Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 tapaa saada paikallisia SEO-asiakkaita, joita todella haluat

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 tapaa saada paikallisia SEO-asiakkaita, joita todella haluat

Paikalliset yritykset ovat usein mielenkiintoisimpia SEO-asiakkaita työskennellä paikallisten markkinoiden luovuuden ja strategian vuoksi.

Vaikka perusasiat – Google-yritysprofiilin optimointi, lokalisoitu sisältö jne. – pätevät edelleen, paikallisten yritysten on usein ajateltava laatikoiden ulkopuolella yrittäessään saada paikallista sijoitusta.

Tällaisten asiakkaiden hankkiminen vaatii myös taitoa. Hakukoneoptimoinnin ammattilaisille on ihanteellinen houkutella positiivisia, kunnianhimoisia ja ennakoivia paikallisia SEO-asiakkaita.

Tässä on muutamia vinkkejä paikallisten SEO-asiakkaiden hankkimiseen, joiden kanssa todella haluat työskennellä.

1. Aloita keskustelut paikallisten yritysten omistajien kanssa

Muutama vuosi sitten minun piti leikata hiukset ja aloin etsiä paikallista parturia. Näin parturin, jolla oli hyviä arvosteluja Googlessa, joten vierailin heidän verkkosivustollaan saadakseni lisätietoja heidän hinnoistaan.

Valitettavasti minua kohtasi “Varoitus! Yhteytesi ei ole yksityinen” -virhe heidän verkkosivuillaan.

SEO-strategina tiesin, että tämä johtui siitä, että yrityksen SSL-varmenne ei ollut käytössä verkkosivustollaan.

Joten soitin heille varatakseni tapaamisen ja henkilökohtaisesti varoitin omistajaa, että heillä oli verkkosivuston tietoturvaongelmia.

Omistaja ei ollut tietoinen ongelmasta ja hallinnoi verkkosivustoa itse, joten tarjouduin määrittämään heidän SSL:nsä ilmaiseksi.

Myöhemmin hän maksoi tiimilleni teknisten SEO-ongelmien diagnosoimiseksi ja jatkoi pidempään sitoutumiseen.

Oppitunti tässä on, että usein paras tapa houkutella paikallisia SEO-asiakkaita on yksinkertaisesti aloittaa aitoja keskusteluja.

Sen ei tarvitse olla yhtä räikeä kuin sivuston tietoturvaongelma, mutta jos voit tunnistaa tarpeen, yritys on todennäköisesti iloinen, kun ilmoitat heille, että heidän liiketoimintaansa vaikuttavat ongelmat.

Lisäksi he ovat kiitollisia siitä, että annoit heille puheenvuoron ja auttoit heitä välttämään uuden liiketoiminnan menettämisen.

Paikallinen yritys ei esimerkiksi välttämättä tiedä, että hänen Google-yritysprofiilinsa osoite ei ole ajan tasalla. Tai että heidän verkkosivuillaan on 404-virhettä.

Tai että heidän yhteydenottolomake ei toimi.

Usein neuvojasi voidaan nähdä massiivisena palveluksena, ja se voi muuttua jatkuvaksi sitoutumiseksi. Tai ainakin avaa ovi suositteluliiketoiminnalle, kun sinut nähdään paikallisena SEO-asiantuntijana.

Etsitpä sitten hiustyyliä, ostat lattea tai haet lahjaa ystävälle, pidä silmäsi auki.

Jos huomaat SEO-ongelman ja käytät aikaa tarjotaksesi ilmaista arvoa, saatat yllättyä siitä, kuinka tästä voi muodostua uusi asiakas- tai viittausyhteys.

2. Tunnista markkinointiin investoivat yritykset

Markkinointiyhteisössä tiedetään, että tiukan budjetin asiakkaat ovat usein vaativimpia asiakkaita.

Tämä ei tarkoita sitä, että pieni budjetti tekisi ihmisestä välttämättä huonon asiakkaan, mutta asenne saada enemmän vähemmällä on usein taaksepäin markkinoinnissa.

Lyhyesti sanottuna ihanteelliset paikalliset SEO-asiakkaasi ovat niitä, jotka ymmärtävät markkinoinnin arvon ja ovat valmiita investoimaan siihen saavuttaakseen suuremman tavoitteen.

He haluavat käyttää markkinointirahoitustaan ​​pitkän aikavälin kasvun saavuttamiseksi.

