Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 inspiroivaa matkailublogiesimerkkiä vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 inspiroivaa matkailublogiesimerkkiä vuodelle 2023

Kuinka monta matkablogia voit nimetä päähäsi?

Jos et osaa nimetä yhtäkään tai osaat mainita vain muutaman, olet oikeassa paikassa, koska olemme laatineet luettelon inspiroivimmista matkailublogien esimerkeistä verkossa.

Matkailublogit ovat yksi suosituimmista bloggaamisalueista verkossa, ja luettelomme kattaa useita ala-aloja.

Sisällytämme jopa yksityiskohtia sisältötyypeistä, tulovirroista ja sosiaalisen median alustoista, joita nämä blogit käyttävät.

Käytimme muutamia erilaisia ​​työkaluja löytääksemme seuraavat tiedot jokaisesta blogista:

 • Domain Authority (DA) – MozBar
 • Arvioitu liikenne kuukausittaisten näyttökertojen perusteella – Samanlainen netti
 • Latausaika – Pingdom (Washington, DC-testipalvelin)
 • Sisällönhallintajärjestelmä (CMS) – Wappalyzer

Lista on järjestetty suurimmasta pienimpään liikennemäärään. Katsotaanpa.

Innostavimmat matkablogiesimerkit

 1. Nomadic Matt – Nomadimatkustaja Matt Kepnes ja hänen matkatovereidensa vetämä. Blogi keskittyy budjettimatkoihin, matkaoppaiden, vinkkien ja muiden julkaisemiseen.
 2. Broke Backpacker – Joukko nomadeja, reppumatkailijoita. He jakavat matkavarustearvosteluja, vinkkejä budjetilla matkustamiseen, neuvoja reppureissuun ja paljon muuta.
 3. Planeetta D – Aviomiehen ja vaimon matkablogi, jota ylläpitää paimentolainen aviopari Dave ja Deb, jotka jakavat matkailuvinkkejä ja oppaita mukaansatempaavien listapostausten kautta.
 4. Meidän pakolausekkeemme – Toinen aviomiehen ja vaimon matkablogi, jota ylläpitää nuorempi pariskunta Jeremy ja Kate. He jakavat matkatarinoita ja vinkkejä matkustamisesta Yhdysvalloissa ja Euroopassa.
 5. Suolaa hiuksissamme – Hyvin suunniteltu kokoelma matkailuneuvoja hollantilaisparilta Nickiltä ja Hannahilta.
 6. Blondi ulkomailla – Tätä blogia ylläpitää naispuolinen tiimi, jota johtaa Kiki, alias “The Blonde Abroad”.
 7. Charlotte suunnittelee matkaa – Hollannin Charlotten ylläpitämä yhden naisen blogi, joka jakaa henkilökohtaisia ​​matkatarinoita ja vinkkejä maailmalle.

1. Nomadic Matt

DA: 74 | Liikenne: 1,4 miljoonaa+ kuukaudessa | Latausaika: 1,21s | CMS: WordPress

Nomadic Matt on tunnettu, jopa kuuluisa matkailublogi, joka saa yli 1,4 miljoonaa käyntiä kuukaudessa.

Blogin perusti ja omistaa edelleen bestseller-kirjailija Matt Kepnes, joka kirjoitti .

Matt perusti blogin vuonna 2008 erottuaan työstään kaksi vuotta ennen maailmanympärimatkaa pienellä budjetilla. Hänen tavoitteenaan on opettaa ihmisiä matkustamaan pienellä budjetilla aivan kuten hän teki aloittaessaan.

Hän on käynyt yli 100 maassa ja alueella siitä lähtien.

Nyt hän ja hänen tiiminsä työskentelevät kovasti tuottaakseen uutta sisältöä, pitääkseen Nomadic Network -matkayhteisön aktiivisena ja johtaakseen FLYTE-järjestöä, joka on voittoa tavoittelematon järjestö, joka tekee matkustamisesta helpompaa vähäosaisille nuorille.

Sisältö

Nomadic Matt julkaisee uutta sisältöä muutaman päivän välein useisiin eri kategorioihin.

Ne sisältävät luokkia tietyille maanosille, matkustustyypeille, kuten perhematkat, naismatkat ja pariskunnat, sekä yleiset matkailuun liittyvät luokat, mukaan lukien matkavarusteet, matkaluettelot ja matkavinkit.

