Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6-vaiheinen prosessi kannattavaan Craigslist-myyntiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6-vaiheinen prosessi kannattavaan Craigslist-myyntiin

Opiskellessani yliopistossa etsin aina ylimääräistä rahaa rahoittaakseni Starbucks-riippuvuuttani.

Ja kuten useimmat liian kofeiinipitoiset opiskelijat, aikatauluni ei jättänyt paljon tilaa osa-aikatyölle.

Siksi yksi suosikkisivuistani oli Craigslist. Tiliä ei tarvitse perustaa, voit myydä käytännössä mitä tahansa, ja Craigslistissa myymisestä ei juuri peritä maksuja, ellet myy autoa tai palvelua.

Vaikka Facebook Marketplace ja muut osto- ja myyntisovellukset lisääntyvät, Craigslist saa edelleen keskimäärin 50 miljardia sivun katselua kuukaudessa.[1]

Jos haluat ansaita rahaa kotona purkamalla tavaroitasi tai kääntämällä esineitä, sinun pitäisi tietää, kuinka myydä Craigslistissa.

Kuinka lähettää ja myydä Craigslistissa 6 yksinkertaisessa vaiheessa

Jos olet ostanut jotain sivuston kautta, tiedät, että Craigslistissa lähettämisen avain on olla ytimekäs. Monet myyjät ohittavat perusvaiheet, jotka rajoittavat vakavasti heidän postauksensa kattavuutta ja tuotteen myyntinopeutta. Jos noudatat kaikkia vaiheita, sinulla on etulyöntiasema verrattuna niihin, jotka eivät sitä tee.

Vaihe 1: Tutki hintoja.

Jos haluat tietää kuinka myydä Craigslistissa nopeasti, aloita listauksesi kilpailukykyiseen hintaan. Voit saada käsityksen siitä, mitä joku maksaa tuotteestasi etsimällä sitä muilta verkkosivustoilta nähdäksesi, mihin se on viime aikoina myyty.

eBay antaa sinun tehdä tämän “myydyt tuotteet”- ja “valmiit tuotteet” -suodattimilla, ja Facebook Marketplace näyttää, jos tuotteen hintaa on alennettu.

Jos et ole huolissasi tuotteen nopeasta myynnistä, hinnoittele tuotteesi korkeammalle, jotta sinulla on tilaa neuvotella. Craigslist-ostajat ovat tottuneet neuvottelemaan, joten lisää ylimääräinen 5 tai 10 dollaria halvempiin tuotteisiin ja 10 % kalliimpiin tuotteisiin.

Vaihe 2: Ota hyviä kuvia.

Voit lisätä Craigslist-viestiisi enintään 12 kuvaa, ja sinun tulee käyttää niistä mahdollisimman monia. Ensimmäinen kuva on pääkuva, ja sen pitäisi näyttää houkuttelevin kuva tuotteesta. Jokaisesta kulmasta otettujen kuvien lisäksi muita hankittavia kuvia ovat:

  • Valokuva mittakaavassa – Käytä yleisempää esinettä saadaksesi käsityksen siitä, kuinka suuri tai pieni esineesi on. Älä käytä esinettä, jonka koko voi vaihdella.
  • Mahdolliset puutteet – Tämä auttaa ostajia välttämään yllätyksiä ja myyt tavarasi nopeammin. Se on kaikkien ajan hukkaa, jos yrität piilottaa jotain, mikä on vialla.
  • Lähikuvat – Jos on tärkeitä sarja- tai mallinumeroita, ihmiset haluavat tietää.

Et tarvitse hienoa kameraa saadaksesi hyviä kuvia. Ota kuvat luonnollisessa valaistuksessa, poista sotku kehyksestä ja varmista, että tausta on kontrasti kohteen kanssa.

🔥 Empfohlen:  Videon lisääminen Shopify-kotisivulle - Helpoin prosessi

Vaihe 3: Kirjoita perusteellinen kuvaus.

Ensin julkaisusi otsikko tulee muotoilla niin, että se on helppo löytää haulla. Se on ensimmäinen asia, jonka ostajat näkevät, joten mieti, mitä lauseita he etsivät, ja käytä niitä otsikossasi. Kuvauksesta saat tarkempaa tietoa.

Pidä kuvauksesi lyhyt mutta informatiivinen; käytä luettelomerkkejä ja lyhyitä lauseita. Listaa ensin kaikki tärkeät tiedot, kuten mitat, merkki, malli, sarjanumero, kuinka vanha se on, mahdolliset lemmikit kotona, puutteet jne. Craigslist-postitus ei ole tiedote, mutta ostajat ottavat sinuun todennäköisemmin yhteyttä, jos voivat ymmärrät tiedot nopeasti.

