Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 tapaa ansaita rahaa vuokraamalla tilaasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 tapaa ansaita rahaa vuokraamalla tilaasi

Kun mieheni ja minä ostimme talomme, huomasimme, että meillä oli paljon enemmän tilaa kuin tarvitsimme. Tiesimme, että kasvaisimme siihen, mutta tuntui turhalta saada kaksi tyhjää huonetta, jotka keräävät pölyä muutaman vuoden ajan.

Joten päätimme vuokrata yhden Airbnb:n ylimääräisistä huoneistamme. Kahdessa vuodessa Airbnb-isännöinnillä tienasimme yli 18 000 dollaria huoneesta, joka olisi jäänyt suurimmaksi osaksi käyttämättä.

Nyt kun saimme vauvan, olemme lopettaneet huoneen vuokraamisen, mutta se ei tarkoita, että olisin lakannut etsimästä muita tapoja optimoida käyttämätöntä tilaani saadakseni ylimääräistä rahaa.

Ja mitä olen havainnut, on, että ihmiset etsivät tiloja varastointiin ja kaikenlaisiin tapahtumiin, mikä tekee tilan vuokraamisesta helpompaa kuin koskaan.

Millaista tilaa voit vuokrata?

Et ehkä voi vuokrata taloasi tai huonetta talossasi Airbnb:llä, mutta voit todennäköisesti vuokrata säilytys- ja tapahtumatilan helpommin kuin uskotkaan.

  • Kaunis olohuone tai ulkoterassi voi olla loistava paikka juhlien ja morsius- tai vauvasuihkujen järjestämiseen.
  • Jos sinulla on toimistotilaa, voit vuokrata osoitteen postiosoitteeksi virtuaalisille yrityksille.
  • Puolet kahden hengen autotallista mahtuu jonkun vintage-autoon tai toimii työpajana.
  • Käyttämätön aita tai osa navetta voisi olla edullinen vaihtoehto julkiselle varastolle.
  • Erillinen autotalli tai allastalo voisi toimia myymälänä tai taiteilijan studiona.
  • Osa takapihastasi voidaan käyttää veneen tai matkailuauton varastona.

Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Kun olet luova, voit muuttaa käyttämättömän tilan kannattaviksi passiivisiksi tuloiksi. Varmista vain, että tarkistat paikalliset määräykset tai, jos asut jossain asunnonomistajien yhdistyksessä, varmistaaksesi, että tilasi on mahdollista vuokrata.

Voit myös tarkistaa vakuutusyhtiöltäsi, mikä vakuutus sinulla on, tai kannattaako sinun harkita sateenvarjovakuutuksen ostamista.

6 paikkaa, joissa voit ansaita rahaa vuokraamalla tilasi

Vaikka sinun on maksettava joitain maksuja listauspalvelun käytöstä, saat kaksi etua. Ensimmäinen on näkyvyys. Saat tilasi ihmisten edessä, jotka etsivät juuri sitä, mitä tarjoat. Toinen on maksujen käsittely.

Jotkut yritykset tarjoavat myös lisävakuutuksia, joita voit ostaa suojellaksesi omaisuuttasi ja vuokralaisten omaisuutta.

🔥 Empfohlen:  5 tapaa saada lisää Facebook-tykkäyksiä 3dcart-kauppaasi

On hienoa ansaita rahaa vuokraamalla tilasi. Mutta jos sinulla on vuokralainen, joka ei maksa tai joutuu varkauden uhriksi ja vuokralaisen omaisuus varastetaan, kolmannen osapuolen tarjoamat suojat ovat korvaamattomia, kun kotisi muutetaan yritykseksi.

1. Neighbor.com

Neighbor.com tarjoaa ihmisille edullisen tavan säilyttää omaisuuttaan tai ajoneuvoaan itse. Sivusto kertoo, että se tarjoaa varasto- ja pysäköintipaikkoja puoleen siitä, mitä omavarastoyritykset veloittavat.