Jokaisen viestin metatiedoissa ei ole tekijän nimeä, eikä kirjoittajaruutua ole.

Viestit on kuitenkin kirjoitettu ensimmäisessä persoonassa, ja sivupalkissa on sähköpostin valintaruutu, jossa on kuva ja ensimmäisen persoonan tiivistelmä Mattista, mikä saa vaikuttaa siltä, ​​että jokainen viesti on hänen kirjoittamansa.

Blogissa julkaistaan ​​enimmäkseen erityisoppaita, kuten Japanin rautatiejärjestelmän opas tai opas Aucklandin parhaista hostelleista.

Löydät myös henkilökohtaisia ​​blogimerkintöjä ja hieman tutkivia viestejä, kuten “Onko Tulum turvallinen?”

Jokainen viesti on kirjoitettu pitkämuotoiseen tyyliin ja käyttää paljon kuvia.

Ainutlaatuisin elementti on ominaisuuslaatikko jokaisen viestin alaosassa. Se on erilainen jokaisessa viestissä ja sisältää tilannekuvan matkavinkkeistä julkaisun kohdeaiheeseen.

Tulovirrat

Nomadic Matt käyttää mainoksia blogitekstisivuilla: yksi sivupalkissa ja toinen selaimen näkymän alareunassa. Molemmat ovat tahmeita, joten ne pysyvät näkyvissä lukijan vierittäessä sivua alaspäin.

He käyttävät myös affiliate-linkkejä blogikirjoituksissa ja myyvät oppaita tietyille maille.

Mattilla on pari verkkokurssia, jotka opettavat matkatovereille, kuinka tulla matkabloggaajaksi.

Toinen maksaa 79 dollaria kuukaudessa tai 199 dollaria vuosineljänneksessä, kun taas toinen maksaa 99 dollarin kertamaksun.

Blogin sisaryritys The Nomadic Network isännöi matkamatkoja, jotka nettottavat blogiin nelinumeroisen maksun per varattu paikka.

Matt mainostaa kirjojaan myös blogin etusivulla ja muutamassa muussa paikassa, kuten verkkosivuston Tietoja-sivulla.

Toiminta sosiaalisessa mediassa

Nomadic Matt on aktiivinen Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja TikTokissa.

He saavat suurimman osan sitoumuksistaan ​​Instagramista ja TikTokista, muutama sata tykkäystä ja näyttökertaa postausta kohden, ja jotkut saavuttavat muutaman tuhannen.

2. The Broke Backpacker

DA: 58 | Liikenne: 1,2 miljoonaa+ kuukaudessa | Latausaika: 307 ms | CMS: WordPress

🔥 Empfohlen:  GripRoomin neljä parasta ennusteille vuodelle 2022

Broke Backpackerkuten nimestä voi päätellä, on toinen matkablogisivusto, joka on täynnä vinkkejä budjetin kokopäiväiseen matkustamiseen.

Se perustettiin vuonna 2013, ja sitä johtaa sekalainen joukko ihmisiä, jotka kaikki jakavat intohimonsa matkustamiseen.

Kaikkien matkailublogien julkaisemien keskimääräisten matkavinkkien ja oppaiden lisäksi The Broke Backpacker keskittyy aiheisiin, kuten matkavarusteisiin ja ulkomailla työskentelemiseen.

Sisältö

Broke Backpacker päivittää viestejä säännöllisesti, joten on vaikea määrittää, kuinka monta viestiä he julkaisevat kuukaudessa.

Blogi on kuitenkin melko aktiivinen, ja siihen osallistuvat useat kirjoittajat, joten sivusto työntää jatkuvasti uutta sisältöä.

Vaikka sivustolla on blogisivu, he eivät lisää linkkiä siihen navigointivalikkoon, kuten useimmat blogit tekevät.

Niiden navigointivalikko sisältää sen sijaan useita vanhempi- ja lapsiluokkia, mukaan lukien maanosien ja tärkeimpien alueiden yläluokat sekä kategoriat nimeltä Budget Travel, Work & Travel, Gear ja Travel Tips.

Yleisiä aiheita, joita tämä blogi kattaa, ovat varustearvostelut, luetteloviestit tietyillä alueilla sijaitsevista matkakohteista, monet muut luetteloviestien aiheet ja budjettireppumatkat.

Blogissa julkaistaan ​​pitkiä viestejä, joissa jokaisen otsikon alla on vähintään yksi kuva. Jokaisen kuvan alla on jopa röyhkeä kuvateksti, kuten “kaksi rikkinäistä retkeilijää on parempi kuin yksi”.