Kerro myös syy, miksi myyt tuotteen. Olitpa sitten vähentämässä, päivittämässä tai muuttamassa, ostajat luottavat sinuun enemmän, jos he tietävät, miksi olet luopumassa tuotteesta. He haluavat tietää, oletko myymässä sitä puutteiden tai vikojen takia vai koska et yksinkertaisesti halua tai tarvitse sitä enää.

Hyvän kuvauksen kirjoittamisen lisäksi sinun on myös oltava mahdollisimman tarkka, kun valitset tuotteen luokkaa. Ostajat tekevät usein haun vain tietystä luokasta, joten jos tuotteesi on yleisemmässä osiossa, ostajilla voi olla vaikeuksia löytää tietojasi.

Vaihe 4: Valitse yhteydenottotapa.

Kun viestisi on julkaistu, tarvitset tavan kommunikoida mahdollisten ostajien kanssa. Voit käyttää henkilökohtaista sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi, mutta Craigslist suosittelee 2-suuntaisen sähköpostin välityspalvelun käyttöä viestintään. Jos käytät sitä, sekä myyjän että ostajan sähköpostivastaukset peitetään huijausten ja roskapostin vähentämiseksi.

Jos haluat viestiä mieluummin tekstiviestillä, voit pitää puhelinnumerosi turvassa tilaamalla ilmaisen Google Voice -numeron yhteydenpitoa varten.

Vaihe 5: Vältä huijauksia.

Valitettavasti Craigslist-huijauksista on tullut aivan liian yleisiä. Huijarit viettävät paljon aikaa väärennettyjen henkilöllisyyksien ja asiakirjojen luomiseen varastaakseen esineitäsi ja rahaasi.

Jos haluat tietää, kuinka myydä asioita Craigslistissa ilman, että joudut huijatuksi, ole aina valppaana tarjouksia, jotka vaikuttavat liian hyviltä ollakseen totta. Jotkut näistä suosituista huijauksista ovat:

  • Pyydetään maksamaan sinulle pankkisiirrolla tai maksumääräyksellä – Huijarit lähettävät sinulle väärennetyn pankkisiirron tai maksumääräyksen, yleensä Western Unionilta, toivoen, että huomaat sen olevan väärennös, ennen kuin olet lähettänyt heille tuotteesi.
  • Väärennetty PayPal-vahvistus – Huijarit lähettävät väärennetyn sähköpostivahvistuksen maksusta, joka näyttää olevan PayPalilta, mutta todellisuudessa tilillesi ei ole lähetetty rahaa.

Voit välttää Craigslist-huijaukset olemalla tekemisissä ihmisten kanssa henkilökohtaisesti, hyväksymällä vain käteistä ja koskaan antamalla taloudellisia tietojasi tuntemattomille. Kun otat käteistä, katso sitä tarkasti nähdäksesi, onko se aitoa. Jos myyt valtavaa tavaraa, kuten autoa, yritä tavata pankissa tai pankkiautomaatissa, jotta voit katsella henkilön nostavan oikeaa rahaa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä musiikkia Facebook-postaukseen

Aiheeseen liittyvät: 6 yleistä kotityötä koskevaa huijausta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota

Vaihe 6: Aseta turvallinen kokouspaikka.

Älä koskaan anna kotiosoitettasi ostajalle äläkä koskaan suostu menemään yksin jonkun kotiin. Kun sinä myydä elektroniikkaa tai tavarat, jotka ovat riittävän pieniä kuljetettavaksi, tavata julkisella paikalla päivän aikana.

Poliisiasemat ovat SafeTrade-asemat, ja Starbucksilla on yleensä paljon kävelyä. Jos joudut tapaamaan yöllä, varmista, että se on kaupassa, joka on auki myöhään, jossa on kirkkaat valot parkkipaikalla ja turvajärjestelmä, kuten Walmart. Jos esineet ovat liian suuria kuljetettavaksi kotoa, ota joku mukaasi, jotta et ole yksin.

Aiheeseen liittyvät: 14 Craigslist-vaihtoehtoa käytettyjen esineiden ostamiseen ja myymiseen

6 vinkkiä saadaksesi eniten rahaa tuotteellesi

Craigslistissa menestyminen ei pääty hyvään viestiin. On olemassa useita muita Craigslist-myyntivinkkejä, jotka auttavat sinua siirtämään kohteitasi nopeammin ja ansaitsemaan enemmän rahaa.

