Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 hakkerointia asiakkaiden säilyttämisen parantamiseksi Shopifyssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 hakkerointia asiakkaiden säilyttämisen parantamiseksi Shopifyssa

Asiakkaiden säilyttäminen on voittoisa askel, jonka tarvitset yrityksesi elvyttämiseksi.

Monet yritykset keskittyvät uusien asiakkaiden houkuttelemiseen. Vaikka tämä on edullista, nykyisten säilyttäminen on liiketoiminnan kasvun MVP. Yksi syy on se, että uusien asiakkaiden tavoittaminen maksaa noin 5-25 kertaa enemmän kuin olemassa olevien asiakkaiden säilyttäminen.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että sinulla on a 60-70 % mahdollisuus myydä olemassa olevalle asiakkaalle, kun sinulla on vain a 5-20 % mahdollisuus sulkea myynti uuden asiakkaan kanssa. Nykyiset asiakkaat ovat 31 % käyttävät todennäköisemmin enemmän keskimääräiseen tilausarvoonsa Shopify-yrityksessäsi.

Tässä artikkelissa kerromme, mitä asiakkaiden säilyttäminen on, asiakkaiden säilyttämiseen vaikuttavia tekijöitä ja hakkereita, joilla parannetaan asiakkaiden säilyttämistä Shopify-kaupassasi.

Mitä on asiakkaan säilyttäminen?

Asiakkaiden säilyttäminen on kykyä saada nykyiset asiakkaat holhoamaan yritystäsi yhä uudelleen ja uudelleen. Se osoittaa asiakkaan uskollisuuden tietyn ajanjakson aikana.

Asiakkaiden säilyttäminen on usein seurausta asiakastyytyväisyydestä. Säilytysasteen nostamiseksi yritysten on otettava käyttöön useita taktiikoita ja strategioita pitääkseen uudet ja nykyiset asiakkaat sitoutuneina ja tyytyväisinä.

Asiakkaan säilyttämisen laskeminen

Tarvitset seuraavat arvot asiakkaiden säilyttämisasteen laskemiseen;

 • Asiakkaiden kokonaismäärä kauden alussa (esim. 85 asiakasta 1.1.2023)
 • Asiakkaiden kokonaismäärä kauden lopussa (esim. 250 asiakasta 30.12.2023)
 • Uusien asiakkaiden kokonaismäärä jakson lopussa (250-85 = 165)

Kun olet saanut nämä luvut, voit laskea säilytysasteen alla olevan kaavan avulla.

Asiakkaiden kokonaismäärä kauden lopussa – Uusien asiakkaiden kokonaismäärä

asiakasmäärä kauden lopussa X 100

Jos esimerkiksi aloitit ja päätit yllä olevista luvuista, säilytysprosenttisi on:

(250 – 85) x 100 = 165 x 100 = 66 %

⸻ ⸻

250 250

Vähittäiskaupassa keskimääräinen säilytysaste on 63 %. Vaikka tämä kaava ja mittarit voivat antaa sinulle käsityksen säilyttämisestäsi, siinä on enemmän.

Miksi asiakkaiden säilyttäminen on tärkeää

Asiakkaiden säilyttäminen Shopifyssa on tärkeää, koska se auttaa sinua saamaan enemmän tuloja pienemmällä markkinointibudjetilla. Tyytyväinen asiakaskunta jättää sinulle uskollisia asiakkaita, jotka palaisivat Shopify-liiketoimintaasi vailla tai ei lainkaan suostuttelua.

