Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 syytä, miksi Intian keskiluokan on investoitava osakkeisiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 syytä, miksi Intian keskiluokan on investoitava osakkeisiin

Kirjailija: Rohit

Sanotaan, että Intiassa keskiluokka on todellinen ihmisluokka. Muut ovat pelkkiä rajoja. “Aam Admi”, Intian keskiluokka, tuli tunnetuksi, ja sillä oli melkoinen osuus parrasvaloista korruption vastaisen aikakauden aikana. Tämän keskiluokan puolesta valtiovarainministeri taistelee, poliitikot kerjäävät ja jolta peritään veroja. Keskustelu siitä, kuka kuuluu keskiluokkaan, on liikaa pyydetty. Joten seuraavaksi paras keskusteltava asia on heidän investoinnit. On tunnettu tosiasia, että Intian keskiluokka on taloudellisesti vakaa, mutta vain. Se on loputon kilpailu vanhuutta vastaan ​​ansaita vähän enemmän, säästää vähän enemmän, sijoittaa vähän enemmän ja siten elää vähän onnellisemmin. Tällaisessa tilanteessa osakkeet ovat keskiluokan siunaus.

Tässä ovat kuusi syytä miksi keskiluokka voi ja pitää sijoittaa osakkeisiin:

Ennen sitä, mitä osakkeet muuten ovat? Osakkeella tarkoitetaan suhteellista osuutta tietyn yrityksen arvosta, joka on osa yrityksen omistusta. Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää osakkeiden osalta. Nyt syistä investoida niihin.

1. Osakkeet ovat turvassa:

Keskiluokkaisella sijoittajalla on paljon vaatimuksia, ja aivan oikeutetusti, koska osakkeisiin sijoitetut varat olisi voitu leikata heidän lastensa koulutusrahastosta, kodin rakentamissuunnitelmista tai jostain erikoisrahastosta, joka on luotu varalle. Intian byrokratia, jonka nimi on hallitus, on ratkaissut tämän ongelman. Demat Accounts, NSE, SEBI, työskentelevät kaikki jatkuvasti suojellakseen aitojen sijoittajien etuja, joten voit olla varma, että heidän osakkeet ovat tallessa.

2. Osakkeet ovat palkitsevia:

Ei ole parempaa yhtälöä osakemarkkinoiden määrittelemiseksi, kuten RISK = PALKIOT. On nähtävissä, että paitsi voitot, myös käteisosingot ovat jatkuvassa nousussa laadukkaissa osakkeissa. Ja keskiluokan perheelle mikään ei voi kuulostaa suloismmalta kuin isomman sekin ääni postilaatikossa. Yrityksen tulos on liikkeellä ja kasvaa varmasti ja tasaisesti vuosi toisensa jälkeen. Tämä voidaan tiivistää erittäin palkitsevaksi sijoitukseksi, joka on räätälöity keskiluokkaa varten.

🔥 Empfohlen:  Totuuden taistelu: Adani vs Hindenburg -tutkimussyytökset

3. Osakkeet ovat likvidejä:

Osakkeet ovat luultavasti likvideimpiä rahavaroja, joita voi löytää. Verrattuna kiinteistösijoituksiin, joukkovelkakirjoihin tai valtion arvopapereihin, kuten valtion velkasitoumuksiin, osakkeet ovat reilusti parempia likviditeettiä ja liikkuvuutta. Voit odottaa tekeväsi muutaman 1000 myynnin osakepositiostasi tai muutaman 1000 ostavasi toista muutamassa markkinatunnissa. Syynä on, että osakkeilla on hopeinen vuorausominaisuus, että ne vaihdetaan. Tämä houkuttelee intialaisen keskiluokan katsetta, koska tämä varmistaa, että jokainen tilanne voi olla win/win-tilanne, ostaa hyviä osakkeita ja myydä huonoja. Ja mitä palvelua antaa keskiluokalle, pelastaa osakkeita, kun ne ovat laskussa, ja ostaa niitä, kun ne ovat nousussa.

