Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta generatiivista tekoälykurssia Andrew Ng

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta generatiivista tekoälykurssia Andrew Ng

Mitä tulee kursseihin, jotka todella tuovat lisäarvoa urallesi, Andrew Ng, DeepLearning.AI:n perustaja ja toimitusjohtaja, on ensimmäinen ja uskottavin nimi, joka tulee mieleemme. Hänen kurssinsa ovat kattavia, ja ne kattavat laajan valikoiman generatiivisen tekoälyn aiheita, mukaan lukien diffuusiomallit, generatiiviset kilpailevat verkot (GAN) ja variaatioautoenkooderit (VAE). Hänen tarjouksensa erottaa joukosta yhteistyö alan jättiläisten, kuten AWS:n ja OpenAI:n, kanssa, mikä vahvistaa heidän uskottavuuttaan entisestään.

On huomattava, että nämä kurssit tarjotaan kokonaan ilmainen ja se voidaan yleensä suorittaa sisällä yhdestä kahteen tuntiajolloin ne ovat helposti saatavilla ja aikaa säästäviä.

Ymmärtääksemme generatiivisen tekoälyn tärkeyden tällä hetkellä, olemme kuratoineet tiiviin luettelon 7 hänen tarjoamasta kurssista tässä tilassa.

Generatiivinen tekoäly suurilla kielimalleilla: Ilmoittaudu tälle kurssille saadaksesi kattavan käsityksen generatiivisen tekoälyn elinkaaresta käyttämällä LLM:itä ja taustalla olevaa muuntajaarkkitehtuuria. Opi LLM:ien tehokas käyttö erilaisiin tehtäviin, mallien valinta ja sopivat koulutustekniikat. Ohjaajia ovat Andrew Ng, Antje Barth (AWS:n pääasiallinen kehittäjäasianajaja), Chris Fregly (AWS:n pääratkaisuarkkitehti), Shelbee Eigenbrode (AWS:n pääratkaisuarkkitehti) ja Mike Chambers (AWS:n kehittäjäasianajaja).

Tarkista se täältä.

LangChain: Keskustele tietojesi kanssa!: Ng:n kurssien viimeisimmässä lisäyksessä ja LangChainin perustajajäsenen ja toimitusjohtajan Harrison Chasen opastamana kurssi keskittyy Retrieval Augmented Generation (RAG) ja edistyneen chatbotin rakentamiseen. Käsiteltäviä aiheita ovat asiakirjojen lataaminen, jakaminen, vektorivarastot, hakutekniikat, kysymyksiin vastaaminen ja chatbotin kehittäminen. Python-kehittäjät, jotka haluavat hyödyntää näitä teknologioita, pitävät kurssia arvokkaana.

Napsauta tästä ilmoittautuaksesi.

LangChain LLM-sovelluskehitykseen: Tämä on toinen Chasen kurssi, joka opettaa sinulle kuinka soveltaa LLM:itä dataan, rakentaa henkilökohtaisia ​​avustajia ja chatbotteja sekä hyödyntää agentteja, ketjutettuja puheluita ja muistoja LLM-apuohjelman parantamiseksi. Kurssi kattaa mallit, kehotteet, jäsentimet, muistin toteutuksen, ketjun rakentamisen ja LLM:ien hyödyntämisen asiakirjojen kysymyksiin vastaamiseen. Se tutkii myös LLM:itä päättelytekijöinä. Se on tunnin mittainen aloittelijaystävällinen ohjelma, joka vaatii perus Python-tiedot.

🔥 Empfohlen:  Lyhytkoodin lisääminen WordPressiin: Lopullinen opas

Napauta tästä rekisteröityäksesi.

Miten diffuusiomallit toimivat: Tämä Laminin toimitusjohtajan ja perustajan Sharon Zhoun opettama keskitason kurssi tutkii diffuusiomallien rakentamista ja optimointia. Kurssilla opit diffuusioprosessista, kuinka rakentaa hermoverkkoja kohinan ennustamista varten ja miten parantaa kuvantuotantoa kontekstuaalisen tiedon avulla. Saat myös käytännön koodaustaitoja ja käytännön kokemusta henkilökohtaisten diffuusiomallien luomisesta. Kurssin loppuun mennessä sinulla on vankka perusta diffuusiomalleihin ja pystyt tutkimaan niitä omiin sovelluksiisi. Pythonin, TensorFlow’n tai PyTorchin aiempaa tuntemusta suositellaan.

Klikkaa tästä rekisteröityäksesi.

ChatGPT:n nopea suunnittelu kehittäjille: DeepLearning.AI teki yhteistyötä generatiivisen tekoälyjohtajan OpenAI:n kanssa tällä kurssilla, jossa Isabella Fulford, ladderin teknisen henkilöstön jäsen, opastaa sinua käyttämään LLM:itä tehokkaasti tehokkaiden sovellusten rakentamiseen. Kurssi kattaa nopean suunnittelun, LLM API:n käytön yhteenvetoon, päättelyyn, tekstin muuntamiseen ja laajentamiseen. Se korostaa myös onnistuneiden kehotteiden luomista, järjestelmällistä nopeaa kehitystä ja henkilökohtaisten chatbottien luomista.

Aloita valitsemalla tämä vaihtoehto.

Rakennusjärjestelmät ChatGPT-sovellusliittymällä: Tämä ohjelma on jälleen yhteistyössä OpenAI:n kanssa ja yhdessä Fulfordin ja Ng:n johdolla. Ohjelma opettaa monimutkaisten työnkulkujen automatisoinnin käyttämällä ketjukutsuja tehokkaaseen kielimalliin. Käsiteltäviä aiheita ovat interaktiiviset kehotteet, Python-koodin käyttö ja asiakaspalvelun chatbotin kehittäminen. Käytännön sovelluksiin kuuluvat kyselyjen luokittelu, turvallisuusarviointi ja monivaiheinen päättely. Kurssi tarjoaa käytännön esimerkkejä, Jupyter-muistikirjoja ja seuraa aloittelijaystävällisiä käytäntöjä LLM-mallin suorituskyvyn maksimoimiseksi vastuullisesti. Soveltuu niille, joilla on perus Python-tiedot ja ML-insinöörit, jotka etsivät nopeita suunnittelutaitoja LLM:ille.

Tee siirto ja klikkaa tästä liittyäksesi.

Matematiikka koneoppimiseen ja tietotieteen erikoisalaan: Jo ennen kuin generatiivisesta tekoälystä tuli suosittu sana ja hän ymmärsi matematiikan merkityksen tällä alalla, Ng esitteli tämän kurssin antaakseen ihmisille intuitiivisen käsityksen tekoälyn tärkeimmistä matematiikan käsitteistä, kuten lineaarisesta algebrasta, laskennasta ja todennäköisyydestä. Luis Serranon johtama ja Ng luonut yhdessä Anshuman Singhin, Magdalena Bouzan ja Elena Saninan kanssa.

🔥 Empfohlen:  12 parasta käytettävää Vedä ja pudota -verkkosivustojen rakennusohjelmaa vuonna 2023

Ilmoittaudu kurssille ilmaiseksi tästä.

Näiden lyhyiden kurssien lisäksi Ng tarjoaa myös erikoiskursseja tarkemmista aiheista, kuten tekoäly lääketieteessä, TensorFlow-käytännöt, eettinen tekoäly ja paljon muuta. Löydät niistä lisätietoja täältä.