeseen liittyviä sovelluksia ja Internet-toimintoja.

Tämän lisäksi VPN: n mukana tulee joukko edistyneitä suojausominaisuuksia yksityisyytesi suojaamiseksi.

Jos haluat vain, että välityspalvelin on asetettu huijaamaan sijaintisi, SOCKS5 riittää. Se ei myöskään vaikuta verkon nopeuteen.

Mutta jos haluat täydellisen suojauspaketin, valitse paras SOCKS5 VPN tästä artikkelista.

Tuleeko ilmainen VPN SOCKS5:n mukana?

Yksityiskohtaisen tutkimuksemme perusteella emme ole löytäneet ilmaisia ​​VPN-verkkoja, jotka tarjoavat SOCKS5-välityspalvelimen asennuksen. Koska SOCKS5-välityspalvelin on lisätty ominaisuus, sinua pyydetään tilaamaan VPN ennen kuin yrität käyttää sitä.

Nyt ilmaisten VPN-verkkojen pääongelma on niiden uskottavuus. Emme ole varmoja ilmaisten VPN-verkkojen tulolähteestä.

Olemme myös havainneet useita tapauksia, joissa ilmaiset VPN:t keräävät yksityisiä käyttäjätietoja ja myyvät niitä kolmansille osapuolille ilman käyttäjän lupaa.

Emme voi luottaa ilmaisen VPN:n tarjoamiin suojausominaisuuksiin. Se voi olla väärennös ja epäluotettava.

Myös kunnollisten palvelimien puute voi aiheuttaa valtavaa liikennettä, mikä voi vaikuttaa Internet-nopeuteen. Siksi suosittelemme valitsemaan parhaan SOCKS5 VPN:n tästä artikkelista.

Onko SOCKS5 parempi torrentointiin kuin VPN?

Sekä SOCKS5 että VPN piilottavat IP-osoitteesi vaihtoehtoisilla palvelimilla. Siksi Internet-palveluntarjoaja tai muut virastot eivät voi perua torrent-juuritasi.

Toisin kuin SOCKS5, hyvä VPN salaa käyttäjätiedot yhdessä IP-huijauksen kanssa. Jos käytät parasta SOCKS5 VPN:ää, tietosuoja on taattu ja latausnopeus säilyy tinkimättömänä.

Yhteenvetona vuoden 2023 parhaat VPN:t ovat;

Johtopäätös

SOCKS5-välityspalvelin on kätevä POP3-, HTTP-, VoIP-, HTTPS-, FTP- ja SMTP-pyynnöissä. Se voi nopeuttaa yhteys- ja todennusvaatimuksia.

Joten SOCKS5:n käyttö on ok tavallisiin tarkoituksiin. Mutta asiat muuttuvat, kun haluat enemmän yksityisyyttä Internetiin.

SOCKS5 ei voi suojata sinua erilaisilta verkkouhkilta, kuten DNS-vuodoilta, ja istunnon aikana SOCKS5-otsikoihin tallennetut metatiedot voidaan jäljittää ilman paljon vaivaa.

Tällaiset tiedot voivat auttaa muita tunnistamaan sinut ja käyttämään väärin henkilötietojasi.

👉 Hanki NordVPN:n ILMAINEN kokeilu

Jos haluat yksityisyyttä ja turvallisuutta yrittäessäsi käyttää torrent-latausta, tarvitset lisäetuna premium-VPN:n, jossa on SOCKS5-välityspalvelintuki.

Kokeilumme osoittivat, että NordVPN:n kaltainen korkealaatuinen VPN on paras valinta torrentillessasi tai selaatessasi Internetiä.

Siinä on SOCKS5 ilman lisäkustannuksia, ja se tarjoaa myös runsaasti muita hienoja suojausominaisuuksia henkilöllisyytesi ja laitteidesi suojaamiseksi.