Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 esimerkkiä arvoehdotuksesta (ja kuinka luoda oma)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 esimerkkiä arvoehdotuksesta (ja kuinka luoda oma)

Hyvän arvolupauksen tekeminen on riittävän vaikeaa sellaisenaan. Arvolupauksen tekeminen on vielä vaikeampaa.

Siitä huolimatta kohdeasiakkaasi etsii jotain erityistä omalta markkinaraoltasi.

Arvolupaus auttaa sinua toimittamaan sen tuleville asiakkaille.

Tässä viestissä olemme listanneet kourallisen sisällöntuottajia, joilla on kaikenkokoisia yleisöjä.

Selitämme, mikä on kunkin tekijän arvolupaus ja kuinka he toteuttavat sen sisällöllään ja yrityksen tuotteellaan.

Ja postauksen lopussa löydät vaiheittaisen prosessin oman luomiseen.

Mennään asiaan.

Esimerkkejä arvoehdotuksista inspiroimaan sinua

1. Stephen King

Creator Class: Tekijä

Tuote: Kirjat.

Arvolupaus: Käytä tosielämän kokemuksista saatua inspiraatiota houkuttelevien hahmojen luomiseen kauhutyylilajissa.

Aloitetaan tämän luettelon suurimmasta nimestä.

Stephen King, kuten tiedätte, on yksi modernin aikakauden suosituimmista kirjailijoista sekä yksi 1900-luvun myydyimmät kirjailijat.

Hänen töihinsä kuuluu klassisia nimikkeitä, kuten , , , , , ja , joista kaikista on tehty hittielokuvia ja televisiosarjoja.

Stephenin genre on kauhu, mutta menestyminen tässä genressä vaatii hieman enemmän kuin pelottavien tarinoiden kertomista.

Esikoisromaanistaan ​​nykyään julkaisemiinsa teoksiin King on aina käyttänyt ihmisiä omassa elämässään ja omia henkilökohtaisia ​​kokemuksiaan inspiraationa kirjoittamiseensa.

Siinä on hänen arvolupauksensa, varsinkin kun vertaa hänen töitään muihin hänen genrensä kirjoittajiin.

Koska hän on halukas jakamaan kokemuksiaan maailman kanssa, hän pystyy ottamaan genren, joka on tavallisesti täynnä verisuonia, jännitystä ja röyhelöä, ja tehdä siitä entistä mielenkiintoisemman ja pelottavamman perustamalla kaiken kokonaisista teoksista yksittäisiin kohtauksiin kiehtoviin hahmoihin, jotka vaikuttavat todellisilta. ja suhteellista.

Tämän hän jakoi muistelmissaan, kirjassa, joka on täynnä anekdootteja teoksistaan ​​ja neuvoja, joita hänellä on muille kirjoittajille.

Esimerkiksi, hän selittää kuinka hänen debyyttiromaaninsa naispäähenkilö syntyi kahden hänen lapsuudestaan ​​tunteman tytön yhdistelmästä.

Juuri tämä kyky liittää realismia tarinoihin yliluonnollisuudesta houkuttelee niin monia lukijoita hänen työhönsä.

Tässä on suora lainaus kadonneesta haastattelusta vuonna 1989, joka on ollut animoitu PBS Digital Studios.

Se antaa perspektiiviä hänen ajatusprosessiinsa pelon ja kauhukirjoituksen osalta.

2. Linusin tekniset vinkit

Creator Class: YouTuber

Tuote: Ruuvimeisseli myydään verkkokaupassa.

Arvolupaus: Linus Sebastian, Linus Tech Tipsin pääisäntä, on työskennellyt tietokoneiden parissa yli 20 vuoden ajan ja esittää mielipiteensä teknisistä tuotteista, mukaan lukien ruuvimeisseli, jonka tuotemerkki on tuonut markkinoilleerittäin arvokas.

Linusin teknisiä vinkkejä on yksi YouTuben suurimmista teknisistä kanavista, jolla on yli 15,4 miljoonaa tilaajaa alustalla.

Laajemmalla Linus Media Group -perheellä on yli 26 miljoonaa tilaajaa kahdeksalla YouTube-kanavalla, mukaan lukien Linus Tech Tips.

