Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 parasta WordPress Mega Menu -laajennusta vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 parasta WordPress Mega Menu -laajennusta vuodelle 2023

Etsitkö parhaita WordPress-megavalikkolaajennuksia?

Haluatko tehdä navigointivalikoistasi toimivampia?

Tässä viestissä vertaan markkinoiden parhaita WordPress-megavalikkolaajennuksia.

Aloitetaan:

Parhaat WordPress-megavalikkolaajennukset verrattuna

Valitettavasti laadukkaita ilmaisia ​​mega-valikkolaajennuksia ei ole kovin montaa. Joten useimmat tämän “best of” -luettelon merkinnät vääristävät palkkiota. Mutta tämän jälkeen sopimme ainakin yhden ilmaisen vaihtoehdon, jonka kanssa voit leikkiä, jos budjettisi on tiukka.

Kuten aina, tämän viestin lopussa yritän suositella parasta mega-valikkolaajennusta sinun tilanteeseen.

1. WP Mega -valikko

WP Mega Menu on MyThemeShopin premium-vaihtoehto, joka toimii kaikissa teemoissa ja sisältää kolme sisäänrakennettua tyyliä.

Voit käyttää sisäänrakennettuja tyylejä näyttämään sekä tavalliset valikkokohdat että uusimmat viestisi (ja niihin liittyvät metatiedot).

Määrityksiä ei tarvita, ja se integroituu alkuperäiseen WordPress-valikkojärjestelmään. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi mega-menutyyli ja voit lähteä kisoihin.

Voit sitten hallita täysin, mitä metatietoja näytetään, megavalikon värejä sekä animaatioita, kun megavalikko tulee näkyviin tai katoaa.

Käyttöliittymässä mega-valikot latautuvat AJAXilla varmistaakseen, etteivät ne hidasta sivustoasi.

Ja jos olet kehittäjä, tulet rakastamaan mahdollisuutta mukauttaa kaikkea sisäänrakennetuilla suodattimilla.

Kaiken kaikkiaan WP Mega Menu on nopea ja helppo tapa lisätä tyylikkäitä megavalikoita WordPress-sivustollesi.

Hinta: 29 dollaria

2. Max Mega -valikko

Max Mega Menu on ainoa ilmainen vaihtoehto tässä luettelossa, mikä saattaa selittää, miksi se on niin suosittu yli 100 000 aktiivisen asennuksen kanssa WordPress.org-laajennushakemiston mukaan.

Max Mega Menu on kevyt ratkaisu, joka toimii muuntamalla olemassa olevat valikot automaattisesti megavalikoksi, joita voit sitten muokata ja lisätä widgetejä sisäänrakennettujen asetusvaihtoehtojen avulla.

Jos tarvitset useita megavalikoita, Max Mega Menu tukee useita valikkokohtia eri asetuksilla kullekin sijainnille.

Valikkojen luomiseen Max Mega Menu sisältää helppokäyttöisen vedä ja pudota -rakennustyökalun sekä käyttäjäystävällisen käyttöliittymän paikannusta, siirtymiä ja tyyliä varten.

Muista – voit käyttää widgetejä megavalikoissasi laajennuksen avulla, joka avaa ovet kaikenlaisten elementtien lisäämiseen, kuten:

 • Kartat
 • Yhteydenottolomakkeet
 • Kalenterit
 • …kaikki mikä on widgetiä!

Mitä tulee mega-valikojesi näkymiseen, voit valita osoittimen, osoittimen tai napsauttamalla (. Voit myös määrittää joitain reagoivia asetuksia piilottamalla tietyt valikkovaihtoehdot mobiililaitteella.

Tähän asti kaikki tämä on saatavilla laajennuksen ilmaisessa versiossa. Jos käytät pro-versiota, saat käyttöösi useita uusia ominaisuuksia, kuten:

 • Tahmeat valikot
 • Harmonikka ja pystymenut
 • Yksittäisten valikon kohteiden mukautettu kohteiden muotoilu
 • Hakukentät megavalikoissasi
 • WooCommerce- ja Easy Digital Downloads -tuki tuotteidesi esittelyyn
 • Muutama muu herkku…
🔥 Empfohlen:  5 parasta sivustoa Instagram-seuraajien ostamiseen Kanadassa vuonna 2023

Jos haluat ilmaisen mega-valikkolaajennuksen, tämä on ehdottomasti paras vaihtoehto sinulle. Ja pro-versio lisää tarpeeksi toimintoja, jotta sekkikirjasi purkaminen kannattaa.

Hinta: Vapaa. Pro-versio alkaa 29 dollarista yhden sivuston lisenssistä

3. Superfly

Superfly on joustava WordPress-valikkolaajennus, jota voidaan käyttää joko parantamaan olemassa olevia valikkojasi tai luomaan eri tyylejä erillisiä valikoita.

