Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

6sense: yhden luukun ratkaisu tulojen tuottamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 6sense: yhden luukun ratkaisu tulojen tuottamiseen

6sense

Molemmat myynti ja markkinointi ovat jokaisen liiketoiminnan merkittäviä tukipilareita, koska ne toimivat katalysaattorina tulojen tuottamisessa. Vaikka markkinointiin kuuluu bränditietoisuuden lisääminen yleisön keskuudessa, myynti muuttaa katsojamäärän voitoksi muuttamalla liidejä todellisiksi asiakkaiksi.

Markkinointi- ja myyntitiimin on kuitenkin ymmärrettävä kuluttajien käyttäytyminen asianmukaisten tietojen ja näkyvyyden avulla. Silloin 6sense tulee kuvaan. Tämä yritys auttaa tulotiimiä pääsemään asiaankuuluviin tilastoihin edistyneen teknologian avulla.

Tässä artikkelissa kerrotaan 6sensestä, sen liiketoiminnasta, perustajista, tuotteista, aloitustarinasta, rahoituksesta ja muusta.

6sense – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi 6sense

Päämaja San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
Ensisijainen teollisuus SalesTech
Perustajat Amanda Kahlow, Dustin Chang, Premal Shah, Shane Moriah ja Viral Bajaria
Perustettu 2013
Verkkosivusto 6sense.com

6sense – Tietoja
6sense – perustajat ja tiimi
6sense – Startup Story
6sense – Missio ja Visio
6sense – Tuotteet ja palvelut
6sense – Liiketoimintamalli
6sense – Rahoitus ja sijoittajat
6sense – Yhteistyökumppanit
6sense – Fuusio ja yritysostot
6sense – Kasvu
6sense – Palkinnot ja saavutukset
6sense – Kilpailijat

6sense – Tietoja

6sense on San Franciscossa toimiva yritys, joka keksii uudelleen tavan, jolla B2B-organisaatiot luovat, hallitsevat ja muuntavat putkistonsa tuloiksi. Sen tulojen tekoäly eliminoi arvailun ja antaa organisaation tulotiimille tärkeitä tietoja ja näkyvyyttä, joita tarvitaan muuntaa korkealaatuiset putkistot tuloiksi.

Tällä hetkellä Jason Zintak on 6sensen toimitusjohtaja ja Viral Bajraj teknologiajohtaja. Yritys kasvaa nopeammin ja sillä on kuusi sivukonttoria Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Intiassa. Lisäksi, se on listattu Deloitte Technology Fast 500TM -listalla Pohjois-Amerikan 130 nopeimmin kasvavan yrityksen joukkoon.

6sense – perustajat ja tiimi

Vuonna 2013 perustetun 6sensen perustivat Amanda Kahlow, Dustin Chang, Premal Shah, Shane Moriah ja Viral Bajaria.

Amanda Kahlow

Amanda Kahlov on valmistunut Colorado Boulderin yliopistosta ja on 6sensen perustaja ja entinen toimitusjohtaja. Lisäksi hän perusti CI Insight Inc:n ja toimi toimitusjohtajana. Tällä hetkellä hän työskentelee johtajana MAHA globalissa ja neuvonantajana Brit + Co:ssa.

Dustin Chang

6sensen perustaja Dustin Change on valmistunut Washingtonin yliopistosta. Hän on yksi Grepdatan perustajista ja työskentelee Stealth Startupin teknologiajohtajana.

Premal Shah

Etelä-Kalifornian yliopistosta tietojenkäsittelytieteen tutkinnon suorittanut Premal Shah on yksi 6sensen perustajista. Lisäksi hän on myös yksi GrepDatan perustajista ja työskennellyt Livingly Mediassa lähes 7 vuotta.