Linus Media Groupin ensisijainen isäntä ja omistaja Linus Sebastian aloitti toimintansa teknologiapohjaisena videoesittelijänä jo lakkautetun kanadalaisen teknologian jälleenmyyjänä. NCIX.

Linus tuotti videosisältöä jälleenmyyjälle virallisena työntekijänä vuosina 2007–2013 (jolloin hän perusti Linus Media Groupin ja työskenteli kokopäiväisesti Linus Tech Tipsin palveluksessa) ja sopimuksen mukaan vuoteen 2015 asti.

Molemmilla kanavilla Linus voitiin aina nähdä käyttävän Snap Onin erityistä kirkkaan oranssia, räikkäävää ruuvimeisseliä videoissaan.

Sen sijaan, että vain kantaisi tätä ruuvimeisseliä, jota on nyt erittäin vaikea löytää eBayn ulkopuolelta, Linus Tech Tips Storesta, Linus Media Group päätti suunnitella oman, jonka he lanseerasivat vuoden 2022 puolivälissä.

Se luotiin yhteistyössä Megapron kanssa, jonka ruuvimeisselit ovat samanlaisia ​​kuin Linuksen alkuperäinen oranssi ruuvimeisseli.

Jonkin sisällä vain ujo 30 minuutin video Linus selittää, kuinka kului kolme vuotta julkistamisen ja lanseerauksen välillä, kuinka he eivät halunneet yksinkertaisesti muuttaa nykyistä Megapro-ruuvimeisseliä.

Sen sijaan Linus antoi työntekijän tehtäväksi ja jopa palkkasi oman insinöörinsä suunnittelemaan suunnittelua, joka oli riittävän hyvä korvaamaan Linuksen oranssin ruuvimeisselin, jossa oli Megapron mekanismi ja jonka muoto säilyisi koko valmistusprosessin ajan.

Tämä omistautuminen laadulle ja Linuksen oma tieto ja henkilökohtainen mielipide siitä, mikä tekee ruuvimeisselistä sopivan tekniikkaan, saa 70 dollarin ruuvimeisselistä näyttämään sen arvoiselta, etenkin kanavan faneille.

Tällä hetkellä ruuvimeisselillä on 4,5 tähden luokitus yli 6 800 arvostelun joukosta.

3. Niilinpunainen

Creator Class: TikToker ja YouTuber

🔥 Empfohlen:  Parhaat CDN-palvelut WordPress 2023:lle

Tuote: Sisältö.

Arvolupaus: Hän tekee videoita kemian kokeista, mutta hänellä on kandidaatin tutkinto biokemiasta ja sivuaineena farmakologia.

NileRed on a TikTokin luoja 10,7 miljoonalla seuraajalla sekä a YouTuber 4,99 miljoonalla tilaajalla.

Hän julkaisee tieteeseen perustuvaa sisältöä molemmille alustoille, julkaisemalla 30 minuutista tuntiin kestäviä kemiallisia kokeita YouTubessa ja yhdestä kolmeen minuuttia kestäviä kokeita TikTokissa.

Hän on enimmäkseen aktiivinen TikTokissa, jossa hän julkaisee vain yhdestä muutamaan videota kuukaudessa, mutta silti onnistuu keräämään miljoonia ja miljoonia katselukertoja videota kohden.

Voisi ihmetellä, kuinka hän tekee tämän, kun muut TikTokin luojat lataavat videoita päivittäin eivätkä silti näe näitä tuloksia.

No, voimme mainita muutamia syitä, joilla ei ole mitään tekemistä NileRedin arvoehdotuksen kanssa.

Ensinnäkin hänen TikTokinsa ovat lyhyitä ja ytimekkäitä. Hän ei täytä niitä esittelyillä ja outroilla, joissa hän puhuu kameralle.

Hän pääsee suoraan kokeiluun, ja viimeinen laukaus on aina tulos.

HÄNEN selkeä ja ystävällinen äänensävy houkuttelee myös sinua, mutta näiden tekijöiden lisäksi NileRedin koulutus ja ammatillinen kokemus biokemian alalta ovat hänen sisällönsä todellisia vahvuuksia.

Kaikella, mitä hän kokeissaan tekee, on syynsä, sillä hän ennustaa, mitä olisi pitänyt tai olisi pitänyt tapahtua, kun hän sekoittaa kahta kemikaalia tai tekee niillä jotakin erityisesti puheenvuorojensa kautta.

