Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 tapaa, joilla tekoäly voi parantaa sisällön luomista muullakin kuin kirjoittamisella

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 tapaa, joilla tekoäly voi parantaa sisällön luomista muullakin kuin kirjoittamisella

Vaikka tekoälyn käyttämä sisällöntuotanto on todellakin erittäin nopeasti kasvava trendi vuonna 2023, tekoälyn ulottuvuus laajenee kirjoitetun sanan ulkopuolelle. Heijastaa tätä paradigman muutosta, a huomattava 91 % Maailman parhaista yrityksistä on sinnikkäästi investoimassa tekoälyyn, ja he tietävät, että sen sovellukset ulottuvat monille sisällöntuotannon aloille.

Tekoälyn maailma avaa ovia mahdollisuuksiin, joita olemme vasta alkamassa tutkia visuaalisen grafiikan tehostamisesta hakukoneoptimoinnin virtaviivaistamiseen.

Tässä artikkelissa aiomme tutkia kuutta käytännöllistä tapaa, joilla tekoäly voi parantaa sisällöntuotantoasi kirjoittamisen lisäksi. Tehokkuuden parantamisesta uuden ulottuvuuden lisäämiseen luovuuteen, nämä oivallukset antavat arvokkaan näkökulman siihen, kuinka tekoäly voi olla keskeinen voimavara sisällönluontityökalupakkissasi.

Joten jos olet utelias siitä, mitä tekoäly voi tehdä sinulle lauseiden luomisen lisäksi, lue eteenpäin ja paljasta potentiaali yhdessä.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Tekoäly on paljon tehokkaampi kuin uskotkaan

Koska Google pohjimmiltaan sanoi, että tekoälyn saaminen mukaan sisällöntuotantoprosessiin on ok, ovet ovat avautuneet täysin uudelle mahdollisuuksien maailmalle.

Vaikka suuret yritykset ovat nopeasti omaksuneet tämän muuntavan teknologian, se ei rajoitu vain niihin. Tekoälyn ominaisuudet ulottuvat paljon pidemmälle kuin useimmat ihmiset ymmärtävät, ja siitä on nopeasti tulossa korvaamaton voimavara auttaa pienyrityksiä kasvamaan.

Analysoimalla trendejä, optimoimalla markkinointistrategioita ja jopa automatisoimalla asiakaspalvelua tekoäly tasoittaa toimintaedellytyksiä ja tekee huipputeknologiasta kaikenkokoisten yritysten saatavilla.

Mitä tulee sisällön luomiseen, tekoälyn ominaisuudet eivät rajoitu tekstin luomiseen. Siinä on laaja valikoima sovelluksia, jotka voivat muuttaa täysin tapaa, jolla luot sisältöä ja käytät sisältöä.

Tutkitaan nyt kuutta avainaluetta, joilla tekoäly voi vaikuttaa luovaan prosessiisi aidosti!

Kuinka tekoäly voi parantaa sisällön luomistasi: 6 käyttötapausta

1. Tee avainsanatutkimuksesta helpompaa

Avainsanatutkimus on kiistatta tärkein osa koko sisällönluontiprosessia: jos et ymmärrä sitä oikein, olet kusessa, eivätkä artikkelisi koskaan näe Googlen ensimmäistä sivua. Kiitos voimakkaalle AI-avainsanojen tutkimustyökaluttästä prosessista tulee vähemmän päänsärkyä ja enemmän hauskaa seikkailua, jossa jokaisen arvokkaan avainsanan löytäminen tuntuu voitolta.

Nämä älykkäät järjestelmät analysoivat käyttäjien käyttäytymistä, markkinatrendejä ja kilpailijoiden strategioita määrittääkseen markkinaraon halutuimmat avainsanat.

Oletetaan esimerkiksi, että kirjoitat ympäristöystävällisistä tuotteista. Tekoäly voi nopeasti tunnistaa toisiinsa liittyviä avainsanoja ja jopa ehdottaa mahdollisia avainsanaklustereita luoden aiheeseen liittyviä termejä “kestävän elämän” tai “vihreän teknologian” ympärille. Nämä oivallukset auttavat sinua luomaan sisältöä, joka miellyttää Googlea ja resonoi kohdeyleisösi kanssa.

