Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta Ahrefs-vaihtoehtoa verrattuna (2023-versio)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta Ahrefs-vaihtoehtoa verrattuna (2023-versio)

Etsitkö parasta Ahrefs-vaihtoehtoa SEO-strategiasi hallintaan?

Ahrefs on kattava SEO-työkalusarja, jossa näyttää olevan työkalu kaikkiin SEO-tarpeisiisi.

Viimeaikaiset hinnankorotukset ovat kuitenkin saaneet jotkut käyttäjät etsimään vaihtoehtoja.

Joten jos olet kokeillut Ahrefsia, mutta se ei ole sinun kujaasi, tai jos olet vasta aloittamassa ja se on budjetin ulkopuolella, voit kokeilla monia muita työkaluja.

Tässä viestissä vertaan markkinoiden parhaita Ahrefs-vaihtoehtoja, jotta voit olla varma, että käytät parasta työkalua työhön.

7 parasta Ahrefs-vaihtoehtoa – yhteenveto

 1. Semrush – Paras Ahrefs-vaihtoehto kokonaisuudessaan.
 2. SE-sijoitus – Paras yhdistelmä ominaisuuksia ja arvoa.
 3. Mangooleja – Helpoin Ahrefs-vaihtoehto käyttää.
 4. SEO PowerSuite – Paras hinta-laatusuhde ohjelmistopohjainen työkalu.
 5. Majesteettinen – Paras vaihtoehto Ahrefsin Site Explorer -työkalulle (backlink-analyysi).
 6. BuzzSumo – Paras vaihtoehto Ahrefsin Content Explorer -työkalulle.
 7. Advanced Web Ranking – Paras vaihtoehto Ahrefsin sijoitusten seurantatoiminnalle.

#1 – Semrush

Semrush on all-in-one SEO- ja PPC-seurantaratkaisu. Kuten Ahrefs, se tarjoaa vähän kaikkea avainsanatutkimuksesta ja SEO-tarkastuksesta sijoitusten seurantaan ja kilpailijoiden analysointiin.

Yleisten SEO-ohjelmiston ominaisuuksien suhteen Semrush ja Ahrefs ovat erittäin samankaltaisia, ja Internet on melko jakautunut sen suhteen, kumpi on parempi. SEMrushissa on kuitenkin muutamia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen ja mahdollisesti hyödyllisemmän.

Yksi Ahrefsin puhutuimmista haitoista on, että siinä ei juuri ole PPC-ominaisuuksia. Toisin kuin Ahrefs, SEMrush sisältää maksullisen hakuohjelmistopaketin, joka on erittäin hyödyllinen kaikille, jotka etsivät seurantatyökalua Google-mainoskampanjoihin.

Siinä on myös valikoima PPC-kilpailija-analyysiominaisuuksia, joita voit hyödyntää. Semrush on myös ykkönen paikallisessa hakukoneoptimoinnissa, sillä se sisältää yritystietojen hallintatyökalun, jonka avulla voit varmistaa, että keskeiset tiedot, kuten yrityksesi nimi, osoite ja puhelinnumero (NAP), ovat yhdenmukaisia ​​koko sivustollasi ja Internet-listauksia.

Hinnoittelun suhteen Semrushilla ja Ahrefsilla on lähes identtiset hinnoittelusuunnitelmat. Noin 100 dollarilla kuukaudessa voit nauttia täysin varustetusta mutta rajoitetusta paketista, mutta maksullisen hakuohjelmistotyökalun ja PPC-ominaisuuksien lisääminen tekee SEMrushista paremman kokonaisarvon, jos tarvitset PPC-seurantaa ja -tutkimusta.

Semrush myös täyttää aukon, jonka Ahrefsin olematon SEO-raportointitoiminto jättää. Voit luoda erilaisia ​​raportteja. Voit myös integroida tietoja Google Analyticsista ja Google Search Consolesta.

