Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta Helpdesk-ohjelmistovaihtoehtoa yrityksellesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta Helpdesk-ohjelmistovaihtoehtoa yrityksellesi

Onko yritykselläsi helpdesk-ohjelmistoa? Jos ei, sinun kannattaa harkita hankkimista – helpdesk-ohjelmisto on erinomainen tapa ratkaista asiakkaidesi ongelmia. Asiakastukea voi olla paljon hallittavissa manuaalisesti, ja helpdesk-alusta voi auttaa sinua käsittelemään sitä.

Tietysti se jättää vielä kysymyksen joka hankittava helpdesk-ohjelmisto. Vaihtoehtoja on paljon, joten mikä on paras helpdesk-ohjelmisto yrityksellesi? Se riippuu erityistarpeistasi.

Emme välttämättä voi kertoa sinulle parasta ohjelmistoa, mutta voimme auttaa rajaamaan luetteloa. Sitä teemme tässä blogikirjoituksessa.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja ja tilaa sähköpostiuutiskirjeemme – Revenue Weekly – saadaksesi lisää digitaalisen markkinoinnin vinkkejä!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

7 parasta helpdesk-ohjelmistovaihtoehtoa yrityksellesi

Helpdesk-ohjelmistovaihtoehtoja on useita, mutta sinulla ei todennäköisesti ole aikaa tarkastella kaikkia. Siksi olemme rajanneet näitä vaihtoehtoja puolestasi. Ihannetapauksessa huomaat, että yksi alla olevan luettelon vaihtoehdoista vastaa tarpeitasi:

 1. Zendesk for Service
 2. Zoho työpöytä
 3. HappyFox
 4. Freshdesk
 5. Tuorepalvelu
 6. Edessä
 7. Spiceworks Cloud Help Desk

Jatka lukemista saadaksesi lyhyen yleiskatsauksen kustakin työkalusta.

1. Zendesk for Service

Hinta: $49+ käyttäjää kohden kuukaudessa

Zendesk for Service on yksi tämän luettelon kalliimmista tukipalvelualustoista – ja hyvästä syystä. Zendesk toimii perustukipalveluna, jonka avulla asiakkaat voivat lähettää tukilippuja ja pyytää apua. Mutta se menee pidemmälle, sillä siinä on yli 1200 integrointivaihtoehtoa ja edistynyt raportointijärjestelmä.

Zendesk priorisoi asiakasviestinnän keskittämisen yhdelle alustalle, mikä tarkoittaa, että se toimii hyvin muiden keskittämiseen perustuvien työkalujen, kuten CRM-alustojen, kanssa. Lisäksi Zendeskissä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä.

🔥 Empfohlen:  Mobiiliverkkosuunnittelu: parhaat käytännöt

Vaikka Zendeskin hinnoittelu alkaa 49 dollarista käyttäjää kohden kuukaudessa, se tarjoaa myös edistyneempiä suunnitelmia korkeampiin hintoihin, mukaan lukien yrityssuunnitelmat.

2. Zoho-pöytä

Hinta: $14+ käyttäjää kohden kuukaudessa

Toinen parhaista helpdesk-työkaluista on Zoho Desk. Zohossa on kourallinen hyödyllisiä ominaisuuksia, mukaan lukien:

 • Integrointi muihin Zoho-tuotteisiin
 • AI-pohjainen chatbot
 • Helppo konfiguroitavuus
 • Mobiilisovellukset

Zoho tarjoaa muita ominaisuuksia näiden lisäksi, mutta niitä on liian monia lueteltavaksi tässä. Riittää kuitenkin sanoa, että Zohossa on kaikki mitä tarvitset tukipalvelun perusvaatimusten täyttämiseen – ja enemmän. Vaikka se voi olla monimutkainen oppimisväline, monet yritykset pitävät sitä sen arvoisena.

3. HappyFox

Hinta: $26+ käyttäjää kohden kuukaudessa

HappyFox tarjoaa erilaisia ​​suunnitelmia, joista osa voi tulla kalliiksi. Se on kuitenkin huipputason työkalu, jossa on runsaasti mukautusvaihtoehtoja ja helppo monivaiheinen järjestelmä tukilippujen hallintaan.

Yksi asia, joka auttaa HappyFoxia erottumaan, on se, kuinka syvästi se integroituu Slackin kaltaisiin työkaluihin. Jos yrityksesi käyttää jo Slackia, voit lähettää liput helposti sinne sen sijaan, että menet suoraan HappyFoxin sovellukseen.

HappyFox loistaa asiakaslähtöisillä helpdesk-ominaisuuksilla, mutta voit käyttää sitä myös IT-tarkoituksiin organisaatiosi sisällä.

4. Freshdesk

Hinta: Ilmainen tai yli 15 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa paremman version saamiseksi

Freshdesk on asiakkaille suunnattu helpdesk-työkalu, joka tarjoaa kourallisen hyödyllisiä ja ainutlaatuisia ominaisuuksia. Ensinnäkin se käyttää pelillistämisjärjestelmää, joka voi auttaa kannustamaan asiakaspalvelun edustajia. Se tarjoaa myös kysymyspohjaisen kyselytyökalun, jonka avulla voit löytää tietoja luonnollisesti.

