Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 lyijymagneettiideaa kokeiltavaksi Shopifyssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 lyijymagneettiideaa kokeiltavaksi Shopifyssa

Etsitkö parhaita lyijymagneettiideoita Shopify-kauppaasi? Tässä on opas, jonka tarvitset lyijymagneettien selvittämiseen.

Liikkeenomistajana, joka haluaa parantaa konversioprosenttia, lyijymagneettien hakkerointi on ensimmäinen askel kohti haluamaasi menestystä.

Lyijymagneetit ovat hyödyllisiä kiinteän, omistaman sähköpostitietokannan rakentamiseen. Tämä auttaa sinua sijoittamaan tuotteesi tavoitepotentiaalisi edelle lyhyemmässä ajassa.

Tässä oppaassa tarkastelemme lyijymagneetin määritelmää ja keskustelemme tehokkaista lyijymagneettiideoista, joita voit kokeilla Shopify-kaupassasi.

Mitä ovat lyijymagneetit?

Lyijymagneetit ovat markkinointityökaluja liidien luomiseen. Ne ovat ilmaisia, pitkäaikaisia ​​tarjouksia ja kannustimia, joita mainostat asiakkaillesi vastineeksi heidän yhteystiedoistaan ​​ja muista asiaan liittyvistä tiedoista.

Ne voivat olla malleja, ladattavaa sisältöä, sähköisiä kirjoja, valkoisia papereita jne.

Miksi tarvitset hyvän lyijymagneetin Shopify-kauppaasi

Uudet asiakkaat ovat yksi tapa kasvattaa brändiäsi Shopifyssa.

Toinen tehokas tapa on kohdistaa maksavat asiakkaat uudelleen lähettämällä heille tarvittavat tiedot myymäläsi tulevista myynneistä tai uusista lisäyksistä.

Tässä Lead Magnet tulee peliin.

Lyijymagneetit ovat hyvä lähde lyijyn tuottamiseen. Se saa asiakkaasi jakamaan henkilökohtaiset tietonsa kanssasi vastineeksi vastustamattomista tarjouksista.

Kuinka luoda hyvä lyijymagneetti

Hyvä lyijymagneetti muuntaa. Saadaksesi selville, onko lyijymagneetillasi taipumus menestyä. Sinun on otettava huomioon nämä tekijät:

1. Lyijymagneettisi pitäisi ratkaista todellinen ongelma

Asiakkaat ovat valmiita tekemään mitä tahansa ongelmien ratkaisemiseksi. Lyijymagneettisi pitäisi pystyä tarjoamaan ratkaisuja joihinkin asiakkaidesi tarpeisiin.

2. Sen tulee olla asiakkaasi kannalta merkityksellinen

Rajaa lyijymagneettejasi ollaksesi suoraan relevantteja asiakkaisiisi tai toimialaasi. Laajemman aiheen valitseminen voi saada sinut korkeaan johtoon, mutta tarjoamasi laatu tai kiinnostus puuttuu.

3. Liidin tulee olla ainutlaatuinen ja täsmällinen

Lyijymagneetilla on suurempi taipumus menestyä, kun tarjouksesi on täsmällinen. Varmista, että tarjouksesi on yksinkertainen, lyhyt ja brändillesi ominainen.

4. Lyijymagneettisi pitäisi tarjota arvoa asiakkaallesi

Varmista, että tarjouksellasi on sekä koettu että todellinen arvo, jolla asiakkaat ovat valmiita vaihtamaan tietonsa. Tee siitä hyötyä.

🔥 Empfohlen:  Parhaat Binance-kaupankäyntibotit kokeiltavaksi

5. Ole rehellinen ja luotettava

Pysy uskollisena sanoillesi, tarjouksillesi ja teoillesi. Anna työsi näyttää ammattitaitosi. Ole luotettava ja eettinen asioidessasi.

Jos lyijymagneettisi havaitaan hyvin, se voi lisätä brändisi uskottavuutta ja asemaa alan asiantuntijana.

Ennen kuin siirrymme Shopify-myymälän lyijymagneettiideoihin, katsotaanpa onnistuneen lyijymagneetin osia.

Onnistuneen lyijymagneettitarjouksen osat

1. Peruslomake

Jos tarjouksesi tavoitteena on kerätä asiakkaasi sähköpostiosoite, tarjouksessasi on oltava yksinkertainen peruslomake sähköpostin syöttämistä varten. Voit kuitenkin laajentaa omaasi kerätäksesi sekä nimen että puhelinnumeron.

2. Toimintakehotus

Toimintakehotus on yleensä tarjoukseesi sijoitettu painike tai välilehti, joka ohjaa asiakkaat tarjoamaasi resurssiin. Sitä käytetään periaatteessa, kun haluat heidän vierailevan verkkosivustollasi tai aloitussivulla saadakseen lisätietoja tarjouksesta tai brändistäsi.

Toimintakehotuspainikkeesi on oltava lihavoitu ja näkyvä. Älä unohda upottaa linkkiä painikkeeseen.

3. Aloitussivu

Aloitussivu on verkkosivu, joka on luotu erityisesti lyijymagneettitarjouksia varten. Se selittää tarjouksen sisällön. Aikoo myös kerätä ja tallentaa asiakkaiden tietoja ja tietoja. Se on yleensä yhdistetty sähköpostipalvelun tarjoajaan sähköpostitietojen tallentamiseksi.