🔥 Empfohlen:  26 ainutlaatuista tapaa markkinoida startup-yrityksiä

Automatisoimalla avainsanatutkimusprosessin kirjoittajat voivat vapaasti keskittyä luovuuteen ja omaperäisyyteen tietäen, että heidän sisältöstrategiansa on rakennettu vahvalle kuluttajalähtöisen datan pohjalle.

Tämän ominaisuuden parantamiseksi jotkin tekoälyn avainsanatutkimustyökalut tarjoavat historiallisia tietoja, jotka antavat sinulle täydellisen ja perusteellisen analyysin tiettyjen avainsanojen aiemmasta tehokkuudesta. Tämän ajallisen oivalluksen avulla sisällöntuottajat voivat ennustaa tulevaisuuden trendejä ja välttää ohikiitäviä muotisanoja. Tämä ei ainoastaan ​​tee sisällöstä ajankohtaisempaa ja osuvampaa, vaan se myös rakentaa syvemmän yhteyden yleisöösi ottamalla huomioon heidän muuttuvat kiinnostuksen kohteensa.

2. Optimoi hakukoneoptimointia varten

SEO ei ole enää mysteeri tekoälypohjaisilla työkaluilla, jotka varmistavat, että sisältö on täysin linjassa hakukoneiden algoritmien kanssa.

Sen sijaan, että arvaisit, mitkä avainsanat tulisi sisällyttää artikkeliisi manuaalisen tutkimuksen perusteella, voit käyttää tekoälytyökaluja, jotka pystyvät analysoimaan samanlaista huippuluokan sisältöä ja antamaan ohjeita kaikkeen avainsanojen sijoittelusta sisäisiin linkitysstrategioihin.

Tähän erikoistuneet alustat, kuten SurferSEO tai NeuronWriter, käyttävät Natural Language Processing (NLP) -algoritmeja jäsentääkseen kielen huippuluokan sivuilla ja tunnistaakseen kuvioita ja korrelaatioita, jotka eivät ehkä ole ilmeisiä ihmistutkijalle.

Tämän jälkeen he muuntavat nämä oivallukset toteutettavissa oleviksi suosituksiksi, virtaviivaistaen sisällönluontiprosessia ja sovittavat sen paremmin yhteen todistettujen menestystekijöiden kanssa. Nämä oivallukset on mukautettu sisältöösi, mikä mahdollistaa luonnollisen integroinnin aitoutta menettämättä.

Tämä poistaa suuren osan hakukoneoptimoinnin epävarmuudesta ja korvaa sen tietoon perustuvalla varmuudella. Se on uusi askel kohti sisällöntuotannon tehostamista ja tehostamista.

Hakukoneoptimointiin omistetut tekoälytyökalut keskittyvät yleensä semanttiseen analyysiin pyrkien ymmärtämään sanojen lisäksi niiden taustalla olevaa kontekstia ja tarkoitusta. Tämän avulla voit luoda sisältöä, joka sopii luonnollisemmin tyyliisi ja käyttäjiesi mieltymyksiin sen sijaan, että valitset vain ruutuja algoritmien noudattamiseksi.

3. Keksi luovia otsikoita

Oikea otsikko voi tehdä satunnaisesta ohikulkijasta sitoutuneen lukijan, ja tekoäly voi olla arvokas työkalu, joka auttaa sinua luomaan huomiota herättäviä otsikoita.

Kaikilla ei ole tarttuvan otsikon luomiseen tarvittavia luovia ajattelutaitoja tai edes aikaa leikkiä mahdollisilla otsikoilla vain yhdelle artikkelille.

Melkein kaikki tekoälyn kirjoitustyökalut voivat nykyään auttaa sinua nimikkeissä. Jotkut ehdottavat vain ideoita valitsemasi sävyn ja antamiesi lisäohjeiden perusteella, toiset ovat kehittyneempiä ja pystyvät analysoimaan trendaavia artikkeleita ja tunnistamaan menestyneimpien nimikkeiden elementit.

