Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 blogitekstityyppiä, jotka haluat jokaiseen sisältöstrategiaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 blogitekstityyppiä, jotka haluat jokaiseen sisältöstrategiaan

Kun blogeista on tulossa kaikkialla, omien hallintasi voi olla pelottava tehtävä. Älä kuitenkaan pelkää, sillä on tapa pysyä kärjessä.

Informatiivisista oppaista kiehtovaan tarinankerrontaan perehdymme seitsemään pakolliseen blogikirjoitustyyppiin, jotka voivat tuoda uutta elämää sisältöstrategiaasi.

Valmistaudu nostamaan blogipeliäsi ja erotu sisällönmerestä. Lähde luovuuden matkalle, joka vie sinut lähemmäksi houkuttelevan sisältöstrategian taiteen hallintaa!

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

1. Tuotearvostelut

Osta tuote, tarkista se blogikirjoituksessa. Se on loistava tapa saada huomiota, varsinkin jos kirjoitat YouTube-arvostelun yrityksestä tai “purkaat pakkauksen”.

Voi kuitenkin olla helppo pudota ansaan vastaanottaa ja arvioida tuotteen vuoksi. Joten kirjoita jostain, joka liittyy brändiisi pysyäksesi keskittyneenä. Vältä vanhaa epäonnistumista, kun vain arvioit tuotteita saadaksesi sponsoreita tulevaisuudessa. Se ei ole aito.

Etsi tuotteita, joita asiakkaasi joko haluavat tai ainakin pitävät arvokkaita myöhempää käyttöä varten. Tämä on loistava tilaisuus laajentaa yleisöäsi esittelemällä heille tuotteita ja palveluita, joita he eivät ehkä vielä tiedä tarvitsevansa.

Autat myymään toista brändiä tai yritystä samalla, kun annat takaisin lukijoillesi, mikä voi lisätä yleisösi uskottavuutta ja brändiuskollisuutta, kun he tekevät ostoksia. Et edes myy omia tavaroitasi täällä – se on avainasemassa. Se on kuin hyväntekeväisyyslahjoitusta, jossa se maksetaan eteenpäin. Lisäksi saat hienoa sisältöä ja tuotteita omaan käyttöön. Voita, voita, voita!

 • Voit luoda kiinnostavia blogipostauksia tuotearvosteluista seuraavasti:
 • Jaa rehellisiä ja puolueettomia arvioita brändiisi liittyvistä tuotteista
 • Tarjoaa oivaltavia vertailuja eri tuotteiden välillä auttaaksesi yleisöäsi tekemään tietoisia päätöksiä
 • Sisällytä mukaansatempaavaa visuaalista materiaalia, kuten kuvia ja videoita, parantaaksesi arvostelukokemusta
 • Rohkaise vuorovaikutusta lukijoiden kanssa kutsumalla heitä jakamaan omia kokemuksiaan ja mielipiteitään kommenttiosiossa

2. Listat

Mitä tulee suosituimpiin blogikirjoitustyyppeihin sisällytettäväksi sisältömarkkinointikampanjaan, listat ovat melko lähellä huippua, ja hyvästä syystä.

🔥 Empfohlen:  7 online-työkalua, jotka auttavat suunnittelemaan asuintilasi uudelleen

Aluksi kaikki pitävät hyvästä listasta. Listat ovat järjestettyjä, helposti sulavia ja helposti jaettavia sosiaalisen median, sähköpostin ja muiden kautta. Ne voivat olla hauskoja, informatiivisia tai mitä tahansa muuta mistä pidät. Listaformaatti soveltuu hyvin myös melkein mihin tahansa aiheeseen.

Voit luoda nerokkaita listikkejä seuraavasti:

 • Tee otsikot kristallinkirkkaina odotusten ohjaamiseksi
 • Tee jokaisesta askeleesta selkeä ja merkityksellinen
 • Sijoita arvokkaimmat kohteet luettelon alkuun ja loppuun tukemaan jatkuvaa keskittymiskykyä
 • Aiheen valitseminen, joka on erityisen ainutlaatuinen, ajankohtainen tai hyödyllinen varmistaaksesi, että listasi erottuu joukosta

3. Oppaat

Hyödyllinen sisältö on todella missä se on, kun on kyse nykypäivän kilpailukykyisimmistä SERP-tuotteista. Mitä enemmän voit opettaa yleisöllesi, sitä parempi sekä lukijoillesi että hakusi sijoituksiin.

