Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 kirjoitusvinkkiä Shopifyn hakukoneoptimoinnin tehostamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 kirjoitusvinkkiä Shopifyn hakukoneoptimoinnin tehostamiseen

Haluatko sijoittua korkeammalle Googlen hakutulossivulla? Tai etsit tapoja tehostaa Shopify SEO:ta verkkosivustollesi.

Sitten tämä artikkeli on sinua varten.

Tiedämme tunteet verkkosivustostasi, artikkelistasi tai viestistäsi emmekä Googlen ensimmäisellä, toisella ja kolmannella tulossivulla olemisesta.

Voi olla sydäntäsärkevää, kun tiedät, kuinka paljon teet työsi saadaksesi sijoituksen Googlessa, mutta et saa tulosta.

Mukaan Backlinkonoin 60 % Googlen kymmenen parhaan joukkoon sijoittuvista sivuista on 3 vuotta vanhoja.

Toisin sanoen hakusivulla pysyminen vie paljon aikaa, vaivaa ja Googlen algoritmin ymmärtämistä.

Joitakin tekijöitä, jotka auttavat sinua pääsemään korkeammalle, ovat:

  • Verkkosivuston auktoriteetti. Käytä tätä verkkosivuston auktoriteettitarkistus tarkistaaksesi verkkotunnuksesi auktoriteetin.
  • Verkkotunnuksesi ikä
  • Sivuston rakenne ja muut optimoinnit
  • Sivustosi ulkoisten ja sisäisten linkkien taso.

Tässä artikkelissa puhumme joistakin vinkeistä, joiden avulla voit parantaa Shopify-kauppasi hakukoneoptimointia niin, että se sijoittuu korkeammalle Google-haussa.

Tehosta Shopify-hakukoneoptimointiasi näillä kirjoitusstrategioilla.

Tässä on 7 parasta vinkkiämme, jotka opastavat sinua parantamaan hakukoneoptimointiasi ja auttavat sinua sijoittumaan korkeammalle Google-hakukonesivulla.

1. Hae yleisöäsi koskevia aiheita ja vastaa hakutarkoitukseen

Ei-tutkitut aiheet, jotka eivät liity brändiisi tai kiinnostavat yleisöäsi, eivät voi tuottaa tarvitsemaasi liikennettä verkkosivustoillasi ja Shopify-myymälöissäsi.

Jos haluat kasvattaa viittausten määrää ja sivuston liikennettä sisällön avulla, sinun on vastattava näihin kysymyksiin ennen sisällön suunnittelua ja luomista.

  • Kuka on kohdeyleisösi
  • Mitkä ovat heidän tarpeensa
  • Kuinka tarjota ratkaisuja heidän tarpeisiinsa.

Jos ja kun vastaat näihin kysymyksiin oikein, olet luonut oikean polun sellaiseen sisältöön, jonka haluat yleisösi näkevän sivullasi.

Lisäksi on välttämätöntä luoda sisältöä, joka vastaa hakutarkoitusta. Eli sellaisen luominen, joka vastaa täydellisesti käyttäjän kysymykseen.

Esimerkiksi 15 Hacks to Stay Motivated as a Shopify Merchant vastaa myös kysymyksiin motivaation säilyttämisestä, vinkkejä motivaation ylläpitämiseen jne. Tämä vastaa

Voit valita parhaan aiheen blogisi sisällölle käyttämällä neljää erityyppistä hakutarkoitusmuotoa, joista voit valita:

Tiedottava tarkoitus – Täällä käyttäjä hakee tietoa aiheesta tai asiasta. Käytä yleensä “Mikä on …”. Suositeltavan sisällön tulisi siis olla se, kuinka vastata kysymyksiin, esim. “How-to”-oppaat, tutoriaalit, tutkimus jne.

Navigointitarkoitus – Käyttäjä haki paikkaa, verkkosivustoa tai tuotemerkkiä. Sisällön tulee koskea tiettyä paikkaa hakupalkissa. Esim. ajo-ohjeet, kartat, yritysten verkkosivut ja “lähelläni olevat kaupat”.

Kaupallinen tarkoitus – Artikkelit tuotteen ominaisuuksista, arvosteluista, teknisistä tiedoista ja tuotemerkkien vertailusta. Esim. “Parhaat Airpods 2023”, “IPhone vs Samsung” jne.

