Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 tärkeää vinkkiä puheenvuorosi hyväksymiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 tärkeää vinkkiä puheenvuorosi hyväksymiseen

Bloggaajana postilaatikkoni on täynnä kaikenlaisia ​​pyyntöjä – kaikkea vierailevien blogikirjoitusten pitchistä, kumppanuus- ja yhteistyöehdotuksista, tuotearvosteluista, mentoroinnista, myynninedistämiskyselyistä ja pahimmasta linkin lisäyspyynnöistä.

Vaikka arvostan aina ihmisten kiinnostusta sivustoa kohtaan ja reagoin niihin kohteliaasti, joskus puheet ovat niin kauheita, että haluan huutaa… “Vitsailetko!?”

Riippumatta siitä, mitä pitchaat – on joitain yleisiä sääntöjä, joita haluat noudattaa, jotta pitcheesi on paremmat mahdollisuudet saada vastaus.

Käytä näitä vinkkejä saadaksesi myyntipuheen hyväksynnän

1. Mukauta pitchisi

Olen saanut useita sähköposteja, jotka on osoitettu: Hyvä verkkovastaava, herra, rouva ja henkilökohtainen suosikkini, Hei sinä! Mikään ei ole pahempaa kuin sähköpostin vastaanottaminen epämääräisellä ja yleisellä tervehdyksellä – varsinkin kun sähköpostiosoitteessani on etunimeni!

Käytä aikaa tutustuaksesi henkilöön, jolle lähetät sähköpostia, ja mukauta sähköpostiisi hänen etunimensä. Jos et löydä heidän nimeään heidän verkkosivuiltaan, tutustu heidän sosiaalisen median profiileihinsa ja kaivaa ympäriinsä, löydät todennäköisesti heidän nimensä jostain.

2. Lyhyt, SUPERÄINEN ja ytimekäs

Huomaatko kuinka makea on isoilla kirjaimilla?! Kaikki haluavat kuulla kohteliaisuuksia, ja liike-elämässä se ei ole erilaista. Käytä aikaa kertoaksesi henkilölle, miksi pidät hänen sivustostaan/tuotteestaan ​​ja miksi se sopii hyvin ehdotuksellesi. Tämän lisäksi varmista, että sähköpostisi on lyhyt, suloinen ja ytimekäs – kukaan ei halua lukea romaania.

3. Pysy tavoitteessa

Se, että sinä kohdistat naisiin ja minä naisiin, ei välttämättä tarkoita, että kohdistamme samaan yleisöön. Tee due diligence ja ota selvää henkilöstä, jota esität. Useimmilla verkkosivustoilla on muutamalla keskeisellä sivulla kaikki tarvitsemasi tiedot. Käytä aikaa näiden sivujen etsimiseen. Nämä sivut on yleensä merkitty seuraavasti: Tietoja, Mainonta, Yhteystiedot, UKK, Kirjoita meille jne.

Ota askel pidemmälle tutustumalla niiden sisältöön ja tuotteisiin. Seuraa heitä heidän sosiaalisessa mediassa ja jaa heidän julkaisujaan. Näin voit varmistaa hyvän sopivuuden yleisöjesi välillä ja auttaa rakentamaan ja vaalimaan suhdetta.

🔥 Empfohlen:  Mitä tehdä ennen Etsy-kaupan avaamista: 17 vinkkiä menestykseen! [2023]

Pysy ajan tasalla pitämällä laskentataulukkoa, joka sisältää vastaanottajan nimet, sähköpostiosoitteet, verkkosivustot, sosiaalisen median profiilit, ensimmäisen yhteydenoton päivämäärän, seurantapäivämäärän ja vastaukset. Selkeät asiakirjat pitävät sinut järjestyksessä, jotta et ota yhteyttä vastaanottajiin saman pyynnön kanssa toistuvasti.

4. Ei valmiita sähköposteja tai lehdistötiedotteita

Älä kopioi ja liitä lehdistötiedotettasi tai puristettua esittelyä sähköpostin tekstiosaan – tämä osoittaa, että et ole valmis käyttämään aikaa kyselyn laatimiseen, joka selittää, miksi lähetät sähköpostia ja kuinka se hyödyttää molempia osapuolia. . Mukauta sähköpostisi ja kerro selkeästi, mitä kysyt. Sanomalla, että haluat kumppanin jonkun kanssa, voi tarkoittaa miljoonia eri asioita. Luo puhe, joka on selkeä, ytimekäs ja ytimekäs – ja muista aina ottaa huomioon yksilön edut.

5. Missä ovat käytöksesi?

Koska työskentelet verkossa ja ihmiset pysyvät jokseenkin nimettöminä, ei ole koskaan oikein olla töykeä, vaativa tai epäkunnioittava. Pöytäsi tulee aina olla ystävällinen, kohtelias ja ammattimainen.

Varmista, että kirjoitat henkilön nimen oikein ja että kyselysi on tarkistettu virheiden ja kirjoitusvirheiden varalta. Alkupuhe- tai kyselysähköpostiviestisi antaa sävyn kaikille tuleville kohtaamisille, joten ota se huomioon.

Huolimattomat ja epäammattimaiset puheet päätyvät useimmiten roskiin, tai mikä pahempaa, poltat sillan ennen kuin olet edes ehtinyt solmia suhdetta.

6. Take Without the Give

Usein ihmiset pyytävät minua jakamaan blogikirjoituksensa, lisäämään linkin heidän verkkosivustoonsa tai mainostamaan jotain ILMAISEKSI. Menisitkö face-to-face -maailmassa jonkun, jota et ole koskaan tavannut, luo ja pyytäisit häneltä palvelusta? Ei tietenkään!

Joten miksi se olisi hyväksyttävää verkossa?

Jos haluat jonkun tekevän jotain puolestasi, sinun on ensin selvitettävä, mitä se palvelee. Jos kumppanuuspyyntösi on yksipuolinen, sinun on palattava takaisin ja mietittävä, kuinka voit auttaa kyseistä henkilöä hänen liiketoiminnassaan. Älä lähetä heille sähköpostia ja tarjoa kumppanuutta ilman ideoita – ole pyyntösi harkitusti. Mitä enemmän aikaa käytät ideoiden ja etujen pohtimiseen, sitä todennäköisemmin pyyntösi hyväksytään ja kumppanuus syntyy.

🔥 Empfohlen:  10 vinkkiä kiinnostavien viestien kirjoittamiseen LinkedIniin

Johtopäätös

Varaamalla aikasi etukäteen säästät aikaa ja rahaa taustapalvelussa luomalla vahvoja kumppanuuksia ja PR-mahdollisuuksia yrityksellesi.