🔥 Empfohlen:  10 tapaa lyhentää lausetta selkeäksi ja helposti luettavaksi

Kuten edellisessä esimerkissä: Yksinkertainen laiminlyönti johti sivuston tietoturvaongelmiin, mutta muuten yritys oli GBP (Google Business Profile) -optimoinnin ja sosiaalisen median markkinoinnin huipulla.

Omistaja oli vastaanottavainen palautteelle ja näki arvon verkkonäkyvyytensä parantamisessa.

Kun etsit paikallisia SEO-asiakkaita, etsi yrityksiä, jotka täyttävät seuraavat kriteerit:

 • Tee he sinulla on responsiivinen verkkosivusto? Jos on, näyttääkö siltä, ​​että sitä päivitetään säännöllisesti?
 • Onko liiketoimintaa julkaisemalla johdonmukaisesti sosiaalisessa mediassa?
 • Onko liiketoimintaa maksettujen mainosten näyttäminen?
 • Ovatko he aktiivisia heidän kanssaan blogi ja sisältömarkkinointi?
 • Näyttääkö siltä, ​​että he ovat tehneet jonkinasteinen SEO?
 • Ovatko he päivittää verkkosivustoaan uusilla tarjouksilla, tapahtumilla ja tarjouksillajne.?
 • Ovatko he optimoinut paikallisen haun läsnäolonsa?

Yritys, joka näyttää investoineen markkinointiinsa, on todennäköisemmin hyvä asiakas.

Haluat asiakkaan, joka ymmärtää markkinoinnin tarpeen ja osallistuu aktiivisesti liiketoiminnan kasvuun.

Kun olet tunnistanut paikalliset yritykset, jotka näyttävät valitsevan joitakin näistä ruuduista, ota yhteyttä heihin.

Ilmainen tarjous – kuten auditointi tai ystävällinen konsultaatio – voi olla jalkasi ovessa pidempään sitoutumiseen.

3. Osallistu puhetapahtumiin, webinaareihin ja verkostoitumistapaamisiin

Pidän siitä, että paikallinen SEO-tietosi puhuu puolestaan.

Myyntipuheenjohtajien kylmäviestintäyritysten omistajien sijaan on parasta tarjota ilmaista arvoa ilman ehtoja.

Tämä voi olla ystävällinen sähköposti tai tässä tapauksessa tietojesi jakaminen paikan päällä tai verkkotapahtumissa.

Yksi tärkeimmistä paikallisten hakukoneoptimointiviivojen lähteistä yritykselleni on puhetapahtumat – erityisesti puhetapahtumat ja asianajotoimistoille (kohdemarkkinani) räätälöidyt webinaarit.

Usein voit houkutella asiakkaita jakamalla asiantuntemuksesi ammattipuheen, verkkohaastattelun, verkostoitumistapahtuman tai konferenssin kautta.

Ja muista, että yritysten omistajat, jotka osallistuvat aktiivisesti tällaisiin tapahtumiin, tekevät usein hyviä asiakkaita.

Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla tapahtumat toimivat liidien luomisessa:

 • Etsi haluamillesi markkinoille räätälöityjä tapahtumia (tarvittaessa). Jos esimerkiksi työskentelet ensisijaisesti teknologiayritysten kanssa, harkitse DevOps Day -tapahtumaa Seattlessa. Toisaalta, ehkä vuotuinen työoikeuskonferenssi Coronadossa saattaa toimia, jos haluat työskennellä lakitoimistojen kanssa.
 • Hae puhumaan. Jos sinulla on tilaisuus puhua tilaisuudessa, tartu siihen. Olettaen, että olet tyytyväinen julkiseen puhumiseen, tämä voi olla loistava tapa tulla huomatuksi ja houkutella asiakkaita.
 • Monissa konferensseissa järjestetään juhlia tai happy hour tapahtuman jälkeen. Toiset isännöivät lounastuntia. Tämä henkilökohtainen verkostoituminen voi olla korvaamatonta.
 • Jos puhut, sen ei pitäisi olla non-stop pitch fest. Asiantuntemuksesi ja halukkuus jakaa tietoja hämmästyttävät heitä.
 • Osallistu verkkohaastatteluihin ja webinaareihin. Netissä on paljon puheenvuoroja. Varo mahdollisuutta haastatella blogeja ja podcasteja. Tarjoa sitten puhumista verkkoseminaareissa tai YouTubessa. Jaa tämä sisältö uudelleen.
 • Älä unohda seurata. Jos muodostat yhteyksiä verkossa tai henkilökohtaisesti, hanki heidän yhteystietonsa. Lähetä sitten heille viesti tapahtuman jälkeen. Kiitä heitä mahdollisuudesta tavata ja kannusta heitä ottamaan yhteyttä sinuun, jos he tarvitsevat jotain. Tai jatka keskustelua, jota kävit henkilökohtaisesti verkossa.
🔥 Empfohlen:  11 helppoa tapaa saada ILMAISIA Starbucks-lahjakortteja vuonna 2023