Tässä on joitain asiakkaiden säilyttämisen etuja;

 • Liikevaihdon kasvu: 5 %:n lisäys säilyttämisessä voi nostaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia 25-29 %
 • Lisää kasvua: terve asiakaspidätysaste voi vauhdittaa liiketoiminnan kasvua
 • Viittaukset: laadukkaiden palvelujen tarjoaminen auttaa saamaan enemmän myönteisiä arvosteluja ja suosituksia.
 • Pienemmät markkinointikustannukset: tyytyväisten asiakkaiden säilyttäminen vaatii vähemmän vaivaa ja resursseja kuin uusien asiakkaiden säilyttäminen. Siksi olemassa olevien asiakkaiden pitäminen alentaa yleiskustannuksia.
 • Asiakkaan elinkaariarvon kasvu: säilyttäminen auttaa sinua saamaan enemmän arvoa asiakkailta, kun he käyttävät usein enemmän yritykseesi.
 • Kilpailuetu: kilpailluilla markkinoilla asiakkaiden säilyttäminen antaa sinulle etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden. Poikkeuksellisen asiakaskokemuksen tarjoaminen voi auttaa erottamaan yrityksesi joukosta ja tekemään siitä asiakkaiden suosiman vaihtoehdon.
 • Brändin edustus ja uskollisuus: Säilytetyistä asiakkaista tulee usein brändin puolestapuhujia, jotka aktiivisesti mainostavat yritystäsi kannustimen kanssa tai ilman. He jakavat positiivisia kokemuksia muiden kanssa, jättävät online-arvosteluja, ovat tekemisissä brändisi kanssa sosiaalisessa mediassa ja luovat käyttäjien luomaa sisältöä, joka lisää brändiluottamusta. Tämä lisää brändin arvovaltaa ja houkuttelee uusia asiakkaita.
🔥 Empfohlen:  Dunzo kärsii tietomurrosta, hakkereiden käsiksi saamien asiakkaiden tiedot

Asiakkaiden säilyttämiseen vaikuttavat tekijät

 1. Asiakastyytyväisyys: Jos asiakkaat ovat tyytyväisiä Shopify-kauppasi yleiseen ostokokemukseen, heistä tulee todennäköisemmin uskollisia yritykselle. Päinvastoin, jos asiakas ei ole tyytyväinen.
 2. Mukavuus ja helppokäyttöisyys: saatat tarjota parhaat palvelut, mutta jos asiakkaillasi on vaikeuksia tehdä ostoksia verkkosivustollasi tai käyttää tuotettasi, se voi estää heitä palaamasta.
 3. Tuotteiden tai palveluiden laatu: ellet palvele asiakkaita, jotka eivät välitä laadusta, laadukkaiden tuotteiden tai palveluiden tarjoaminen, jotka täyttävät tai ylittävät asiakkaiden odotukset, ei ole neuvoteltavissa Shopify-asiakkaidesi säilyttämiseksi.
 4. Tuotemerkin maine: brändin maine on ratkaisevan tärkeä sille, miten asiakkaat suhtautuvat liiketoimintaan. Brändin positiivinen maine luo luottamusta, joka on perusta asiakasuskollisuudelle. Negatiivisen maineen sijaan on päinvastoin.
 5. Asiakaspalvelu: Reagoivan, oikea-aikaisen ja tehokkaan asiakastuen tarjoaminen voi vaikuttaa merkittävästi Shopify-asiakassäilytysasteeseen. Tiedusteluihin, huolenaiheisiin ja ongelmiin vastaaminen ripeästi auttaa lisäämään asiakastyytyväisyyttä, mikä on täydellinen tapa rakentaa luottamusta ja uskollisuutta.
 6. Kilpailukykyinen hinnoittelu: 78 % asiakkaista sanovat, että he harkitsevat hinnoittelua valitessaan yritystä, jolta ostaa. Reilun hinnan tarjoaminen asiakkaille kilpailijoihin verrattuna voi vaikuttaa heidän päätökseensä pysyä Shopify-yrityksessäsi, mikä lisää asiakkaiden pysyvyyttä.
 7. Kilpailijan toimet: Kilpailijoiden toimet, kuten uusien ominaisuuksien, halvempien hintojen tai paremman palvelun käyttöönotto, voivat aiheuttaa asiakkaiden menetyksen. Sopeutuminen muutoksiin ja uusien ominaisuuksien käyttöönotto on ratkaisevan tärkeää säilytysasteen parantamiseksi Shopifyssa.