Opetusohjelmat ja muut ohjeartikkelit ovat kuitenkin loistavia lisäyksiä mihin tahansa blogikirjoitustyyppien luetteloon. Ne sopivat ihanteelliseen avainsanojen käyttöön, ja ne rohkaisevat kävijöitä näkemään sinut alan auktoriteettina, johon he voivat luottaa.

Luo upeita opetusohjelmia:

 • Ohjeviestit jaetaan pieniin vaiheisiin, joita on helppo seurata ja ymmärtää
 • Lisää kuvia, kuvakaappauksia tai visuaalisia apuvälineitä, kun se on järkevää
 • Käyttää asiakkaiden yleisiä kysymyksiä ja huolenaiheita mahdollisten aiheiden ideapankina
 • Mobiiliystävällisen muotoilun käyttöönotto

4. Uutisarvoiset viestit

Ajankohtaisten ja asiaankuuluvien alan aiheiden pohtiminen on loistava tapa monipuolistaa blogisi syötettä ja pitää yleisösi sitoutuneena. Siellä on myös loputtomasti potentiaalia ideoiden suhteen.

Pidä vain silmällä, mitä uutta, lisää brändisi ainutlaatuinen näkemys asioihin, niin olet valmis. Voit jopa yhdistää uutisviestejä muihin suosittuihin blogikirjoituksiin (esim. luetteloihin tai kuratoituihin postauksiin) pitääksesi asiat jännittävänä ja kiinnostavina.

Luo uutisarvoisia viestejä, jotka erottuvat seuraavista:

 • Lisäämällä RSS-syötteeseen monia asiaankuuluvia alan blogeja pysyäksesi trendaavien aiheiden kanssa
 • Ole nopea julkaiseessasi, sillä trendit ja kuhina voivat haihtua yhtä nopeasti kuin ne alun perin räjähtävät näyttämölle
 • Lisää jotain ainutlaatuista, joka vahvistaa brändi-identiteettiäsi ja auttaa sinua erottumaan joukosta
🔥 Empfohlen:  Garminin 150 dollarin Vivosmart 5 -kuntonauhalla on kova kilpailu

5. Inspiroivat viestit

On kolme päätapaa lähestyä onnistunutta sisällöntuotantoa yrityksesi blogissa. Voit kouluttaa, viihdyttää tai innostaa. Monet brändit kuitenkin ymmärtävät kaksi ensimmäistä, mutta yleensä aliarvostavat kolmatta – inspiraatiota.

Ihmiset reagoivat menestystarinoihin, sydämellisiin kertomuksiin ja muihin tarinankerrontamuotoihin monista syistä. Nämä lähestymistavat eivät ainoastaan ​​auta inhimillistämään brändiäsi yleisöllesi, vaan saavat lukijat haluamaan seurata jalanjälkiäsi.

Luo uskomattomia inspiroivia postauksia:

 • Kerro “miksi” brändisi ja houkuttelevimpien tuotteiden takana
 • Saa yleisösi tuntemaan olevansa osa yrityksen uusia saavutuksia ja virstanpylväitä
 • Esittele vastaavia tarinoita joiltakin työntekijöiltäsi, asiakkailtasi ja kollegoiltasi

6. Kuraattoriviestit

Mitä tulee sisällön luomiseen, yksi suurimmista haasteista on tarpeeksi sisältöideoita pitää yleisön kiinnostuneena ja SERP-sijoituksen korkealla laadusta tinkimättä. Lahjakkaiden sisällöntuottajien palkkaaminen eliittialustalta, kuten WriterAccess, on yksi tapa saavuttaa tämä.

Samoin hyväksytään vaihtoehtoiset blogitekstityypit, kuten kuratointiviestit. Kuraattoriviestit hyödyntävät jo olemassa olevaa mahtavaa sisältöä tarjoamalla sinulle mahdollisuuden aloittaa. Ne ovat loistavia tapoja luoda yhteyksiä myös alan toimijoiden kanssa.