Tulovirrat

Broke Backpackerin kaupallistamisstrategia rakentuu kokonaan affiliate-markkinoinnin ympärille.

He käyttävät affiliate-linkkejä hostelleihin, hotelleihin, lentoihin ja arvioimiinsa tuotteisiin.

Toiminta sosiaalisessa mediassa

Broke Backpackerilla on sosiaalisen median tilit Facebookissa, Instagramissa, YouTubessa ja Pinterestissä, mutta he eivät ole kovin aktiivisia missään niistä.

He saavat muutamia kymmeniä sitoumuksia, kun he julkaisevat.

3. Planeetta D

DA: 63 | Liikenne: 703 000+ kuukaudessa | Latausaika: 680 ms | CMS: WordPress

Planeetta D on aviomiehen ja vaimon matkablogi, joka kattaa monenlaisia ​​matkailuaiheita, ei vain budjetilla matkustamista.

Dave ja Deb ovat olleet naimisissa yli 25 vuotta, ja he rakastivat matkustamista 2000-luvun alussa useiden Aasian, Afrikan, Etelä- ja Keski-Amerikan matkojen jälkeen.

Pariskunta kuitenkin joutui ajan myötä umpikujaan eivätkä “inspiroineet enää toisiaan”. He aloittivat blogin vuonna 2007 tapaakseen yhteyden uudelleen ja jakaakseen matkatarinansa maailman kanssa.

He ovat matkustaneet yli 120 maassa blogin perustamisen jälkeen, ja he ovat olleet esillä Forbesissa, BBC:ssä, CNN:ssä, National Geographicissa ja CBC:ssä.

Sisältö

Planet D julkaisee uusia julkaisuja muutaman päivän välein ja päivittää vanhoja viestejä säännöllisesti. Vierailevien kirjoittajien ja “The Planet D Team” julkaisemia viestejä.

Vanhemmille luokkiin kuuluvat matkasuunnittelu, inspiroivat tarinat, matkareitit, digitaalinen elämäntapa (digitaalista nomadin elämäntapaa käsitteleville viesteille) ja matkavinkit.

Blogissa julkaistaan ​​ensisijaisesti luettelopostauksia, jotka koskevat yleensä tietyn kaupungin tiettyä aihetta, kuten “Parhaita ruokia Filippiineillä” tai “Paras tekemistä [insert city name here].”

He käyttävät pitkiä viestejä, joissa on paljon kuvia.

Tulovirrat

The Planet D käyttää muutamia mainoksia blogikirjoitussivuilla.

Ne näkyvät näkymän alareunassa, sivuston sivupalkissa ja itse viestissä.

Ponnahdusikkunamainos näkyy myös oikeassa alakulmassa.

Blogissa on myös kumppanilinkkejä varauksiin mainosten lisäksi.

Toiminta sosiaalisessa mediassa

Planet D on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, erityisesti Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä, YouTubessa ja Pinterestissä.

He saavat suurimman osan sitoumuksistaan ​​Instagramista ja YouTubesta.

Vaikka blogi piilottaa tykkäysmääränsä Instagramissa, kustakin postauksesta tykänneiden ihmisten luettelo on melko pitkä, kun selaat sitä.

Heidän YouTube-kanavallaan on yli 60 000 tilaajaa, ja useilla heidän videoillaan on muutama satatuhatta katselukertaa.

4. Meidän pakolauseke

DA: 43 | Liikenne: 650 000+ kuukaudessa | Latausaika: 903 ms | CMS: WordPress

Meidän pakolausekkeemme on toinen aviomiehen ja vaimon blogi. Tätä ylläpitävät kokopäiväiset matkabloggaajat Jeremy ja Kate.

Pariskunta teki kuuden kuukauden matkan maailman ympäri 2010-luvun puolivälissä ja nautti siitä niin paljon, että he päättivät jatkaa matkaa.

He avasivat matkabloginsa pian sen jälkeen.

He julkaisevat matkavinkkejä ja oppaita matkustamista varten Yhdysvalloissa ja Euroopassa (keskittyen voimakkaasti Italiaan) ja jakavat samalla omia matkaseikkailujaan.

He ovat matkustaneet yli 50 maassa viidellä mantereella vuodesta 2016 lähtien.