On tärkeää huomata, että nämä tekijät voivat vaihdella toimialan, kohdeyleisön ja erityisten liiketoimintaolosuhteiden mukaan.

7 hakkerointia asiakkaiden säilyttämisen parantamiseksi Shopifyssa

1. Luo hyvä ensivaikutelma

Ensikertalaisen asiakkaan kokemukset Shopify-yrityksesi holhoamisesta ratkaisevat, palaavatko he takaisin vai eivät.

Ole tietoinen luoessasi ikimuistoisen kokemuksen debyyttikäyttäjillesi. Varmista, että asiakkaasi eivät kohtaa haasteita siitä lähtien, kun he saapuvat sivullesi, kunnes he saapuvat kassasivulle ja saavat tilauksensa.

Mikä tahansa onnettomuus missä tahansa näistä vaiheista voi vahingoittaa yrityksesi vaikutelmaa ja pelotella asiakkaita. Hyvän ensivaikutelman luominen ylittää verkkosivustosi ostokokemuksen.

Mutta yhdistelmä hyvää asiakaspalvelua, saumattomia ostoksia, hyvin ajoitettua sähköpostin laukaisua, seurantaviestintää jne., jotka kaikki on koottu yhteen. Ja niitä tarvitset parantaaksesi asiakkaiden säilyttämistä Shopify-liiketoiminnassasi.

2. Ratkaise asiakkaiden ongelma

Oletko koskaan huomannut valitsevasi tietyn tuotemerkin kilpailijoidensa sijaan, vaikka ne tarjoavat samanlaisia ​​tuotteita ja palveluita? Todennäköisesti valitsit kyseisen tuotemerkin todennäköisestä syystä, ne vastaavat tiettyyn tarpeeseen. Se voi olla kohtuuhintaisuus, mukavuus, tuotteen ja palvelun laatu, helppo saatavuus ja paljon muuta.

Voit soveltaa tätä strategiaa Shopify-liiketoimintaasi, jos haluat erottua muista kilpailluista markkinoista.

Otetaan esimerkiksi Silverts, Silverts on vaatemerkki, joka myy miesten ja naisten vaatteita erittäin kilpailluilla markkinoilla. He erottuvat kuitenkin joukosta myymällä mukavia vaatteita vanhuksille, vammaisille ja sairaille potilaille.

Heidän asunsa ratkaisevat kipupisteen, joka on käytön helppous. Ne on helppo pukea päälle vähällä tai ilman apua.

Tämä on loistava USP, koska se ratkaisee suurimman haasteen, jonka nämä ihmiset kohtaavat ostaessaan vaatteita.

🔥 Empfohlen:  Asiakkaiden segmentointi sähköpostikampanjoiden tehokkuuden parantamiseksi

Etsi alan kipukohta ja anna asiakkaille mitä he tarvitsevat. Olisit hämmästynyt nähdessäsi kuinka säilytysprosenttisi nousee pilviin.

3. Kannusta käyttäjien luomaa sisältöä

Käyttäjien luoman sisällön kannustaminen on loistava tapa saada asiakkaasi tuntemaan itsensä kuulluksi ja arvostetuksi. Sen sijaan, että keskittyisit vain siihen, kuinka myydä enemmän tuotteita asiakkaallesi, rohkaise heitä jakamaan kokemuksiaan aiemmista ostoksista.

Tämä on loistava tapa parantaa Shopifyn säilytysprosenttiasi. Monet asiakkaat tarttuvat tilaisuuteen jakaa kokemuksiaan tuotteesi tai palvelusi käytöstä.

Pyydä asiakkailta ajoittain palautetta ymmärtääksesi heidän kipukohtansa, tyytyväisyytensä ja parannusehdotuksiaan. Voit myös pyytää videoita ja kuvia asiakkaistasi, jotka käyttävät tuotettasi ja palveluitasi. Ja jaa ne verkkosivustollasi tai sosiaalisen median kanavilla.