4. Kiitos-sivu

Täällä asiakas saa onnitteluviestin ja kehottaa käyttämään resurssejaan. Nyt vierailijasta on tullut johtaja.

5. Seurantasähköposti

Konversiosi ei pääty sähköpostitietojen keräämiseen. Päätepiste on tehdä kävijästä maksavia asiakkaita. Näin ollen seurantasähköposti aloitetaan, jotta he pysyvät ajan tasalla ja ovat sitoutuneita yritykseesi.

Jatkossa puhumme lyijymagneettiideoista, joita voit kokeilla Shopifyssa. Sukellaan heti sisään!

7 lyijymagneettiideaa, joita voit kokeilla Shopify-kaupassasi

1. Webinaarit

73 % B2B-markkinoijat pitävät webinaareja erittäin tehokkaana työkaluna laadukkaiden liidien luomiseen.

Nämä liidit ovat laadukkaita, koska he ovat ihmisiä, jotka hyötyvät enemmän webinaarista eivätkä välitä jakaa tietojaan vastineeksi tiedosta.

Lisäksi webinaarien ei tarvitse olla pitkiä konvertoidakseen. 60 minuutin webinaari vahvistaa asiantuntemustasi ja ohjaa mahdollisia asiakkaita liideihin.

Etsitkö webinaarin aiheita? Katso yrityksesi blogista aiheita, joita voit käyttää uudelleen. Tämä helpottaa valmistautumista, koska tulet tutulta alueelta.

🔥 Empfohlen:  Loman jälkeisten palautusten hallinta Shopifyssa

2. E-kirjat

E-kirjat ovat yksi parhaista lyijymagneettiideoista, joita voit kokeilla.

Kokoa joistakin tiettyyn aiheeseen keskittyvistä blogikirjoituksistasi ladattaviksi e-kirjoiksi, jotka ovat yleisösi saatavilla.

Se on heille edullista sen sijaan, että he etsivät blogikirjoituksiasi ja artikkeleita, jotka koskevat mainittua aihetta.

Tämä on tehokas myymäläsi kävijöille, mikä helpottaa prosessia.

Parasta e-kirjoissa on, että palkinnot ovat välittömiä ja vastustamattomia, aivan kuten jokainen myymäläkävijä haluaa niitä.

3. Mallit

Mallit ovat valmiiksi rakennettuja tai suunniteltuja kopioita asiakirjasta tai tiedostosta, jotka on suunniteltu helpottamaan ja nopeuttamaan prosessia.

Ne poistavat tarpeen luoda tai suunnitella alusta alkaen laadusta tinkimättä.

Mallia pidetään yhtenä parhaista lyijymagneettityökaluista, koska se hyödyttää sekä brändiä että käyttäjää.

4. Sähköpostikurssi

Sähköpostikurssit ovat sähköpostisarjoja tietystä aiheesta tietyn ajanjakson aikana.

Yritykset käyttävät usein sähköpostiuutiskirjeitä lähettääkseen käyttäjille uusia päivityksiä ja tietoa brändistään.

5. Resurssikirjasto

Resurssikirjasto on kokoelma opetusmateriaaleja, työkaluja tai tiedostoja, jotka on asetettu yhteisön saataville ja jotka auttavat heitä saavuttamaan tuloksia.

Resurssikirjaston tarjoaminen blogikirjoituksistasi, sovelluksistasi tai kirjoistasi on hyvä idea kokeilla.

Muista, että resurssit auttavat asiakkaitasi saavuttamaan parempia tuloksia.

6. Huijauslehti

Seuraava on huijauslehti. Cheatsheet on yksisivuinen arkki, joka sisältää lukijoiden ohjeet tai askeleet tuloksen saavuttamiseksi.

Se voi myös olla tiivistelmä tärkeimmistä kohdista ja termeistä, joka toimii viitteenä lukijalle, joka täydentää alkuperäisiä asiakirjoja.

Jotta käyttäjät pääsevät käyttämään huijauslehteä, he toimittavat sähköpostinsa, mikä auttaa sinua kokoamaan tietokannan.

7. Työkirjat

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä kokeiltavien lyijymagneettiideoiden luettelossamme on Workbook.

Työkirja on täydellinen opas tai resurssi brändisi periaatteista ja arvoista tai blogiviestien aiheista, jotka auttavat yleisöäsi soveltamaan samoja periaatteita liiketoimintaansa.

Työkirjojen avulla voit myydä ensiluokkaisia ​​tuotteitasi tai palveluitasi yleisöllesi, jotta voit soveltaa äskettäin hankittua tietoa liiketoimintaansa.

🔥 Empfohlen:  Tämän haavoittuvuuden ansiosta hakkerit pääsivät Macisi kaikkiin osiin

Siksi työkirjassasi on oltava selkeä toimintakehotus, jossa he voivat rekisteröityä tai pyytää tapaamisen.

Johtopäätös

Tässä on 7 ideaamme kokeilla Shopify-kaupassasi.

Näiden ideoiden avulla voit luoda tehokkaasti liidejä Shopify-kauppaasi ja laajentaa potentiaalisten asiakkaiden tietokantaasi. Tämä parantaa myymäläsi tulosprosentteja ja lisää pitkän aikavälin tuloja.