Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7+ parasta Airbnb-työkalua isännille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7+ parasta Airbnb-työkalua isännille

Saatavilla on Airbnb-työkaluja kiinteistösi hallintaan. Monet isännöitsijät ja Airbnb-isännät ovat täynnä valintoja, eivätkä tiedä, mihin työkaluihin sijoittaa.

Ilman automaatiotyökaluja hukkaat arvokasta aikaa arkipäiväisten tehtävien tekemiseen manuaalisesti, ja vuokrausliiketoimintasi kasvattaminen on haastavaa.

Mutta on myös tärkeää hankkia oikeat työkalut tulojesi maksimoimiseksi ja prosessien virtaviivaistamiseksi.

Jos et ole varma, mitkä Airbnb-työkalut ja -järjestelmät sopivat sinulle, tämä viesti näyttää sinulle yrityksesi seitsemän avainaluetta, jotka sinun on automatisoitava ja parhaat Airbnb-työkalut isännille.

Miksi vuokra-asuntojen hallinta kannattaa automatisoida

Monet Airbnb-isännät ovat peloissaan automaatiotyökalujen ja -sovellusten alkukustannuksista, joten he tekevät kaiken manuaalisesti säästääkseen rahaa. Mutta vuokra-asunnon automatisoinnissa on joitain korvaamattomia etuja.

Säästää aikaa

Käytät tunteja toistuviin tehtäviin, joita Airbnb:n hoitaminen vaatii, ja aikasi on rahaa. Mutta kun vapautat aikaa viesteihin, sisäänkirjautumiseen, markkinointiin ja hinnoitteluun, sinulla on enemmän aikaa keskittyä vieraskokemukseesi ja tutkia muita sijoitusmahdollisuuksia salkkusi kasvattamiseksi.

Etkä vain sinä säästä arvokasta aikaa; Vieraasi säästävät aikaa kirjautuessaan sisään, saamaan vastauksia kysymyksiin ja oppimaan Airbnb:stäsi. Vieraat saavat virtaviivaisemman kokemuksen, mikä tarkoittaa parempia arvosteluja.

Minimoi virheet

Airbnb:n hallinnassa on valtava inhimillisen virheen riski. Yksi suurimmista on hinnoittelu. Ilman automaattista hinnoittelutyökalua jäät todennäköisemmin paitsi korkeammista yöhinnoista, mikä tarkoittaa, että et maksimoi voittoasi.

Myös sisäänkirjautumisprosessissa, vierailevien viestien lähettämisessä ja useiden kiinteistöjen hallinnassa on tilaa virheille. Mitä enemmän voit automatisoida, sitä vähemmän tilaa on virheille.

Paranna vieraskokemusta

Airbnb-vieraat etsivät mukavuutta, ja automatisoitu prosessi antaa heille nopeamman sisäänkirjautumisen ja paremman kokemuksen loma-asunnostasi.

Jos esimerkiksi asennat älylukon ja käytössäsi on automaattinen sisäänkirjautuminen, vieraiden ei tarvitse odottaa sinun ilmestymistä päästäksesi heidät sisään. Tai jos sinulla on vieraskirja, jonka he saavat automaattisesti varauksenteon yhteydessä, he saavat ovat kaikki tarvitsemansa tiedot käden ulottuvilla.

Mitä paremman kokemuksen voit tarjota vieraille, sitä parempia arvosteluja he jättävät. Paremmat arvostelut merkitsevät enemmän varauksia, mikä auttaa kasvattamaan vuokra-asuntosi tuloja.

Lisää ROI:ta

Jotkut automaatiotyökalut auttavat sinua säästämään kustannuksissa. Esimerkiksi automatisoitu markkinointi ja hakukoneoptimointi voivat säästää satoja mainoksissa ja markkinointiyrityksissä. Muut työkalut auttavat sinua kasvattamaan tulojasi. kuin älykäs hinnoittelutyökalu.

Molemmissa tapauksissa voit kasvattaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia, mikä kompensoi uusista automaatiotyökaluistasi etukäteen maksamasi hinnan.

🔥 Empfohlen:  7 parasta käyttäjien luomaa sisältökampanjaa Instagramissa

Markkinoilla on tonnia Airbnb:n ammattimaisia ​​hosting-työkaluja, ja voi olla ylivoimaista yrittää selvittää, mitkä niistä ovat sen arvoisia. Kaiken kaikkiaan on seitsemän avainaluetta, jotka sinun on automatisoitava hallitaksesi paremmin loma-asuntojasi.

Airbnb:n markkinatutkimus

Airbnb-isäntänä tai -johtajana saatat listata kiinteistösi Airbnb:ssä ja odottaa, että varaukset tulevat voimaan. Mutta näin ruuhkaisilla markkinoilla sinun on panostettava paljon enemmän markkinointiin.

Kasvataksesi liiketoimintaasi ja pysyäksesi paikallisen kilpailun edellä, sinun on pysyttävä viimeisimpien alan trendien ja tutkimuksen kärjessä.

