Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 parasta WordPress-valokuvagallerialaajennusta vuodelle 2023 (vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 parasta WordPress-valokuvagallerialaajennusta vuodelle 2023 (vertailu)

Oletko valmis näyttämään verkkosivustosi kuvat upealla ja kauniilla tavalla?

Oletusarvoinen WordPress-kuvagalleria on erittäin rajoittava, eikä se anna sinulle mahdollisuutta edetä kilpailijoiden edellä sivustosi ulkonäön suhteen.

Siksi sinun kannattaa harkita sellaisen käyttäjäystävällisen ratkaisun löytämistä, joka nostaa sivustosi vierailijoiden kuvien katselukokemuksen uudelle tasolle.

Tässä viestissä tarkastelemme markkinoiden parhaita WordPress-kuvagallerian laajennuksia, jotta voit päättää, mikä laajennus sopii kuvagalleriatarpeisiisi.

Parhaat WordPress-kuvagalleria-laajennukset verrattuna

 1. Modula – Valokuvagalleria-laajennusten ykkösvalintamme sen ystävällisen käyttöliittymän ja saumattoman WordPressin integroinnin ansiosta. Siinä on myös mahdollisuus muuttaa kuvien ja videosisällön kokoa galleriatarpeidesi mukaan.
 2. Envira galleria – Loistava vaihtoehto WordPress-valokuvagallerioita varten. Syvä ominaisuussarja ja integroituu WooCommercen kanssa. Lisäksi premium-laajennukselle se on melko edullinen.
 3. NextGEN galleria – Yksi suosituimmista valokuvagallerialaajennuksista, joka sisältää useita galleriavaihtoehtoja, mikä tekee siitä erittäin muokattavissa. Se on myös yksi parhaista valokuvien myyntiin ja mukana tulee verkkokauppatoiminto.
 4. 10Webin valokuvagalleria – Täysin reagoiva vaihtoehto, joka sisältää monia sisäänrakennettuja malleja, joista voit valita, ja mahdollisuuden tuoda/viedä WordPress-sivustojen välillä.
 5. FooGalleria – Tämä on kattavin gallerialaajennus, koska sen avulla verkkosivustojen omistajat voivat esitellä kuvia monilla ainutlaatuisilla tavoilla. Siinä on myös WordPressin kaltainen käyttöliittymä, mikä tekee siitä yksinkertaisen käyttää.
 6. WP Photo Album Plus – Tämä on monipuolinen gallerialaajennus, joka on myös erittäin edullinen, koska se on 100% ilmainen.

#1 – Modula

Modula tarjoaa tehokkaan ratkaisun valokuvagallerioiden lisäämiseen WordPressiin. Ja pyrkii voimaannuttamaan kaikenlaisia ​​luovia ihmisiä, mukaan lukien valokuvaajia, suunnittelijoita ja taiteilijoita, ja antaa heille mahdollisuuden jakaa työnsä kaikkien uskollisten seuraajiensa kanssa.

Vedä sovittaa-ruudukkoon -ominaisuuden ansiosta täydellisen kuvagallerian suunnittelu on helppoa ja todella muokattavissa. Lisäksi voit helposti sekoittaa still-kuvia videosisällön kanssa ja muuttaa niiden kokoa niin, että ne sopivat täydellisesti yhteen lopulliseen galleriaan.

Integroi sosiaalisen median verkostoihin ja anna sivustosi vierailijoiden jakaa kuvasi muiden kanssa. Lisäksi anna sivustosi vierailijoille helppo tapa lajitella kuviasi ja löytää juuri etsimänsä. Voit myös esikatsella galleriasi ennen niiden julkaisemista varmistaaksesi, että ne sopivat sivustosi brändiin ja persoonallisuuteen.

