Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

60 viimeisintä videomarkkinointitilastoa vuodelle 2023: täydellinen luettelo

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 60 viimeisintä videomarkkinointitilastoa vuodelle 2023: täydellinen luettelo

Verkkovideoiden kulutuksen nopean kasvun valossa viime vuosien aikana videosta on tullut sisältöväline, jota brändeillä ei ole enää varaa sivuuttaa. Se on nyt korvaamaton osa useimpia markkinointistrategioita.

Tässä viestissä tarkastellaan joitain videomarkkinointitilastoja, jotka osoittavat, kuinka suosittuja videoista on tullut sekä kuluttajien että markkinoijien keskuudessa, ja jotka tuovat hyödyllisiä oivalluksia, joita voit soveltaa videomarkkinointistrategiaasi.

Opimme lisää videomarkkinoinnin alustoista, yleisöistä, trendeistä ja haasteista.

Valmis? Aloitetaan!

Toimittajan parhaat valinnat – videomarkkinointitilastot

Nämä ovat mielenkiintoisimmat tilastomme videomarkkinoinnista:

  • 86 % yrityksistä hyödyntää videomarkkinointia.
  • Videoiden katseluun käytetty kokonaisaika kasvoi noin 249 % viidessä vuodessa.
  • 22 % markkinoijista luo muutaman videon viikossa.

Tärkeimmät videomarkkinoinnin tilastot

Ensinnäkin, katsotaanpa joitain tärkeimmistä videomarkkinoinnin tilastoista, jotka sinun on tiedettävä.

Nämä tilastot kertovat meille enemmän videomarkkinoinnin nykyisestä käytöstä/omaksumisesta yrityksissä ja viimeaikaisesta videosisällön kulutuksen kasvusta kuluttajien keskuudessa.

1. 86 % yrityksistä hyödyntää videomarkkinointia

Tämä on niiden yritysten prosenttiosuus, jotka käyttivät videota markkinointityökaluna vuonna 2021. Se on liikkunut saman merkin ympärillä muutaman viime vuoden ajan, kun se on ollut 85 % vuonna 2020 ja 87 % vuonna 2019. Se on kuitenkin huomattavasti enemmän kuin 61 % vuonna 2020. 2016.

Lähde: Wyzowl

2. 50 % videomarkkinointia käyttävistä on käyttänyt sitä vähintään vuoden ajan

Tämä on Biteablen tietojen mukaan. Se tarkoittaa myös sitä, että loput 50 % videomarkkinoijista ovat vasta äskettäin alkaneet käyttää videota, mikä osoittaa, kuinka nopeasti videomarkkinoinnin suosio kasvaa.

Wyzowl raportoi erikseen, että 24 % markkinoijista aloitti videon käytön vasta vuonna 2020 ja että 51 % uusista videomarkkinoinnista sanoi, että he hyppäsivät vauhtiin, kun videoiden luominen oli helpottunut, kun taas 47 % sanoi, että se oli tapa vastata uusiin. haasteita, kuten pandemia.

Lähde: Biteable ja Wyzowl

3. 94 % videomarkkinoinnista aikoo jatkaa videon käyttöä tulevaisuudessa

Kuten tämä tilasto osoittaa, videomarkkinoinnin äkillinen suosio ei myöskään näytä olevan “huimaus”. Suurin osa markkinoijista aikoo jatkaa videoiden käyttöä pitkälle tulevaisuuteen.

Lähde: Biteable

4. Videoiden lataukset ovat lisääntyneet 263,4 % viidessä vuodessa

Tämä on Wistian keräämien tietojen mukaan ja viittaa erityisesti heidän alustalleen ladattuihin videoihin. Latausten kasvu alustalla edustaa paljon laajempaa trendiä.

Mielenkiintoista on, että suurin latausten nousu tapahtui vuosien 2019 ja 2020 välillä, kun luotujen videotiedostojen kokonaismäärä lähes kaksinkertaistui noin 9 miljoonasta 17,5 miljoonaan. Tätä verrataan paljon pienempään, vain 32 prosentin kasvuun edellisenä vuonna, ja viittaa siihen, että maailmanlaajuinen pandemia on saattanut nopeuttaa videomarkkinoinnin käyttöönottoa.

