Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 söpöä tapaa ansaita rahaa koirasi (tai kissasi) kanssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 söpöä tapaa ansaita rahaa koirasi (tai kissasi) kanssa

Koirani maksaa minulle paljon rahaa.

Ei vain eläinlääkärikäynneissä, ruokalaskuissa tai sydänmatolääkkeissä, vaan myös siinä, kuinka paljon tavaraa hän tuhoaa. Kun hän oli pentu, hän halusi pureskella ja tuhota kenkiäni.

Neljännen parin jälkeen kysyin häneltä: “Kuinka aiot maksaa minulle ne takaisin?”

Vaihdoin aiemmin ne pilaantuneita esineitä budjetistani, mutta nyt tiedän, että on joitakin tapoja, joilla koirani voi alkaa maksaa minulle takaisin.

Jotkut niistä ovat yllättävän helppoja, ja useimmat tarjoavat seikkailua ja ylimääräistä laatuaikaa sinulle ja pennullesi.

6 lemmikkiystävällistä tapaa ansaita rahaa koirasi kanssa

Rahan ansaitseminen koiran kanssa voi auttaa kompensoimaan ruoan, hätätoimenpiteiden ja rutiininomaisten eläinlääkärilaskujen kustannuksia.

1. Lähde kävelylle.

Jos olet jo ulkoiluttamassa koiraasi, miksi et saa siitä palkkaa? Rover on koiran ulkoiluttaja- ja lemmikkieläinten hoitosivusto, joka yhdistää pätevät koiranulkoiluttajat lemmikkieläinten omistajiin. Koiran ulkoiluttamisen sijaan tuo se mukaasi, kun ulkoilet omaa pentuasi.

Voit rajoittaa koiran lenkkeilyä naapurustoosi minimoidaksesi matka-ajan ja -kulut. Roverin käytön aloittaminen on helppoa, ja se sisältää vastuuvakuutuksen, joten sinun ei tarvitse huolehtia, jos katseesi alla olevalle koiralle tapahtuu jotain. Jos sinulla on tilaa talossasi, voit jopa aloittaa koirien majoituksen päiväsaikaan tai yön yli ansaitaksesi vielä enemmän rahaa.

Jos koirasi rakastaa hengailua muiden koirien kanssa, he pitävät enemmän sosiaalisesta vuorovaikutuksesta.

Aiheeseen liittyvä: Rahan ansaitseminen koiran istuessa Roverin kanssa

2. Tee koirastasi Instagram kuuluisa.

Julkkikset ja vaikuttajat eivät ole ainoita, jotka tienaavat Instagramista. Koirat ja heidän omistajansa voivat ansaita rahaa Instagramista keräämällä seuraajia ja hyödyntämällä sen seuraamista sponsoroituihin postauksiin, ilmaisiin swageihin ja ehkä jopa omiin tuotteisiinsa.

Olen esimerkiksi suuri Darrenin ja Phillipin, eli The Blue Boysin, australialaisen staffordshiren terrieriparin fani. Heillä on yli 600 000 Instagram-seuraajaa ja he myyvät sarjan hihnat, kaulapannat, kalenterit, koiran villapaidat ja T-paidat.

🔥 Empfohlen:  Kuinka optimoida eBay-listauksesi, jotta voit myydä enemmän tuotteita

Näin voit hyödyntää lemmikkisi Instagram-tiliä:

Luo Instagram-lemmikkitili ja aloita julkaiseminen säännöllisesti. Voit käyttää niitä kuvia, joita jo haluat ottaa. Kun aloitat, julkaise vähintään 2–3 kertaa päivässä ja käytä asiaankuuluvia hashtageja saadaksesi enemmän huomiota. Katso muita menestyneitä lemmikkisivuja, kuten Leo, ja käytä niitä inspiraationa.

Vedon saaminen vaatii luovuutta ja johdonmukaisuutta. Pentujen Instagram-sivun tulisi vangita hänen persoonallisuutensa. Puhu pennustasi ikään kuin he luovat sisällön. Jos pysyt tässä strategiassa, voit houkuttelee muutamassa kuukaudessa runsaasti seuraajia. Haluat ehkä investoida laadukkaaseen kameraan tai matkapuhelimeen, jossa on hyvä kamera.

Jonkin ajan kuluttua saatat huomata, että brändit alkavat tavoittaa sinua. Aluksi he voivat tarjota korvaukseksi vain tavaroita, kuten ilmaisia ​​leluja, herkkuja ja tarvikkeita. Mutta jos teet hyvää työtä ja sitoudut sponsoroituihin postauksiin, voit neuvotella rahasta tulevista viesteistä Instagram-lemmikkitilillesi.

Sinun ei tarvitse edes odottaa, että brändit ottavat sinuun yhteyttä. Voit ottaa heihin ensin yhteyttä. Valitse tuotemerkit, joista koirasi todella pitää ja joita koirasi käyttää, mikä tekee pyynnöistäsi autenttisempia ja todennäköisemmin huomioituja.

Kuinka auttaa Fidoa saamaan ensimmäisen sponsorointisopimuksensa:

Etsi joitain pienempiä merkkejä, jotka ovat paikallisia alueellasi, kuten koiraleipomo tai kauppa, josta ostit koirallesi hänen joulupuseronsa. Kerro heille, kuinka paljon rakastat heidän tuotteitaan ja miksi. Kerro heille, kuinka seuraajasi on kasvanut, kuinka aiot mainostaa heidän tuotettaan, ja kysy heiltä, ​​mitä hashtageja he haluaisivat sinun käyttävän.