Avainominaisuudet:

 • 12 hover-tehostetta interaktiivisiin ja kiinnostaviin gallerioihin
 • Lightbox-galleria, joka hahmontuu kaikissa näytöissä ja laitteissa
 • Kaikkien kuvien salasanasuojaus
 • Sekoita kuvavaihtoehto sivun latauksen yhteydessä
 • 4 kuvansyöttöanimaatiota – vaaka- ja pystysuora liukusäädin, kierto- ja skaalaustehosteet
 • Mukautettu marginaalin säätö paksusta ohueseen
🔥 Empfohlen:  Oppo Find N on ensimmäisten joukossa taitettavat laitteet, jotka kokeilevat Android 13 Beta 1:tä

Hinnoittelu: Hinnoittelusuunnitelmat alkavat 34 dollarista käytettäviksi yhdellä verkkosivustolla. Jos haluat ominaisuuksia, kuten ensisijaisen tuen, zoomaus- ja latauslaajennukset sekä hakukoneoptimoinnin täsmälinkit, sinun on investoitava kalliimpaan sopimukseen. Modulasta on saatavilla ilmainen versio, jos haluat antaa sille pyörteitä rajoitetuilla ominaisuuksilla. Kaikissa premium-suunnitelmissa on 14 päivän ilmainen kokeilujakso.


#2 – Envira-galleria

Envira galleria on WordPress-valokuvagalleria-laajennus, jolla ei ole vain helppokäyttöinen käyttöliittymä, vaan se on erittäin käyttäjäystävällinen sivustosi vierailijoille, kun he haluavat tarkastella kuviasi.

Käyttääksesi sitä aloitat yhdellä kauniista valmiista malleista ja muokkaat kuviasi haluamallasi tavalla käyttämällä vedä ja pudota -rakennustyökalua.

Tämän laajennuksen avulla voit integroida suosikki sosiaalisen median verkkosi ja jopa lisätä jakopainikkeita, jotta kuvasi tavoittavat suuremman yleisön. Lisäksi se integroituu saumattomasti WooCommercen kanssa ja näyttää kaikki parhaat tuotteesi asiakkaillesi edessä ja keskellä.

Avainominaisuudet:

 • Täysin responsiivinen muotoilu ja mobiiliystävällinen
 • Sisäänrakennettu vesileima ja salasanasuojaus
 • Lataa still-kuvia ja videosisältöä (YouTube, Wistia ja Vimeo)
 • Järjestä valokuvat albumeihin ja lajittele ne tunnisteiden avulla
 • Sisällytä syvälinkit ja sivutus tehostaaksesi hakukoneoptimointia
 • Sekä koko näytön että diaesityksen näyttövaihtoehdot

Hinnoittelu: Hinnoittelusuunnitelmat alkavat 29 dollarista vuodessa yhdelle sivustolle ja rajattomille gallerioille, kuvien suojaukselle, diaesitysnäytöille ja itsenäisille gallerioille. Jos haluat ominaisuuksia, kuten lisäsivustojen lisenssit, kuvanvedostuksen, verkkokaupan integroinnin ja videosisällön, sinun on investoitava kalliimpaan suunnitelmaan. Saatavilla on ilmainen 14 päivän ilmainen kokeilu, ja voit peruuttaa suunnitelmasi milloin tahansa.


#3 – NextGEN-galleria

NextGEN galleria ilmoittaa olevansa suosituin WordPressille koskaan rakennettu gallerialaajennus. Puhumattakaan, se tekee valokuviesi hallinnasta, tarkistamisesta, näyttämisestä ja myymisestä helppoa ja ammattimaista.

Voit esimerkiksi hyväksyä PayPalin, Stripen ja sekkejä premium-kuvillesi. Lisäksi voit ottaa käyttöön Automated Print Fulfillment -ominaisuuden ja lähettää tulosteita suoraan asiakkaille ilman palkkioita.

Tämä valokuvagallerialaajennus ei luo hyvännäköisiä kuvagallerioita ihmisten katseltaviksi. Se antaa sinulle mahdollisuuden tarjota eksklusiivisia alennuksia, synkronoida Adobe Lightroom -kokoelmien kanssa, tehdä syvälinkin ja jopa sallia kuvien kommentoinnin.