Pyri myös toimimaan ehdotusten ja arvostelujen mukaan parantaaksesi asiakkaidesi kokemusta. Asiakkaiden säilyttämisen lisäksi UGC auttaa sinua rakentamaan auktoriteettia ja houkuttelemaan lisää asiakkaita.

Hyvin yleinen käyttäjien luoman sisällön muoto on online-arvostelut.

4. Mukauta asiakaskokemusta

Yleinen virhe, jonka monet yritykset tekevät, on tarjota asiakkailleen yhden koon ratkaisu. Tämä markkinointitapa ei ole osoittautunut hyväksi yrityksille. Harris Pollin tekemässä kyselyssä 39 % asiakkaista sanovat, etteivät he holhota yrityksiä, jotka eivät mukauta kokemuksiaan.

Siksi, jos haluat parantaa Shopify-asiakassäilytysastettasi, muista, että jokainen Shopify-kauppaasi löytävä asiakas on erilainen ja hänellä on ainutlaatuinen tarve, jota he etsivät ratkaistavaksi. Niiden käsitteleminen sellaisenaan voi vaikuttaa asiakastyytyväisyyteen ja lisätä asiakastyytyväisyyttä.

Räätälöi vuorovaikutustasi, lisämyyntitarjouksiasi ja asiakastukesi jokaisen asiakkaan mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Käytä asiakastietoja ymmärtääksesi heidän mieltymyksiään ja tarjotaksesi henkilökohtaisia ​​palveluita.

Voit aina automatisoida tämän prosessin saadaksesi parempia tuloksia. Se edellyttäisi kuitenkin oikeanlaista markkinoinnin automaatiotapaa.

5. Jaa opetussisältöä

Sähköisen kaupankäynnin kilpaillussa maailmassa on luultavasti miljoona ja yksi yritystä, jotka tarjoavat samanlaisia ​​tuotteita ja palveluita kuin sinun. Tämä herättää kysymyksen, kuinka erotut joukosta?

Erinomainen tapa olla asiakkaiden valinta on jakaa opetussisältöä ilmaiseksi. Se voi olla blogi, uutiskirje, opas, tuotekuvausvideot ja mitä muuta.

Oletetaan, että asiakas saapuu Shopify-verkkosivustollesi ja haluaa ostaa ihonhoitotuotteen. Valittavana on niin monia vaihtoehtoja, jos he eivät ole varmoja alkuperäisestä tuotteesta, jota he etsivät.

Jos sinulla on sisältöä jokaisesta ihonhoitotuotteesta, jossa käsitellään esimerkiksi:

 • Ainesosa
 • Mihin se toimii
 • Sivuvaikutus
 • Milloin tuloksia odottaa
 • Kuinka hakea

Ja enemmän.

Tämä auttaisi asiakkaitasi tulemaan päättäväisemmäksi ja välttämään tuotteen väärinkäytön. Näin toimimalla tarjoat asiakkaillesi enemmän arvoa tuotteidesi ja palveluidesi lisäksi. Tämä on loistava tapa rakentaa asiakasuskollisuutta ja parantaa asiakkaiden säilyttämistä.

Harkitse Dangia. Dang on ihonhoitobrändi, jolla on oma blogi jakaa tietoa tuotteistaan ​​ja parhaista tavoista käyttää niitä.

6. Gamify Customer Experience

Asiakkaasi ovat todellisia persoonallisia ihmisiä, jotka tekevät verkkokaupassa muutakin kuin ostoksia. Joskus he haluavat vain rentoutua osallistumalla toimiin, kuten katsomalla videoita, ratkaisemalla pulmia, pelaamalla pelejä ja paljon muuta.

Pelillistämällä Shopify-verkkosivustosi toimintaa voit houkutella lisää asiakkaita kauppaasi, vaikka heillä ei olisi aikomustakaan ostaa mitään.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ostaa Bitcoinia nimettömästi vuonna 2023 (ei KYC:tä ja ilman henkilöllisyystodistusta)

Asiakkaasi ovat aina innoissaan osallistuessaan näihin peleihin, koska ne ovat hauskoja ja mukaansatempaavia. Ja he todennäköisemmin ostavat tuotteen ollessaan sitä tekemässä. Verkkosivustojen pelillistäminen on yksi varma tapa houkutella uusia asiakkaita ja säilyttää vanhoja.