Lähde: Wistia

5. 32 % yrityksistä käyttää videota myyntityökaluna

Muita suosittuja videosisällön ei-markkinointikäyttöjä ovat käyttö hallinto- ja operatiivisissa viesteissä (29 %), henkilöstöviestinnässä (27 %), johtamisviestissä (24 %), tuotehallinnassa (20 %) ja asiakaspalvelussa (19 %). .

Lähde: Biteable

6. Videoiden katseluun käytetty kokonaisaika kasvoi noin 249 % viidessä vuodessa

Kokonaiskatseluaika kasvoi 3,5 miljardista minuutista 12,2 miljardiin minuuttiin (joka on noin 23 211 vuotta) vuodesta 2016 vuoteen 2020. Suurin hyppy tapahtui vuosien 2019 ja 2020 välillä: kasvua 84,8 %. Tämä valtava hyppy johtui todennäköisesti epäsuorasti pandemiasta, koska kansallinen rajoitus tarkoitti, että kuluttajat viettivät enemmän aikaa kotona kuluttaen sisältöä.

Lähde: Wistia

7. 96 % kuluttajista sanoo katsoneensa enemmän videosisältöä verkossa pandemian vuoksi

Tämä tilasto osoittaa edelleen, että viimeaikaiset tapahtumat ovat kiihdyttäneet videon kulutusta nopeasti. Suurin osa kuluttajista myöntää katsoneensa enemmän pandemian puhkeamisen jälkeen.

Lähde: Wyzowl

Videomarkkinoinnin tehokkuus ja edut

Yksi tärkeimmistä kysymyksistä, jonka päättäjät haluavat tietää ennen kuin he investoivat videomarkkinointiin, on, millaista tuottoa he voivat odottaa. Tässä on joitain tilastoja, jotka valaisevat tätä kysymystä paljastamalla enemmän sen monista eduista.

8. 87 % markkinoijista uskoo, että video tarjoaa positiivisen sijoitetun pääoman tuoton (ROI)

Jos mietit edelleen, kannattaako videoon sijoittaa, tämän tilaston pitäisi auttaa sinua vakuuttamaan. Eivät monet markkinoijat voi olla väärässä, eikö niin?

Lähde: Wyzowl

9. 74 % markkinoijista uskoo, että videolla on suurempi ROI kuin staattisilla kuvilla

Staattinen kuva tarkoittaa mitä tahansa visuaalista sisältöä, joka ei liiku. Puhumme infografiikasta, valokuvista jne.

Lähde: Biteable

10. 68 % markkinoijista uskoo, että videolla on suurempi sijoitetun pääoman tuottoprosentti kuin Google Adsilla

Aivan oikein, videosisältö voi tuottaa jopa paremman tuoton käytettyä dollaria kohden kuin maksetut mainoskampanjat.

Lähde: Biteable

11. Yli 60 % markkinoijista pitää videota erittäin/erittäin tärkeänä markkinointistrategialleen

Tämä käy ilmi tuoreesta tutkimuksesta, johon osallistui 694 markkinoijaa ja pienyritysten omistajaa.

Lähde: Biteable

12. 63 % markkinoijista tarkastelee videoiden sitoutumista mitatakseen menestystä

Markkinointikampanjoiden onnistumisen mittaaminen on aina haaste. Mitä tulee videomarkkinointiin, 63 % markkinoijista tarkastelee sitoutumismittareita, kuten jakoja, kommentteja, haluaa saada käsityksen suorituskyvystään, kun taas 58 % pitää kokonaiskattavuutta tärkeimpänä menestysmarkkinana. Mielenkiintoista on, että vain 29 % katsoi myyntiä mitatakseen menestystä.

Lähde: Wyzowl

13. 84 % videomarkkinoijista uskoo, että video on auttanut liidien luomisessa

Liidien luomiseen kuuluu uusien potentiaalisten asiakkaiden löytäminen, heidän kiinnostuksensa tuotteeseen/palveluun ja niiden saaminen myyntisuppiloosi.