Se on hienovaraista, mutta hänen passiivinen asiantuntemuksensa tekee hänen videoistaan ​​entistä kiehtovampia, koska hän pystyy yksinkertaistamaan tieteellisiä selityksiä ei-tieteelliselle yleisölle.

Lisäksi, koska hän on koulutettu kemian alalla, voit aina luottaa hänen videoihinsa kiinnostaviksi, sillä hänellä on tarpeeksi kokemusta aiheesta tietääkseen, kuinka saada reaktio, vaikka se ei olisikaan sitä, mitä hän odotti.

4. Loganin karkit

Creator Class: TikToker

Tuote: Karkkia myydään henkilökohtaisesti ja puhelintilauksesta.

Arvolupaus: Logan’s Candies on valmistanut käsintehtyjä karkkeja myymälässä vuodesta 1933, ja heidän TikTokien pääisännällä on yli 40 vuoden henkilökohtainen kokemus makeisten valmistuksesta.

Monet TikTokin luojat lataavat videoita, jotka osoittavat, kuinka he tekevät tuotteitaan, mutta kukaan ei tee sitä aivan kuten Logan’s Candies.

Logan’s Candies on Ontariossa, Kaliforniassa sijaitseva karkkikauppa.

Myymälässä on myymälässä yli 600 karkkia, joista 200 tehdään itse.

Heidän suosituimpia herkkujaan ovat karkkityynyt, nauhakaramellit ja karamellikepit.

Heidän TikTok-sisältönsä vaihtelee lyhyistä 15 sekunnin pätkistä murskataan poimutetut karkkinauhat tyynyiksi täynnä minuutteja kestäviä esittelyjä makeisten valmistusdemoista, joita kauppa tarjoaa henkilökohtaisesti.

Tämä kaikki liittyy viehätykseen, joka kattaa koko Logan’s Candies -brändin.

Kaupan perusti alun perin Loganin perhe vuonna 1933, mutta tällä hetkellä sen omistavat ja ylläpitävät Jerry Rowley, TikTok-tilin videoiden ensisijainen isäntä, ja hänen vaimonsa Susi.

Kuten heidän verkkosivustonsa sanoo, Jerry:

Brändin takana oleva 90-vuotinen historia, Jerryn karismaattinen tieto ja karismaattinen persoona erottavat kaupan sisällön muista vastaavista.

5. ReVive Skateboards

Creator Class: YouTuber

Tuote: Rullalautakannet ja niihin liittyvät tuotteet.

Arvolupaus: Yrityksen ensisijaisena markkinointistrategiana on videosisältö, joka ladataan brändin omistajan Andrew Shrockin YouTube-kanavalle. Andy on luistellut yli 20 vuotta, ja hänen brändinsä tekee yhteistyötä luistelijoiden kanssa, jotka ovat luistelleet yhtä kauan.

ReVive Skateboards on rullalautabrändi, jonka perustivat Cincinnatissa asuva luistelija Andrew Shrock ja hänen ystävänsä ja liikekumppaninsa Brian Ambs.

Andy omistaa myös rullalautapyöräbrändin Force Wheels.

Yritys myy kaikkea verkkokaupassa nimeltä Shredquarters.

Molemmat tuotteet saavat uudet kierrokset pari kertaa vuodessa, mikä tarkoittaa, että yritys julkaisee uusia kansi- ja pyörämalleja muutaman kuukauden välein.

Jokaisesta tuotteesta on myös eri kokoja, jolloin luistelijat voivat valita itselleen sopivan kansi- ja pyöräkoot.

ReVive Skateboards ja Force Wheels sponsoroivat pientä kourallista luistelijaa (Aaron Kyro Braille Skateboardingista, John Hill, Jonny Giger ja paljon muuta) tapana markkinoida molempia merkkejä.

Itse asiassa monet uusissa kierroksissa esitellyistä malleista ovat jokaisen luistelijan valitsemia ja tehtyjä.

Brändien ensisijainen markkinointistrategia on Andyn YouTube-kanavajolla on 5,26 miljoonaa tilaajaa.