Transaction Intent – ​​Kutsutaan myös “ostajien avainsanaksi” osoittaa ostajan kiinnostuksen ja valmis ostamaan. Useimmiten ne sisältävät avainsanoja “Osta”, “Hinta”, “Tarjous” ja “Kuponki”.

Hakutarkoituksen ymmärtäminen auttaa sinua luomaan aiheita, jotka liittyvät kuhunkin tarkoitukseen, ja tarjoamaan ratkaisuja asiakkaidesi tarpeisiin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monella ihmisellä on tatuointeja vuonna 2023?

2. Paranna avainsanastrategioitasi

Avainsanojen tutkimusstrategia on yksi tärkeä tapa tehostaa hakukoneoptimointia.

Ne ovat käyttäjille tuttuja sanoja tiettyjen tuotteiden ja palveluiden etsimiseen. On välttämätöntä kasvattaa yleisöäsi ja lisätä myyntiä.

Tietyillä avainsanoilla optimoidut sisällöt sijoittuvat yleensä korkeammalle hakukoneiden tulossivuilla kuin muut, jotka käyttävät yleisiä avainsanoja.

Vaikka avainsanoja on tunnettu yhtenä parhaista tavoista optimoida sisältöä menestyksen saavuttamiseksi, niitä käytetään edelleen väärin, koska ihmisillä on tapana ylistää sisältöä asiaankuulumattomilla avainsanoilla, mikä tekee artikkelistaan ​​vaikeasti luettavan.

Kuinka etsiä avainsanoja käytettäväksi sisältö- ja Shopify-sivustoillasi.

a. Valitse ensisijainen avainsanasi

Ensisijainen avainsanasi on sisältösi keskipiste. Tämä on tärkein sana, jonka aiot optimoida.

Sen ei tarvitse olla lause tai lause. Se voi olla niinkin yksinkertainen kuin sana tai kaksi.

Nämä avainsanat oikein sijoitettuina tekevät työstäsi johdonmukaista ja luovat uskomattomia artikkeleita, jotka hyväksytään Google SERP:ssä.

Saadaksesi paremman sijoituksen, ensisijaiset avainsanasi liittyvät suoraan aiheeseen ja ovat osuvia yleisöllesi.

b. Tutki kilpailijoiden avainsanoja

Toinen tapa parantaa avainsanatutkimustasi ja strategiaasi on tutkia kilpailijoiden avainsanoja.

Kilpailijasi avainsanan tunteminen auttaa sinua pysymään ajan tasalla trendikkäistä aiheista ja ideoista.

Kilpailijoiden avainsanojen tutkiminen ja tyylien kopioiminen ovat hyvin erilaisia, heidän tyyliään ei pidä kopioida. Tarvitset tutkittujen avainsanojen avulla luodaksesi oman, brändillesi ainutlaatuisen sisällön.

Käytä näitä kilpailijasi tutkimiseen kilpailijan avainsanatyökalut luodaksesi osuvia avainsanoja.

c. Lisää aiheeseen liittyviä avainsanoja

Aiheeseen liittyvät avainsanat ovat merkityksellisiä tehostaessasi hakukoneoptimointiasi. Nämä ovat avainsanoja, jotka liittyvät ensisijaisiin avainsanoihin, ja ne myös muotoillaan uudelleen uuden aiheen luomiseksi.

Esimerkki on Googlen tutkimusavainsanojen aiheeseen liittyvä osio, joka näyttää aiheeseen liittyvät sanat ja aiheet, joita muut ovat hakeneet.

Liittyvien avainsanojen lisääminen sivullesi lisää sivusi näkyvyyttä ja liikennettä sekä tehostaa hakukoneoptimointiasi.

3. Otsikon, otsikoiden ja metakuvauksen optimointi

Jotta voit sijoittua korkeammalle Googlessa, otsikot, otsikot ja metakuvaukset tulee järjestää oikeilla avainsanoilla ja optimoida täysin menestykseen.

Tärkeä ominaisuus, joka kannattaa huomioida otsikoissasi ja otsikoissasi, on sanojen isot kirjaimet. Tämä auttaa tekoälyä antamaan etusijalle otsikkosi ja sitten sivusi muut osat.

Nimikkeiden osalta puhumme parhaista paikoista lisätä avainsanasi Shopifyn hakukoneoptimoinnin tehostamiseksi

  1. Lisää avainsanoja otsikoihisi ja otsikoihisi

Mitä enemmän avainsanoja sijoitat otsikkoon ja otsikoihisi, sitä enemmän Google-algoritmi huomaa sisältösi.