Avainominaisuudet:

 • Sosiaaliset verkostot, kuten Facebook ja LinkedIn, näyttävät automaattisesti kuvia ja tietoja
 • Vie hiiri kuvatekstejä, kuten häivyttää ja liu’uttaa ylös, täydennä kuvaukset
 • Kuvahakuominaisuus kuville määrittämiesi tunnisteiden perusteella
 • Tonnia sisäänrakennettuja näyttötyyppejä, kuten filmi, muuraus, kuvaselain, kaakeloitu ja sivurullagalleria
 • Yhdistä hinnastot galleriaan hintavertailujen helpottamiseksi
 • Automaattiset verolaskelmat maailmanlaajuisille asiakkaillesi
🔥 Empfohlen:  Yli 30 parasta keikkasovellusta vuodelle 2023

Hinnoittelu: Hinnoittelusuunnitelmat alkavat 29 dollarista yhden sivuston lisenssille. Ensiluokkaisiin ominaisuuksiin, kuten ilmaisiin ja maksullisiin digitaalisiin latauksiin, maksujen hyväksymiseen, kuvien oikaisemiseen ja tulosteen toimittamiseen, sinun on investoitava Pro-pakettiin, joka on 139 dollaria. Tarjolla on myös runsas 30 päivän rahat takaisin -takuu.


#4 – 10Webin valokuvagalleria

10Webin valokuvagalleria on responsiivinen ja mobiiliystävällinen valokuvagallerialaajennus, jossa on vedä ja pudota -käyttöliittymä ja täysin muokattavissa olevat teemavaihtoehdot kiinnostavien kuvagalleroiden luomiseen.

Valitse gallerianäkymistä, kuten pikkukuva, muuraus, diaesitys, karuselli ja jopa blogityyli, ja katso, kuinka sivustosi tilastot nousevat pilviin.

WordPressille suunniteltuna optimoituna gallerialaajennuksena voit lyödä vetoa, että galleriasi indeksoidaan ja sijoittuvat hyvin hakutuloksissa. Lisäksi neljän sisäänrakennetun widget-vaihtoehdon ansiosta voit näyttää kuvagalleriasi missä tahansa verkkosivustollasi.

Avainominaisuudet:

 • Google-valokuvalaajennus, jolla pääset käyttämään Google-kuviasi
 • Upota YouTube-, Vimeo-, Dailymotion- tai mukautettuja videoita galleriaasi
 • Salli sivuston vierailijoiden jakaa suosikki sosiaalisen median verkostoissaan
 • Luo lightbox ja valitse yli 15 siirtymästä
 • Tuo ja vie valokuvia ja gallerioita WordPress-sivustolta toiselle
 • Yhden napsautuksen Instagram tuonti ja näyttö

Hinnoittelu: Hinnoittelusuunnitelmat alkavat 0 dollarista Photo Galleryn ilmaisella versiolla, vaikka ominaisuudet ovat rajalliset. Premium-pakettien hinta on 30 ja 60 dollaria, ja niissä on ominaisuuksia, kuten vesileimaussuojaus, useiden verkkotunnusten tuki, galleria-widgetit ja muokattavissa olevat teemat. Jos haluat sijoittaa kaikkiin 10Webin premium-laajennuksiin, voit ostaa paketin 100 dollarilla.


#5 – FooGallery

FooGalleria on Gutenberg-valmis valokuvagallerialaajennus WordPressille, joka on erittäin reagoiva ja parantaa käyttökokemusta heti, kun joku saapuu verkkosivustollesi.

Valittavanasi on paljon valmiita malleja, ja mukana tulee mukautettu CSS kehittäjille, jotka tarvitsevat hieman enemmän.

Tämän laajennuksen avulla voit käyttää Gutenberg-lohko-, lyhytkoodi- tai sivupalkki-widgetiä kuvien näyttämiseen missä tahansa sivustossasi. Voit myös lisätä kuvien kuvatekstejä, upottaa videosisältöä gallerioihin, ottaa käyttöön sivuttamisen ja järjestää kuvia luokkien tai tunnisteiden avulla.

