Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

62 nopeaa käteisideaa, jotka sinun on tiedettävä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 62 nopeaa käteisideaa, jotka sinun on tiedettävä

Katso ikkunastasi, onko vapaan rahan mies siellä? Ei..? Älä välitä, hän ei myöskään koskaan tule luokseni, koska siellä ei ole ilmaista rahaa! Sinun on tehtävä jotain, jos haluat ansaita nopeasti rahaa.

Ajoittain me kaikki käymme läpi aikoja, jolloin olemme sidoksissa. Saatat joutua maksamaan laskuja, ehkä odottamattomia hoitolaskuja tai autolainoja, joiden takaisinmaksu on merkittävä. Jos olet selannut Internetiä, lukenut kaikki subredditit ja sinulla on edelleen tyhjät taskut, olet päätynyt oikeaan artikkeliin. Lue, kun opastan sinut nopean käteisrahan ansaitsemisen lopullisen listan läpi.

On vain neljä tapaa ansaita nopeasti käteistä:

 • Myy tavarasi
 • Myy aikasi
 • Myy ideasi
 • Myy lupauksesi

Ymmärrän sen – tarvitset enemmän, jotta voit alkaa ansaita rahaa nyt. Joten olen koonnut tämän luettelon 62 parhaasta tavasta ansaita käteistä samana päivänä. Alla olevan luettelon ideoiden, sovellusten ja linkkien avulla voit löytää taloudellisen ratkaisun ansaitaksesi rahaa jo tänään. Joten mennään asiaan!

Myy tavarasi

Olen varma, että tämä oli jo tullut mieleesi (kun olin rikki, se oli ensimmäinen asia, jonka tein), mutta sinulla voi olla asioita, joita voit myydä käteisellä nyt. Vaikka eBay on ilmeinen vaihtoehto, on olemassa parempia ja nopeampia tapoja myydä tavarasi.

Mene ullakolla etsimään vanhoja huonekaluja, vauvanvaatteita ja lasten leluja, jotka saattavat olla arvokkaita nyt. Katso autotalliin ja kaikkien sänkyjen alle! Lukemat kirjat ja vanhat puhelimet, iPadit ja muut tarpeettomat laitteet ovat kypsiä poimimiseen.

Ota pari kuvaa ja lataa ne suoraan Facebookiin: “Haluako kukaan näitä? 20 dollaria” – tulet yllättymään siitä, kuinka nopeasti saat vastauksia. Jos et ole liittynyt paikallisiin osto- ja myyntiryhmiin, liity ja julkaise sama asia sielläkin.

Missä myydä tavaroita:

 1. Facebook-syötteesi
 2. Paikalliset Facebookin osto- ja myyntiryhmät
 3. Craigslist
 4. eBay
 5. Panttilainausliikkeet
 6. Pihan myynti

Flip Thrift Storen tuotteet

Jos olet koskaan käynyt paikallisessa kirpputorikaupassasi maanantaiaamuna aukioloaikoina, näet jonon ihmisiä odottamassa sisäänpääsyä. Mitä he tekevät? He haluavat ensin ostaa halpoja uusia tuotteita varastossa, jotta he voivat myydä ne edelleen voitolla.

Säästökaupan tuotteiden kääntäminen on helppo tapa ansaita nopeasti rahaa. Investointi on minimaalinen, koska useimmat tavarakaupat ovat vain muutaman dollarin arvoisia. Osta joitain asioita, myy ne voitolla ja mene sitten takaisin ostamaan lisää. Sinun täytyy kuitenkin herätä aikaisin hyviin asioihin!

Säästökaupat, joihin kannattaa mennä:

 1. Amerikan säästäväisyys
 2. Pelastusarmeija
 3. Hyvä tahto

Plasman lahjoittaminen

Vaikka et voi saada palkkaa verenluovutuksesta Yhdysvalloissa, voit saada palkkaa plasman luovuttamisesta. Prosessi on melkein sama; sairaanhoitaja pistää neulan käsivarteen ja ottaa verta. Plasma erotetaan sitten verestä, josta osa palautetaan sinulle. Se on nopea prosessi, ja saat maksun heti lahjoituksen jälkeen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada ilmainen SSL-sertifikaatti verkkosivustollesi?