Jos esimerkiksi pyydät ChatGPT:tä luomaan otsikon yleisen avainsanan perusteella, se antaa sinulle joukon mielenkiintoisia ideoita, jotka ovat usein parempia ja luovempia kuin tavallisesti kirjoittaisit itse samassa ajassa. Voit käyttää jotakin sen ehdottamista otsikoista tai pyytää sitä jatkuvasti lisäämällä tietoja, kunnes saat etsimäsi.

🔥 Empfohlen:  16 uskomatonta tapaa saada ilmaisia ​​PSN-koodeja

Sellaiset otsikot kiinnittävät huomiota ja lupaavat lukijoille ainutlaatuisen kokemuksen. Tekoälyyn perustuva luovuus tarjoaa sisällöntuottajille erottuvan etulyöntiaseman, mikä varmistaa, että heidän työnsä erottuu joukosta myös ruuhkaisessa markkinarakossa.

Tekoälyn voima houkuttavien otsikoiden luomisessa ei rajoitu blogeihin ja artikkeleihin; se ulottuu sähköposteihin, sosiaalisen median julkaisuihin ja mainoskampanjoihin. Nämä työkalut voivat varmistaa, että otsikot eivät ole vain tarttuvia, vaan ne ovat myös tehokkaita tiettyjen markkinointitavoitteiden saavuttamisessa, olipa kyseessä sitten napsautussuhteen lisääminen tai sitoutumisen lisääminen eri alustoilla. Tavallaan siitä tulee strateginen voimavara pikemminkin kuin pelkkä luova kukoistus.

4. Luo ainutlaatuisia kuvia

Visuaalinen tarinankerronta saavuttaa uusia korkeuksia erilaisten kuvien luomiseen tarkoitettujen tekoälytyökalujen avulla.

Useimmat sisällöntuottajat käyttävät samoja arkistokuvia yhä uudelleen ja uudelleen, joten voit helposti erottua joukosta tarjoamalla ainutlaatuisia tekoälyn luomia kuvia blogisi sisältöön.

Mitä tulee digitaalisiin kuviin, vain yksi kuva, joka kuvaa aihettasi, voi maksaa satoja dollareita tai enemmän, mikä ei ole lähes koskaan sen arvoista pienyrityksen blogiartikkeleissa. Ja tuskin kenelläkään blogin kirjoittajalla on taitoja tai resursseja luoda silmiinpistäviä kuvia jokaiseen blogikirjoitukseen.

Tekoälyn avulla perusideastakin voi kehittyä henkeäsalpaava auringonlasku Saharan yli tai vilkas Tokion kadu yöllä. Yhdessä suosituimmista tekoälytyökaluista, Midjourneysta, on paljon markkinoinnin käyttötapauksia, joiden avulla sisällöntuottajat voivat luoda yksinkertaisista tekstikuvauksista kuvia, jotka sopivat heidän tiettyihin teemoihinsa ja sävyihinsä, jopa ilman graafisen suunnittelun taitoja.

Muut alustat voivat luoda mukautettuja käyttäjien avatareja tai yrityslogoja sekunneissa, mikä tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia visuaaliseen ilmaisuun. Tämä antaa kirjoittajille, markkinoijille ja yrittäjille mahdollisuuden kertoa rikkaampia visuaalisia tarinoita ja parantaa sisältöä ainutlaatuisilla ja merkityksellisillä kuvilla.

AI-taiteen sukupolven työkalut ovat todella vaikuttavia nykyään, koska ne voivat kirjaimellisesti tuoda idean mielikuvituksestasi näytöllesi vain muutamassa sekunnissa. Esim. visualisoi konsepti, jota ei koskaan ennen ollut, mikä olisi ollut mahdoton tehtävä vielä pari vuotta sitten.

5. Käännä sisältösi useille kielille

Vaikka se ei ole vielä 100 % täydellinen ja vaatii ihmissilmän ennen julkaisemista, käännösesteitä alennetaan ehdottomasti tekoälypohjaisilla työkaluilla, jotka pystyvät muuttamaan sisällön tarkasti useille kielille.

Eri alueille kohdistava pienyritys voi helposti tavoittaa enemmän potentiaalisia asiakkaita kääntämällä verkkosivustonsa tai mainosmateriaalinsa menettämättä kontekstia tai kulttuurisia vivahteita.