Yritysasiakkaille on ilo tietää, että Semrushilla on myös liikenteen analysointityökalu, joka voisi toimia suoraan samankaltaisen Webin korvaajana. Antaa sinulle pääsyn tietoihin, jotka ylittävät hakumäärät, avainsanat ja käänteiset linkit.

Hinnoittelu:

Semrush-suunnitelmat alkavat 129,95 dollarista kuukaudessa.

Heillä on valikoima suunnitelmia, jotka sisältävät ja kalliimmat Guru- ja Business-suunnitelmat sisältävät lisäominaisuuksia.

Voit nauttia ilmaisesta Pro- ja Guru-kokeilusta rekisteröitymällä heidän verkkosivustollaan.


#2 – SE-sijoitus

SE-sijoitus on toinen all-in-one SEO-ratkaisu, joka tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia. Siinä on pitkä luettelo perusominaisuuksista, mukaan lukien sijoitusten seuranta, avainsanatutkimus ja ehdotus, käänteinen linkkianalyysi ja paljon muuta.

Ja hinnoittelu- ja raportointitoimintonsa ansiosta se on paras Ahrefs-vaihtoehto toimistoille, jotka eivät halua rikkoa pankkia.

Aivan kuten SEMrush, SE Ranking ylittää Ahrefsin PPC-ominaisuuksien suhteen. SE Rankingissa on vankat työkalut kilpailijoiden analysointiin ja avainsanatutkimukseen, joita voidaan käyttää PPC-strategiasi tiedottamiseen.

🔥 Empfohlen:  Big Biking Commune – sateenvarjo moottoripyöräilijöille

SE Rankingilla on kuitenkin paljon parempi arvon ja ominaisuuksien tasapaino verrattuna Ahrefsiin tai muihin vaihtoehtoihin, kuten SEMrush.

Voit nauttia SE Rankingin täysimääräisestä kuukausisuunnitelmasta vain 31 dollarilla kuukaudessa, ja vaikka tähän suunnitelmaan liittyy rajoituksia seurattavien verkkosivustojen ja avainsanojen määrälle, se on silti hyvä arvo verrattuna Ahrefsiin.

Se on myös loistava vaihtoehto virastoille. Yksi asia, Ahrefs ei tee hyvin, on raportointi, mutta SE Ranking ratkaisee tämän ongelman raporttien rakentajallaan. Voit helposti luoda SEO-raportteja SE Rankingin erilaisilla työkaluilla – mukaan lukien sivuston tarkastustyökalu. Tämän jälkeen voit integroida lisätietoja Google Analyticsin ja Google Search Consolen kautta.

Ja se on edullisempi suurille projekteille ja tiimitileille.

Monet ihmiset eivät tiedä, että SE Rankingilla on merkittävä linkkiindeksi, joka antaa pääsyn runsaasti käänteistietoihin. Heillä on myös kilpailukykyinen tutkimustyökalu, jonka avulla voit nähdä, millä avainsanoilla kilpailijasi sijoittuvat – tämä tekee siitä hyvän vaihtoehdon Ahrefsin erilaisille työkaluille.

Kaiken kaikkiaan se on loistava työkalu, joka tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka ovat samanlaisia, ellei jopa parempia kuin Ahrefs murto-osalla kuukausimaksusta. SE Ranking on erittäin kustannustehokas vaihtoehto pienille yrityksille, joiden ei tarvitse seurata useita sivustoja ja mittareita.

Hinnoittelu:

Suunnitelmat alkaen $ 23,52/kk. Hinnat nousevat sen mukaan, kuinka usein aiot käyttää ominaisuuksia, kuten sijoitusten seurantaa, ja kuinka monta verkkosivustoa aiot seurata.

Voit kokeilla SE Rankingia ilmaiseksi 14 päivän ajan ilman luottokorttia.

Lue lisää SE Ranking -arvostelustamme.


#3 – Mangoolit

Mangooleja on paras Ahrefs-vaihtoehto teknologisesti tietämättömille. Jos Ahrefsin laajat ominaisuudet ja kojelauta eivät ole sinua vastaan, Mangools voi olla sinulle sopiva työkalu.