Tämä johtuu siitä, että algoritmi vertaa hakusisältöä otsikoidesi sisältöön ja näyttää vain artikkelit, jotka liittyvät läheisesti hakusanoihin.

Käytä näitä avainsanatutkimustyökalut löytääksesi avainsanoja, jotka keskittyvät aiheeseen tai markkinarakoon. Työkalut, kuten Google Key Planner, Ahref ja Moz Keyword Explorer, ovat joitain parhaista työkaluista.

  1. Lisää avainsanat sisällönkuvauskenttään
🔥 Empfohlen:  Decentralandin Metaverse Pride on palannut

Metakuvauksesi on tekstiosa, joka tulee otsikoidesi ja otsikoidesi jälkeen.

Se on pidempi versio otsikostasi, joka kuvaa ja selventää otsikoitasi tarkemmin.

Vaikka Google oli jättänyt huomioimatta metakuvauksen käytön sijoitustekijänä. On silti tärkeää lisätä avainsanasi kuvauksen ensimmäisille riveille.

30 Unique Small Business Ideas to Try in 2023

Metakuvauksesi voi olla ratkaiseva tekijä, jotta lukija jatkaa sisältöäsi tai poistuu sieltä. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi on parempi pitää se yksinkertaisena ja ytimekkäänä kuin mainosteksti.

  1. Lisää avainsanat tuotekuvaukseen

Lisää avainsanoja tuotekuvauksiin, otsikoihin ja otsikoihin. Lisää tuotteeseesi avainsanoja, jotta ne näkyvät paremmin hakukonesivuilla.

Ole täsmällinen sanoissasi äläkä sotke kuvaustasi asiaankuulumattomilla avainsanoilla, jotka eivät liity tuotteeseen.

Otsikoiden, otsikoiden ja metakuvauksen optimointi on hyvin suositeltava tapa parantaa sisältöäsi ja sijoittua korkeammalle hakukoneissa.

4. Sanojen valinta ja sanaston käyttö

Hyvä sisältö on jäsennelty luettavaksi. Shopify SEO:n tehostamiseksi onnistuneesti sisältösi on oltava tiivistä, selkeää ja resonoivaa lukijan kanssa.

Vältä moniselitteisiä sanoja ja käytä helposti ymmärrettävää perussanastoa. Lukijasi ei tarvitse tarkistaa sanojen merkitystä yrittäessään käydä läpi sisältöäsi.

Kappaleiden tulee olla lyhyitä yksinkertaisilla lauseilla.

Vältä liiallisten adjektiivien ja adverbien käyttöä. Mene suoraan asiaan.

Käytä aktiivisia verbejä ja vältä passiivista ääntä.

Käytä luetteloita, luettelomerkkejä ja lihavoituja kirjaimia korostaaksesi tärkeitä sanoja, jotka tarvitsevat lukijoiden huomiota.

Käytä lopuksi avainsanojasi tekstissäsi. Älä sotke sisältöäsi asiaankuulumattomilla avainsanoilla.

Google vähentää tällaisen sisällön uskottavuutta, kun käytät sisältöäsi ylivoimaisesti avainsanoilla.

5. Käytä linkkejä tehostaaksesi hakukoneoptimointia

Hakukoneoptimointia tehostavia sisältölinkkejä on kahdenlaisia.

Sisäinen linkki ja käänteiset linkit.

Sisäiset linkit – Nämä ovat linkkejä, jotka on suunnattu omaan jokin aika sitten kirjoitettuun sisältöösi. Sitä voidaan käyttää viitteenä tai ohjata lukija seuraavaan toimintalinjaan.

Käänteisiä linkkejä – Nämä ovat linkkejä, jotka osoittavat sisältöösi tai verkkosivustollesi toiselta sivustolta.

Käänteiset linkit ovat yksi SEO:n menestyneistä tekijöistä. Jotta voit sijoittua korkeammalle SERP:ssä, tarvitset huomattavan määrän käänteisiä linkkejä sivullesi.

Ei vain linkkien lukumäärä, vaan myös niiden laatu, jotka vaikuttavat sijoituksesi hakukoneissa.

Yksi laadukas linkki Wikipedian kaltaisilta sivuilta on arvokkaampi kuin pari linkkiä huonolaatuisilta verkkosivustoilta ja sosiaalisen median sivuilta.