Avainominaisuudet:

 • Loputtomat vieritysvaihtoehdot kuville, jotka muuten olisivat useilla sivuilla
 • Käyttöliittymän suodatus edistyneillä ja monitasoisilla vaihtoehdoilla
 • Vedä ja pudota kuvien uudelleenjärjestäminen gallerioissa
 • Integrointi alkuperäiseen WordPressin visuaaliseen editoriin mahdollistaa helpon gallerian lisäämisen viesteihin ja sivuihin
 • NextGEN Galleryn tuontityökalu niille, jotka tarvitsevat yksinkertaisempaa ratkaisua
 • Monen sivuston tuki

Hinnoittelu: Hinnoittelusuunnitelmat alkavat 59 dollarista vuodessa käytettäväksi yhdellä verkkosivustolla. Jos haluat käyttää useammassa kuin yhdessä sivustossa, sinulla on oltava Professional ($ 109/vuosi) tai Business ($ 199/year) suunnitelma. Tästä laajennuksesta on saatavilla ilmainen versio, jos tarvitset yksinkertaisen galleriaratkaisun, mutta et voi käyttää ominaisuuksia, kuten videosisältöä, suodatusta tai sivutusta. Lisäksi voit käyttää tämän laajennuksen pro-versiota 7 päivää ennen sitoutumista.

🔥 Empfohlen:  5 parasta Bittrex-vaihtoehtoa vuonna 2023

#6 – WP Photo Album Plus

WP Photo Album Plus on ilmainen WordPress-gallerialaajennus, joka ei petä ominaisuuksia. Tämä ratkaisu väittää olevansa muokattava multimediasisällön hallinta- ja näyttöjärjestelmä, ja se tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset parhaiden kuviesi esittelyyn ilman kovia hintalappuja.

Yksi sen ainutlaatuisimmista ominaisuuksista on se, että sen avulla sivustosi vierailijat voivat arvioida ja kommentoida valokuvia, mikä on loistava tapa lisätä sitoutumista sivustoosi ja antaa vierailijoillesi sananvaltaa. Lisäksi hallitset täysin näyttökokoja, lataat kuvia sivustosi käyttöliittymästä ja käytät sisäänrakennettuja ominaisuuksia, kuten Google Mapsia, hakutoimintoja ja lightbox-peittojärjestelmää.

Avainominaisuudet:

 • 20 erilaista widgetiä, jotka voidaan lisätä verkkosivustollesi
 • Kuvien joukkotuontitoiminto
 • Muokattava sähköposti-ilmoitusjärjestelmä
 • Useiden kielten käännökset
 • Täydellinen linkin hallinta kuvatyypistä riippumatta
 • Hallitse metadataa

Hinnoittelu: WP Photo Album Plus -sovelluksen hinnoittelu on täysin ilmainen WordPress-verkkosivustollasi.


Käärimistä

Ja siinä se on! WordPressin suosituimmat valokuvagallerialaajennukset riippumatta siitä, mitä valokuvagalleriatarpeesi ovat.

Jos etsit yleiskäyttöistä valokuvagallerialaajennusta, joka on edullinen ja kattaa paljon toimintoja, valitse Modula. Sen avulla voit luoda mukaansatempaavan ja kauniin kuvagallerian. Sisältää vesileiman ja kuvan optimoinnin suorituskyvyn parantamiseksi. Se toimii myös videogallerialiitännäisenä.

Jos haluat ilmaisen valokuvagallerialaajennuksen, WP Photo Album Plus tulee olemaan paras vetosi. Siinä on paljon ominaisuuksia, vaikka se on ilmainen laajennus, ja se antaa sinulle loistavan tavan korostaa kuviasi ilman sivustolisenssin kustannuksia.

Mitä tulee kuvien myymiseen verkkosivustollasi, se on Envira Galleryn ja NextGEN Galleryn välillä. Molemmat integroituvat helposti verkkokauppaan, mutta NextGEN Galleryssä on sisäänrakennetut verkkokauppaominaisuudet, kuten verolaskelmat ja maksujen hyväksyminen. Envira Gallery on kuitenkin huomattavasti edullisempi.

Loppujen lopuksi ei todellakaan mene pieleen, kun valitset jonkin yllä olevista valokuvagallerialaajennuksista WordPressille. Ne kaikki hahmontuvat hyvin pienillä laitteilla, antavat sinulle mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia gallerioita ja tekevät kauniiden kuvien näyttämisestä kaikille sivuston vierailijoille hienon kokemuksen.