Shane Moriah

6sensen perustaja Shane Moriah on valmistunut Stanfordin yliopistosta ja hänellä on tietojenkäsittelytieteen BS-tutkinto. Hän on ollut mukana perustamassa 6sensen ja GrepDatan ja työskentelee nyt teknologiajohtajana Settlessä.

Viraalinen Bajaria

Viral Bajaria valmistui Etelä-Kalifornian yliopistosta tietojenkäsittelytieteen tutkinnolla ennen 6sensen perustamista ja toimi sen toimitusjohtajana.

Yrityksen koosta puhuttaessa se työllistää tällä hetkellä 1 200 työntekijää datatieteilijöistä ja yritysjohtajista insinööreihin ja matemaatikoihin.

6sense – Startup Story

6sensen kehitti Amanda Kahlow yhdessä muiden perustajien kanssa vuonna 2013 kuultuaan teknologiayhtiö Ciscoa. Se lanseerattiin työkaluksi markkinointi- ja myyntitoimintaa harjoittaville organisaatioille ennakoimalla potentiaalisten asiakkaiden taipumusta.

Vuonna 2014 yritys lanseerasi maailman ensimmäisen B2B-myynnin ja markkinoinnin ennakointialustan. Se saavutti uuden virstanpylvään saamalla patentin koneoppimismenetelmälle, joka ennustaa B2B-myynnin ja -markkinoinnin tulevaisuutta vuonna 2016.

Sen jälkeen ei ole pysähtynyt, sillä useat tunnetut organisaatiot ovat tunnustaneet 6sensen johtajaksi.

6sense – Missio ja Visio

6sensen yhteinen tavoite on muuttaa B2B-myyntiä ja markkinointia ennakoivalla älykkyydellä. Se keskittyy tarjoamaan parhaita ratkaisuja auttamaan markkinoijia ja myyjiä menestymään.

6sense – Tuotteet ja palvelut

Ydinalusta sisältää perusominaisuudet, joita myynti- ja markkinointitiimi tarvitsee ABM-ohjelmiensa skaalaamiseen. Yrityksen tarjoamat ratkaisut ovat:

 • Tilin tunnistus
 • Tietojen rikastaminen ja hallinta
 • Tarkoitustiedot
 • Yleisön rakentaminen
 • Mainonta
 • Ennakoiva analyysi
 • Orkestrointi ja työnkulut
 • Pipeline Intelligence
 • Keskusteleva sähköposti
 • Myyntitietoa

6sense – Liiketoimintamalli

6sensen tilien sitouttamisalusta auttaa B2B-organisaatioita saavuttamaan ennustettavaa tulojen kasvua tarjoamalla pääsyn AI, big data ja koneoppiminen jokaiselle tulotiimin jäsenelle. Yrityksen Revenue AI -alusta paljastaa nimettömän ostokäyttäytymisen, ennustaa oikeat tilit kohdistettavaksi oikeaan aikaan ja antaa myynti- ja markkinointitiimille mahdollisuuden sitouttaa ostajia monikanavaisilla ja monikosketuskampanjoilla.

Sen liiketoimintamalli perustuu siihen, että tulotiimejä autetaan tietämään kaikki tarvittavat yksityiskohdat ostajistaan, jotta he voivat luoda lisää mahdollisuuksia, kasvattaa kaupan kokoa ja voittaa kilpailun.

6sense – Rahoitus ja sijoittajat

6sense keräsi kokonaisrahoituksen 426 miljoonaa dollaria 8 kierroksen aikana. Viimeisin rahoituskierros pidettiin 20.1.2020 ja yhtiö sai 200 miljoonaa dollaria E-sarjan kierroksella. Sitä rahoittaa 19 sijoittajaa, joista osa on SoftBank Vision Fund, B Capital Group, Harmony Partners, Industry Ventures, Venrock, Insight Partners ja Blue Owl.