Andy latasi pääasiassa luistelusisältöä vuosia, yleensä tiiminsä ja muutaman ystävänsä kanssa yrityksen henkilökohtaisessa skeittipuistossa.

🔥 Empfohlen:  15 esimerkkiä luovasta ylläpitosivusta, joista inspiroida vuonna 2023

Hän lataa nyt vähän kaikkea, mukaan lukien perhevlogeja kahden pienen poikansa kanssa.

Itse asiassa kanavan suosituimmissa videoissa ei ole muuta kuin Shrock ja hänen poikansa Ryden, jotka pitävät hauskaa jonkinlaisen toiminnan parissa.

Siitä huolimatta kanava on auttanut edistämään ReVive Skateboardsia luistelumaailmassa, varsinkin uuden sukupolven luistelijoiden keskuudessa.

Andyn kokemus luistelusta ja positiivinen asenne elämään ovat kuitenkin yhtä tärkeitä kuin saada luistelijat todella ostamaan tuotemerkin.

Se on yksinkertainen sosiaalinen todiste: kun wannabe-luistelijat, kokemattomat luistelijat ja veteraanit, jotka ovat valmiita kokeilemaan uusia brändejä, näkevät Andyn kaltaisen kokeneen luistelijan luistelemassa ja pitävän hauskaa muutaman ystävän kanssa, he haluavat kokea sen itse.

Tämä kaksinkertaistuu, kun nämä samat luistelijat näkevät luistelijat, kuten Aaron Kyro ja John Hill, mainostavan brändiä.

Seuraava looginen askel on vierailla Shrockin verkkokaupassa, jossa on kaikki luistelijat tarvitsevat uuden rullalaudan rakentamiseen, mukaan lukien valmiit rullalaudat, jotka on jo rakennettu!

6. SpectreSoundStudios

Creator Class: YouTuber

Tuote: Sisältö

Arvolupaus: Kanava lataa opetusohjelmia hard rock- ja heavy metal -musiikin tallentamisesta sekä arvosteluja varusteista. Kanavan juontaja Glenn Frickerillä on yli 16 vuoden kokemus levyjen tekemisestä.

SpectreSoundStudios on ääniinsinööri Glenn Frickerin YouTube-kanava. Kanavalla on yli 506 000 tilaajaa.

Glenn keskittyy musiikin metalliin ja hard rockiin.

Hän julkaisee kaikkea opetusohjelmista tiettyjen instrumenttien äänittämisestä tai tiettyjen varusteiden käytöstä samojen instrumenttien ja varusteiden arvosteluihin.

Hän jopa julkaisee mielipiteisempiä videoita, joissa hän jakaa mielipiteensä, kumoaa tai puolustaa tiettyä aihetta alalla.

Kuitenkin monet YouTube-käyttäjät lataavat videoita musiikin tallentamiseksi, joten miksi valita SpectreSoundStudios muiden YouTube-käyttäjien sijaan, jotka julkaisevat samantyyppistä sisältöä samoilla laitteilla?

Siihen on pari eri syytä.

Ensimmäinen on kohdeyleisö. Glennin sisältö keskittyy ensisijaisesti metalliin.

Riippumatta siitä, minkä tyyppisen videon hän lataa, se keskittyy aina siihen, kuinka mikä tahansa instrumentti, varuste tai konsepti, josta hän keskustelee, vaikuttaa raskaamman musiikin, ei musiikin, tallentamiseen.

Useimmat muut tämän markkinaraon YouTube-käyttäjät keskittyvät näihin aiheisiin laajemmasta näkökulmasta.

Toinen osa SpectreSoundStudiosin arvostusta liittyy Glennin omaan tietoon ja kokemukseen alalla.

Loppujen lopuksi hänellä on yli 16 vuoden kokemus levyjen tekemisestä hard rockin ja heavy metalin genreissä.

Jokaisen hänen kanavallaan antamansa mielipiteen taustalla on vuosien kokemus oikeiden instrumenttien ja varusteiden valinnasta metalliin perustuviin projekteihin ja jopa näiden instrumenttien ja laitteiden tehokkaaseen käyttöön.

Tämä antaa Glennille kilpailuedun omalla markkinaraolla.

7. Sokeriton Londoner

Creator Class: Blogger

Tuote: Sisältöä, mutta hän myy myös ateriasuunnitelmia ja keittokirjoja sivustollaan.