Onneksi on työkaluja, jotka tekevät tästä paljon helpompaa. Halusitpa sitten tutkia uusia sijoitusmahdollisuuksia tai selvittää, mitä muut Airbnb:t veloittavat alueellasi, Airbnb:n markkinatutkimustyökalut ovat välttämättömiä.

Jotkut suosituimmista markkinatutkimustyökaluista ovat:

 • AirDNA
 • AllTheRooms
 • Läpinäkyvä

Suosittelemme: AirDNA

AirDNA on data-analytiikkatyökalu, joka antaa sinulle tietoja Airbnb-vuokrauksista tietyillä alueilla. Voit käyttää sitä nähdäksesi, mitä kilpailijasi veloittaa, heidän käyttöasteitaan ja kausitrendejä.

Dynaaminen hinnoittelu

Jos et käytä dynaamista hinnoittelutyökalua, sinulla on todennäköisesti Airbnb:lle asetettu hinta, joka ei muutu. Automaattisten hinnoittelusovellusten avulla voit kuitenkin asettaa vuokrallesi parhaan yökohtaisen hinnan kausivaihtelun, tapahtumien, kysynnän ja muiden perusteella.

Kaikki suuret hotellit muuttavat yöpymishintojaan vuodenajan ja markkinoiden vaihteluiden mukaan, koska se on paras tapa maksimoida käyttöaste. Dynaaminen hinnoittelutyökalu tekee tämän puolestasi ja poistaa arvailut hinnoittelusta.

Markkinoilla on muutamia älykkäitä hinnoittelutyökaluja, mukaan lukien:

 • Ohjaushytti
 • PriceLabs
 • Hinnoittelun lisäksi

Suosittelemme: PriceLabs

PriceLabs on käyttäjäystävällinen isäntätyökalu, joka määrittää hinnoittelusi automaattisesti. Saat täydellisen hallinnan minimi- ja enimmäishintajoukkoihin, mutta se käyttää keskeisiä markkinatietoja ja trendejä varmistaakseen, että saat parhaan hinnan vuokrauksestasi ympäri vuoden.

Automaattinen viestintä

Kun käyttöastesi alkaa nousta, alat käsitellä paljon enemmän viestejä mahdollisilta vierailta ja nykyisiltä vierailta.

Tärkeiden tietojen lähettäminen vieraille ja tiedusteluihin vastaaminen manuaalisesti vie paljon turhaa aikaa ja on työlästä. Automaattisen viestinnän avulla vieraat saavat vastauksia nopeammin ja säästät aikaa vastaamiseen.

Voit esimerkiksi määrittää automaattisia viestejä, jotka lähetetään varauksen tekeville vieraille ja sisältävät tärkeitä tietoja sisäänkirjautumisajoista, pysäköinnistä jne.

Voit myös tallentaa malleja käytettäväksi, kun saat samanlaisia ​​kyselyitä mahdollisilta vierailta, jotka etsivät lisätietoja vuokrauksestasi.

Voit määrittää automaattisen viestinnän suoraan Airbnb-tililläsi, mutta on olemassa joitain hienoja hallintatyökaluja, jotka sisältävät automaattisen viestinnän vakiona, kuten:

 • iGMS
 • Ilves
 • Isäntätyökalut
 • Kosketa Pysy
🔥 Empfohlen:  Osta Instagram Reels Views & Likes halvalla: 12 parasta sivustoa

Suosittelemme: Isäntätyökalut

Isäntätyökalut sisältää paljon viestimalleja, joita voit tallentaa ja mukauttaa Airbnb-tietojesi mukaan. Tämä tekee mahdollisiin vieraiden tiedusteluihin vastaamisesta paljon helpompaa ja voidaan automatisoida, joten viestit menevät automaattisesti.

Siinä on myös joitain muita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä all-in-one-alustan, mukaan lukien dynaaminen hinnoittelu ja kalenterin synkronointi.

Online Vieraskirjat

Vieraskirjat ovat loistava Airbnb-työkalu tärkeiden tietojen jakamiseen vieraiden kanssa. Voit sisällyttää talosi säännöt, WiFi-tiedot, laitevinkit ja paikalliset nähtävyydet.

Monet isännät sisällyttävät omaisuuteensa fyysisen vieraskirjan, mutta ne jätetään yleensä huomiotta. Lisäksi vierailla ei ole pääsyä tietoihin ennen sisäänkirjautumista.

Vain vieraskirjat antavat vieraille mahdollisuuden tutustua kiinteistösi ja lähialueeseen ennen saapumistaan. Saat vähemmän kysymyksiä ja vieraat rakastavat vaivaa, jonka olet yrittänyt antaa heille kaikki heidän tarvitsemansa tiedot.

On uskomattoman helppoa luoda vieraille online-opas, jonka voit lähettää automaattisesti jokaisen varauksen jälkeen. Joitakin parhaita työkaluja sellaisen luomiseen ovat:

 • Kosketa Pysy
 • Isännöivästi
 • Ole hyvä

Suosittelemme: Kosketa Pysy

Touch Stay on helppo työkalu upean online-vieraskirjan luomiseen vieraille lähetettäväksi. Voit sisällyttää sisäänkirjautumistiedot, paikalliset nähtävyydet, talon säännöt ja paljon muuta. Touch Stayssa on hienoja malleja, joten sinun ei tarvitse olla suunnittelija saadaksesi vieraskirjasi näyttämään upealta, ja siinä on eri luokkia varmistaaksesi, että kaikki tärkeät tietosi ovat mukana.