Neighbor.com-sivustolta löydät tontteja, autotalleja, makuuhuoneita ja jopa varastotiloja. Tämä voisi olla loistava tapa opiskelijalle ansaita passiivisia tuloja, jos hänellä on ylimääräinen kaappi tai parkkipaikka kampuksella, mutta ei autoa.

Aittatilan tai kellarin vuokraaminen on myös vaihtoehtoja ansaita rahaa omaisuudella.

Jennifer Walden, WikiLawnin toimintajohtaja, vuokraa talonsa Neighborin avulla. Walden asetti hintansa 50 dollariin kuukaudessa ja vuokralainen maksaa suoraan naapurille. 4,9 %:n käsittelymaksun ja 0,30 dollarin sentin jokaisesta maksusta jälkeen Waldenille maksetaan loput alustan kautta.

”Vaikka vaadimme itseni tai mieheni olevan kotona, kun vuokralainen tulee, he voivat vain lähettää meille tekstiviestin ja mennä portista sisään vajan avaimella. Ainoa asia, mitä meillä on siellä, on tietysti se, mitä he varastoivat”, Walden sanoi.

Se on ilmaista luettele paikkasi Neighbor.comissa. Isännät on suojattu miljoonan dollarin vastuuvakuutuksella, ja heille taataan kuukausittainen maksu, kun varastotila on varattu, vaikka vuokraaja lopettaisi maksamisen.

2. ShareMySpace

ShareMySpace on ammattimainen tapahtumapaikkojen vuokraussivusto, joka tarjoaa yksinkertaisen tavan löytää ja varata tiloja ja paikkoja työhön, tapahtumiin, taiteeseen, urheiluun ja muuhun. Se on hyvä ihmisille, joilla on muita kuin asuintiloja, joissa voidaan järjestää tapahtumia, kuten häitä ja juhlia.

Yksityisen tilan ilmoittaminen maksaa 49 dollaria kuukaudessa tai voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja julkisille tiloille 9 dollaria kuukaudessa.

Kun tilasi on listattu, se on haettavissa ja varattavissa, ja saat ilmoituksen kaikista varauspyynnöistä. Mitä enemmän yksityiskohtia ja valokuvaa lisäät, sitä todennäköisemmin menestyt alustalla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita digitaalisia merkkejä? Täysi opas

Aiheeseen liittyvä: Kuinka ansaita rahaa Airbnb-isäntänä

3. StoreAtMyHouse

StoreAtMyHouse tarjoaa peer-to-peer-tallennusratkaisuja ympäri maailmaa. Voit vuokrata varastotilaa talossasi, autotallissasi ja yrityksessäsi. StoreAtMyHouse toteaa, että tallennuspalveluntarjoajat voivat ansaita 300–3 000 dollaria vuodessa riippuen sijainnistaan ​​ja käytettävissä olevasta tallennustilasta.

StoreAtMyHouse ei tarjoa ylimääräistä vastuuvakuutusta vuokralaisille tai varastontarjoajille ja ilmoittaa, että jos se tulee saataville, se on lisäkustannus vuokranantajalle.

Tallennustilan lähettäminen ja vuokraaminen StoreAtMyHousen kautta on ilmaista, mutta sen automaattisesta laskutusjärjestelmästä peritään jyrkkä 15 %:n maksu. Voit myös maksaa kertaluonteisen 35 dollarin maksun, jotta julkaisusi näkyvät verkkosivustolla.

4. Vertaisavaruus

Vertaisavaruus tarjoaa ainutlaatuisia tiloja kokouksiin, valokuvauksiin, juhliin, esityksiin ja muihin tapahtumiin. Parhaiten PeerSpacessa menestyvät tilat ovat teollisia, vintage-, moderneja tai jollain tapaa epätavallisia.

Ylimääräisen tilasi luetteloiminen PeerSpacen kautta on ilmaista. Voit määrittää oman hintasi, veloittaa tuntikohtaisesti, ja sinua suojaa myös miljoonan dollarin vastuuvakuutus. Maksu talletetaan suoraan pankkitilillesi jokaisen tapahtuman jälkeen vähennettynä 15 % palvelumaksulla.