Freshdeskin suuri plussa on, että se tarjoaa ilmaisen paketin jopa 10 käyttäjälle. Tietenkin ilmainen suunnitelma sisältää minimaaliset ominaisuudet. Onneksi on maksettuja suunnitelmia, jotka tarjoavat paljon laajempia vaihtoehtoja, mukaan lukien automaatio ja asiakassegmentointi.

5. Tuorepalvelu

Hinta: $19+ käyttäjää kohden kuukaudessa

🔥 Empfohlen:  6 parasta käytäntöä loppusähköposti-ilmoituksille [2023]

Jos luulet, että Freshservice kuulostaa melko samanlaiselta kuin Freshdesk, olet oikeassa. Tämä johtuu siitä, että niitä molempia tarjoaa sama yritys, Freshworks. Mutta kun Freshdesk on asiakkaille suunniteltu helpdesk, Freshservice on yrityksesi sisäisiin tarpeisiin.

Yrityksesi käyttää todennäköisesti kourallista digitaalisia työkaluja, ja näissä työkaluissa on varmasti teknisiä ongelmia ainakin osan ajasta. Freshservice tarjoaa helpon tavan lähettää lippuja IT-osastollesi, kun niin tapahtuu.

Freshservice hoitaa monimutkaiset IT-tarpeet, joten jos olet pienempi yritys, jolla ei ole monia IT-ongelmia, tämä ei ehkä ole oikea työkalu sinulle. Jos sinulla on kuitenkin monimutkaisempi IT-järjestelmä, Freshservice saattaa olla oikea valinta – ei vähiten, koska se tarjoaa runsaasti työnkulun mukautusvaihtoehtoja.

6. Etuosa

Hinta: $19+ käyttäjää kohden kuukaudessa

Front erottuu tässä luettelossa siitä, että se on lipputon helpdesk-työkalu. Vaikka useimmat tukipalvelun alustat sallivat ihmisten lähettää tukilippuja, Front käyttää jaettua postilaatikkojärjestelmää. Tämä tarkoittaa, että kaikki asiakastukesi edustajat voivat nähdä kaikki tukipyynnöt.

Jaetun postilaatikon etuna on, että vaikka voit silti määrittää tiettyjä toistoja tietyille pyynnöille, voit myös tarvittaessa siirtää pyyntöjä helposti eri edustajan välillä. Ehkä joku lähtee lomalle ja toinen edustaja ottaa hänen toimeksiantonsa, tai ehkä haluat siirtää pyynnön edustajalle, joka on erikoistunut kyseiselle alueelle.

Joka tapauksessa Front antaa sinulle paljon joustavuutta asiakastukipyyntöjesi käsittelyssä.

7. Spiceworks Cloud Help Desk

Hinta: Vapaa

Spiceworks Cloud Help Desk on yksi parhaista helpdesk-työkaluista yksinkertaisesta syystä: se on ilmainen. Tästä johtuen siinä ei ole niin paljon ominaisuuksia kuin muissa helpdesk-alustoissa, mutta siinä on silti kaikki olennaiset asiat, kuten lipunmyynti ja raportointi.

Spiceworks on suunniteltu erityisesti sisäiseen IT-tukeen, ei asiakaskohtaiseen tukeen. Joten jos keskittyy juuri nyt asiakastukeen, Spiceworks ei ole paras valinta. Se on hyvä vaihtoehto, jos haluat IT-tukipalvelun, mutta et halua maksaa sellaisesta juuri nyt.

🔥 Empfohlen:  Apple Fitness Plus opettaa sinulle suosikki BTS-tanssiliikkeesi

Digitaaliset markkinointikampanjamme vaikuttavat parantuviin mittareihin sinun tulos.

Katso lisää tuloksia

WebFX on tuottanut asiakkaille seuraavat tulokset:

3 miljardia dollaria

Asiakastuloissa

7,8 miljoonaa

Johdot asiakkaillemme

5,2 miljoonaa

Asiakkaiden puhelut

Lue lisää asiakkaiden sitoutumisen tehostamisesta WebFX:n avulla

Oikeiden työkalujen hankkiminen on tärkeää, mutta sinun on myös osattava käyttää niitä saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksen asiakaspalvelussasi. Jos sinulla on edelleen vaikeuksia selvittää, mitä se vaatii, älä huoli – WebFX auttaa sinua.

Täällä blogissamme ja muualla sivustollamme on paljon lisätietoa. Lisäksi, jos haluat saada säännöllisiä päivityksiä suoraan postilaatikkoosi, voit tilata sähköpostiuutiskirjeemme, Revenue Weekly.

Ja jos olet kiinnostunut saamaan apua markkinointitulosten optimointiin, tarjoamme erilaisia ​​digitaalisen markkinoinnin palveluita. Soita vain 800-280-1062 tai ota meihin yhteyttä verkossa aloittaaksesi jo tänään!