Paikallinen leipomo voisi esimerkiksi laajentaa verkkokattavuuttaan espanjan, ranskan ja saksankielisille markkinoille tekoälyn avulla toteutetun käännöksen avulla, mikä varmistaa, että lämmin ja kutsuva sävy pysyy yhtenäisenä eri kielillä.

🔥 Empfohlen:  Tapaa maailman 10 parasta hakukonetta vuonna 2023

DeepL:n kaltaiset alustat hyödyntävät syväoppimisalgoritmeja tarjotakseen käännöksiä, jotka ymmärtävät idioomeja ja puhekieleä, kurovat umpeen kulttuurisia kuiluja ja edistävät kansainvälistä yhteistyötä.

Näiden älykkäiden käännösten avulla pienet yritykset voivat kilpailla globaalissa mittakaavassa, laajentaen asiakaskuntaansa ja tehden tuotteistaan ​​tai palveluistaan ​​helpommin saavutettavia eri yleisöille. Tämä avaa ovia uusille mahdollisuuksille ja markkinoille osoittaen tekoälyn muutospotentiaalia kaikenkokoisille yrityksille.

Tekoälypohjaisen kääntämisen vaikutukset ulottuvat paljon markkinoinnin ulkopuolelle. Koulutusresurssit, hallituksen viestintä ja oikeudelliset asiakirjat voidaan kaikki asettaa muiden kuin äidinkielenään puhuvien saataville. Pienyrityksille tämä tarkoittaa sitä, että he voivat kommunikoida luottavaisesti kansainvälisten toimittajien, urakoitsijoiden ja kumppaneiden kanssa.

6. Muuta artikkelisi podcastiksi

Tekoälyn avulla sisällöntuottajat voivat hyödyntää podcastien kasvavaa suosiota ilman suuria lisäponnisteluja. Hyvin kirjoitetusta blogikirjoituksesta voidaan muutamassa minuutissa tehdä mukaansatempaava äänikokemus, jossa on oikea intonaatio, sävelkorkeus ja jopa taustamusiikki.

Nykyään sekä blogit että podcastit voivat olla arvokkaita resursseja verkkonäkyvyyden kasvattamiseen.

Introverttien ja ujojen ihmisten onneksi sinun ei tarvitse edes käyttää ääntäsi, jos et halua. Hyvät tekoälytyökalut tekstistä puheeksi kuten Murf AI tai Speechify tarjoavat erilaisia ​​luonnostaan ​​kuuloisia ääniä, jotka eivät kuulosta läheskään yhtä robottisilta kuin ennen.

Blogin sisällön muuntamiseen podcasteiksi erikoistuneet alustat antavat sisällöntuottajille mahdollisuuden tavoittaa kuuloopiskelijoita tai kiireisiä ammattilaisia, jotka haluavat kuunnella liikkeellä ollessaan. Taloudellinen neuvonantaja voi esimerkiksi muuttaa kirjalliset oppaansa podcast-sarjaksi, mikä luo asiakkaille mukaansatempaavamman ja helppokäyttöisemmän tavan oppia investoinneista tai budjetista.

Tekstistä puheeksi -teknologian integrointi bloggaamiseen on saavutettavuuden vallankumous. Se ei ainoastaan ​​palvele kuuloopiskelijoita, vaan se myös tekee sisällöstä helpompaa näkövammaisten lukijoille.

Käärimistä

Kuten olemme tutkineet, tekoälyn ja sisällön luomisen risteys ulottuu paljon pidemmälle kuin pelkkä tekstin luominen. Tekoälyn käyttö avainsanatutkimuksessa, hakukoneoptimoinnin optimoinnissa, otsikon ja kuvien luomisessa, kääntämisessä ja jopa podcasteissa edustaa syvällistä muutosta sisällön luomisessa ja toimittamisessa.

Nämä käyttötapaukset edustavat vain välähdystä tulevaisuuteen, jossa tekoäly ei ainoastaan ​​lisää kykyjämme, vaan avaa täysin uusia väyliä innovaatioille ja sitoutumiselle.

Kirjoittanut Juliet Dreamhunter