Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 markkinatutkimustyökalua käytettäväksi vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 markkinatutkimustyökalua käytettäväksi vuonna 2023

Ennen kuin pääset liian syvälle digitaaliseen markkinointikampanjaasi, sinun on ensin käytettävä aikaa ymmärtääksesi asiakkaitasi ja löytääksesi uusia.

Tässä markkinatutkimus tulee esiin.

Monet brändit tekevät sen virheen olettaessaan tietävänsä tarkalleen, kuka heidän yleisönsä on, mutta kun on kyse, on mahdollista valita väärä polku, jos et ole suorittanut tutkimusta ja sinulla ei ole tietoja siirtojesi varmuuskopioimiseksi.

Markkinatutkimus auttaa määrittämään:

  • Keitä ovat mahdollisuutesi.
  • Paras tapa tavoittaa heidät.
  • Mitä he etsivät sinulta.

On olemassa monia markkinatutkimustyökaluja, jotka voivat auttaa sinua saamaan tämäntyyppisiä tietoja ja analysoi se ymmärtääksesi sitä paremmin.

Kun vaihtoehtoja on niin monia, mistä aloittaa?

Katsotaanpa tarkemmin seitsemää parasta ja tärkeintä markkinatutkimustyökalua, joita sinun pitäisi käyttää.

1. Pew Research Center

The Pew Research Center tarjoaa runsaasti ilmaista tutkimusta, joka voi auttaa sinua ymmärtämään markkinoitasi korkeammalla tasolla.

Tämä on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka tekee syvällistä tutkimusta ja analyyseja useilla eri aloilla, kuten politiikassa, tieteessä, uutisissa ja mediassa, uskonnossa, teknologiassa ja Internetissä, sosiaalisessa mediassa ja mielipidemittauksissa.

Täällä pääset käsiksi oivaltavaan ja läpinäkyvään dataan, jonka avulla voit viedä markkinointitutkimuksesi uudelle tasolle.

Kaikki tietokannan raportit tarjoavat alan demografisen erittelyn sekä grafiikkaa, jotka voivat auttaa sinua ymmärtämään itse dataa paremmin ja kuinka ne voivat koskea tiettyä liiketoimintaasi.

2. Ajattele Googlen tutkimustyökalujen avulla

Kun on kyse markkinoiden trendien paljastamisesta, markkinanäkemysten saamisesta, kuluttajien käyttäytymisen ymmärtämisestä ja paljon muusta, Ajattele Googlen avulla tutkimustyökalut voivat antaa sen sinulle.

Tämän vankan työkalukokoelman avulla – joita saatamme lisätä – saat käyttöösi huipputason oivalluksia, arvokkaita tilastoja ja jopa markkinointityökaluja, joita voit käyttää hyödyksesi.

Tästä markkinatutkimustyökalusta saamiesi tietojen avulla voit paremmin ymmärtää tietoja artikkeleiden avulla, korostaa reaaliaikaisia ​​trendejä ja Ota selvää, mitä muut samankaltaiset yritykset ovat onnistuneet saavuttamaan.

🔥 Empfohlen:  TikTok vs. YouTube: Mikä videonjakoalusta on parempi yrityksellesi?

Yksi tämän kokoelman esimerkkityökalu sisältää Rising Retail Categories -työkalun.

Tämä työkalu on suunniteltu näyttämään sinulle trendikkäitä verkkokaupan luokkia. Tiedot voidaan suodattaa maan mukaan, ja niitä voidaan tarkastella viikoittain, kuukausittain tai vuosittain.

Toinen loistava työkalu, jonka löydät täältä, sisältää Market Finderin, joka antaa sinulle käsityksen siitä, millä markkinoilla sinun pitäisi tuoda tuotteesi markkinoille.

3. Kasvupalkki

Kasvupalkki tarjoaa nopean ja helpon tavan tehdä markkinatutkimusta.

Tämä työkalu tarjoaa välittömän pääsyn erilaisiin tietopisteisiin, jotka koskevat kilpailuasi ja niillä tällä hetkellä toimivia avainsanoja ja kasvukanavia.

Voit hyödyntää kilpailijoiden sosiaalisia signaaleja, tehokkaimpia avainsanojaparhaita avainsanoja, eniten maksettuja avainsanoja, käänteisiä linkkejä, Facebook-mainosten oivalluksia ja paljon muuta.

Voit kokeilla tätä työkalua veloituksetta, minkä jälkeen se maksaa 29 dollaria kuukaudessa. Tällaiselle kattavalle työkalulle tämä on hyvä hinta.

4. Statista

Statista on tutkimustyökalu, joka tarjoaa kuluttaja- ja markkinatietoja eri toimialoilta.

Se on erittäin käyttäjäystävällinen työkalu, joka voi lähettää satoja datavisualisointeja, markkinatutkimusraportteja ja tilastollisia kojetauluja, jotka on luotu useista lähteistä.

Jos esimerkiksi käytämme termiä “vuohenmaito”, se palauttaa pitkän luettelon raporteista, jotka perustuvat viime vuosien kuluttajien toimintaan, mukaan lukien tuotanto tietyillä alueilla, kulutus asukasta kohden eri alueilla ja paljon muuta.

Näistä tiedoista pääset käsiksi kyselylähteisiin, analyyttisiin kojetauluihin ja vastaaviin tutkimuksiin.