Kokoa upeita kuratointipostauksia:

 • Hyödynnä erilaisia ​​mediatyyppejä, kuten videoita, sosiaalisia jakoja ja ainutlaatuisia kuvia
 • Luo ainutlaatuisia kokoelmia, jotka vastaavat yleisösi tarpeita ja kiinnostuksen kohteita
 • Pudota yhteen oman tuotemerkin äänesi ja kommentit siellä, missä se on järkevää

7. UKK-viestit

Parhaat blogitekstityypit saavat yleisön tuntemaan itsensä kuulluksi ja priorisoiduksi ennakoimalla tarpeita ja käsittelemällä perusteellisesti yleisiä kysymyksiä ja huolenaiheita. FAQ-vaikutteiset viestit ovat loistavia tähän. Ne ovat myös hämmästyttäviä sivusi hakukoneoptimoinnissa ja Google-sijoituksissa.

Hyvä UKK-viesti voi vastata useisiin kysymyksiin kerralla, mikä antaa uusille tulokkaille loistavan kokonaisuuden. Mutta parempi lähestymistapa on usein suunnitella sarja postauksia, joita voit tehdä ajan mittaan, käyttämällä jokaista osaa mahdollisuutena sukeltaa syvälle liittyviin valintaaiheisiin.

Auta UKK-viestisi erottumaan joukosta seuraavilla tavoilla:

 • Selvitä SERP-tuloksia eri avainsanoilla ja etsi sisältöaukkoja, joita voit täyttää
 • Palaa keskusteluihin ja vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa löytääksesi ainutlaatuisia ideoita UKK-viesteille
 • Kerää inspiraatiota Googlen “ihmiset myös kysyvät” SERP-ominaisuudesta ja etsi tapoja vastata näihin kysymyksiin sisällössäsi
 • Päivitä FAQ-viestit usein, jotta ne ovat edelleen vankka ikivihreä pilari sivustollesi
 • Kyselyjen, kyselyjen ja sosiaalisen median sitoutumisen avulla voit kysyä lukijoiltasi, mitä he haluavat nähdä
🔥 Empfohlen:  Kumar Mangalam Birla: Aditya Birla Groupin puheenjohtaja

WriterAccess: Lopullinen sisällönluontiratkaisu

Nykypäivän digitaaliajan yritykset tarvitsevat enemmän kuin vain loistavan strategian sisällöntuotantokampanjoihinsa. He tarvitsevat myös luotettavan ratkaisun sisällöntuotannon skaalaamiseen laadusta tinkimättä.

WriterAccess on sisällöntuotantopalvelu, joka on suunniteltu menestyshakuisten markkinoinnin ammattilaisten ja yrittäjien tarpeita ajatellen. Edut ja ominaisuudet, jotka erottavat sen muista:

 • Valmiita esiseulottuja kirjoittajia, joilla on vuosien kokemus tarvitsemasi sisällön luomisesta
 • AI-käyttöiset matchmaking-työkalut auttavat sinua löytämään juuri oikean henkilön
 • Tekoälyllä toimiva ideageneraattori, joka auttaa sinua poistamaan arvailut aivoriihiaiheista
 • Integraatiotuki Slackille, SurferSEO:lle, WordPressille ja muille
 • Pääsy voittaviin kuvaresursseihin

Tarjoamme monipuolisen valikoiman edullisia suunnitelmia, jotka on suunniteltu huolellisesti jokaiseen liiketoimintatyyppiin, kokoon ja toimialaan. Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä blogiviestejä valitset, tarjontamme vastaavat erityistarpeitasi.

Paketoida

Kuten näet, on olemassa monenlaisia ​​blogiviestejä, joiden avulla voit houkutella vierailijoita, lumoaa yleisöä ja näyttää ihmisille, kuinka brändisi voi auttaa heitä nostamaan elämänsä uudelle tasolle. Mutta ennemmin tai myöhemmin tarvitset apua päästäksesi huipulle ja pysyäksesi siellä.

WriterAccess on todella äärimmäinen sisältöratkaisu menestyneille brändeille, jotka ovat kiinnostuneita vaikuttamaan, johtamaan SERP:itä ja poistamaan arvauksia sisällöntuotannon skaalaamisesta oikealla tavalla.

Koe ero omakohtaisesti, kun rekisteröidyt ilmainen 14 päivän WriterAccess-kokeilu tänään!