1. Erätuotteet.

Jos sinulla on samanlainen tuotesarja, joskus ne myyvät paremmin yhdessä kuin yksittäin. Tämä pätee erityisesti vauvatarvikkeisiin. Kiireiset vanhemmat ostavat paljon todennäköisemmin ”paljon” vaatteita ja leluja tietylle ikäryhmälle sen sijaan, että ostaisivat ne kaikki erikseen.

Se toimii jopa suurten esineiden kanssa. Jillian Sirianni, isäntä Frugal Friends -podcastviimeistelee huonekaluja ja myy niitä Craigslistissa.

“Minusta tuntuu, että jos listaan ​​yhden tuolin tai sivupöydän, se ei mene kaupaksi”, Sirianni sanoi. “Mutta jos myyn parin sivupöytää tai neljän tuolin sarjan, ne menevät kaupaksi helpommin.”

2. Lähetä muille sivustoille.

Myyntialustoilla on ainutlaatuinen yleisö, joten on tärkeää listata tuotteesi mahdollisimman monelle niistä. Jos voit selvittää, kuinka myydä tavaroita Craigslistissa, muut sivustot eivät ole niin erilaisia.

Facebook Marketplace, Facebookin osto- ja myyntiryhmät ja OfferUp ovat joitain muita paikkoja, joihin sinun pitäisi lähettää tuotteitasi. Useimmat Craigslist-viestit pysyvät voimassa 45 päivää, mutta näiden muiden sivustojen tiedot eivät vanhene, joten hyödynnä niitä.

3. Laske hintaa.

Jos on kulunut pari viikkoa etkä ole saanut yhtään tarjouksia, on aika laskea hintaa. Jos olet hinnoitellut tuotteesi neuvottelemalla, yritä alentaa tai vain hieman korkeammalle summalle, jonka haluat saada siitä, ja odota laskevan hieman enemmän.

🔥 Empfohlen:  Strateginen PR: suunnittelu, prosessi ja toteutus

Tämä on yleisempää, kun myydä käytettyjä huonekaluja tai muita suuria ja kalliita esineitä. Älä pelkää laskea hintoja saadaksesi tuotteet myydyiksi.

4. Vastaa viesteihin nopeasti.

Craigslistissa ostajat etsivät yleensä jotain erityistä, ja he tarvitsevat sitä nyt. Jos et vastaa niihin nopeasti, he todennäköisesti ostavat saman tuotteen toiselta myyjältä, joka on reagoiva.

5. Jaa tietosi.

Kun yritystietosi ovat julkaistu, ohjaa niihin liikennettä. Jaa tietosi sosiaalisessa mediassa ja pyydä ystäviä ja perhettä jakamaan se. Voit myös yrittää julkaista sen aiheeseen liittyvillä keskustelupalstoilla, kuten naapurustosi Facebook-ryhmässä tai NextDoor.comissa.

Jos olet valmis lähettämään tuotteesi, yritä lähettää ilmoitus eri valtioissa. Vältä tietojen kopioimista ja liittämistä, koska se näyttää roskapostilta Craigslistille. Muuta sitä hieman ja toista, että lähetät tuotteen.

6. Uusi yritystietosi.

Craigslistissa olevat kohteet näkyvät lähetysjärjestyksessä. Jos listaat suosittua tuotetta, sinun kannattaa uusia listaus usein. Craigslistin avulla voit lähettää mainoksen uudelleen 48 tunnin kuluttua sen julkaisemisesta, mikä sijoittuu tehokkaasti luokan kärkeen ja laajentaa sen tavoittavuutta uusille ostajille.

Aseta puhelimeesi kalenterimuistutus lähettääksesi mainoksen uudelleen muutaman päivän välein.

Aiheeseen liittyvä: 28 myydyintä sovellusta tavaroiden myymiseen verkossa (ja paikallisesti)

Myyminen Craigslistissa voi olla hyvä sivuhustle

Craigslist voi olla vähän huoltoa vaativa sivutoimi, joka voi auttaa sinua ansaita rahaa nopeastivarsinkin jos sinulla on joustava aikataulu etkä välitä tavata ihmisiä henkilökohtaisesti.

Yksi parhaista vinkeistä Craigslistissa myymiseen on aloittaa asioista, jotka olet jo omistanut, tai ilmaisista ja halvoista tavaroista, joita voit löytää. Näin pääset alkuun Craigslistin kanssa hyvin pienellä sijoituksella ja saat nopeasti selville, onko tämä sivuhulina sinua varten.

Table of Contents