Superflyn avulla voit luoda seuraavan tyyppisiä valikoita:

 • Työntää
 • Liukuva
 • Staattinen
 • Kuvaketyökalurivit
 • Koko näytön valikot

On syytä huomata, että useimmat näistä valikoista ovat pystysuuntaiset valikot, useimpien teemojen käyttämien perinteisempien vaakasuuntaisten valikoiden sijaan. Toisin sanoen valikot kulkevat ylhäältä alas, eivätkä puolelta toiselle.

Vaikka se tarjoaa kaikki nämä edistyneet valikkotyylit, sinun ei tarvitse käyttää niitä. Jos haluat perinteisemmän tyylin, voit vain luoda pystysuoran perusvalikon ja lisätä mega-valikkotoimintoja alakategorioihin, kuten yllä oleva kuvakaappaus.

Superfly antaa sinulle myös paljon hallintaa ruokalistasi responsiiviseen suunnitteluun. Voit helposti ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tiettyjä toimintoja vierailijan laitteesta riippuen.

Luodaksesi mahdollisimman mega-valikot, Superfly antaa sinun sisällyttää widgetejä, lyhytkoodeja ja mukautettua HTML-koodia valikkokohtiisi. Sen avulla voit myös luoda valikoita, jotka ulottuvat jopa 4 tasolle.

Ja kuten muissakin laajennuksissa, sinulla on useita tyylivaihtoehtoja ja animaatioita.

Vaikka Superfly ei toimi, jos haluat säilyttää nykyisen vaakavalikkosi, se on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat omaksua pystysuuntaisen valikon tyylin.

Hinta: 29 dollaria tavallisella Envato-lisenssillä

4. Hero-valikko

Hero Menu on premium-laajennus, jonka avulla voit luoda kaiken nimellisistä sankarivalikoista perinteisiin megavalikkoihin ja yksinkertaisiin pudotusvalikkoihin.

Se sisältää yksinkertaisen taustakäyttöliittymän, jonka avulla voit rakentaa valikkoja vedä ja pudota -editorilla. Jos pystyt rakentamaan normaaleja WordPress-valikoita, sinulla ei ole ongelmaa selvittää Hero Menun valikon rakennustyökalu.

Voit helposti muokata värejä ja lisätä taustoja. Ja kun on aika valita, mitä mega-valikossasi näkyy, voit valita useista sisältötyypeistä, kuten:

 • Viestiluettelot
 • Teksti/HTML
 • Säännölliset listat
 • Yhteydenottolomakkeet
 • Kartat
 • Kuvat
🔥 Empfohlen:  Yli 30 viimeisintä Twitter-tilastoa, faktaa ja trendiä vuodelle 2023

Hero Menu sisältää myös 270+ kuvaketta, joista voit valita.

Jos sinulla on verkkokauppa, pidät myös siitä, että Hero Menu integroituu täysin WooCommercen kanssa, jotta voit näyttää tuotekohteitasi megavalikoissasi.

Kaiken kaikkiaan yli 3 000 myynnin ja 4,54 tähden luokituksen ansiosta Hero Menu on yksi Code Canyonin suosituimmista megamenuvaihtoehdoista.

Hinta: 20 dollaria tavallisella Envato-lisenssillä

5. UberMenu

Kun Hero Menu on Yksi Code Canyonin suosituin mega-valikkolaajennus, UberMenu on ylivoimaisesti suosituin vaihtoehto yli 65 000 myynnillä ja 4,67 tähden arvosanalla.

Joten miksi ihmiset rakastavat UberMenua niin paljon? Ehkä siksi, että se luo sinulle helppokäyttöisen ruudukkojärjestelmän, johon voit perustaa kaikki mega-valikot. Luo oma sarakkeiden ja rivien asettelu ja täytä se sitten melkein millä tahansa haluamallasi sisällöllä.

UberMenu antaa sinun sisällyttää mukautetun HTML-koodin. lyhytkoodeja, widgetejä ja paljon muuta.

Kun olet saanut valmiiksi valikon sisällön, voit säätää yli 50 eri tyyliasetusta käyttämällä WordPress-muokkauskäyttöliittymää reaaliaikaista esikatselua varten.

Ja UberMenu sisältää myös dynaamisen kohteiden luomisen alivalikoiden luomiseksi luokkien, viestien, mukautettujen viestityyppien ja muiden perusteella. Voit jopa lisätä välilehtiä megavalikoihin, jos sinulla on paljon näytettäviä tietoja.

Jokainen luomasi megavalikko on luonnollisesti responsiivinen ja kosketuskäyttöinen.