Lähde: Wyzowl

14. 86 % videomarkkinoijista sanoo, että videot ovat lisänneet heidän verkkosivustonsa liikennettä

Videoiden julkaiseminen voi olla loistava tapa saada lisää orgaanista liikennettä verkkosivustollesi. Tämä luku on 1 % enemmän kuin viime vuonna.

Lähde: Wyzowl

15. 53 % markkinoijista sanoo, että video on erinomainen tietoisuuden lisäämiseen

Liikenteen kasvattamisen lisäksi video voi myös olla hyvä tavoite suuren yleisön tavoittamiseen ja brändisi tunnettuuden lisäämiseen.

Lähde: Biteable

16. 49 % markkinoijista uskoo, että video on tehokas houkuttelemaan yleisöä

Kuten tämä tilasto osoittaa, lähes puolet markkinoijista pitää videoita loistavana työkaluna yleisön sitoutumisen parantamiseen.

🔥 Empfohlen:  7 parasta Cash Back -sovellusta vuodelle 2023 [How I Make $500 Per Year]

Lähde: Biteable

17. 52 % markkinoijista uskoo, että video auttaa rakentamaan asiakkaiden luottamusta

Jos luottamuksen lisääminen brändiisi on yksi tärkeimmistä markkinointitavoitteistasi, video voi auttaa.

Lähde: Biteable

18. 83 % markkinoijista uskoo, että videot ovat pidentäneet vierailijoidensa keskimääräistä sivulla vietettyä aikaa

Videot ovat kiinnostavampia kuin pitkät tekstiseinät. Näin ollen videoiden lisääminen viesteihisi ja sivuillesi voi auttaa kannustamaan asiakkaitasi pysymään paikoillaan ja lisäämään sivulla vietettyä aikaa.

Lähde: Wyzowl

19. 94 % uskoo, että videot ovat lisänneet asiakkaiden ymmärrystä yrityksestään

Monet yritykset käyttävät videoita tapana kertoa asiakkaille tuotteistaan ​​tai palveluistaan. Selittävät videot, ohjevideot ja tuoteopastukset ovat erityisen tehokkaita tässä.

Lähde: Wyzowl

20. 78 % videomarkkinoijista uskoo, että sillä on ollut suora positiivinen vaikutus myyntiin

Vaikka useimmat markkinoijat eivät pidä myyntilukuja videomarkkinointikampanjoidensa onnistumisen merkkinä, tämä tilasto osoittaa, että se voi silti auttaa kasvattamaan myyntilukuja.

Lähde: Wyzowl

21. 43 % videomarkkinoijista uskoo, että video on vähentänyt tukipuheluiden määrää

Ohjevideoiden ja opetusohjelmien tarjoaminen verkkosivustosi tietokannassa voi olla loistava tapa tarjota visuaalista tukea asiakkaillesi, jotta puhelintuen tarve vähenee.

Lähde: Wyzowl

Videomarkkinoinnin yleisötilastot

Alla olevat videomarkkinointitilastot kertovat meille enemmän yleisöistä, jotka katsovat videoita, kuinka usein he katsovat niitä ja miksi he katsovat niitä.

22. Ihmiset kuluttavat keskimäärin 18 tuntia videota viikossa

Se toimii noin 2,5 tuntia päivässä. Se on myös 2 tuntia enemmän viikossa kuin vuosi sitten ja lisäystä noin 7,5 tuntia viikossa viimeisen kolmen vuoden aikana.

Lähde: Wyzowl

23. 96 % kuluttajista on katsonut selittäviä videoita saadakseen tietoa tuotteesta tai palvelusta

Selitysvideot ovat lyhytmuotoisia (usein animoituja) videoita, joita käytetään markkinoinnissa ja myynnissä korostamaan yrityksen tuotetta tai liikeideaa houkuttelevalla, helposti hahmotettavalla tavalla.