Adoric spin-to-win -ominaisuuden avulla voit pelillistää asiakkaiden kokemuksia Shopify-verkkosivustollasi. Voit tarjota asiakkaille palkintoja, kuten kuponkeja, alennuksia, ilmaista toimitusta ja paljon muuta, kannustimina pelin pelaamisesta. Huomaa, että kannustimet on haettava mahdollisimman pian.

Tämä on tehokas markkinointistrategia, joka auttaa sinua kasvattamaan myyntiä ilman, että vaikutat kovin painavalta. Lisäksi voit nimetä jokaisen ominaisuuden haluamallasi tavalla.

Lisäksi pelillistäminen ei ainoastaan ​​auta sinua lisäämään asiakkaiden säilyttämistä, vaan myös lisäämään myyntiä, kasvattamaan sähköpostilistoja, sitouttamaan uusia asiakkaita ja muuttamaan heidät maksaviksi liideiksi. Saat lisätietoja siitä, kuinka pelillistäminen voi auttaa yritystäsi.

7. Pysy yhteydessä ei-aktiivisiin asiakkaisiin

Älä unohda ei-aktiivisia asiakkaitasi. Joskus he tarvitsevat vain pienen työnnön aloittaakseen ostamisen sinulta uudelleen. Kehitä strategioita palauttaaksesi heidät takaisin ja tehdäksesi heistä uskollisia asiakkaita.

Voit lähestyä passiivisia asiakkaitasi eri tavoilla muistuttaaksesi heitä siitä, mitä heiltä puuttuu ja miksi heidän on palattava tuotteidesi käyttöön. Näytä heille, että arvostat heidän liiketoimintaansa ja haluat voittaa heidät takaisin.

Jotkin näistä lähestymistavoista voivat sisältää kohdistettujen tarjousten luomista ja jakamista, henkilökohtaisia ​​uudelleenaktivointikampanjoita, palkintosähköpostien lähettämistä mehukkaiden tarjousten kanssa, käyttäjien luoman sisällön lähettämistä tai yhteydenottoa saadakseen selville syiden eroon.

Loistava tapa varmistaa strategiasi tehokkuus on kohdistaa kohdistaminen siihen aikaan vuodesta, jolloin tuotteellasi on suuri kysyntä tai kun asiakkaiden pitäisi olla loppumassa.

Paremman vaikutuksen saavuttamiseksi auta asiakkaita pääsemään tuotteeseesi helposti ja innosta heitä jälleen Shopify-kaupasta ostoksille.

Asiakkaiden säilyttämisen merkitystä ei voi korostaa liikaa

Muista, että asiakkaiden säilyttäminen Shopify-kaupassasi on jatkuva prosessi, joka vaatii jatkuvaa työtä ja sopeutumista, eikä se ole kertaluonteinen käytäntö.

Myöskään kaikki tässä viestissä käsitellyt strategiat eivät välttämättä toimi sinulle. Mutta sinulla on paremmat mahdollisuudet kasvattaa asiakkaitasi yrittämällä. Sitä enemmän on syytä selvittää, mikä toimii ja mikä ei.

Analysoi säännöllisesti asiakastietoja, seuraa säilytysmittareita ja tarkenna strategioitasi pysyäksesi asiakkaiden odotusten ja kilpailun edellä.

Asiakkaiden säilyttämisen päätavoite on saada enemmän arvoa asiakkailta ja kasvattaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia. Kun kehität olemassa olevien asiakkaiden säilyttämisstrategiaasi, Adoric voi auttaa sinua lisäämään konversioita muuttamalla liideistä uskollisia asiakkaita.

Kokeile Adoricia jo tänään!