3. Aloita lemmikkiblogi.

Voit ansaita rahaa koirastasi perustamalla heille blogin. Tämä koiranpuoleinen touhu on vaikea toteuttaa, mutta se voi olla vaivan arvoista. Kuten Instagram-tili, lemmikkiblogi voi muuttua rahaksi, kun saat tarpeeksi seuraajia.

Kuten sosiaalisen median profiilit, lemmikkibloggaajat saavat yleensä suurilta brändeiltä palkkaa tuotteidensa mainostamisesta. Voit myös sisällyttää viittauslinkkejä ja saada palkkaa, kun ohjaat ihmisiä todella käyttämiisi tuotteisiin. Voit esimerkiksi tehdä postauksen koirasi lempiherkuista ja liittää mukaan kumppanilinkkejä niitä myyvään kauppaan.

🔥 Empfohlen:  8 käytännöllistä tapaa ottaa Auto-GPT käyttöön

Lemmikkiblogin perustamisen edut:

  • Blogin pitäminen voi auttaa koiraasi saamaan enemmän näkyvyyttä sosiaalisen median lisäksi.
  • Voit myydä mainoksia blogissasi.
  • Voit sijoittaa kumppanilinkkejä blogiisi ja ansaita palkkioita myynnistä viittaat.

Päätä ensin, millaisen blogin haluat luoda. Onko se hauska, kevyt blogi sinun ja koirasi seikkailuista? Vai haluatko antaa neuvoja ja koulutusvinkkejä? Blogisi voi olla myös paikka, jossa voit kertoa koirasi elämästä, mukaan lukien säännölliset arjen hetket tai hauskoja seikkailuja.

Blogin perustaminen ei tuota välittömiä tuloja, mutta se voi olla hauska projekti. Se voi myös auttaa sinua oppimaan uusia taitoja, jotka voivat olla arvokkaita muissa pyrkimyksissä. Jos tarvitset vaiheittaisen oppaan kuinka perustat blogisiolemme turvassa.

4. Myy kuvia koirastasi valokuvaussivustolla.

Jos sinulla on laadukas kamera ja silmä valokuvaamiseen, on olemassa valokuvaussivustoja, kuten Shutterstock, jotka maksavat sinulle rojalteja kuvistasi.

Tällaisilla valokuvaussivustoilla on valtava kattavuus ja miljoonia tilaajia, ja nämä tilaajat haluavat uusia koirakuvia omille sivustoilleen. Tämä on täydellinen, jos koirasi on valokuvauksellinen eikä välitä asennosta.

Jos haluat lisää vinkkejä alkuun pääsemiseen, katso tämä blogiviesti osoitteessa myy arkistokuvia.

5. Kouluta koirasi ammattinäyttelijäksi (tai malliksi).

Aina kun näen koiran televisiossa tai painetussa mainoksessa, ajattelen: “Koirani voisi tehdä sen. Hän on söpömpi ja lahjakkaampi kuin tuo koira.”

Me kaikki ajattelemme, että koiramme on suloisin, mutta jotkut koirat saavat palkkaa suloisesta ulkonäöstään. Ansaitse rahaa koirastasi kouluttamalla se näyttelemään tai malliin.

Monissa kaupungeissa on lemmikkitoimistoja, joihin koirasi voi liittyä. He saattavat vaatia ennakkomaksun koulutuksesta ja sijoituksesta, joten sinun on päätettävä, haluatko sijoittaa tähän, koska ei ole takeita siitä, että pentu palkataan. Hyvä paikka aloittaa tämän tutkiminen on Le Paws Agency. Koiramallin palkka vaihtelee, joten se riippuu siitä, onko se sen arvoista.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada lisää yhteyksiä LinkedInissä vuonna 2023 (15 parasta tapaa!)

6. Tee YouTube-videoita koirastasi.

Onko koirasi loistava hyppääjä? Onko hänellä täydellinen pään kallistus? Leikkiikö hän kissasi kanssa?

On hienoa lisätä nuo videot sosiaalisen median tileillesi ja blogiisi, mutta toinen tapa ansaita rahaa verkossa koirasi kanssa on laittaa ne YouTubeen. Voit tehdä tämän oppimalla miten luodaan YouTube-kanava ja aloita videoiden lataaminen. Lisää hauska kuvaus, sisällytä koirasi sosiaalisen median linkkejä ja jaa se muilla sivustoilla, kuten Redditissä tai tietyn rodun Facebook-ryhmässä.

YouTube-kanavallasi on asetukset, jotka mahdollistavat videoidesi kaupallistamisen, mikä tarkoittaa, että ansaitset rahaa lyhyillä mainoksilla, jotka esitetään ennen videon toistoa. Sinun tulee myös yhdistää YouTube-kanavasi Google AdSense -tiliin, jolla ansaitset rahaa Google-mainoksista.

Se ei ole niin pelottava kuin miltä se kuulostaa. YouTubessa on jopa ilmaisia ​​opetusohjelmia, jotka opastavat sinut prosessin läpi. Tässä on yli 150 000 katselukertaa katsottu video Loki the Corgista nauttimassa ystävänpäivästä.

Aiheeseen liittyvä: Rahan ansaitseminen Facebookissa: 5 helppoa strategiaa

Rahan ansaitseminen lemmikkisi kanssa voi olla palkitsevaa

Rahan ansaitseminen koiran kanssa voi olla taloudellisesti palkitsevaa sekä hauska harrastus.

Jos olet vakavasti yrittämässä tehdä koirastasi Insta-kuuluisa, sinun on oltava johdonmukainen. Et voi lähettää kerran päivässä viikon ajan ja sitten unohtaa kuukaudeksi. Katso muita kuuluisia koiria nähdäksesi, mitä hashtageja ja strategioita he käyttävät.

Liittyvät: Kuinka yksi mies tienaa 20 000 dollaria vuodessa myymällä koirien joulusukkia