Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7+ parasta hakukoneoptimointityökalua: mitä aiot käyttää?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7+ parasta hakukoneoptimointityökalua: mitä aiot käyttää?

Maine on kaikki kaikessa. Jos yrität markkinoida tietylle yleisölle informaatiosisällöllä, on tärkeää, että kyseinen yleisö uskoo sinut arvovaltaiseksi lähteeksi – muuten he eivät kuuntele sinua. Puhumattakaan siitä, että sivustot, joita ei pidetä hyvämaineisina, eivät menesty kovin hyvin Googlen hakutuloksissa.

Joten mitä voit tehdä lisätäksesi uskottavuuttasi verkossa? Yksi yksinkertaisimmista vaiheista, jonka voit tehdä, on ansaita käänteisiä linkkejä sisältöösi maineikkailta kolmannen osapuolen sivustoilta alallasi. Mutta negatiiviset käänteiset linkit voivat itse asiassa vahingoittaa sinua, minkä vuoksi on erittäin tärkeää pysyä kaikkien verkkosivustollesi johtavien käänteisten linkkien kanssa.

Käänteisten linkkien tarkistaminen voi kuitenkin olla haastavaa, etkä halua tehdä kaikkea yksin. Siksi on olemassa käänteisiä työkaluja.

Mutta mitä ovat käänteiset työkalut? Jatka lukemista saadaksesi selville. Tilaa sitten Revenue Weekly – sähköpostiuutiskirjeemme – saadaksesi lisää digitaalisen markkinoinnin vinkkejä asiantuntijoilta!

Mitä ovat käänteiset työkalut?

Kuten nimestä voi odottaa, käänteislinkkityökalut ovat digitaalisia resursseja, jotka on suunniteltu auttamaan sinua tarkistamaan saapuvat linkit, jotka johtavat takaisin verkkosivustollesi. Monet näistä työkaluista auttavat myös hallitsemaan kyseisiä käänteisiä linkkejä.

Käänteisten linkkien tarkistaminen on helppoa, kun käytät jotakin näistä innovatiivisista työkaluista. Käänteisten linkkien tarkistus auttaa sinua määrittämään sivustollasi olevien käänteisten linkkien määrän, niiden laadun, menetettyjen linkkien määrän ja mitä voit jatkaa seuraavaksi.

Ota yhteyttä WebFX-tiimiin tänään saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka voit alkaa ansaita lisää käänteisiä linkkejä. Koulutetut asiantuntijamme auttavat sinua käyttämään käänteisen linkin tarkistustyökaluja ja hakukoneoptimointia (SEO) parantaaksesi digitaalista suorituskykyäsi.

Mitä käänteiset linkit ovat?

Käänteinen linkki on, kun yksi verkkosivusto puhuu toisesta ja tarjoaa linkin siihen. Pohjimmiltaan käänteiset linkit muodostavat yhteyksiä verkkosivustojen välille. Kiinnostuneet käyttäjät toisella sivustolla napsauttavat linkkiäsi ja käyvät sivullasi, mikä tarkoittaa, että liikenne lisääntyy. Käänteisiä linkkejä kutsutaan myös saapuviksi tai saapuviksi linkeiksi, vaikka pysymmekin tässä artikkelissa käänteislinkeissä.

🔥 Empfohlen:  99 WordPress-tilastoa, jotka sinun on nähtävä uskoaksesi – 2023

Hyvä käänteinen linkki on enemmän kuin vain yksi verkkosivusto, joka linkittää toiseen – näiden linkkien on oltava peräisin hyvämaineisista ja arvovaltaisista lähteistä tarjotakseen lisäarvoa sivustollesi. Sinun tulisi aina hankkia linkkejä luonnollisen linkityksen SEO parhaiden käytäntöjen avulla.

Miksi hyvät linkit ovat tärkeitä?

Hyvät käänteiset linkit ovat elintärkeitä yrityksellesi, koska niillä on merkittävä rooli sivun auktoriteetissa. Valtuutustasosi auttaa Googlea määrittämään, kuinka luotettava olet. Kun sinulla on monia korkealaatuisia käänteisiä linkkejä, Google näkee sinut toimialallasi auktoriteettina, mikä voi auttaa sinua sijoittumaan korkeammalle hakutulossivuilla.

6 kääntötyökalua, joita voit käyttää

Löydät verkosta useita helppokäyttöisiä, laadukkaita käänteisten linkkien tarkistustyökaluja, joista monet ovat saatavilla ilmaisilla versioilla tai kokeilujaksoilla. Katso kuusi parasta käänteislinkkityökalustamme.

1. Ahrefs

Ahrefsillä on kattava SEO-työkalusarja, joka sisältää käänteisten linkkien analyysin ja hallinnan. Siinä on useita sisäänrakennettuja ominaisuuksia, joiden avulla näet, mitkä sivustot linkittävät sinuun tai kilpailijoihisi. Ahrefsin käänteisten linkkien analyysityökalu on saatavilla sekä ilmaisissa että maksullisissa versioissa.

Yksi Ahrefsin kätevimmistä työkaluista on niiden “Link Intersect” -ominaisuus. Voit suorittaa haun kahdelle tai kolmelle kilpailijallesi ja sijoittaa verkkosivustosi “Mutta ei linkitä” -osioon selvittääksesi, mitä linkkejä kilpailijoillasi on, joita sinulla ei vielä ole.