Sisältö

Pakolausekkeemme julkaisee muutaman postauksen kuukaudessa.

Joitakin heidän luokkiaan ovat matkan suunnittelu, tarinat, pakkaus ja pitkäaikainen matka. Niissä on myös tunnisteita yksittäisille matkakohteille ja reiteille.

He keskittyvät valtavasti matkustamiseen Yhdysvalloissa ja Italiassa, joten löydät kaksi huipputason valikkokohtaa, jotka on varattu näille kohteisiin.

🔥 Empfohlen:  Google Analytics: Mitä sinun tulee tietää vuodelle 2023

Viestit julkaistaan ​​Katen nimellä.

Ne on kirjoitettu pitkässä muodossa ja niissä on paljon kuvia, ehdottomasti enemmän kuin tämän luettelon aiemmat matkailusivustot.

Useimmissa matkakuvauskuvissa on Jeremy, Kate tai heidän koiransa Ranger, mikä antaa tälle blogille henkilökohtaisemman sävyn, jota joillakin matkablogeilla ei ole.

Tulovirrat

Escape Clause käyttää mainoksia blogitekstisivuilla: tahmeaa mainosta näkymän alareunassa, tahmeaa mainosta sivupalkissa ja muutamia jokaisen viestin rungossa.

Blogi käyttää myös affiliate-linkkejä, mukaan lukien muutama Amazon.

Toiminta sosiaalisessa mediassa

Escape Clause on aktiivinen Instagramissa, jossa he saavat muutama sata tykkäystä ja muutama tusina kommenttia per postaus.

5. Suolaa hiuksissamme

DA: 50 | Liikenne: 500 000+ kuukaudessa | Latausaika: 778 ms | CMS: WordPress

Suolaa hiuksissamme on hollantilaisen pariskunnan Nickin ja Hannahin matkablogi.

Blogi alkoi alun perin Instagram-tilinä, jonka pariskunta avasi ensimmäisen reppumatkansa aikana.

He julkaisivat päivittäin ja päättivät käynnistää blogin samalla nimellä hieman yli kuusi kuukautta myöhemmin vuoden 2016 puolivälissä.

Nickillä oli kokemusta web-suunnittelusta, kun taas Hannah oli taitava graafisena suunnittelijana.

Tämä antoi heille mahdollisuuden rakentaa yksi kauneimmista blogeista matkailubloggaamisessa, joka jatkuu edelleen vahvana.

Sisältö

Salt in Our Hair julkaisee oppaita, arvosteluja ja luettelopostauksia useisiin eri luokkiin, kuten eri luokkiin tietyille matkakohteille Aasiassa, Etelä-Amerikassa, Keski-Amerikassa, Afrikassa, Euroopassa ja Lähi-idässä.

Muita luokkia ovat Matkavinkit, Digital Nomad, Sustainable Travel, Budget, Tech ja Lifestyle.

Kuten blogin Tietoja-sivulla todetaan, suurimman osan kirjoittamisesta vastaa Nick, kun taas Hanna huolehtii visuaalisuudesta.

Blogissa julkaistaan ​​pitkiä postauksia, joiden mukana on upeita kuvia.

Tulovirrat

Salt in Our Hair käyttää melko vähän tulovirtoja, alkaen useista mainoksista blogikirjoitussivuilla seuraavissa paikoissa: tahmea mainos näkymän alaosassa, tahmea mainos sivupalkissa ja tahmea ponnahdusvideomainos.

He käyttävät myös kumppanilinkkejä sivustojen ja valokuvausvarusteiden varaamiseen.

Lopuksi blogissa on verkkokauppa, joka on täynnä digitaalisia tuotteita, kuten e-kirjoja, Lightroom-esiasetuksia, mobiilivideosuodattimia, valokuvatulosteita ja pariskunnan matkavinkkejä Google Maps -kohteissa.

Toiminta sosiaalisessa mediassa

Salt in Our Hair on aktiivinen Instagramissa, YouTubessa ja Pinterestissä, mutta saa suurimman osan sitoumuksistaan ​​Instagramista.

He julkaisevat edelleen upeita matkakuvia ja -videoita Instagramissa. Kuvat saavat muutaman tuhannen tykkäyksen per postaus, mutta videot saavat usein kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

6. Blondi ulkomailla

DA: 60 | Liikenne: 270 000+ kuukaudessa | Latausaika: 1,28s | CMS: WordPress

Blondi ulkomailla on yksi menestyneimmistä matkablogeista yksinmatkailun alalla.