Mangools on yksinkertainen mutta toimiva SEO-työkalu, joka tarjoaa kaiken tarvitsemasi SEO-työkalusarjassa ilman monimutkaisia ​​ominaisuuksia.

Mangoolsin avulla voit tehdä avainsanatutkimusta, seurata sijoituksiasi, suorittaa SERP- ja käänteislinkkien analyysiä sekä tarkastella SEO-mittareita ja oivalluksia.

Toki, Mangools ei ole niin täynnä ominaisuuksia kuin Ahrefs, mutta se yhdistää kaikki olennaiset työkalut yhteen siistiin pakkaukseen, jotta se on helppokäyttöinen sekä SEO-asiantuntijoiden että aloittelijoiden kannalta.

Mangoolsissa on myös joitain mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten ranking-päivitykset sähköpostitse, joiden avulla on todella helppoa seurata sivujesi suorituskykyä SERP:issä.

Toinen Mangoolsin bonus on hintapiste. Mangools on vain 29,90 dollaria kuukaudessa, mikä on huomattavasti halvempaa kuin Ahrefs.

Hinnoittelu:

Ilmainen suunnitelma saatavilla. Maksulliset suunnitelmat alkaen 29 €/kk, säästät 35 % vuositilauksella. Mangools tarjoaa 48 tunnin täyden hyvityskäytännön.

Lue Mangools-arvostelumme.


#4 – SEO PowerSuite

SEO PowerSuite on työpöytäohjelmistopaketti, joka tarjoaa hyvää vastinetta rahalle SEO-seurannassa. SEO PowerSuite on monipuolinen SEO-työkalusarja, joka tarjoaa sijoitusten seurannan, verkkosivustojen tarkastuksia, avainsanatutkimusta ja paljon muuta.

Toisin kuin Ahrefs, joka on verkko-/pilvipohjainen työkalu, SEO PowerSuite on ladattava ohjelmistopaketti, jolle ostat vuosilisenssin. Tällä pilvipohjaisten ohjelmistojen aikakaudella SEO PowerSuiten kaltaiset paketit ovat tulossa yhä vähemmän suosituiksi, mutta itse asiassa on monia syitä, miksi saatat haluta valita tämän SAAS-tuotteen, kuten Ahrefsin, sijaan.

🔥 Empfohlen:  15 parasta tapaa ansaita 20 000 dollaria nopeasti (Ultimate 2023 Guide)

Ensinnäkin, koska SEO PowerSuite on työpöytäohjelmisto, se tallentaa suurimman osan tiedoista työpöydällesi, joten sinulta ei veloiteta palkkiota pilvipohjaisesta tallennustilasta.

Rank Tracker -työkalu integroituu ulkoisiin välityspalvelimiin, joten voit seurata suuria määriä avainsanoja edullisemmin kuin useimmat muut SEO-ohjelmistot.

Hintaan sisältyy kuitenkin pääsy Webmeupin käänteislinkkitietokantaan. Vaikka et pääse käyttämään yhtä paljon käänteisiä tietoja kuin Ahrefs, se voi toimia toteuttamiskelpoisena vaihtoehtona.

Tämän lisäksi SEO PowerSuiten Enterprise-ohjelmisto tarjoaa pääosin rajoittamattoman käytön yhdestä kiinteästä vuosihinnasta. Toisin kuin Ahrefs, voit käyttää kaikkia SEO-seuranta- ja raportointiominaisuuksiasi niin paljon kuin haluat, etkä rajoitu useisiin projekteihin tai hakuihin, jotka voit suorittaa kerralla.

Tämä tekee siitä vastinetta rahoillesi vaihtoehdon freelancereille ja SEO-toimistoille, koska voit lisätä niin monta asiakasta kuin yrityksesi pystyy käsittelemään ilman, että sinun tarvitsee nostaa hintasuunnitelmaasi.

