Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6 yleistä kotona työskentelyä koskevaa huijausta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6 yleistä kotona työskentelyä koskevaa huijausta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota

Yli 5 % amerikkalaisista työskentelee kotoa käsin, ja määrä kasvaa joka vuosi.[1]

Keskimääräinen työmatka-aika on nyt 26 minuuttia yhteen suuntaan, joten ei ole ihme, että työntekijät haluavat työskennellä kotoa käsin.[2]

Olen työskennellyt kotoa käsin vuosia, ja rakastan mukavuutta mennä aamiaiselta suoraan työpöytäni ääreen. Treeni tai pyykkitäyttö on helppo sovittaa aikatauluoni. Pukeutumistarpeen poistaminen säästää myös aikaa joka päivä.

Kotona työskenteleminen on houkuttelevaa, mutta aina ei ole helppoa löytää sitä mahdollistavaa työtä. Ja jos et ole varovainen, saatat joutua Internet-huijaukseen.

6 suosituinta kotoa työskentelyä koskevaa huijausta, jotka on vältettävä

Jos etätyö kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se voi olla sitä. Jotkut sivustot mainostavat väärennettyjä työpaikkoja varastaakseen sinulta rahaa tai henkilökohtaisia ​​tietoja.

Aina kun harkitset työskentelyä yrityksessä, etsi yrityksen nimi nähdäksesi, tuleeko valituksia vastaan. Ja kun etsit kotityötä, ota huomioon nämä yleiset huijaukset.

1. Kirjekuorien täyttöhuijaukset

Kirjekuorien täyttötyöt voivat kuulostaa houkuttelevilta. Järjestäjät saavat sen kuulostamaan siltä, ​​että voit ansaita rahaa laittamalla mainoksia tai kiertokirjeitä kirjekuoriin ja maksamalla postikulut.

Todellisuudessa useimmat kirjekuorien täyttötyöt pyytävät sinulta ennakkomaksua. He myös todennäköisesti pyytävät sinua ottamaan perheesi ja ystäväsi mukaan järjestelmään.

2. Lääketieteellinen laskutushuijaus

Tätä järjestelmää käyttävät petolliset sivustot väittävät, että yksilöt voivat ansaita rahaa käsittelemällä lääkäreiden ja lääketieteellisten toimistojen hoitolaskuja. Nämä ovat yleensä huijauksia, joissa vaaditaan satoja dollareita etukäteen vastineeksi ohjelmistoista ja lääkäriluetteloista.

Todellisuudessa useimmat lääkärit ja sairaalat käsittelevät laskut itse tai ulkoistavat roolin yritykselle, ei yksityishenkilöille.

3. Pyramidihuijaukset

Pyramidipeliin osallistujat ansaitsevat rahaa värväämällä uusia jäseniä alaisuuteensa sen sijaan, että he myyvät laillisia tuotteita tai palveluita.

Tämä eroaa monitasoisen markkinoinnin (MLM) yrityksestä, jossa on jäseniä myy meikkiä, voiteet, vaatteet tai jokin muu tuote tai palvelu. Kannattaa kuitenkin varoa molempia.

🔥 Empfohlen:  Liikeideoita kotiäidille ja -naisille kotona

Monet MLM:t mainostavat suuria voittoja tai ylellisiä palkintoja, kuten luksuslomia tai uusia autoja, jos saavutat ansaintatavoitteesi. Mutta todellisuudessa alle 1 % MLM-osallistujista tekee voittoa – loput menettävät rahaa.[3]

4. Mystery shopping -huijaukset

Mystery shopping kuulostaa loistavalta tilaisuudelta ansaita rahaa tehdessäsi ostoksia ja syömällä suosikkimyymälöissäsi ja ravintoloissasi. Vaikka niitä onkin lailliset mysteeriostostyöt saatavilla yritysten, kuten Pinnacle ja A Closer Look, kanssa, on myös paljon huijauksia.

Älä koskaan työskentele yrityksen kanssa, joka pyytää ennakkomaksua koulutuksesta, “sertifioinnista” tai työtakuista. Älä myöskään siirrä rahaa kenellekään tai talleta shekkiä sekkitilillesi.

5. Tuotetestaussivustot, jotka vaativat ennakkomaksun

Vältä tuotetestaussivustoja, jotka pyytävät luottokorttiasi etukäteen. Useimmat sivustot, jotka pyytävät maksua ensin, eivät ole laillisia tilaisuuksia.