Aidon tietämyksen osoittaminen oman markkinaraon yritysten omistajien kanssa on yksi parhaista tavoista houkutella sitoutuneita asiakkaita.

4. Ota yhteyttä yritysten omistajiin LinkedInissä

LinkedIn on huippuluokan business-to-business (B2B) -alusta, joka auttaa ammattilaisia ​​solmimaan uusia suhteita ja löytämään asiakkaita.

Se on kuitenkin alusta, jota käytetään usein väärin – markkinoijat lähettävät käyttäjille roskapostia kylmällä tekstillä ja roskapostilla.

Älä ole “se kaveri”.

Käytä sen sijaan LinkedIniä luodaksesi aitoja yhteyksiä yritysten omistajiin, jotta he ovat innoissaan yhteistyöstä kanssasi.

Näin voit käyttää LinkedIniä paikallisten SEO-asiakkaiden hankkimiseen:

 • Optimoi profiilisi. Lisää ammattimainen valokuva henkilökohtaiseen profiiliisi. Täytä tunnuslause ja “tietoa”-osio siitä, mitä teet. Pyydä aiemmilta asiakkailta ja vertaisilta suosituksia profiilisi parantamiseksi.
 • Julkaise arvokasta sisältöä. Julkaise videoita, artikkeleita, kuvia ja viestejä, jotka jakavat arvoa yleisösi kanssa. Keskustele ongelmista, aiheista ja tarinoista, jotka liittyvät heidän liiketoiminnan tarpeisiinsa.
 • Lähetä yhteyspyyntöjä paikallisille yritysten omistajille ja virastoille. Voit vapaasti esitellä itsesi, mutta älä puhu palveluistasi. Kuvittele, että tapaat jonkun konferenssissa ja puristat hänen kättään. Ei pitkitystä!
 • Hoida seurantaa. Kun joku on hyväksynyt yhteyspyyntösi, lähetä hänelle seurantaviesti. Kysy heiltä kysymyksiä siitä, mitä he työskentelevät, mikä heitä kiinnostaa jne.
 • Seuraa markkinarakokohtaisia ​​tilejä ja vastaa heidän viestiinsä kommenteilla tai kysymyksillä. Lähetä myös yhteyspyyntöjä muille käyttäjille, jotka seuraavat samoja tilejä.

Jälleen saapuvan markkinoinnin tarkoituksena on tarjota ensin arvoa.

Jos huolehdit aidosta sitoutumisesta, käyttäjät alkavat nähdä sinut paikallisena hakukoneoptimoinnin asiantuntijana ja voivat ottaa sinuun yhteyttä omasta tahdostaan.

Jos pääset keskustelussa tarpeeksi pitkälle, tarjoudu auttamaan yrityksen omistajaa ongelman ratkaisemisessa.

Jos he ovat kiinnostuneita, tämä voi olla ilmaisen tarkastuksen, konsultoinnin tai resurssin muodossa.

Muista, että parhaat asiakkaat ovat ne, jotka haluavat aktiivisesti työskennellä kanssasi, verrattuna niihin, jotka ovat tiukasti mukana projektissa.

5. Pidä käyntikorttisi käsillä

Älä aliarvioi perinteisen markkinoinnin arvoa.

Monet paikalliset yritykset ovat pieniä “äiti ja pop” -liikkeitä, jotka pitävät persoonasta.

He haluavat olla yhteydessä todelliseen henkilöön, eivät kasvottomaan toimistoon.

Kun olet ulkona, pidä käyntikorttisi käsillä. Pidä silmäsi ja korvasi auki keskusteluille, joissa yritysten omistajat etsivät markkinointiratkaisuja.