Yksittäisistä lahjoituksista maksetaan yleensä 40–70 dollaria riippuen siitä, kuinka paljon plasmaa ne ottavat. Voit lahjoittaa kahdesti viikossa.

CSL, yksi suurimmista plasmanluovutusyrityksistä Yhdysvalloissa, tarjoaa jopa 1000 dollaria ensimmäisen kuukauden aikana uusille luovuttajille.

Minne luovuttaa plasmaa:

 1. CSL-plasma
 2. Etsi luovutuskeskus

Sperman luovuttaminen

Siittiöiden luovuttaminen voi olla tuottoisa sivukeikka, mutta jos et ole koskaan tehnyt sitä ennen, et voi vain lahjoittaa tänään ja saada palkkaa. Sinun täytyy käydä läpi joitakin alustavia arvioita. Vaikka olettaen, että siittiösi läpäisee testin, voi kestää viikkoja, ennen kuin sinut hyväksytään siittiöiden luovuttajaksi.

Käymällä hakemuksen ja arvioinnit läpi nyt, sinulla on kuitenkin aina nopea käteisratkaisu takataskussasi seuraavan kerran, kun tarvitset nopeaa rahaa.

Minne luovuttaa siittiöitä:

 1. Spermapankit lähelläni

Myy aikasi

Jos sinulla ei ole enää myytävää, voit silti myydä aikaasi ja vaivaasi.

Parittomat työt

Ei ollut kauan sitten, kun alla olevien kaltaisten nopeaa käteistä maksavien työpaikkojen löytäminen merkitsi sitä, että oli tunnettava joku, joka tunsi jonkun, mutta nyt on olemassa sovellus kaikkiin kuviteltaviin töihin.

Varmista, että sinulla on parhaat ajanhallintatyökalut, jos myyt aikaasi!

Minne mennä satunnaisiin töihin:

 1. Satunnaisia ​​töitä naapureillesi – käy kysymässä!
 2. TaskRabbit
 3. Seuraava ovi
 4. Palkkatyö

Aja ihmisiä tai ruokaa ympäriinsä

Voit ansaita nopeasti rahaa hissien jakamissovelluksissa, jos sinulla on auto, etkä välitä ihmisten ajamisesta. Oletetaan, että olet enemmän introvertti ekstrovertti etkä halua olla sosiaalisesti vuorovaikutuksessa. Siinä tapauksessa voit toimittaa ruokaa tai auttaa jotakuta ostamaan elintarvikkeita toimitusmaksulla ja (yleensä) kunnollisella tippillä. Tässä on joitain hienoja tapoja muuttaa seisokkisi kylmäksi kovaksi rahaksi.

Missä ajamisesta saa palkkaa:

 1. Uber
 2. Uber syö
 3. Amazon Fresh
 4. DoorDash
 5. Instacart

Englannin opetus verkossa

Englannin opettamisen aloittaminen verkossa on helppoa. Tilien luomiseen on paljon sovelluksia, joiden avulla voit ansaita rahaa uusilta opiskelijoilta nopeasti. Sinun tulee olla äidinkielenään puhuva tai ainakin erittäin hyvä kieli, jota valitset opettaaksesi. Olettaen, että olet, saatat ansaita aluksi 10 dollaria tunnissa. Kun sinulla on kokemusta, tuntihintasi voi nousta jopa 40 dollariin/tunti.

Riittää, kun luot tilin jollakin seuraavista alustoista ja näytät oppilaille, miksi heidän pitäisi oppia sinulta. Jotkut verkkokieliympäristöt edellyttävät TEFL-todistusta (Teaching English as a Foreign Language) aloittaaksesi opettamisen, mutta alla olevat eivät tarvitse sitä.

Missä opettaa englantia verkossa:

 1. Valmistele
 2. Italki
 3. VIPKid
 4. Cambly
 5. Englannin ninjoja

Oletko eläinten ystävä?

Jos pidät eläinten kanssa leikkimisestä ja niiden hoitamisesta, keikkakoiran istuminen tai kävely on tapa ansaita rahaa tänään tekemällä jotain, jota rakastat. Palkan saaminen puistossa kävelemisestä ja hakemisesta on melko hyvä tarjous. Koiranhoitotyöt edellyttävät yleensä vain oleskelua jonkun kotona ja sen varmistamista, että koira on hyvin ruokittu ja onnellinen.

🔥 Empfohlen:  Miksi sinun pitäisi mennä livenä Instagramissa

Löytääksesi nämä työpaikat nopeasti, kysy sosiaalisessa mediassa ja pyydä ystäviäsi jakamaan viestisi. Tulet yllättymään siitä, kuinka monet ihmiset pitävät sinut siitä yksinkertaisesti siksi, että heillä on kiireinen päivä. Jos haluat löytää säännöllisempää työtä eläinten parissa, kokeile näitä:

 1. PetBacker
 2. mönkijä
 3. Luotettavat talonhoitajat
 4. Punainen koira istuu

Myy ideasi

Jos olet myynyt kaikki tavarasi etkä halua lähteä kotoa, on silti joitain tapoja ansaita nopeasti käteistä mukavasti omassa kodissasi.

Online-kyselyt

Olkaamme täysin rehellisiä: et aio ansaita suuria summia tekemällä online-kyselyjä, mutta jos tarvitset muutaman dollarin, täällä ansaitset nopeasti käteistä. Ja jos olet ujo, tämä on yksi parhaista töistä sisäänpäin kääntyneille ihmisille.

Alla olevat sivustot tarjoavat 0,50–3 dollaria kyselyä kohden. Daniel Inskeep teki YouTube-videon, jossa hän kertoi kokemuksestaan ​​ansaita rahaa verkkokyselyillä.

Minne hakea online-kyselyitä:

 1. Qmee
 2. OneOpinion
 3. Toluna
 4. Kysely Junkie
 5. Swagbucks
 6. LifePoints
 7. Merkkitutkimukset
 8. Mielipide Outpost
 9. minä sanon
 10. Männynkäpytutkimus

Blogiviestien kirjoittaminen

Sinun ei tarvitse omistaa verkkosivustoa, olla seuraajia tai edes olla loistava kirjoittaja ansaitaksesi rahaa kirjoittamalla blogitekstejä kiireisille bloggaajille. Tarvitset vain kyvyn kirjoittaa kieliopillisesti, tehdä vähän tutkimusta ja seurata ohjeita. Myös blogitekstien kirjoittaminen kannattaa. Odota ansaitsevasi 20 dollaria 1000 sanaa kohden, jos olet uusi freelance-kirjoittaja, jolla on vähän kokemusta, mutta kokeneet kirjoittajat voivat ansaita 100 dollaria per blogiviesti.

Minne mennä bloggaamaan:

 1. Blogging Pro
 2. Freelance-kirjoitus
 3. iWriter
 4. ProBlogger
 5. Ihmisiä tunnissa
 6. Upwork
 7. Fiverr
 8. Craigslist

Digitaalinen taide

Taiteelliset tyypit voivat nyt ansaita rahaa niin monella tavalla. Taiteilijoiden ja potentiaalisten asiakkaiden yhdistämiseksi on olemassa monia alustoja. Yksi vähemmän tunnetuista tavoista ansaita rahaa luomalla digitaalista taidetta on karvamarkkinat. Mikä ihme on karvainen? He ovat ihmisiä, jotka pukeutuvat isoiksi pörröisiksi eläimiksi.

Karvaisessa yhteisössä on paljon kysyntää luonnoksille ja taiteelle heidän eläinhahmoistaan. Olipa taiteellinen kykysi mikä tahansa, voit löytää keikkoja ansaitaksesi nopeasti rahaa tänään.

Minne myydä digitaalista taidetta:

 1. Furaffiniteetti
 2. Sellmy
 3. Etsy

Fan Fictionin kirjoittaminen

Jos blogitekstien kirjoittaminen tai itsejulkaiseminen ei kiinnosta sinua, fanifiktiolla on suuri kysyntä, sillä se vain laajentaa rakastamiesi tarinoita elokuvista, televisiosta tai muista romaaneista. Hyvä esimerkki on Anna Todd, joka kirjoitti fanifiktiota aiheesta Yksi suunta Wattpadissa, mikä johti julkaisu- ja elokuvasopimuksiin. Hän on nyt New York Timesin bestseller-kirjailija.