Huijauksen välttämiseksi ohita kaikki sivustot, jotka pyytävät maksamaan etukäteen. Rekisteröidy sen sijaan tuotetestaustyöt Pinecone Researchissä tai muilla vastaavilla sivustoilla.

6. Kyselysivustot, joihin liittyminen edellyttää maksua

Kyselysivusto, johon liittyminen edellyttää maksua, on todennäköisesti huijaus. Vältä sivustoja, jotka edellyttävät maksamista, ja rekisteröidy osoitteessa a maksullinen kysely kuten Survey Junkie tai Swagbucks.

Kotityöhuijauksen havaitseminen

Voit havaita useimmat etätyöhuijaukset joistakin näistä varoitusmerkeistä.

Rikastu nopeasti -mentaliteetti: Jos työpaikkailmoitus lupaa, että ansaitset rahaa yhdessä yössä, etsi muualta. Kaikki kotityöt tai verkkoyritykset voivat kasvaa. Jos mainos antaa nopeita tuloja koskevia lupauksia, jotka vaikuttavat liian hyviltä ollakseen totta, se ei todennäköisesti ole oikeutettua.

Luottokortti- tai pankkitietojen pyytäminen: Vältä kaikkia töitä, joissa pyydetään antamaan luottokortti- tai pankkitiedot. Vain huijaukset pyytävät sinulta arkaluonteisia taloudellisia tietoja osana prosessia. He yrittävät todennäköisesti saada henkilökohtaisia ​​tietojasi, eivät palkata sinua.

pyytää sinua tallettamaan shekin maksaaksesi jollekin: Jotkut verkkohuijaukset voivat pyytää sinua tallettamaan shekin ja lähettämään sen sitten jollekin toiselle.

Todellisuudessa tapahtuu, että talletat shekin, nostat rahat ja sitten sekki pomppii. Kun näin tapahtuu, olet jumissa nostamiesi varojen kattamisessa.

🔥 Empfohlen:  Miksi sinun pitäisi käyttää käyttäjien luomaa sisältöä sosiaalisessa mediassa

Pyytää palkkaa työn saamiseksi: Jotkut kotoa työskentelyyn liittyvät huijaukset pyytävät sinulta rahaa etukäteen koulutuksesta, sertifioinneista tai potentiaalisten asiakkaiden luetteloista maksamiseen. Väärennetty työ voi kertoa sinulle, että sinun on maksettava laitteista tai ohjelmistoista ennen aloittamista.

Älä lankea tähän. Mikään laillinen yritys ei veloita sinulta rahaa aloittaaksesi. Todellinen työ tarjoaa kaiken tarvitsemasi koulutuksen ja materiaalit.

Ilmoitus ei sisällä työpaikan tietoja: Väärennetty työpaikkailmoitus ei sisällä paljoakaan yksityiskohtia itse työstä. Hyvin epämääräinen työpaikkailmoitus, joka ei itse asiassa kerro paljon asemasta, on luultavasti vain tapa kerätä henkilökohtaisia ​​tietojasi. Usein työn lähettänyt henkilö kerää tietojasi myydäkseen huijareille.

On olemassa paljon oikeita online-töitä

Huolimatta siitä, että huijauksia on olemassa, niitä on monia laillisia verkkotyöpaikkoja ja mahdollisuus työskennellä kotoa käsin.

Sinä pystyt aloita sivutouhu Opiskelijoiden ohjaaminen verkossa, verkkosivustojen rakentaminen tai sosiaalisen median tilien hallinta paikallisille yrityksille lisätulojen saamiseksi. Jos tavoitteesi on perustaa yritys ja jättää kokopäivätyö, on olemassa myös tapoja saavuttaa se.

Jos olet sanaseppä, a ura freelance-kirjailijana tai oikolukija voi sopia täydellisesti. Markkinoinnin tausta voi avata sinulle entistä enemmän mahdollisuuksia. Voit hallita Facebook-mainoksia paikallisille tai online-yritysten omistajille, kirjoittaa SEO-sisältöä blogeihin tai tarjota brändäys- ja graafisia suunnittelupalveluita.

Kun etsit verkkotyötä, ota huomioon nykyiset taitosi ja kokemuksesi. Helpoin ja nopein tapa aloittaa rahan ansaitseminen verkossa on nojata siihen, mitä jo tiedät. Vankan tarjonnan ja internet-taitojen avulla voit välttää huijaukset ja alkaa ansaita rahaa kotona hetkessä.