Arvolupaus: Hänen sisältönsä keskittyy jälkiruokiin ja muihin herkkuihin, mutta kaikki hänen reseptinsä ovat sokerittomia ja vähähiilihydraattisia. Katrinilla on kokemusta vähähiilihydraattisesta elämäntavasta aiempien terveysongelmien vuoksi.

Sokeriton lontoolainen on ruokablogi, jonka on perustanut Lontoossa asuva ruokabloggaaja Katrin Nürnberger.

Hän julkaisee sokerittomia jälkiruokareseptejä, jotka on suunniteltu vähähiilihydraattisiksi ja ketoystävällisiksi.

Tämä on hyvä asia, koska monet sokerittomat välipalat, joita löydät paikallisen ruokakaupan hyllyiltä, ​​sisältävät yhtä paljon hiilihydraatteja kuin niiden sokeripohjaiset vastineet, joten ne aiheuttavat yhtä todennäköisesti piikkejä verensokerisi tasossa.

Tämä liittyy Katrinin arvolupaukseen ruokabloggaajana.

Netistä löytyy runsaasti kokonaan jälkiruokiin perustuvia ruokablogeja, osa jopa sokerittomiin resepteihin perustuvia, kuten Katrinin.

Mutta kukaan bloggaaja ei tee sitä aivan kuten hän.

Ensinnäkin hänen reseptinsä on itsenäisesti sertifioinut Sugarwise, kansainvälinen sokeriin liittyvien väitteiden viranomainen.

Lisäksi hänen itsensä on noudatettava sokeritonta ruokavaliota toistuvien sisäisten tulehdusongelmien jälkeen, joita helpotti kokeellisilla sokeridetoxilla.

Tämä tekee hänen reseptistään luotettavampia kuin muut, koska ne edustavat sitä, kuinka hänen on itse valittava sokerittomat vaihtoehdot sokeripohjaisten ruokien sijaan riippumatta siitä, kuinka paljon paremmalta jälkimmäinen maistuu.

Hän perusti blogin auttaakseen muita rakastumaan jälkiruokiin uudelleen sokerittomalla, vähähiilihydraattisella ja turvallisella tavalla.

Lisäksi, koska hän käyttää vähähiilihydraattisia jauhoja, monet hänen reseptinsä ovat oletuksena gluteenittomia.

Kuinka luoda oma arvolupauksesi

Tehdään lyhyt yhteenveto yllä luetelluista arvolupauksista.

🔥 Empfohlen:  Googlen John Mueller jakaa vinkkejä sivuston rakenteen yksinkertaistamiseen

Kohdasta 1–7, ja ilman, että olemme liian tarkkoja, meillä on ainutlaatuisia myyntiehdotusesimerkkejä kirjoille, niche-teknologiatuotteelle, videosisällölle, käsintehtyille tuotteille, niche-urheiluvälineille, videosisällölle ja resepteille.

Valitsimme nämä esimerkit muutamista eri syistä:

  1. Ne ovat kaikki sisällöntuottajilta, joilla on paljon seuraajia huolimatta siitä, että he luovat sisältöä tyydyttyneille markkinarakoille.
  2. Ne antavat selkeitä esimerkkejä siitä, kuinka voit käyttää omia kokemuksiasi ja tunnistetietojasi hallitaksesi, miten luot sisältöäsi.

Harvat kauhukirjailijat 70-luvulla loivat yhtä kiehtovia hahmoja kuin Stephen Kingin.

Samoin harvat teknologiaan perustuvat YouTube-käyttäjät käyttäisivät kolme vuotta ja “satoja tuhansia dollareita” ruuvimeisselin kehittämiseen.

Parhaat hinta-laatuehdotukset tulevat sisällöntuottajilta, jotka ovat valmiita ajattelemaan laatikon ulkopuolella.

Juuri niin sinun tulee tehdä.

Viimeiset ajatukset + sisällöntuottajien vahvan arvolupauksen komponentit

Tässä on nopea vaiheittainen yhteenveto kaikesta, mitä sinun tulee tehdä, jotta voit kehittää loistavan arvoehdotuksen:

  1. Tunnista kohdemarkkinasi.
  2. Harkitse valtuuksiasi.
  3. Tutki kilpailijoitasi.
  4. Uudista sisältömarkkinointistrategiaasi näiden havaintojen mukaisesti.