Mihin fanifiktiota kirjoitetaan:

 1. Smashwords
 2. Wattpad

Myy lupauksesi

Sinulla ei ehkä ole ideoita tai myytäviä asioita, mutta sinulla on silti sanasi, ja se on jonkin arvoista, eikö? On olemassa tapoja lainata rahaa nyt, saada käteislaina ja saada lupa välittömästi, vaikka sinulla ei olisi luottoa. Voit jopa hakea verkossa ja saada välitöntä rahaa. Muista vain, sinun on maksettava lainat takaisin.

🔥 Empfohlen:  Mikä on blogi? 2023 - Termien määritelmä Blogi, Blogging ja Blogger

Voit hakea palkkapäivälainoja netistä. Tällä luottorajalla on kuitenkin yleensä korkea korko, ja se tulisi mieluiten maksaa takaisin palkkapäivänä. Se on hyvä tapa saada lyhytaikaista käteistä, mutta jos pelkäät, että sinulla on rahaongelmia, kun palkka tulee, kokeile ensin muita ideoita.

Lainat

Palkkapäivälaina on nyt kaikkialla. Jos tarvitset käteistä tänään tai pikalainaa, löydä henkilökohtainen laina alla olevasta linkistä. Jos olet jo nostanut kaikki rahasi ja tarvitset pienen lainan viikon loppuun tai seuraavaan palkkapäivääsi, online-lainahakemus saattaa olla ratkaisu. Kiinnitä huomiota lainasopimukseen ja lainakorkoihin ja maksa velkasi pois, kun olet palannut raiteilleen.

Lainasummat eivät välttämättä ole massiivisia, mutta niiden pitäisi vastata taloudellisia tarpeitasi tai odottamattomia kuluja. Jos taloudellinen tilanteesi tarvitsee edelleen välitöntä rahoitusta, kokeile verkossa saatavilla olevia luottokortteja. Vaikka luottokorttien korot voivat olla korkeat, riippuen siitä, kuinka paljon rahaa tarvitset, ne voivat olla paras taloudellinen ratkaisu, kun tarvitset nopeaa käteistä.

Mistä saada henkilökohtaisia ​​lainoja:

 1. Perhetuttavat
 2. Palkkapäivälainat
 3. Välittömästi hyväksytyt luottokortit

Verkkolahjoituksia

Ystäväsi, jopa ne digitaaliset, jotka tunnet vain Twitterissä tai Instagramissa, eivät anna sinun tulla nälkäiseksi, eikö niin? Joten vaikka se saattaa olla hieman nöyryyttävää, lahjoitusten pyytäminen sosiaalisessa mediassa voi olla tapa saada sinulle nopeaa rahaa.

 1. Pyydä lahjoituksia sosiaalisessa mediassa.

Lainaa itseltäsi

Jos olet verkossa ja etsit tapoja saada nopeaa rahaa, olet luultavasti jo käyttänyt tilinylitystäsi, mutta se ei tarkoita, etteikö se voisi olla rahanlähde tänään.

Tarkista siis ensin pankkisovelluksesi tai verkkosivustosi ja katso, voitko nostaa tilinylitysrajaasi verkossa juuri nyt. Tai muuten mene alas pankkiin ja kysy henkilökohtaisesti. Muista, että jokaisesta nostetusta dollarista peritään tilinylitysmaksuja, kun käytät tilinylitystäsi tapana saada rahaa.

 1. Kasvata tilinylitystäsi

Voit jopa välttää lainahakemukset ottamalla lainan itseltäsi. Hyväksyt varmasti, kun olet sekä lainanantaja että lainanottaja, joten hae netistä palkkapäivälainaa tai välitöntä käteisennakkolainaa, jos tarvitset ylimääräistä rahaa.

Mistä saa palkkapäivälainoja:

 1. Palkanmaksu ennakko
 2. Työntekijälaina
 3. Lainaus 401(k)

62. Kliiniset tutkimukset/kokeet

En suosittele lääketieteellisiin kokeisiin osallistumista. On liian monia vaaroja, joita eivät edes oikeudenkäyntiä johtavat lääkärit tiedä. Joten en tarjoa linkkejä tai neuvoja kliiniseen tutkimukseen pääsystä, mutta jos olet tämän luettelon lopussa ja tarvitset silti rahaa, voit etsiä tämän itse. .

Lisää artikkeleita varakkaasta Nickelistä:

Tämän artikkelin on tuottanut ja syndikoinut My Work From Home Money.

Table of Contents