Hinnoittelu:

Voit käyttää SEO PowerSuite -version rajoitettua versiota ilmaiseksi. Maksetut suunnitelmat ovat alkaen $ 299/vuosi.


#5 – Majesteetti

Majesteettinen eroaa paljon Ahrefsistä siinä, että se on pohjimmiltaan vain yksi työkalu – käänteisen linkin tarkistus. Jos kuitenkin etsit vahvaa käänteisen linkin tarkistajaa, Majestic on oikea työkalu sinulle.

Majestic ei ainoastaan ​​auta sinua seuraamaan käänteisten linkkien lähtökohtaa, vaan se auttaa sinua myös kokoamaan kuvan käänteisten linkkien kontekstista ja mittaamaan käänteisten kokonaisportfoliosi vahvuutta.

Majesticin ainutlaatuinen linkkikontekstiominaisuus auttaa sinua ymmärtämään enemmän käänteisten linkkien vahvuudesta näyttämällä sinulle tietoja, kuten onko linkkisi toimituksellisesta sivustosta tai hakemistosta, mihin se on sijoitettu sivulle ja mitkä muut sivustot ovat käytössä. linkitetty samalta sivulta kuin sinun. Tällainen tieto on korvaamatonta, jos haluat painottaa voimakkaasti käänteisten linkkien rakentamista ja DA-kasvua.

Vaikka Ahrefsissa on täysin riittäviä käänteisten linkkien tarkistusominaisuuksia, Majestic tarjoaa tarkemman katsauksen portfolioosi, jota et vain saa Ahrefsin kaltaisilla all-in-one-työkaluilla.

Hinnoittelu:

Majestic-suunnitelmat alkavat 49,99 dollarista, ja kaikille uusille asiakkaille tarjotaan 7 päivän rahat takaisin -takuu.


#6 – BuzzSumo

BuzzSumo on Ahrefsin vaihtoehto, joka keskittyy voimakkaasti sisällöntuotanto- ja analysointityökaluihin. Se korvaa suoraan Ahrefsin Content Explorerin, joka poistettiin heidän lähtötason suunnitelmastaan ​​vuoden 2022 alussa.

Toisin kuin Ahrefs, joka keskittyy hakukoneoptimointityökaluihin, kuten käänteisten linkkien tarkistamiseen ja sijoitusten seurantaan, BuzzSumo on enemmän suunnattu löytämään ja analysoimaan upeaa sisältöä sekä seuraamaan mainoksia ja vaikuttajia markkinointistrategiasi tehostamiseksi.

BuzzSumon sisällönhakutyökalu kilpailee Ahrefsin kanssa, koska se auttaa markkinoijia löytämään loistavia avainsanoja kohdistamiseen, mutta se tarjoaa myös tietoa siitä, mikä on trendissä verkossa ja auttaa kertomaan, millaista sisältöä sinun pitäisi luoda saadaksesi mahdollisimman paljon sitoutumista ja viruspotentiaalia.

Vaikka Ahrefsillä on samanlainen työkalu kuin tällä nimellä Content Explorer, BuzzSumon versio tarjoaa paljon syvällisemmän katsauksen siitä, mikä sisältö toimii parhaiten omalla markkinaraollasi ja miksi. Se integroituu myös käänteisten linkkien tarkistustyökaluun Majestic, joka tarjoaa oivalluksia verkkotunnusten linkittämisestä ja siitä, millainen sisältö luo vahvimmat käänteiset linkit.

🔥 Empfohlen:  10 parasta tekoälyblogia, jotka kattavat viimeisimmän kehityksen

BuzzSumon seurantatyökalu on myös loistava bonus ohjelmistolle. Se tarjoaa syvällistä tietoa brändimaininnoista, kilpailijoiden maininnoista ja alan maininnoista auttaakseen sinua pysymään pelin kärjessä sen suhteen, mitä omalla markkinaraollasi tapahtuu.

