Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 Michelin-tähden reseptiä, joita voit valmistaa kotona säästääksesi rahaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 Michelin-tähden reseptiä, joita voit valmistaa kotona säästääksesi rahaa

Kun kaikki ovat suljettuina ja ravintolat ovat suljettuina lähitulevaisuudessa, mikset kokeilisi näitä uskomattomia Michelin-tähden reseptejä kotona?

Michelin-opas käyttää Michelin-tähtijärjestelmää ravintoloiden ja niiden tuottamien ruokien arvioinnissa. Se on yksi suurimmista tunnustuksista, joita ruokapaikka voi saada, ja se on erittäin laadukas.

Kun ravintolalle on myönnetty tähti, he taistelevat säilyttääkseen sen, tai poikkeuksellisissa olosuhteissa saada toisen. Eniten palkintoja on 3, ja minulla on ollut ilo syödä yhdessä näistä paikoista.

Kun olin muutama vuosi sitten lomalla Cancunissa, Meksikossa, minulla oli onni syödä kokki Martin Berasateguin Tempossa. Sanat eivät voi rehellisesti kuvailla kokemusta. Se oli yli sensaatiomainen ja jotain, jota en koskaan unohda.

Miksi valmistaa Michelin-tähden reseptejä?

Michelin-tähden laaturuoka voi usein tuntua kohtuuttoman ylihinnoitetulta saamasi ruuan määrään nähden. Mutta tämän tyyppisessä fine dining -ruokailussa kyse ei ole määrästä, vaan puhtaasti laadusta.

Olin varsin hintatietoinen varauksen tehdessäni ja varmistin, että minä ja kumppanini pystyimme jakamaan alkuruoan ja nauttimaan vain pääruoan ilman jälkiruokaa. Tämä on hieno pikku hakkerointi pitämään hinta alhaalla tällaisissa paikoissa – säästimme kirjaimellisesti lähes 100 puntaa, kun meillä ei ollut 3 ruokalajia.

Joten miksi yrittää valmistaa sitä itse? No, olen varma, että on pitkä matka saavuttaa täsmälleen samat tulokset kuin ammattilaisilla, mutta on kolme tärkeintä syytä, miksi nämä 7 reseptiä ovat loistava lisä kaikkiin kotikokkien arsenaaliin.

  • Voit säästää venekuorman käteistä ja saada samanlaisia ​​(eräänlaisia) tuloksia.
  • Tällaisissa resepteissä keskitytään ainesosiin, ja niiden avulla voit todella tutkia makua ja kehittyä kotikokina.
  • Omien vihannesten kasvattaminen (joka on toinen loistava tapa säästää rahaa) antaa sinun hyödyntää kausiluonteisuutta ja syödä hyvää ruokaa silloin, kun se kannattaa syödä!
🔥 Empfohlen:  6 arvokasta oppituntia Googlen seuraamusten välttämiseksi

Joten ole hyvä ja nauti näistä upeista 7 Michelin-tähden reseptiä, joita voit valmistaa kotonaja kerro miten sinulla menee, haluaisin nähdä kuvia.

Etsitkö tapoja yksinkertaistaa ateriasuunnittelua? No, suosittelen kokeilemaan 5 dollarin ateriaohjelma. Se on uskomaton palvelu, joka lähettää sinulle vain 5 dollarilla kuukaudessa ateriasuunnitelmat, joissa jokainen ateria maksaa noin 2 dollaria per henkilö ja useimmissa tapauksissa vähemmän. Se säästää aikaa ja rahaa, kuinka siistiä se on, eikö?

Marinoitu keltahäntä luumuilla, fenkolilla ja pistaasilla

Hanki resepti täältä

Maissi ja sieni Cavatelli vuohen goudajuustolla

Hanki resepti täältä

Meribassi katkaravun tortellinilla, fenkolisoseella ja valkoviinikastikkeella

Hanki resepti täältä

Rapu ja puristettu vesimeloni

Hanki resepti täältä

Aberdeen Angus rib-eye, sienipyree ja naudanlihatee

Hanki resepti täältä

Ravioli hummeria, hanhenmaksaa, perunoita ja sahramia

Hanki resepti täältä

Absoluuttinen suklaa Madagaskarilta appelsiinin ja Campari-sorbetin kanssa

Hanki resepti täältä

Table of Contents