Et ole varma, kuinka arvokas linkki on, voit käyttää tätä ilmainen verkkotunnuksen tarkistustyökalu tarkistaaksesi linkin arvon.

Käänteisten linkkien hankinta on yksi tylsimmistä SEO-töistä, ja monet johtivat linkkien ostamiseen. Sinun kannattaa ehkä välttää tällaisia ​​toimia, koska ne voivat vaikuttaa Shopify-kauppaasi negatiivisesti.

Tässä on muutamia tapoja, joilla voit luoda käänteisiä linkkejä sisältöösi

Vierasviesti – Julkaise viestejä huippuluokan sivustoilla vieraana ja ansaitset käänteisiä linkkejä luonnollisesti.

🔥 Empfohlen:  Yli 10 parasta vedenalaista dronea 2023 (parhaiksi arvioidut droonit)

Arvostelut – Tapaa Blogger arvioidaksesi verkkosivustosi ja tuotteesi. Jotkut saattavat vaatia maksua, kun taas toiset tekevät sen mielellään ilmaiseksi.

Jaettava sisältö – Lähetä blogiisi jaettavia ja oivaltavia aiheita. Omalle sivulleen kirjoittavat ihmiset jakavat todennäköisesti linkin sivullaan.

6. Käytä visuaalista sisältöä tehostaaksesi hakukoneoptimointia

Visuaalinen sisältö sisältää kuvia, videoita, tallenteita, kuvakaappauksia ja tilastoja.

Ihmiset osallistuvat todennäköisemmin kuvilla varustettuihin viesteihin kuin ilman kuvia.

Se auttaa pitämään ne varattuna sivullasi tai Shopify-kaupassasi, mikä voi johtaa lisääntyneisiin sivun katseluihin kuukaudessa.

Kuvat antavat lukijoille tai ostajille selkeämmän kuvan siitä, mitä sanot tai tarpeitasi.

Kuinka optimoida kuvasi SEO: lle

Käytä vain web-optimoitua kuvamuotoa

Pidä kuvan koko alle 1000 kt

Lisää kuvien otsikot ja vaihtoehtoinen teksti – auttaa sokeita lukemaan, mitä varten kuva on tarkoitettu. Tekstisi tulee liittyä kuvaasi.

Hyödynnä Lazy load kuvillesi nopeuttaaksesi sivun nopeutta.

Sama koskee videoita ja tallenteita. Varmista, että ne on merkitty oikein ja että ne eivät vaikuta sivuston nopeuteen.

Tilastollisten viitteiden sisältö on lukijalle vakuuttavampi, koska se auttaa todistamaan väitteen tai tukemaan ajatusta.

On rohkaisevampaa tukea faktoja todistetuista lähteistä peräisin olevilla tilastoilla, jotta aihetta tai ideaa voidaan korostaa enemmän.

7. Optimoi verkkosivustosi nopeus ja käytä oikeita SEO-sovelluksia

Viimeinen kohta on nopeuden optimointi. 3 sekuntia riittää ennen kuin ostaja tai lukija siirtyy pois sivultasi.

Et halua lukijasi tai ostajien siirtyvän pois kaupastasi tai sivustasi, mikä voi johtaa korkeampaan poistumisprosenttiin ja vaikuttaa Google-sijoituksesi.

Tämän estämiseksi sinun on optimoitava verkkosivustosi latautumaan nopeammin ja lisäämään verkkosivustosi nopeutta.

Voit saavuttaa nämä kaikki, kun käytät sisällöllesi oikeaa SEO-sovellusta. Nämä SEO-sovellukset auttavat sinua parantamaan Shopify-luokitusta ja Google-sijoitusta.

Heillä on myös tukitiimi, joka voi auttaa sinua 24/7 ratkaisemaan ongelmasi ja ohjaamaan sinut oikealle tielle.

Tässä on joitain Shopifyn parhaista SEO-työkaluista, käy osoitteessa Shopify sovelluskauppa muille SEO-sovelluksille.

Johtopäätös

Olemme keskustelleet seitsemästä parhaasta vinkistämme SEO:n tehostamiseksi Shopifyssa. Käytä mitä tahansa näistä vinkeistä luodaksesi myymäläsi menestykseen ja ole hakukoneiden tulossivujen parhaiden sivujen joukossa.

Table of Contents