Toinen BuzzSumon mahtava ominaisuus on Find Influencers -työkalu, jonka avulla voit korostaa todella vaikutusvaltaisia ​​henkilöitä omalla markkinaraollasi, sosiaalisen median vaikuttajista kirjoittajiin ja sisällöntuottajiin. Tämä työkalu on todella hyödyllinen, jos aiot suorittaa vaikuttajamarkkinointikampanjoita tai haluat huippuviranomaisia ​​kirjoittavan blogiisi.

Hinnoittelu:

Maksulliset suunnitelmat alkavat 119 dollarista kuukaudessa, tai voit maksaa vuosittain ja säästää 20%. Kokeile BuzzSumoa 30 päivän ilmaisella kokeilujaksolla.


#7 – Advanced Web Ranking

Jos sijoitusten seuranta on prioriteettisi, niin Advanced Web Ranking on ihanteellinen Ahrefs-vaihtoehto sinulle. Se on oma sijoitusseurantatyökalu, joka tarjoaa päivittäisiä, viikoittaisia ​​ja tarvittaessa sivujesi sijoitustarkistuksia.

Advanced Web Tracking -seurannassa on hienoa, että voit seurata yli 2 000 avainsanaa kerralla aloitussuunnitelmassa, toisin kuin Ahrefs, joka asettaa rajaksi 500 Lite-suunnitelmassa.

Voit myös käyttää Advanced Web Rankingia kilpailijoiden analysointiin. Tämän työkalun avulla voit löytää ja saada tietoa kilpailijoista ja vertailla suorituskykyä heidän kanssaan käyttämällä rinnakkaista SERP-suorituskyvyn seurantaa.

Lisäksi Advanced Web Tracking sisältää hienoja raportointiominaisuuksia, joiden avulla voit helposti ja ammattimaisesti lähettää sijoituspäivityksiä asiakkaillesi ja tiimisi jäsenille. Tämän lisäksi se mahdollistaa rajattomat käyttäjät ja projektit, mikä sopii erinomaisesti pienille ryhmille.

Kaiken kaikkiaan tämä on paras vaihtoehto, jos Ahrefsin sijoitusten seurantatoiminnot eivät täytä tarpeitasi.

Hinnoittelu:

Aloitussuunnitelman suunnitelmat alkavat 49,99 dollarista kuukaudessa. Enterprise-paketin hinnat nousevat jopa 499 dollariin kuukaudessa.

Voit myös rekisteröityä 30 päivän kattavaan kokeiluun. (Ei vaadi luottokorttia)


Parhaan Ahrefsin vaihtoehtoisen työkalun löytäminen yrityksellesi

Ahrefs on loistava työkalu, mutta se ei välttämättä sovi kaikille yrityksille, ja sinun kannattaa harkita sen sijaan jotakin näistä vaihtoehtoisista SEO-työkaluista.

Yrityksesi tarpeistasi ja SEO-strategiastasi riippuen Ahrefs-vaihtoehdon valitseminen voi auttaa sinua säästämään rahaa ja tehostamaan SEO-seurantaa. Kun valitset yrityksellesi oikean työkalun, huomioi seuraavat asiat:

 • Mitä ominaisuuksia käytät eniten?
 • Tarvitsetko all-in-one SEO-työkalupakin?
 • Mikä on budjettisi?
 • Tarvitsetko vain työkalun johonkin tiettyyn tarkoitukseen? esimerkiksi avainsanatutkimustyökalu?
 • Kuinka perehtynyt monimutkaisten SEO-työkalujen käyttöön?
 • Haluatko maksaa kuukausimaksuja tai ostaa vuosilisenssin tuotteelle?

Kaikkien näiden kysymysten huomioon ottaminen auttaa sinua rajaamaan tätä luetteloa löytääksesi yrityksellesi parhaiten sopivan SEO-ohjelmiston.

Meille, SEMrush, SE-sijoitusja Mangooleja ovat kaikki loistavia SEO-työkaluja, jotka toimivat elinkelpoisina vaihtoehtoina Ahrefsille, mutta älä luota sanaamme – hyödynnä ilmaisia ​​kokeilujaksoja ja kokeile niitä itse.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: