Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 parasta virtuaalista lemmikkisovellusta mielenterveydenhuollon tekemiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 parasta virtuaalista lemmikkisovellusta mielenterveydenhuollon tekemiseen

Jos sinulla on vaikeuksia parantaa henkistä hyvinvointiasi, miksi et kutsuisi virtuaalista ystävää auttamaan sinua matkallasi? Tämä luettelo kattaa parhaat virtuaaliset lemmikkisovellukset, jotka parantavat yleistä hyvinvointiasi, haastavat negatiiviset ajatukset ja poistavat stressin ja ahdistuksen. Tutustu näihin hauskoihin itsehoitosovelluksiin ja pidä parempaa huolta mielestäsi.

PÄIVÄN VIDEON TEKEMINENJATKA SISÄLLÖLLÄ VIERÄTÄ

1. Peippo

Jos tarvitset ystävän tukemaan sinua matkallasi hyvinvointiin, voit huolehtia omasta virtuaalilemmikkistäsi Finchissa. Voit vaihtaa lemmikkisi asua ja ostaa monia asusteita matkan edetessä.

Suorittamalla lyhyitä haasteita sinä ja virtuaalinen lemmikkisi voitte kasvaa yhdessä. Asetat ensin minitavoitteita, kuten pedaat sängyn tai harjoittelet kiitollisuutta, ja keräät sitten pisteitä vastineeksi. Ansaitut pisteet auttavat virtuaalista lemmikkiäsi kasvamaan nopeammin, ja ne voidaan vaihtaa uusiin tarvikkeisiin.

Sovellus sisältää useita lyhyitä harjoituksia, jotka auttavat rauhoittamaan mieltäsi, varsinkin jos olet tekemisissä arjen ylikuormituksen kanssa. Voit suorittaa lyhyitä hengitysharjoituksia, asettaa meditaatioajastimia tai kirjoittaa lyhyitä päiväkirjamerkintöjä hyödyllisten kehotteiden avulla. Finch tarjoaa myös kourallisen muita hauskoja ominaisuuksia, jotka pitävät sinut motivoituneena, mukaan lukien mikrolemmikit, muut lemmikkiystävät ja Tree Town, johon voit kutsua muita ihmisiä ja vaihtaa ystävällisiä tekoja.

ladata: Finch for Android | iOS (Ilmainen, tilaus saatavilla)

2. Amaru

Jos etsit seikkailua, voit löytää uusia maita Amaru: The Self-Care Pet -eläimen rinnalla. Sovellus muuttaa itsehoidon peliksi, joka auttaa sinua rakentamaan parempia tapoja ja terveen mielen.

Matkallasi maiden halki voit suorittaa minipelejä, tutkia aarteita ja löytää kaupasta ostettavia kohteita. Suorittamalla erilaisia ​​harjoituksia voit rakentaa omasi Auraja voit ansaita itsehoitoputkia.

Lyhyet harjoitukset on tarkoitettu kiitollisuuden harjoittamiseen ja mindfulnessin rakentamiseen arjen stressin vähentämiseksi. Saat myös rohkaisevia viestejä matkan varrella. Kaikkein hauskinta on, että voit leikkiä Amarun kanssa ja ruokkia sitä – se rakentaa sinun Bond taso. Jos olet jumissa Amarun tekemisessä onnellisemmaksi, voit tarkistaa hänen tilansa saadaksesi ehdotuksia siitä, mitä hyvinvointitoimintaa sinun kannattaa suorittaa seuraavaksi.

🔥 Empfohlen:  10 parasta uutiskirjeen aiheriviä tuloksia varten

ladata: Amaru puolesta Android | iOS (Ilmaiset, sovelluksen sisäiset ostokset saatavilla)

3. Moodee

Tunteiden ymmärtäminen ei ole helppoa kaikille. Moodee auttaa sinua ymmärtämään ja pohtimaan tunteitasi tarjoamalla erilaisia ​​kehotuksia ja harjoituksia. Moodee antaa mielialaasi perustuen ehdotuksia, jotka auttavat parantamaan hyvinvointiasi.

Yksinkertaisen mielialamittarin käytön jälkeen voit valita mielialaasi vaikuttavista tekijöistä, kuten terveydestä, perheestä tai ihmissuhteista. Kun olet tallentanut tunteesi, Moodee antaa neuvoja olosuhteisiisi perustuen. Tehtävät jakautuvat useisiin luokkiin, mukaan lukien Tehdä, Kirjoittaaja Chat. Voit pyytää ehdotuksia Moodeelta milloin tahansa, ja voit luoda mukautettuja tehtäviä.

Ajan myötä Moodee oppii sinusta lisää ja tunnistaa kuvioita tunteissasi. Voit tarkastella näitä osoitteessa Tilastot -välilehti, joka sisältää kuukausiraportin ja täydellisen tallenteen tunteistasi. Täällä voit myös tarkastella huipputunteitasi ja aikataulua, joka osoittaa yhteisiä tunteita eri vuorokaudenaikoina. Jos kamppailet tunteidesi kanssa, käytä Moodeea saadaksesi paremman käsityksen mielenterveydestäsi.

ladata: Moodee puolesta Android | iOS (Ilmainen, tilaus saatavilla)

4. Voidpet Garden

Voidpet Garden tekee loistavaa työtä lisätäkseen tunnetietoisuutta ja tarjotakseen mukaansatempaavan pelikokemuksen. Jokainen eläin on nimetty eri tunteilla. Voit ymmärtää tunteen katsomalla, kuinka eläin käyttäytyy.

Harjoittelemalla kiitollisuutta ja kyseenalaistamalla negatiivisia ajatuksia voit kasvattaa kasvipuutarhan eläinten vaeltaakseen. Voit rakentaa jokaista eläintä, jakaa kiinnostuksen kohteita ja lähettää heille vahvistuksen sanoja. Kerättävää on laaja valikoima esineitä, kuten kristalleja ja XP:tä. Voit myös löytää harvinaisia ​​muunnelmia olennoista.

Jokaisen kasvin kasvattamiseksi voit suorittaa lyhyitä hyvinvointitoimintoja ja ansaita vastineeksi kiteitä. Jotkut harjoituksista sisältävät Mietiskellä, Ajattele positiivisestija Nimeä tavoite. Suorittamalla jokaisen lyhyen toiminnan voit luoda terveellisemmän ympäristön olennoillesi. Lähde myyttiselle matkalle ja paranna hyvinvointiasi Voidpet Gardenissa.

ladata: Voidpet Garden for Android | iOS (Ilmainen, tilaus saatavilla)

5. Wysa

Wysa on palkittu itsehoitosovellus, jossa on ahdistus-chatbot ja mindfulness-harjoitukset. Sovellus tarjoaa tilan keskustella tunteistasi söpön pingviinin kanssa ilman mitään yksityisyyttä koskevia huolenaiheita. Siellä on myös kourallinen tietoisia harjoituksia, jotka auttavat sinua rauhoittumaan stressaavien kausien aikana.

🔥 Empfohlen:  Ansaitse varaamalla lentoja, busseja, lauttoja ja junalippuja 12Gon avulla

Tiliä ei vaadita – lisää vain nimesi ja voit aloittaa chattailun Wysan kanssa ilmaiseksi. Vaikka on joitakin tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon ennen chatbottien, kuten ChatGTP:n, käyttöä mielenterveysneuvontaan, Wysa toimii hyödyllisenä työkaluna, jos sinulla ei ole varaa terapiaan.

Chatbot-ominaisuuden avulla voit puhua Wysalle nimettömästi kaikista kohtaamistasi kamppailuista. Siellä on myös ohjattuja keskusteluja, jotka auttavat käsittelemään tarkempia asioita, kuten alhaista energiatasoa ja hyödyttömiä ajattelutapoja. Osana jokaista ohjattua keskustelua vastaat yksinkertaisiin monivalintakysymyksiin. Sitten Wysa voi tarjota räätälöityjä neuvoja vastaustesi perusteella.

Jos sinulla on mielenterveysongelmia, mutta sinulla ei ole ketään, jolle puhua, Wysa on luotettava ja tehokas tapa auttaa sinua selviytymään tunteistasi.

ladata: Wysa for Android | iOS (Ilmainen, tilaus saatavilla)

6. Amaha

Amaha on koulutettujen psykologien kehittämä itsehoitosovellus, joka parantaa yleistä hyvinvointiasi. On olemassa useita hyvinvoinnin eri puolille rakennettuja harjoituksia, mukaan lukien vihan hallinta, masennuksen voittaminen ja unen parantaminen.

Sovelluksen asennuksen aikana suoritat arvioinnin, joka kuvaa oireitasi ja arvioi nykyisen hyvinvointisi. Amaha antaa sitten sinulle henkilökohtaisen itsehoitosuunnitelman aloittaaksesi matkasi kohti parempaa hyvinvointia. Voit tutkia erilaisia ​​resursseja, kuten aktiviteetteja, lyhytkursseja ja ohjattua päiväkirjaa, jossa on päivittäisiä kehotteita.

Allie on sovelluksen itsehoito-AI-avustaja, joka auttaa sinua selviytymään mielenterveyden haasteista. Kuvattuasi, mihin ongelmiin tarvitset apua, Allie tarjoaa strategioita ja opastaa sinua sovelluksessa olevissa harjoituksissa. Chatbotissa on myös tumma tila ja muita käytettävyyttä parantavia asetuksia, kuten kirjasinkoon muuttaminen.

ladata: Amaha puolesta Android | iOS (Ilmainen, tilaus saatavilla)

Paranna hyvinvointiasi söpön ystävän kanssa näiden sovellusten avulla

Mielenterveyshaasteiden voittaminen on harvoin tapa, joka voidaan saavuttaa itse. Virtuaalinen lemmikkiystävä voi auttaa sinua käsittelemään erilaisia ​​haasteita, jos et halua keskustella niistä henkilökohtaisesti. Nauti matkastasi parempaan terveyteen ja hyvinvointiin näiden viihdyttävien sovellusten avulla.

🔥 Empfohlen:  Vendoon lisäosat ja niiden käyttö

Table of Contents