Lähde: Wyzowl

24. 84 % ihmisistä on tehnyt ostoksen katsottuaan brändin videon

Videot tarjoavat visuaalisen kontekstin ja yksityiskohtaista tietoa tuotteista, jotka voivat auttaa tarjoamaan asiakkaille kaiken, mitä he tarvitsevat tietoisen ostopäätöksen tekemiseen.

Lähde: Wyzowl

25. 69 % ihmisistä katsoo mieluummin lyhyitä videoita saadakseen tietoa tuotteesta/palvelusta

Tämä tekee siitä ihmisten suosiman tavan saada tuotetietoja. Vain 18 % ihmisistä haluaisi mieluummin oppia lisää lukemalla tekstipohjaista sivua tai viestiä, 4 % katsomalla infografiaa, 3 % lukemalla e-kirjaa tai osallistumalla webinaariin ja 2 % myyntipuhelun tai demon kautta.

Lähde: Wyzowl

26. Yleisö jakaa videosisältöä kaksi kertaa todennäköisemmin

Tätä verrataan mihin tahansa muuhun sisältöön, kuten sosiaalisiin viesteihin, blogikirjoituksiin jne.

Lähde: Wyzowl

Videon luontitilastot

Tässä on joitain videoiden luontitilastoja, jotka kertovat meille enemmän siitä, kuinka markkinoijat tekevät videosisältöä, ja siihen liittyvistä kustannuksista.

27. 22 % markkinoijista luo muutaman videon viikossa

… ja 14 % jopa tekee videoita joka ikinen päivä!

Lähde: Biteable

28. 39 % markkinoijista luo oman videosisältönsä talon sisällä

Useammat markkinoijat tuottavat omaa videosisältöään kuin ulkoistavat sen. Vain 17 % ulkoistaa videoiden luomisen kokonaan.

Lähde: Biteable

29. 58 % markkinoijista käyttää ammattimaisia ​​ohjelmistoja videoiden luomiseen

Osa syy videomarkkinoinnin yleistymiseen johtuu teknologisesta kehityksestä. Ammattimainen videoohjelmisto tekee nyt paljon helpompaa, halvempaa ja nopeampaa, että brändit voivat luoda oman videosisältönsä.

Lähde: Biteable

30. 38 % markkinoijista luo videoita älypuhelimillaan

Mielenkiintoista on, että yli kolmasosa markkinoijista käyttää älypuhelinsovelluksia videoiden luomiseen pöytätietokoneidensa sijaan. Tämä vain osoittaa, kuinka pitkälle älypuhelintekniikka on edennyt.

Lähde: Biteable

31. 48 % markkinoijista tekee osan videoista tyhjästä ja toiset käyttämällä valmiita malleja

Vain 18 % käyttää koko ajan valmiita malleja, kun taas 35 % tekee videoita alusta asti joka kerta.

Lähde: Biteable

32. Suurin osa markkinoijista kuluttaa jopa 1000 dollaria videota kohti

Videosisällön luominen ei ole halpaa. Jos haluat tuottaa vain 10 videota, sinun pitäisi odottaa maksavan 1000–10 000 USD.

Lähde: Biteable

33. Useimmat markkinoijat käyttivät alle 300 dollaria videoihin vuonna 2020

Tänä vuonna 23 % markkinoijista käytti alle 300 dollaria, mikä on enemmän kuin mikään muu menoluokka.

Lähde: Biteable

34. 65 % luoduista markkinointivideoista on esityksiä

Tämä tekee esityksestä markkinoijien keskuudessa yleisimmän videomuodon. Toiseksi suosituin videosisältötyyppi on mainokset (57 %), jota seuraa selitysvideot (47 %).

Lähde: Biteable

Videomarkkinoinnin alustojen ja kanavien tilastot

Seuraavaksi tarkastellaan videomarkkinointitilastoja videosisällön jakelussa yleisimmin käytetyistä alustoista ja kanavista.

35. 60 % ihmisistä suosii online-videoalustoja suorien TV-lähetysten sijaan

Sen lisäksi vuoteen 2025 mennessä on arvioitu, että puolet kaikista alle 32-vuotiaista katsojista ei tilaa maksullista TV-palvelua ollenkaan.