Puretaan nämä vaiheet alas.

1. Kohdemarkkinoiden tunnistaminen.

Kohdemarkkinoiden tunnistaminen on askel pidemmälle kuin oman markkinaraon löytäminen.

Kun olet löytänyt oman markkinaraon, tee siitä vähän tutkimusta tunnistaaksesi pääongelma (tai ongelma, jonka uskot voivasi ratkaista ainakin) kyseisen markkinaraon jäsenillä.

Se on kohdemarkkinasi.

Voit löytää yleisösi suurimmat kipukohdat muutamilla eri tavoilla, kuten kysymällä heiltä suoraan, kirjoittamalla muistiin usein saamasi kysymykset ja havaitsemalla heidän tekemänsä valitukset tuotearvosteluissa, YouTuben kommenttiosiossa ja sosiaalisessa mediassa.

2. Ottaen huomioon mitä tuot pöytään.

Mitä tahansa aihetta koskien, olet joko uskomattoman kokenut, tunnet sen tai olet täysin aloittelija.

Sinun tehtäväsi on määrittää, missä kuulut tälle spektrille. Se määrittää, miten lähestyt sisältöäsi ja tuotekehitystäsi.

Mieti, mitä etuja tuot pöytään, jos se auttaa.

Eli mitä seuraajasi saavat katsoessaan sisältöäsi? Millaista asiakasarvoa tuotteesi tuovat?

3. Tutki!

On erittäin hyvä mahdollisuus, että riippumatta siitä, kuinka ainutlaatuisena pidät omaa markkinarakoasi, siellä on jo monia muita, joilla on jo seuraajia.

Ei se mitään!

Sinun täytyy vain olla ahkera tekemällä vähän tutkimusta kilpailijoistasi.

Yritä havaita muutama seikka: heidän luomansa sisällön tyypit ja se, kuinka he esittävät sisällön yleisölleen.

Merkitse muistiin heidän käyttämänsä sosiaalisen median kanavat, heidän markkinointimateriaalinsa ja heidän julkaisemansa tuotteet.

Tee luettelo plussista ja miinuksista jokaiselle pisteelle.

Voit käyttää Pros-luetteloa inspiraationa sisältösi ja tuotteiden lähestymiseen.

Miinukset-luettelon avulla voit määrittää tapoja, joilla voit täyttää kilpailijoiden jättämät aukot markkinaraollesi.

4. Uudistaa lähestymistapaasi sisältöön ja tuotekehitykseen.

Sinulla pitäisi olla muutama asia tähän mennessä:

  • markkinarako.
  • Ongelma, jonka voit ratkaista tällä markkinaraolla.
  • Ymmärrys eduista, joita tuot kohdemarkkinoillesi.
  • Ymmärrys siitä, mitä kilpailijasi tekevät oikein ja mistä he jäävät huomaamatta.

Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, miten voit lähestyä luomaasi sisältöä ja julkaisemiasi tuotteita.

Jos olet esimerkiksi kokenut alallasi ja sinusta tuntuu, että useimmat sisällöntuottajat eivät tee hyvää työtä yksinkertaistaakseen aiheita kohdeasiakkaille, lähesty sisältöäsi tämän mielessä.

Haasta itsesi ottamaan monimutkainen aihe ja yksinkertaistamaan sitä yleisölle, joka ei ehkä tunne markkinarakoasi.

Vastaavasti, jos et ole kokenut omalla markkinaraollasi, arvolupauksesi riippuu tästä tosiasiasta.

Voit havainnollistaa prosessia, jolla sinusta tulee kokenut kyseisellä markkinaraolla, kuvaamalla itsesi suorittamassa sen haasteita (vaikka ne olisivatkin haasteita, joita sinun piti kehittää itse) ja jakamalla keskusteluja siitä, mitä tunnet tekeväsi väärin.

Tuot pöytään ainutlaatuisen.

Potentiaalisten asiakkaiden löytämisessä on kyse sen määrittämisestä, mikä se on, ja oppia käyttämään sitä tehokkaan arvoehdotuksen luomiseen.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: