Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 tappavaa virhettä, joita ihmiset tekevät selittävän videon aikana

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 tappavaa virhettä, joita ihmiset tekevät selittävän videon aikana

Uuden yrityksen perustaminen tarkoittaa kiireisten aikataulujen läpikäymistä ja kaikkien uuden alun mukana tulevien velvollisuuksien täyttämistä. Saada ihmiset ymmärtämään yritystäsi ja sen tuotteita ja palveluita. Mainos- tai myynninedistämisvideoiden lisäksi yritykset käyttävät usein selitysvideoita kuvaillakseen, mitä yritys edustaa ja sen palveluista suurelle yleisölle.

Selitysvideo ei ole vain visuaalinen tarinankerrontatyökalu brändistäsi, vaan se on paljon muutakin. Hyvin tutkittu, hyvin kuvitettu selitysvideo ja täydellinen videomarkkinointistrategia voivat tehdä ihmeen brändillesi. Joten sinun on oltava erityisen varovainen tehdessäsi selittävää videota. Selitysvideota tehdessään on pidettävä mielessä joitain kohtia. Ensimmäinen on asiakassegmenttien variaatio, sitten selitysvideon tekemisen tarkoitus ja tietysti mikä on tavoite, jonka haluat saavuttaa videolla.

Selittäjä on tehtävä huolellisesti ja yksityiskohtaisesti, joskus ihmiset tekevät virheitä selitysvideoita tehdessään. Tässä artikkelissa puhumme virheistä, joita ihmiset tekevät, kun valmistellaan selitysvideoita brändilleen.

Tutkimuksen puute
Lame ja tylsä ​​käsikirjoitus
Visuaalisesti arkipäiväinen
Pitkät videot
Samat Videot
Väärä markkinointistrategia
Vinkkejä, joita noudatetaan selittävää videota tehdessä

Tutkimuksen puute

Ensimmäinen kohta on, sinun tulee tunnistaa ihmiset, joille haluat tehdä selitysvideon. Jos haluat käyttää sitä asiakkaallesi, sama selitysvideo ei todennäköisesti toimi sijoittajillesi. No, jos teet sen asiakkaillesi, sinun on tehtävä tutkimusta ja selvitettävä, millainen selittävä videotyyli saa heidät enemmän mukaan brändiisi. Asiakkaidesi kohtaama ongelma, miten se voidaan ratkaista tuotteesi tai palvelusi avulla. Sinun on ymmärrettävä, mitä asiakkaasi todella haluavat. Sinun on selvitettävä, kuinka brändisi voi kiinnostaa asiakkaitasi. Kun saat selkeän käsityksen tarkoituksestasi, voit aloittaa.

Lame ja tylsä ​​käsikirjoitus

Selitysvideon tärkein osa on käsikirjoitus. 60 % menestyksestäsi riippuu käsikirjoituksesta. On vain kaksi strategiaa: Tee mitä kaikki muut tekevät, vain paremmin, halvemmalla tai nopeammin. Tai tee jotain erilaista ja todella ainutlaatuista.

🔥 Empfohlen:  5 verkkokauppavinkkiä myyntiennätysten rikkomiseen lomien aikana

Edellinen uppoaa sinut kilpailuun ja jälkimmäinen kirjoittaa bränditarinasi. Ihmiset eivät halua tylsää kerrontaa, he haluavat jotain mielenkiintoista ja hauskaa. Tavoitteenasi on mainostaa brändiviestiäsi, joten peliä muuttavan, “pisteen” käsikirjoituksen kirjoittaminen ei ole helppo tehtävä. Parasta on luottaa ammattilaisiin.

Visuaalisesti arkipäiväinen

Olemme kävelleet pitkän matkan mustavalkoisesta aikakaudesta. Ketään ei kiinnosta heikko visuaalinen ilme. Mitä lumoavampi mainoksesi on, sitä enemmän yleisösi kasvaa. Yhteyden videon visuaalisuuden ja brändiviestisi välillä on oltava erittäin vahva, koska ne ovat riippuvaisia ​​toisistaan. Monet ihmiset tekevät kompromisseja laadussa taloudellisten ongelmien vuoksi, mutta karu totuus on, että se vahingoittaa brändiä.