Vaikka joku ei ehkä ole valmis työskentelemään kanssasi heti, heillä on ainakin yhteys tarjotakseen viittauksia.

Suositusliiketoiminta on yksi lakitoimistoni SEO-yritykseni tärkeimmistä liidien lähteistä.

Huomaat, että ihmiset ovat paljon vastaanottavaisempia työskentelemään kanssasi, jos keskustelet ensin ystävällisesti.

🔥 Empfohlen:  3 helppoa tapaa saada lisää asiakkaita sähköpostitse

Käyntikorttisi käsillä tarkoittaa, että olet aina valmis tarjoamaan tietosi ja jatkamaan keskustelua liikesuhteeseen.

6. Luo kumppanuuksia markkinointitoimistojen kanssa

Olen keskustellut joistakin tavoista ottaa yhteyttä suoraan paikallisiin yritysten omistajiin, mutta on olemassa toinenkin älykäs tapa saada lisää paikallisia hakukoneoptimoija-asiakkaita: toimistokumppanuudet.

On mahdollista, että alueellasi on useita markkinointitoimistoja, jotka tarjoavat markkinointipalveluita.

Kaikki eivät kuitenkaan tarjoa SEO:ta. Kumppanuuden solmiminen voi olla erinomainen tapa hankkia suosituksia tai saada palvelusi valkoiseksi.

Näin se toimii:

 • Etsi markkinointitoimistoja. Tee Google-haku alueesi markkinointitoimistoista. Tee luettelo niistä, jotka eivät näytä tarjoavan SEO-palveluita.
 • Poista heidän yhteystietonsa. Katso luettelosi tehneiden virastojen yhteystiedot. Puhelinnumero tai sähköpostiosoite toivotaan (yhteystietolomakkeen sijaan).
 • Lähetä heille viesti. Ota yhteyttä virastoihin sähköpostitse tai puhelimitse seuraavalla viestillä (tai vastaavalla): “Hei [agency name]Nimeni on [your name]ja olen paikallinen hakukoneoptimoinnin ammattilainen [city]. Olen yhteydessä sinuun, koska näen sinun tarjoavan myös markkinointipalveluita [city] alueella. Jos SEO ei ole ohjaushytissäsi, mietin, voisimmeko muodostaa kumppanuuden, johon viittaan [service you don’t offer] palveluita sinulle ja lähetät paikallisia hakukoneoptimointitarpeitani. Jatkan mielelläni tätä keskustelua, jos olet kiinnostunut. Voit tavoittaa minut osoitteessa [phone number] tai [email address].”

Toimistot, jotka pitävät tätä suorana myyntipuheena, eivät välttämättä ota sinuun yhteyttä, mutta toiset saattavat nähdä kaksisuuntaisen kumppanuuden arvon.

Voit esimerkiksi lähettää johtolankoja heidän tielleen, ja he lähettävät sinulle SEO-asiakkaita. Tai voit tarjota prosentuaalisen palkkion uusista lähetetyistä yrityksistä.

Tämä voi olla loistava tapa saada uusia asiakkaita passiivisesti ilman aktiivista markkinointia.

Lisäksi toimistokumppaneilla voi olla monia muita etuja, kuten vieraiden lähettäminen tai verkostoituminen.

Loistavien asiakkaiden hankkimisessa ei ole “salaisuutta”.

Huomaat, että avain paikallisten SEO-asiakkaiden saamiseen on aidot suhteet.

Joten, olipa kyse verkostoitumisesta, puhumisesta, kumppanuuksien solmimisesta tai ilmaisen arvon tarjoamisesta, paras tapa houkutella mahtavia asiakkaita on rakentaa mielekkäitä yhteyksiä.

Ohita kylmä pippuri ja mieti ensin, kuinka voit tarjota etua paikallisille yrityksille tai virastoille.

Tulet huomaamaan, että monet ihmiset ovat vastaanottavaisia ​​ammattilaisille, jotka ottavat tilaisuuden tutustua heihin, ratkaista ongelma ja ylläpitää ystävällistä keskustelua.

Haluatko lisää paikallisia SEO-asiakkaita, joiden kanssa todella haluat työskennellä?

Käytä näitä menetelmiä luodaksesi yhteyksiä ja kannustaaksesi pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia.

Lisää resursseja:


Table of Contents