Päivämäärä Kierrosten sijoittajien lukumäärä Kerätyt varat Pääsijoittaja

20. tammikuuta 2020 Sarja E 10 200 miljoonaa dollaria Blue Owl, MSD Partners
30. maaliskuuta 2021 Sarja D 4 125 miljoonaa dollaria D1 Capital Partners
15. tammikuuta 2020 Sarja C 1 40 miljoonaa dollaria Insight-kumppanit
16. huhtikuuta 2019 Venture kierros 6 27 miljoonaa dollaria Teollisuusyritykset
1. helmikuuta 2019 Siemenkierros 1
1. heinäkuuta 2015 Sarja B 1 2 miljoonaa dollaria Salesforce Ventures
19. helmikuuta 2015 Sarja B 3 20 miljoonaa dollaria Bain Capital Ventures
20. toukokuuta 2014 Sarja A 4 12 miljoonaa dollaria Battery Ventures, Venrock

6sense – Yhteistyökumppanit

6sense uskoo tekevänsä yhteistyötä tunnettujen yritysten kanssa laajentaakseen näköalojaan. Se on tehnyt yhteistyötä noin 24 kumppanin kanssa, joista osa on:

 • Chat-kanavat
 • Ajelehtia
 • Mediafy
 • Hero Digital
 • Ignitim
 • ROI-DNA
 • Adobe Target
 • Bombora
 • Hiljaisesti
 • Reagoiva

6sense – Fuusio ja yritysostot

Vuosien aikana yritys on ostanut yhteensä 4 yritystä. Luettelo hankituista yrityksistä on:

Yrityksen hankintavuosi

Granite Media Group Inc. 2022
Slintel 2021
Fortella 2021
ZenIQ 2018

6sense – Kasvu

6sensen arvioitu vuotuinen liikevaihto vuonna 2022 on 245 miljoonaa dollaria vuodessa. Ja sen nykyinen arvo on 5,2 miljardia dollaria (tammikuu 2022). Lisäksi, työntekijöiden määrä on kasvanut 127 prosenttia ja Sivuston kuukausittainen sijoituskasvu on 13,63%.

6sense – Palkinnot ja saavutukset

6sense, globaali alusta palkitaan useilla palkinnoilla ja saavutuksilla. Se päätti vuoden 2022 joillakin seuraavista palkinnoista ja saavutuksista:

 • Parhaat työpaikat naisille
 • Paras yritys monimuotoisuuteen
 • Paras yrityskulttuuri
 • Paras toimitusjohtaja
 • Yrityksen paras palkkio
 • Yrityksen parhaat näkymät
 • Tunnustettu johtajaksi joulukuun 2022 Gartner Magic Quadrantissa ABM-alustoille
 • TrustRadiuksen Tech Cares -palkinto

6sense – Kilpailijat

6sense tarjoaa ratkaisuja eri puolilla maailmaa, joten se kohtaa maailmanlaajuisen kilpailun. Jotkut sen kilpailijoista ovat:

UKK

Mikä 6sense on ja miten se auttaa myyntitiimiä?

6sense on tekoälyyn perustuva tulotietoalusta, joka auttaa myynti- ja markkinointitiimejä tunnistamaan arvokkaat tilit ja käyttämään niitä tehokkaammin.

Miten 6sense käyttää tekoälyä ja koneoppimista parantaakseen tuloja?

6sense tunnistaa ostoaikeiden signaalit tekoälyn ja koneoppimisen avulla ja tarjoaa myyntitiimeille reaaliaikaisia ​​näkemyksiä tehokkaamman sitoutumisen ja tulojen tuoton parantamiseksi.

Millaiset yritykset ja toimialat voivat hyötyä 6sensen käytöstä?

B2B-yritykset, joilla on pidemmät myyntisyklit, arvokkaat tuotteet/palvelut ja monimutkaiset myyntitiimit, voivat hyötyä 6sensen tulotietoalustan käytöstä.

🔥 Empfohlen:  7 parasta yritystä, jotka palkkaavat freelancereita