Pitkät videot

Vaarallisin virhe, jonka ihmiset tekevät, on se, että he yrittävät sanoa kaiken kaikille yhdellä videolla. Startupilla on tietysti paljon kerrottavaa itsestään, mutta pitkästä 20 minuutin selostusvideosta ei ole hyötyä, sillä se hämmentää ja tylsää heitä. Mitä lyhyempi sen parempi. Anna ihmisille maukas alkupala, houkuttele heitä, älä tarjoa täysikokoista buffetillallista. Tämä strategia pitää heidät tarpeeksi uteliaisina klikkaamaan toimintakehotuspainikettasi.

Samat Videot

Toinen vakava virhe on yrittää palvella kaikkia asiakkaita samalla videolla. Jokaisella yrityksellä on erilaisia ​​asiakassegmenttejä, joilla on erilaiset tarpeet. He eivät todennäköisesti ole kiinnostuneita samasta konseptista. He voivat toipua tai pysyä välinpitämättöminä. Videon A/B-testaus voi olla hyödyllinen asiakkaasi luokittelussa.

Väärä markkinointistrategia

Selitysvideo on tehokkain markkinoinnin työkalu. Selitysvideo on arvoton, jos se ei saavuta kohdeyleisöä. Kuten kaikki muutkin tehokkaat työkalut, myös videomarkkinoinnin tiede on kriittinen. 80 % ihmisistä ei markkinoi videotaan kunnolla. Helpoin strategia on käyttää sitä vierailluimmalla verkkosivullasi. Mutta oikeaan markkinointistrategiaan sisältyy paljon muutakin. Se vaihtelee mediasta toiseen. Markkinointistrategia, jonka olet valinnut markkinoidaksesi videotasi Facebookissa, ei ole sama kuin youtubessa. Joten jos et tiedä videomarkkinoinnista, ota yhteyttä ammattilaiseen.

🔥 Empfohlen:  10 parasta vinkkiä uusien blogiviestien indeksointiin nopeasti 2023: Kuinka voin indeksoida blogini nopeammin?

Vinkkejä, joita noudatetaan selittävää videota tehdessä

  • Sisältö on kuningas ja käsikirjoitus on kuningatar. Joten jos haluat upean selittävän videon, varmista, että käsikirjoituksessasi on täydellinen sisältö. Pyydä käsikirjoittaja tekemään niin tai tee se itse.
  • Ole erittäin tarkka sen kanssa, mitä haluat jakaa yleisölle, ja varmista, että esittelet yrityksesi toimintaa käyttämällä mahdollisimman vähemmän sanoja.
  • Osoita videolla tuotteen edut ja näytä ihmisille, kuinka tuotteet ratkaisevat heidän ongelmansa todellisessa elämässä.
  • Tämä vihje voi muuttaa pelin, mutta ammattitaiteilijan palkkaaminen auttaa toimittamaan äänen tehokkaammin yleisölle ja selkeämmin. Voit valita tiedottajan, joka puhuu brändin puolesta videolla kamerassa sekä kameran ulkopuolella.

Johtopäätös

Videot ovat täydellinen tapa kiinnittää asiakkaidesi huomio. Selitysvideota tehdessä on pidettävä mielessä, että sen tulee olla sekä luova että mielenkiintoinen ja täynnä tietoa, mutta ei liian pitkä, että se kyllästyy. Selitysvideot auttavat sinua tarjoamalla asiakkaillesi idean yrityksestäsi.

UKK

Mikä on selittävä video?

Selitysvideo on lyhytelokuva, joka saa ihmiset ymmärtämään, miten jokin toimii lyhyellä ja yksinkertaisella tavalla.

Ovatko selittäjävideot tehokkaita?

Selitysvideot ovat varsin tehokkaita ja startup-yritykset ottavat tämän markkinoinnin erittäin vakavasti.