4. Osakkeet kasvavat:

Tällaisina myrskyisinä aikoina on mahdotonta todistaa rohkeasti, että osakkeet kestävät muita sijoitusmuotoja ja että se on paras sijoitus keskiluokan sijoittajalle. Yksi asia on kuitenkin varmaa; jaon turvallisuuden, likviditeetin ja helppouden ansiosta Osakkeet voivat varmistaa jokaiselle sijoittajalle erinomaisen sijoituksen markkinatilanteesta riippumatta. Osakkeet ovat enemmän kuin vain rahan arvoinen paperiarkki tai todistus näytölläsi. Testamentti on, että sen hallussa oleva on yrityksen omistaja ja se antaa sille korkeimman muodon omistushyödyn. Niin kauan kuin yritys elää, osakkeet tienaavat rahaa ja pitävät sijoittajan tyytyväisenä. Ja tällä hetkellä intialaiset yritykset kukoistavat. Kyllä, tuotot vaihtelevat ja voitot laskevat huonoina päivinä, mutta kääntyminen takaisin suuriin voittoihin ja säännöllisiin tuotoihin on yhtä nopeaa, ellei nopeampaa. Kaiken kaikkiaan osakkeet pärjäävät paremmin kuin useimmat sijoitukset, kuten menneisyydessä ja nyt, ja rohkeasti lähitulevaisuudessa.

5. Osakkeet ovat pelastajia:

Tarvittaessa osakkeet ovat hengenpelastajat, eivät vain vertauskuvallisesti. Lainaaminen on yhtä helppoa kuin se on, kun se on osakkeen arvoa vastaan. Tämä taas hyödyttää suuresti keskiluokkaa, kun heillä on hyväksytty marginaalilaina, josta heidän välittäjänsä on sopinut. Ja toistaiseksi shekin kirjoittaminen tiliisi on yhtä helppoa kuin päiväkirjan kirjoittaminen. Hopeavuori tässä on, että velkaa syntyy myös siinä tapauksessa, että saldosi on nolla ja korot ovat erittäin edullisia.

🔥 Empfohlen:  Miksi roskapostitus on haitallista sisällön edistämiselle

6. Osakkeet ovat keskiluokkaisia:

On todistettu tosiasia, että osakkeet ovat yksi 1900- ja 2000-lukujen parhaista vaurauden luojista. Ja mikä tärkeintä, se ei ole tarkoitettu vain superrikkaille. Säännöllinen, varovainen ja passiivinen sijoittaja vaikuttaa osakemarkkinoiden muokkaamiseen yhtä paljon kuin Vijay Mallya. Osakkeiden ostaminen, pitempiaikainen hallussapito, osakemarkkinoille osallistuminen ja uudelleensijoittaminen osinkoihin vahvistavat keskiluokan mentaliteettia. Ansaitse enemmän, säästä enemmän, sijoita enemmän ja hanki enemmän onnellisuutta. Osakkeet ovat riittävän turvallisia keskiluokalle ostettavaksi, riittävän likvidejä myydäkseen, palkitsevat niitä riittävästi ja palkitsevat jatkossakin, ja kaikki nämä ominaisuudet muodostavat keskiluokan unelmasijoituksen.

LopuksiIntian keskiluokka saa päättää, ovatko osakkeet heidän tulevaisuutensa, mutta näiden seikkojen pitäisi vahvistaa sitä tosiasiaa, että niitä ei pidä ottaa kevyesti. Loppujen lopuksi Warren Buffet ja Rakesh Jhunjhunwala olivat keskiluokkaista taustaa, ja nyt heidän lastenlapsensa ei tarvitse huolehtia siitä, ettei heillä ole rahaa. Kaikki eivät voi syntyä rikkaiksi, mutta voivat tulla rikas.

Kirjoittaja Bio:

Tämän viestin on kirjoittanut Sampath, jolla on hyvät tiedot osakkeista ja sijoittamisesta. Lukuun ottamatta ihmisten konsultointia varojensa paremmin hallinnoimiseksi; Sampath on kiinnostunut erilaisista aiheista, kuten kuntoilusta, joogasta ja ruoanlaitosta. Hän käyttää verkkopalveluja verkkosivustoja, kuten Flipkart, kirjojen ostamiseen koska niitä voi ostaa paljon parempi hinta kuponkeja käyttämällä ja tarjouksia.

Table of Contents