Lähde: Google

36. YouTube on alusta, jolla on suurin videosisällön ROI

Ei ole yllättävää, että se on planeetan toiseksi suurin verkkosivusto, joten 35 % markkinoijista uskoo, että YouTube tarjoaa parhaan tuoton sijoitukselleen. Jos et julkaise tuotemerkkiesi videosisältöä YouTubessa, sinun pitäisi julkaista.

Lähde: Biteable

37. 87 % markkinoijista sanoo, että YouTube on heille tehokas kanava

Tämä vain osoittaa, kuinka YouTube on videoalusta, jota markkinoijilla ei ole varaa sivuuttaa.

Lähde: Wyzowl

38. 70 % markkinoijista julkaisee videonsa YouTubessa

Yli puolet markkinoijista julkaisee videonsa YouTubessa. Tämä on kuitenkin itse asiassa hieman pienempi kuin saatat odottaa, koska…

Lähde: Biteable

39. 75 % videomarkkinoijista julkaisee videoita Facebookiin

Facebookista tulee markkinoijien paras valinta, kun on kyse sosiaalisen median alustoista, joille julkaista videoita. Se on suositumpi kuin YouTube (70 %) ja Instagram (58 %).

Lähde: Biteable

40. 70 % videomarkkinoijista aikoo käyttää Facebookia strategiassaan tänä vuonna

Tämä on itse asiassa 6 % vähemmän kuin viime vuonna ja saattaa heijastaa Facebookin suosion laskua nuoremman sukupolven keskuudessa.

🔥 Empfohlen:  Miten Gaana.comista tuli Intian suosituin musiikin suoratoistopalvelu

Facebook ei kuitenkaan ole ainoa alusta, jonka käyttö videomarkkinoijien keskuudessa on laskenut tänä vuonna. Useimmat muut sosiaaliset alustat kokivat samanlaista laskua.

Esimerkiksi 63 % videomarkkinoijista aikoo käyttää LinkedIniä tänä vuonna (laskua 3 %), 58 % aikoo käyttää Instagramia (laskua 7 %), 31 % aikoo käyttää Twitteriä (laskua 7 %). Vain TikTokin videomarkkinoijan käyttö lisääntyi tänä vuonna.

Lähde: Wyzowl

41. 85 % Facebook-videoista katsotaan äänet pois päältä

Lopputulos: älä luota ääneen saadaksesi viestisi perille. Varmista, että videoissasi on tekstitys tai että ne ovat järkeviä ilman ääntä.

Lähde: Digiday

Huomautus: Haluatko oppia lisää? Katso yhteenveto Facebook-videotilastoistamme.

42. Tweetit, joissa on videoita, saavat aikaan 10-kertaisen sitoutumisen

Twitter ei ole koskaan ollut kovin suosittu videomarkkinointikanava, mutta kuten tämä tilasto osoittaa, videon lisääminen twiitteihisi voi ehdottomasti vahvistaa sitoutumistasi alustalla.

Lähde: Twitter

43. 20 % markkinoijista jakaa sisältöä TikTokissa

Tämä on enemmän kuin 10 % vuonna 2019. Se on kuitenkin edelleen hyvin alhainen verrattuna muihin alustoihin. Huolimatta siitä, että TikTok on yksi suosituimmista videonjaon sosiaalisista alustoista (ja yksi, joka kasvaa nopeasti), se ei silti ole suosittu markkinoijien keskuudessa.

Lähde: Wyzowl

44. Vain 6 % videomarkkinoijista aikoo käyttää Snapchat-videota

Snapchat on edelleen yksi vähiten suosituimmista alustoista videomarkkinoijien keskuudessa. Se on vielä vähemmän suosittu tänä vuonna (6 %) kuin viime vuonna (9 %).

Lähde: Wyzowl

45. 34 % markkinoijista julkaisee videosisältöä sosiaalisille alustoille iltapäivällä

Tämä tekee iltapäivästä suosituimman kellonajan videoiden julkaisemiseen sosiaalisessa mediassa. Sitä seuraa ilta (25 %) ja sitten aamu (22 %). Vain 2 % markkinoijista julkaisee videosisältöä sosiaaliseen mediaan yöllä.