2. SEMrush Backlink Analytics

SEMrush tarjoaa Backlink Analytics -työkalunsa, jossa on useita kattavia ominaisuuksia ja tilastoja. Voit käyttää sitä verkkotunnuksesi käänteisten linkkien seuraamiseen ja analyysien tekemiseen.

Haluatko tietää, mitä kilpailijasi tekevät? SEMrush Backlink Analytics -työkalu auttaa sinua myös siinä. Tämän työkalun avulla voit tarkastella saamiasi ja menettämiäsi käänteisiä linkkejä sekä myrkyllisiä käänteisiä linkkejä.

Voit myös saada arvokasta tietoa avainsanojen sijoituksista sinulle tai kilpailijoidesi kannalta. Käytä näitä tietoja hyödyksesi, kun hyödynnät SEO:ta käänteisille linkeille ja avainsanoille.

🔥 Empfohlen:  Avainsanojen optimointi: mitä se on & Kuinka tehdä se SEO:lle

3. Moz Link Explorer

Moz Link Explorerissa on yli 40 biljoonaa linkkiä. Voit käyttää sitä verkkosivustosi tai kilpailijasi sivun tarkistamiseen. Se näyttää sinulle rikkinäiset linkit ja ne, jotka olet kadottanut.

Moz Link Explorer tarjoaa myös muita hyödyllisiä työkaluja, kuten käänteisten roskapostipisteiden, ankkuritekstianalyysin ja mahdollisuuksia linkkien rakentamiseen.

4. LinkMiner

LinkMiner on toinen erinomainen käänteisten linkkien tarkistaja. Kirjoita mikä tahansa verkkotunnuksen nimi tai URL-osoite, jotta sivuston käänteiset linkit analysoidaan välittömästi. LinkMiner tarjoaa kattavan analyysin kaikista käänteislinkeistä mille tahansa lähettämällesi verkkosivustolle, olitpa sitten tarkistamassa omaa tai etsimässä tuloksia kilpailijalta.

Lisäksi se on suunniteltu helppoa katselua varten – kunkin käänteisen linkin esikatselu tulee näkyviin näytölle, joten sinun ei tarvitse avata useita välilehtiä. Se tarjoaa myös “tallenna”-luettelon, jotta voit laittaa kaikki linkit, jotka haluat saada yhteen paikkaan. Voit tehdä luettelon mille tahansa kategorialle – voit luoda sellaisen esimerkiksi kadonneille tai rikkinäisille käänteisille sivustollesi.

5. BuzzStream

BuzzStream on erityisesti linkkien luomiseen käänteisten linkkien analysoinnin sijaan. Tämän työkalun avulla voit helposti hallita keskusteluja sellaisten ihmisten kanssa, joihin olet ottanut yhteyttä verkkosivustollesi linkittämisestä. Siinä on hakuominaisuus, jonka avulla voit etsiä sivustoja, joilta saatat haluta linkkejä.

Voit kuitenkin myös ladata aiemmin luomasi luettelon. BuzzSteam auttaa sinua löytämään näiden verkkosivustojen yhteystiedot helposti ja nopeasti. Kun yhdistät sähköpostitilisi BuzzStreamiin, voit lähettää ja valvoa viestejä näille sivustoille.

6. WebFX SEO -raportti

WebFX tarjoaa SEO Checker -työkalun, joka sisältää käänteisen linkin analyysin. SEO-tarkistuksellamme saat käänteisen linkin pisteet. Työkalumme analysoi linkkiprofiilisi, mukaan lukien laadun ja määrän, ja antaa sitten pisteet.

Linkkien laatu liittyy sivustoosi linkittävien verkkosivustojen maineeseen. Haluat saada mahdollisimman paljon hyvämaineisia linkkejä ensisijaisesti alasi viranomaisilta.

🔥 Empfohlen:  10 parasta verkkotunnusten rekisteröijää vuonna 2023 useimmille bloggaajille

Määrällä on myös rooli käänteisen linkin tuloksessa. Suuren määrän käänteisiä linkkejä on hienoa – jos ne ovat hyvämaineisille verkkosivustoille. Useat korkealaatuiset linkit johtavat parempaan tulokseen kuin sadat huonolaatuiset linkit.

Digitaaliset markkinointikampanjamme vaikuttavat parantuviin mittareihin sinun tulos.

Katso lisää tuloksia

WebFX on tuottanut asiakkaille seuraavat tulokset:

3 miljardia dollaria

Asiakastuloissa

7,8 miljoonaa

Johdot asiakkaillemme

5,2 miljoonaa

Asiakkaiden puhelut

Paranna käänteisiä linkkejäsi WebFX:n avulla

Näetkö huonoja tuloksia tai löydätkö alueita, joilla haluat parantaa käänteisiä linkkejä? WebFX:n SEO-palvelut voivat auttaa. SEO-asiantuntijamme:

  • Optimoi avainsanat
  • Järjestä sisäinen linkitys uudelleen
  • Seuraa kilpailijasi sijoituksia
  • Kirjoita SEO-kopio
  • Ja enemmän!

Ota yhteyttä verkossa tai soita 800-280-1062 Aloita hakukoneoptimoinnin parantaminen jo tänään!