Tämä työkalu auttaa sinua löytämään arvokasta tietoa kuluttajien mielipiteistä, väestötiedoista, markkinatrendeistä ja kuluttajien käyttäytymisestä.

Se on ilmainen aloittaa, vaikka on maksullinen vaihtoehto, joka tarjoaa lisätietoja.

5. Taulukko

Kuvaelma on kokoelma erilaisia ​​markkinatutkimustyökaluja, joiden avulla voit muodostaa yhteyden lähes mihin tahansa tietolähteeseen ja yksinkertaistaa monimutkaista tietoa.

Toisin kuin jotkut markkinatutkimustyökalut, Tableau tarjoaa sinulle tiedot helposti luettavissa taulukoissa.

Voit visualisoida haetut tiedot tavalla, joka auttaa sinua viestimään niistä tehokkaasti mahdollisten sijoittajien ja sidosryhmien kanssa.

🔥 Empfohlen:  Mikä on paras aika julkaista YouTubessa vuonna 2023? [Data-Driven Study]

Tämä työkalu voi poimia tietoja useista lähteistä, kuten PDF-tiedostoista, Excel-laskentataulukoista, Pythonista ja pilvitietokannoista.

Se ottaa nämä tiedot, analysoi ne ja esittää sen kojelautaan, joka voidaan jakaa ja ollut vuorovaikutuksessa. Se käyttää värikkäitä taulukoita ja kaavioita näyttämään vaihtelut ja trendit.

6. Qualtrics-paneelit

Jos käytät kyselyitä markkinatutkimuksesi käynnistämiseen, olet ehkä ymmärtänyt, kuinka vaikeaa on löytää oikeat osallistujat.

Jos kukaan ei ota kyselyäsi vastaan, et kerää tietoja, joita tarvitset liiketoimintapäätösten tekemiseen.

Sisään tulee Qualtrics-paneelit.

Tämän työkalun avulla pääset käyttämään satoja tuhansia vastaajia osallistumaan kyselyihin.

Nämä henkilöt ovat sekä B2B että B2C, ja heidät on tarkastettu perusteellisesti kelpoisuuden ja pätevyyden määrittämiseksi.

Qualtrics-paneelit antavat sinun valita kohdeyleisösi ja saada edustavan näytteen, parantaa otannan tarkkuutta ja saada tukea koko prosessin ajan.

7. Vastaa yleisölle

Koska voi olla hyödyllistä tietää, mitä kysymyksiä verkossa kysytään, Vastaa yleisölle työkalua voidaan käyttää eduksesi, varsinkin kun aloitat strategisen digitaalisen markkinoinnin ja sisältömarkkinointisuunnitelman luomisen.

Tietyn aiheen kirjoittaminen hakusivulle näyttää luettelon erilaisista kysymyksistä, yleisistä hakutermeistä, aiheista ja aiheista, jotka voivat tehostaa kampanjaasi.

Jos kirjoitat esimerkiksi termin “vuohenmaito”, jotkin esiin tulevat tiedot sisältävät seuraavat:

  • Ovatko vuohenmaitotuotteet hyviä ihollesi?
  • Voiko vuohenmaitoa pakastaa?
  • Kuinka vuohenmaito on hyväksi sinulle
  • Miltä vuohenmaito maistuu
  • Kuinka kertoa, onko vuohenmaito huonoa
  • Mikä vuohenmaitosaippua on hyvä ekseemaan?

Monessa tapauksessa, tämä luettelo antaa sinulle kysymyksiä ja termejä, joita et koskaan ajatellut käyttäväsi.

Näiden kysymysten ja hakutermien käyttäminen voi auttaa varmistamaan, että palvelet kohdeyleisöäsi.

Houkuttelet asiakkaitasi haun avulla, ja kun he saapuvat verkkosivustollesi, sinulla on mahdollisuus muuttaa mahdollisista asiakkaista uskollinen asiakas.

Voi, ja mainitsimmeko, että muutaman haun tekeminen on ilmaista? Tämän jälkeen sinun on odotettava seuraavaan päivään, jotta voit suorittaa uuden haun tai sijoittaa maksulliseen vaihtoehtoon.

🔥 Empfohlen:  Motorola kiusoittelee taitettavaa Razr 2022 -mallia modernilla muotoilulla

Paketoida

Uutta tuotetta lanseerattaessa markkinatutkimus on kriittistä. Sama pätee, jos yrität vain saada paremman käsityksen kohdeyleisöstäsi.

Markkinatutkimuksen työkaluilla edellä mainitusta, voit määrittää, kuka tarvitsee tuotettasimiksi he tarvitsevat tuotettasi ja miten voit parantaa digitaalista markkinointikampanjaasi varmistaaksesi, että uuden tuotteen lanseeraus on todellinen menestys.

Tämä kaikki tehdään keräämällä trendejä, mittareita, oivalluksia ja keskusteluja.

Älä unohda, että tärkeä askel markkinatutkimuksessasi ja eteenpäin pääsemisessä on ostajapersoonan luominen, joka on suhteellisen kuvitteellinen hahmo, joka edustaa ihanneasiakastasi.

Tarkalla ostajapersoonalla sinulla on parannettu kyky luoda kohdeyleisöllesi räätälöityjä ratkaisuja, mikä lisää yleistä menestymismahdollisuuttasi.

Tarvitsetko apua ostajapersoonallisuutesi rakentamisessa? Tutustu Ostaja Persona Generator!