46. ​​62 % markkinoijista käytti webinaareja videoiden jakamiseen vuonna 2020

Tämä on 46 % enemmän kuin vuonna 2019. Lisäksi 91 % markkinoijista uskoo, että heidän webinaarinsa ovat olleet valtava menestys. Tämä tekee siitä vuoden 2020 tehokkaimman jakelukanavan.

Lähde: Wyzowl

Videomarkkinointivinkkejä, vertailuarvoja ja parhaita käytäntöjä

Seuraavaksi jaamme tilastoja, jotka tarjoavat hyödyllisiä vinkkejä, joita voit soveltaa videomarkkinointikampanjoihisi.

47. 81 % markkinoijista uskoo, että musiikkia sisältävät videot toimivat paremmin

Ja vielä 66 % uskoo, että videot toimivat paremmin, kun niihin sisältyy selostus. Takeaway: muista miettiä tarkasti ääntä.

Lähde: Biteable

48. 64 % markkinoijista uskoo, että kuvatekstit sisältävät videot toimivat paremmin

Tekstitykset tarjoavat yleisölle tavan seurata videosi dialogia, vaikka ääni ei ole päällä.

Lähde: Biteable

49. 65 % markkinoijista pitää videoiden monimuotoisuuden näyttämistä erittäin tärkeänä

Kuluttajat välittävät monimuotoisuudesta. Jos haluat näyttää brändisi positiivisessa valossa, ota tämä huomioon videosisältöäsi luodessasi.

Lähde: Biteable

50. Videoiden alkuun sijoitetut interaktiiviset elementit tuottavat korkeimmat tulosprosentit

55 % videoissa käytetyistä interaktiivisista elementeistä sijoitetaan alkuun ja hyvästä syystä.

Viiden viime vuoden aikana videoiden loppuun sijoitetut interaktiiviset elementit ovat tuottaneet keskimääräisen tulosprosentin 8,7 %, kun ne alussa sijoitetaan 7,9 % ja keskelle 3 %. Tämä on kuitenkin vain viiden vuoden keskiarvo. Jos katsomme vain vuoden 2020 tietoja, se kertoo toisenlaisen tarinan.

Vuonna 2020 alussa sijoitetut interaktiiviset elementit näyttävät olevan paljon tehokkaampia ja tuottavat 12,7 % tulosprosentin verrattuna vain 6,8 %:iin, kun ne on sijoitettu loppuun.

Lähde: Wistia

51. Lyhyiden videoiden keskimääräinen sitoutumisaste on noin 50 %

Tarkemmin sanottuna alle 1 minuutin videoiden keskimääräinen sitoutumisprosentti oli 53,9 %. Samaan aikaan 1–3 minuutin pituisten keskiarvo oli 50,6 % ja 3–5 minuutin pituisten keskimäärin 48,9 %. Sitoutumisprosentit alkavat laskea merkittävästi vasta 5–30 minuutin rajan saavuttaessa.

Lähde: Wistia

52. Pitkien videoiden (60+ minuuttia) keskimääräinen sitoutumisaste on noin 17 %

Yleisöllä näyttää olevan rajallinen huomiokyky videoiden suhteen. Lopputulos: jos haluat nähdä korkeampia sitoutumisasteita, keskity lyhytmuotoiseen sisältöön.

Lähde: Wistia

Videomarkkinoinnin trendit

Tässä on kourallinen tilastoja, jotka paljastavat viimeaikaiset trendit, jotka muuttavat tapaamme luoda, jakaa ja kuluttaa videosisältöä.

53. Yli kolme neljäsosaa videoista katsotaan nyt mobiililaitteella

Yksi selvä trendi viime vuosina on mobiilisisällön kulutuksen kasvu. 78,4 % digitaalisen videon katsojista katselee sisältöä mobiililaitteillaan eMarketerin ennusteiden mukaan.