Sitä johtaa vain naispuolinen tiimi, ja sen perusti Kiki, “The Blonde Abroad”, joka vaihtoi näennäisen lumoavan elämän Hollywoodissa sellaiseen, joka oli täynnä hyväntekeväisyyttä ulkomailla.

Hän julkaisi The Blonde Abroadin pian sen jälkeen.

Nyt hän ja hänen tiiminsä auttavat muita yksin matkustavia naisia ​​pääsemään alkuun omilla matkoillaan yli 1 500 blogikirjoituksella, yksityiskohtaisilla oppailla, konsulttipalveluilla ja matkoilla.

Sisältö

The Blonde Abroad julkaisee sisältöä useisiin eri luokkiin, kuten Solo Travel, Girls Trip, Packing Guides, Blogging Tips, Couples Travel ja Budget Tips.

1 500 postauksen jälkeen blogi on kuitenkin käsitellyt ja kattaa edelleen kaikenlaisia ​​erilaisia ​​​​matkatyyppejä.

Tämä tarkoittaa, että löydät myös luokkia, kuten naismatkailu, luksusmatkailu, seikkailumatkailu, opiskelijamatkailu, vapaaehtoismatkailu ja ympäristömatkailu.

Blogissa on jopa tunnisteita yksittäisille kohteille.

Lisäksi vaikka Kiki työskentelee näinä päivinä tiimin kanssa, verkkosivusto on edelleen leimattu hänen omaksi henkilökohtaiseksi blogikseen, joten löydät myös kaikenlaisia ​​henkilökohtaisia ​​​​blogimerkintöjä ja lifestyle-blogiviestejä.

Ja kuten Nomadic Matt, sivupalkissa näkyy tiivistelmä Kikistä, mikä tehdään tekijän metatietojen tai tekijälaatikon sijasta.

Blogi julkaisee yhdistelmän lyhyitä ja keskikokoisia viestejä, mutta käyttää suuria kuvia saadakseen vaikutelman siltä, ​​että viestit ovat pidempiä kuin ne ovat.

Monissa kuvissa on Kiki.

Tulovirrat

The Blonde Abroadilla on paljon tuloja, mukaan lukien mainokset, jotka näkyvät blogitekstisivuilla.

Tarkemmin sanottuna he käyttävät tahmeaa mainosta näkymän alareunassa, toista tarttuvaa mainosta sivupalkissa ja muutamia kiinteitä mainoksia blogitekstien rungossa.

He käyttävät myös affiliate-linkkejä, mukaan lukien affiliate-linkit Amazonista.

Kikille on tullut vuosien varrella matkakuvaus melko tutuksi, joten löydät myös myymälän, joka on täynnä Lightroom-esiasetuksia ja taideprinttejä.

Blogi tarjoaa myös matkapalveluita, mukaan lukien konsultointia ja matkamatkoja TBA Escapes -sisarsivuston kautta.

🔥 Empfohlen:  Freelancerien edut sisällönkirjoitustoimistollesi

Toiminta sosiaalisessa mediassa

The Blonde Abroad on aktiivinen Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä ja Pinterestissä.

Kikillä on YouTube-kanava, jolla on yli 37 000 tilaajaa ja yhteensä 3,1 miljoonaa videon katselukertaa, mutta hän ei ole postannut pariin vuoteen.

[the-blonde-abroad-instagram-post]

Hän saa suurimman osan sitoumuksistaan ​​Instagramista ja Facebookista, joissa hän saa vastaavasti muutama tuhat ja muutama sata tykkäystä.

7. Charlotte suunnittelee matkaa

DA: 28 | Liikenne: 105 000+ kuukaudessa | Latausaika: 2,56s | CMS: WordPress

Charlotte suunnittelee matkaa on seikkailumatkablogi, jota ylläpitää hollantilainen Charlotte, joka matkustaa maailmaa miehensä Riesin kanssa.

Blogi on ensisijaisesti hänen henkilökohtaisten matkatarinoidensa keskus. Mutta koska hänestä on tullut varsin innokas matkustaja, hän julkaisee myös matkavinkkejä ja kohdeoppaita.

Pariskunta on vieraillut yli 25 maassa Pohjois-Amerikassa, Keski-Amerikassa, Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa ja Oseaniassa.