5. Suusta suuhun

Joskus ylimääräisen tilan vuokraaminen voi olla yhtä helppoa kuin sanan levittäminen.

Pysäköinti Washington DC:ssä on tunnetusti stressaavaa, ja pysäköintihallit veloittavat korkeamman hinnan. Kun FreedomRepin Ilir Salihi muutti kotiinsa Washington DC:hen, hän sai tietää, että muutamat hänen naapureistaan ​​vuokrasivat autotallejaan työmatkailijoille työviikon aikana.

Salihin täytyi vain kertoa ihmisille, että hän vuokrasi autotallinsa, ja hänelle tarjottiin siitä nopeasti 100 dollaria kuukaudessa. He allekirjoittivat kuuden kuukauden sopimuksen testatakseen järjestelyä, mikä antoi vuokraajalle pääsyn autotalliin maanantaista perjantaihin klo 7-19.

”Minulla oli omalle autolleni katupysäköintilupa ja säilytin edelleen autotallissa omaan käyttöön. Tästä tuli helposti hallittava passiivinen tulovirta, jota jatkoin pari vuotta”, Salihi sanoi.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada passiivisia tuloja autollasi

6. Facebook tai Craigslist

Voit myös yrittää mainostaa lisätilaasi itse. Facebook Marketplace ja Craigslist ovat vilkkaasti liikennöityjä verkkosivustoja, ja vaikka ne eivät ole erityisesti tallennettavia, ne voivat saada enemmän katseita yritystietoihisi.

🔥 Empfohlen:  14 tapaa aloittaa uusi vuosi innostuneesti ja innostuneesti

Toisin kuin suusta suuhun, sinulla ei ole ketään, joka takaa mahdollisten vuokralaisten, joten ole erityisen varovainen haastatellessasi ihmisiä. On myös hyvä idea, että vuokralaiset allekirjoittavat sopimuksen suojataksesi itsesi ja omaisuutesi vastuulta.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka myydä Craigslistissa (ja 6 vinkkiä menestykseen)

Kuinka paljon rahaa voit ansaita tilallesi?

On helppo ansaita ylimääräistä rahaa vuokraamalla tilaasi. Voit odottaa ansaitsevasi noin 50 % siitä, mitä varastoyhtiöt veloittavat vastaavankokoisista varastoyksiköistä, ja voit helposti löytää vuokralaisia ​​riippuen siitä, mitä alustaa käytät tilasi mainostamiseen.

Varaston sijainti, ilmastointi ja saavutettavuus ovat muita tekijöitä, jotka on otettava huomioon tilasi hinnoittelussa.

Voit myös testata hintoja ennen kuin valitset yhden. “Tein ajoittain mainoksia Craigslistissa, mutta tämä oli enemmän markkinoiden testaamista ja tunnetta siitä, veloitinko parkkipaikasta kohtuullisen hinnan vai en”, Salihi sanoi.

Älä myöskään unohda kirjata pois tukikelpoiset kulut veroistasi, jotka liittyvät tilan vuokraamiseen.

Aiheeseen liittyvä: 28 myydyintä sovellusta tavaroiden myymiseen verkossa (ja paikallisesti)

Muiden ihmisten tavaroiden säilyttämisen riskit

Jokaiseen tulomahdollisuuteen liittyy omat ainutlaatuiset riskinsä. Kun annat muiden ihmisten säilyttää tavaroitaan kiinteistössäsi, he pääsevät kotiisi tai tontteesi. Voit asettaa rajoituksia sille, milloin he voivat käyttää sitä, mutta silloin sinun on varauduttava aikasi kanssa.

Lisäksi olet vaarassa, että vuokralainen ei maksa sinulle, rikkoo aidan tai muuta omaisuuttasi ja varastoi laittomia tavaroita. Vaikka naapurin kaltaisen yrityksen suojelus olisikin, vuokraat tilasi silti omalla vastuullasi.

Älä anna näiden asioiden lannistaa sinua. Jos teet kaikki tarvittavat varotoimenpiteet, voit helposti ja turvallisesti tehdä passiivisia tuloja talosi tai ulkorakennusten kanssa.