Airbnb-hallintaohjelmisto

Jos sinulla on lyhytaikainen vuokra-asuntosi listattu useilla varaussivustoilla, tarvitset parhaan Airbnb-hallintaohjelmiston. Tämä antaa sinulle keskitetyn sijainnin, jossa voit hallita yritystietojasi useilla alustoilla, jotta voit synkronoida kalentereita, hintoja, vieraskirjoja ja paljon muuta.

Useimmissa kanavien ylläpitäjissä on useita ominaisuuksia, joten et tarvitse useita sovelluksia Airbnb:n käyttämiseen. Ero tulee hinnoissa ja toimivuudessa. Jotkut kalliimmista hallintajärjestelmistä ovat todella all-in-one-ratkaisuja hinnoitteluun, varauksiin, viestien lähettämiseen, kalenterinhallintaan ja muuhun.

Vaikka nämä voivat joskus olla vähän kalliita isännöille, joilla on yksi Airbnb-listaus, hallintaohjelmisto on loistava vaihtoehto Airbnb-kiinteistöpäälliköille, jotka hallinnoivat useita kohteita useilla alustoilla.

Joitakin ylimmän johdon työkaluja ovat:

Suosittelemme: Portteriasi (nyt Guesty For Hosts)

Guesty on äskettäin ostanut Porterisi, ja se on nyt Guesty for Hosts. Your Porter on all-in-one lomavuokrauksen hallintaohjelmistoalusta, joka sisältää kanavanhallinnan, verkkosivustojen rakentajan, automaattisen viestinnän ja markkinoinnin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka skaalata yritysvaikuttajamarkkinointia

Työkalut Airbnb SEO:lle

Airbnb-alusta on vain suuri hakukone, kuten Google. Potentiaaliset vieraat käyttävät avainsanoja ja suodattimia löytääkseen Airbnb:t oikealta alueelta haluamillaan mukavuuksilla.

Jotta yritystietosi sijoittuisi ensimmäisellä sivulla, sinun on parannettava sivun SEO (hakukoneoptimointi). Airbnb:llä on algoritmi, joka päättää, mitkä listaukset luokitellaan, ja sen käyttämät kriteerit muuttuvat jatkuvasti.

Vaikka emme tiedä tarkalleen, mitä kriteereitä alusta käyttää, on olemassa työkaluja, jotka voivat parantaa merkittävästi hakukoneoptimointiasi ja auttaa sinua näkymään useammissa hauissa.

Joitakin parhaita hakukoneoptimointityökaluja yritystietojesi tutkimiseen ovat:

 • RankBreeze
 • AirDNA
 • AllTheRooms

Avainten vaihto ja suojaus

Yhä useammat Airbnb:t siirtyvät käyttämään älylukkoja, joiden avulla asiakkaat voivat kirjautua sisään automaattisesti ja avata loma-asuntonsa ilman fyysistä avainta.

Älylukko tarkoittaa, että sinun ei tarvitse olla paikalla sisäänkirjaamassa vieraita, eikä sinun tarvitse pelätä avainten katoamista tai varastamista. Voit myös vaihtaa pääsykoodia vieraiden välillä ja antaa siivoustiimille oman koodin, jotta tiedät tarkalleen, kuka on ollut kiinteistössäsi ja milloin.

Jos et ole vielä päivittänyt älylukkoon, tämän pitäisi olla parannusluettelosi kärjessä, ja vieraasi kiittävät sinua siitä. Tässä on joitain markkinoiden parhaista lukoista:

 • Operto
 • Yale Assure
 • Yale nextTouch
 • Elokuun Smart Lock

Käsittelimme tässä oppaassa monia Airbnb-työkaluja isännille, mutta monille ei ole budjetissa käyttää niitä kaikkia. Jos olet vasta aloittamassa Airbnb-käyttöäsi ja mietit, mitkä ammattityökalut ja palvelut sopivat sinulle, aloita näillä saadaksesi parhaan tuoton:

Kun sinulla on nämä paikat, voit alkaa rakentaa teknologiapinoasi ja automatisoida useampia Airbnb-vuokrausliiketoimintasi alueita.

Harkitsetko kiinteistönhoitajaksi ryhtymistä?

Lomavuokrausyrityksen pyörittäminen on tuottoisa tapa ansaita rahaa, kunhan sinulla on työkalut prosessien automatisointiin ja Airbnb-kokemuksen parantamiseen.

Mutta nämä työkalut ovat vielä tärkeämpiä Airbnb-kiinteistöjohtajille. Ilman erillisiä työkaluja useiden tietojen hallintaan eri alustoilla, tuhlaat lukemattomia tunteja ja teet virheitä, jotka maksavat kiinteistönomistajille rahaa.