Sisältö

Charlotte Plans a Trip julkaisee viestejä pieneen kouralliseen vanhempien luokkiin, mukaan lukien henkilökohtaiset, vinkit ja temput ja matkaoppaat.

Pienempiä luokkia ovat päiväkirja, budjettivinkit, matkavalokuvat, pakkausluettelot, hotellioppaat ja matkasuunnitelmat.

Hän julkaisee lyhyitä ja keskikokoisia viestejä, joissa käytetään paljon kuvia.

Siellä täällä on myös muutamia pitkiä postauksia.

Tulovirrat

Charlotte Plans a Trip käyttää mainoksia ja kumppanilinkkejä rahallistaakseen matkabloginsa.

Tahmeat mainokset näkyvät näkymän alaosassa sekä sivupalkissa. Jokaisen viestin leipätekstissä on myös kiinteitä mainoksia.

Hän luo myös sponsoroituja postauksia ja tarjoaa konsulttipalveluita, mukaan lukien henkilökohtaisten reittien laatiminen.

Toiminta sosiaalisessa mediassa

Charlotte Plans a Trip on aktiivinen vain Instagramissa ja Instagramissa.

Hän saa muutamasta kymmenestä muutamaan sataan tykkäystä per viesti.

Lopulliset ajatukset

Tähän päättyy matkablogiesimerkkiluettelomme.

Näillä blogeilla on monenlaista liikennettä blogeista, jotka saavat satoja tuhansia katselukertoja kuukaudessa, sellaisiin, jotka tuskin ylittävät 100 000:ta.

Jotkut käyttävät tiimejä, ja toisia johtavat pariskunnat, jotka jakavat vastuut blogiensa kesken.

Näistä eroista huolimatta voimme havaita jokaisessa blogissa useita erilaisia ​​trendejä.

Ensimmäinen on heidän luomansa sisällön tyyppi.

Vaikka joissakin blogeissa on tietty kuvakulma tai ne kattavat kaikki matkatyypit, kaikissa näissä blogeissa on luokkia ja viestejä, joiden tarkoituksena on matkustaa budjetilla.

Tämä kertoo meille, että budjettimatkailu on oma alansa matkailublogitilassa.

Toinen havaitsemamme suuntaus on tulovirrat.

Jotkut blogit myyvät omia Lightroom-esiasetuksiaan, oppaita ja taidetulosteita. Jotkut tarjoavat konsulttipalveluja ja isännöivät matkat.

Kaikilla matkailublogeilla näyttää olevan yhteistä tulovirrat ovat mainokset ja affiliate-markkinointi.

Joten jos olet vasta aloittamassa oman matkablogisi kirjoittamista, harkitse ensin näiden tulovirtojen tutkimista.

Bloggerin suosikit AdThrive ja Mediavine ovat loistavia mainosverkostoja, joita käytetään markkinarakokohtaisten mainosten näyttämiseen blogeissa.

Viimeiset havaitsemamme trendit liittyvät sosiaaliseen mediaan.

Ensimmäinen on, että suurin osa näistä blogeista on aktiivisia Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä, Pinterestissä ja joskus YouTubessa, mutta ne kaikki saavat suurimman osan sitoumuksistaan ​​Instagramista.

Toinen havaitsemamme trendi on, että sosiaalisen median suosion ja verkkoliikenteen välillä ei ole korrelaatiota.

Nomadic Matt saa neljä kertaa enemmän liikennettä kuin The Blonde Abroad, mutta hänen sitoutumisprosenttinsa Instagramin ja Facebookin kaltaisilla alustoilla on jatkuvasti korkeampi kuin Mattin.

Sama koskee Salt in Our Hair -ohjelmaa, joka saa alle puolet Nomadic Mattin saamasta liikenteestä, mutta heidän Instagramiin lähettämänsä videot saavat kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Tämä osoittaa meille kaksi asiaa: et tarvitse suurta sosiaalisen median seuraajaa menestyäksesi blogimaailmassa. Myös sosiaalinen media on vakavasti alikäyttöinen ja väärin käytetty markkinointimuoto blogitilassa.

Tämän jälkeen toivomme, että tämä luettelo on inspiroinut muutamia uusia ideoita omaan matkablogiisi.

Jos haluat perustaa oman blogin, tutustu vaiheittaiseen opetusohjelmaamme aloittaaksesi.

Vaihtoehtoisesti saatat löytää muita tämän sarjan viestejä hyödyllisinä:

Onnea!