Ja voit valita useista avattavasta CSS3-siirtymästä sekä kolmesta eri valikkokäynnistimestä:

Jos haluat monipuolisen mega-valikkolaajennuksen, joka on suosittu ja hyvin tuettu, UberMenu on loistava vaihtoehto sivustollesi.

Hinta: 29 dollaria tavallisella Envato-lisenssillä

6. Mega-päävalikko

Mega Main Menu on viimeinen WordPressin megavalikkolaajennus, jota tarkastelen tässä viestissä.

Mega-päävalikon avulla voit rakentaa kaikentyyppisiä megavalikoita useista eri sisältölähteistä. Sen avulla voit tuoda:

 • Linkit
 • Teksti
 • Kuvat
 • Widgetit
 • Lyhytkoodit

Sitten voit muokata sisältöä useilla väreillä, kuvakkeilla ja fonteilla.

Verrattuna joihinkin tämän luettelon hienompiin laajennuksiin, mallit ovat hieman perusluonteisia. Mutta perus ei tarkoita huonoa toimintaa. Itse pidän Mega Main Menun mallien rennosta ulkonäöstä, koska ne ovat siistejä ja helppokäyttöisiä.

Vain 14 dollarilla Mega Main Menu on myös tämän luettelon halvin premium-laajennus. Anna sille ulkoasu kevyt, minimalistinen tapa lisätä mega-valikoita sivustollesi.

Laajennus sisältää myös useita premium-laajennuksia, jotka lisäävät ominaisuuksia, kuten:

 • Interaktiivisia elementtejä
 • Parallaksi- ja videoosiot
 • Viestiruudukot
 • Interaktiivisia karttoja ja kaavioita
 • Liukusäätimet ja kytkimet
 • Lisää
🔥 Empfohlen:  Täydellinen opas LinkedIn-oppimisesta ja sen ominaisuuksista 2023

Jos tarvitset joitain premium-laajennuksia, laajennus saattaa itse asiassa tulla kalliimmaksi. Muista siis pitää tämä mielessä, kun teet päätöstäsi. Muut laajennukset sisältävät tällaiset toiminnot ilmoitettuun hintaan ilman, että sinun tarvitsee ostaa lisäosia.

Hinta: 16 dollaria ydinlaajennuksesta.

Parhaan WordPress-megavalikkolaajennuksen valitseminen sinulle

Ok, tämä on iso lista 7 eri mega-valikkolaajennuksesta. Mutta mikä näistä mega-valikkolaajennuksista kannattaa valita sivustollesi? Käydään läpi pari skenaariota…

Jos haluat vain nopeimman ja helpoimman tavan luoda normaalityylisiä megavalikoita WordPress-sivustollesiniin paras vaihtoehto on MyThemeShopin WP Mega Menu sen käytön yksinkertaisuuden vuoksi.

Jos haluat ilmaisen mega-valikkolaajennuksensilloin sinulla ei todellakaan ole paljon valinnanvaraa – Max Mega Menu on ainoa varma vaihtoehto.

Jos haluat olla luova pystyvalikkojen ja kaikenlaisten tyylitehosteiden avullakatso joko Superflyä.

Jos haluat jotain erittäin muokattavaa, katso sitten UberMenu. Asennus saattaa kestää hieman kauemmin kuin WP Mega Menu, mutta se tarjoaa myös enemmän joustavuutta niille, jotka haluavat käyttää asennusaikaa.

Vaikka muilla tämän luettelon mega-valikkovaihtoehdoilla on edelleen jotain tarjottavaa, yllä olevat ovat mielestäni parhaista parhaista. Lähde nyt ulos ja ala tekemään ruokalistoistasi megaluokan arvoisia!

Ovatko mega-valikot hyviä käytettävyyden kannalta?

Onneksi käyttäjäkokemusgurut Nielsen Norman Group äskettäin kaivautui asiaan siitä, parantavatko megavalikot sivustolla navigointia vai eivät.

Heidän löytönsä? Niin kauan kuin ryhdyt varotoimiin, suuret valikot yleensä parantavat sivustosi käytettävyyttä helpottamalla vierailijoiden löytämistä etsimänsä.

Mitä nuo varotoimet sitten ovat?

 • Näytön ajoitus – Koska megavalikot vievät kunnollisen osan näyttötilasta, on tärkeää, että lisäät vähintään 0,5 sekunnin viiveen, jos näytät megavalikkoasi osoittimen päällä.
 • Kohteiden ryhmittely – Käytä “tiiviitä, mutta kuvaavia tarroja” ja muista jakaa valikon kohdat vastaaviin ryhmiin. Lisäksi näytä jokainen vaihtoehto vain kerran.

Eli niin kauan kuin noudatat joitain parhaita peruskäytäntöjä käyttäessäsi näitä megavalikkolaajennuksia, ne tekevät sivustostasi käyttäjäystävällisemmän.


Table of Contents