Lähde: eMarketer

54. Lyhytmuotoiset videot ovat yleisimmin luotuja, mutta pitkät videot ovat perässä

Vuonna 2020 Wistia-alustalle ladattiin noin 4,8 miljoonaa alle minuutin pituista videota, kun 1–3 minuutin luokassa vain 2 miljoonaa videota ja 30–60 minuutin luokassa vain 795 000 videota.

Vaikka Wistialle julkaistavien pitkien videoiden kokonaismäärä on edelleen alhainen, todisteet viittaavat siihen, että ne ovat saamassa vetoa.

Viiden vuoden aikana luotujen pitkien (30-60 minuuttia) videoiden määrä kasvoi 446 % ja 5-30 minuutin videoiden määrä 288 %. Vertailun vuoksi lyhyet videot, joiden pituus oli 0–1 minuuttia, lisääntyivät vain 100,3 %.

Lähde: Wistia

55. Google näyttää nyt videoiden pikkukuvat 26 %:ssa hakutuloksista

Toinen trendi, jonka olemme nähneet viime vuosina, on videosisällön lisääntyvä käyttö SEO-strategioissa. Videosisällön julkaiseminen voi auttaa sinua sijoittumaan kilpailukykyisten avainsanojen mukaan Googlen hakutulosten katkelmissa.

Tämä on tärkeä asia SEO tilastot niille teistä, jotka haluavat parantaa orgaanista hakustrategiaasi.

Lähde: BrightEdge

56. 40 % markkinoijista sanoi, että pandemia on vaikuttanut heidän videomarkkinointistrategiaansa

91 % heistä katsoo nyt videon olevan tärkeämpi brändeille, 74 % kärsineistä sanoo, että pandemia on saanut heidät todennäköisemmin investoimaan videosisältöön, ja 26 % sanoo, että se on vähentänyt heidän todennäköisyyttään.

Lähde: Wyzowl

Videomarkkinoinnin haasteita

Useimmat yritykset käyttävät nykyään videomarkkinointia. Ne, jotka eivät kuitenkaan usein mainitse erityisiä esteitä ja haasteita. Tässä on joitain tilastoja, jotka kertovat meille enemmän näistä haasteista.

🔥 Empfohlen:  14 parasta ilmaista vektorikuvitussivustoa vuodelle 2023 (rojaltivapaa!)

57. 66 % markkinoijista ei tee videoita, koska heidän mielestään se vie liian paljon aikaa

Videon luominen vie paljon enemmän aikaa kuin blogitekstin kirjoittaminen. Joillekin yrityksille vaadittu aikapanostus on suurempi kuin hyödyt.

Lähde: Biteable

58. 37 % markkinoijista katsoo, että videoiden tekeminen on liian kallista

Tallennuslaitteiden hankintaan, videoiden editoimiseen, animaatioiden luomiseen sekä taustataiteilijoiden ja näyttelijöiden palkkaamiseen liittyy kustannuksia. Kaikki tulee nopeasti yhteen!

Lähde: Biteable

59. 41 % markkinoijista ei luo videoita, koska heidän mielestään se on liian monimutkaista…

Monien markkinoijien mielestä videoiden luominen ei ole heidän erikoisalaansa, ja joillekin on mahdotonta sijoittaa aikaa kaikkien huippuvideoiden luomiseen vaadittavien taitojen ja tietojen oppimiseen.

Lähde: Biteable

60. …Mutta 80 % tekisi enemmän videoita, jos olisi helpompi tapa

Tämä osoittaa, että ohjelmistoille ja palveluille, jotka tekevät videosisällön luomisesta helpompaa ja edullisempaa, on valtava kysyntä.

Lähde: Biteable

Videomarkkinoinnin tilastolähteet

Lopulliset ajatukset

Tämä päättää videomarkkinoinnin tilastojen ja trendien yhteenvedon.

Toivomme, että pidit näistä dataan perustuvista tiedoista hyödyllisinä ja voit hyödyntää niitä tulevissa videomarkkinointikampanjoissasi.

Jos olet kiinnostunut tutustumaan lisää markkinointitilastoja, suosittelen näitä:

Table of Contents