Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta Instacart-vinkkiä ostajalta, joka ansaitsee 3 000 dollaria kuukaudessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta Instacart-vinkkiä ostajalta, joka ansaitsee 3 000 dollaria kuukaudessa

Patjoista autoihin monet teollisuudenalat, joiden luulimme tekevän vain henkilökohtaisesti, ovat nyt menestyneet verkossa.

Yksi merkittävimmistä on ruokaostokset.

Vuonna 2019 vain 3–4 prosenttia päivittäistavaraostoksista Yhdysvalloissa tehtiin verkossa. Tuoreen CNBC-tutkimuksen mukaan tämä luku nousi jopa 10–15 prosenttiin päivittäistavarakaupan kokonaismyynnistä vuonna 2020.[1]

Tämä on hieno uutinen sivuhustlerille, jotka haluavat ansaita hieman ylimääräistä rahaa toimittamalla elintarvikkeita. Chris Cucchiara, joka on tehnyt ostoksia Instacartissa vasta noin kaksi kuukautta, on ansainnut jo yli 4 500 dollaria. Siitä noin 3 000 dollaria saatiin vain 24 tunnin ajon aikana.

Jos olet ostaja, joka haluaa maksimoida tulosi, Cucchiara tarjoaa joitain Instacart-ostajien vinkkejä, joita voit hyödyntää.

7 Instacart-vinkkiä, joiden avulla voit maksimoida tulosi

Jos et vielä työskentele Instacartissa, sinun pitäisi Rekisteröidy tullaksesi Instacart-ostajaksi ensimmäinen. Kun olet valmis hyväksymään ensimmäisen eräsi, jota Instacart kutsuu tilauksiksi, voit alkaa etsiä, kuinka ansaita eniten rahaa Instacartilla.

Instacart takaa vähintään 7–10 dollarin erämaksun ostoksille ja toimituksille sijaintisi perusteella. Jos suoritit vain tilauksen toimituksen, taattu vähimmäismaksusi on 5 dollaria.

Ostajat, jotka tekevät ostoksia ja toimittavat eriä, ovat itsenäisiä urakoitsijoita, kun taas niitä, jotka eivät tee toimituksia, pidetään Instacartin tai sen ruokakaupan osa-aikaisina työntekijöinä, joissa he tekevät ostoksia. Tämä ero tekee toimituksesta tuottoisampaa ja antaa sinulle enemmän tapoja optimoida tulojasi.

1. Mene paikkaan, jossa on paljon kysyntää.

Saadaksesi suurempia tuloja tarvitset enemmän eriä. Paras tapa ansaita eniten rahaa Instacartilla on olla alueella, jolla on suuri kysyntä. Näillä vyöhykkeillä on vähemmän kilpailua ja enemmän mahdollisuuksia saada korkeampia maksuja erää kohti.

Instacart on äskettäin päivittänyt sen Shopper-sovellus auttaa sinua löytämään nämä suuren kysynnän alueet. Sovellus näyttää, onko nykyisellä vyöhykkeelläsi rajoitettu erä saatavuus ja onko lähistöllä toinen vyöhyke, jolla on enemmän. Oranssi ja punainen ”vilkasalueet” osoittavat, missä enemmän eriä on saatavilla, ja voit siirtyä mille tahansa valitsemallesi kiireiselle alueelle.

🔥 Empfohlen:  Amazon Ring vakoili asiakkaita: määrättiin maksamaan yli 30 miljoonaa dollaria oikeudenkäynneissä

2. Ole valikoiva valitsemiesi erien suhteen.

Cucchiara sanoo, että suurien tulojen saavuttamisen todellinen salaisuus on olla valikoiva valitsemiesi erien suhteen. “Tärkeintä on odottaa tilausten ottamista, kunnes saat noin 30 dollaria tunnissa”, hän sanoi. “Tämä tehdään saamalla mieluiten vain yksi tilaus, ei kaksi tai kolme.”

Hän kehottaa myös huomioimaan tilauksen tuotteiden määrän ja kokonaisetäisyyden. Vaikka Instacart maksaa sinulle 0,60 dollaria kilometriltä, ​​hän sanoo, että voit ansaita eniten rahaa Instacartilla pitämällä kiinni eristä, jotka ovat lähempänä kauppaa, mikä lyhentää toimitusaikaa ja avaa uuden erän mahdollisimman nopeasti. Hän on havainnut, että suloinen paikka toimituksen suorittamiselle tunnissa on noin 25-40 tuotetta erässä.

Cucchiara sanoo näkevänsä nämä optimaaliset erät aamulla, myöhemmin illalla arkisin ja noin klo 10-15 viikonloppuisin.

Vihjeillä on suuri merkitys korkean tuntipalkan ansaitsemisessa. “Keskimääräinen tippien prosenttiosuus on noin 15 prosenttia kaupasta”, hän sanoi. “Yritän saada tilauksia, jotka tarjoavat tavallista korkeampia tippiä, joten se on taloudellisesti järkevää.”

Mutta älä ole liian nirso, varsinkin kun olet aloittamassa. Yksi tavoista, joilla Instacart priorisoi, kenelle se näyttää erät ensin, on hyväksymien erien lukumäärä. Sovellus lopettaa työvuorosi, jos hylkäät liian monta kauppaa peräkkäin.

Aiheeseen liittyvä: 15 tapaa ansaita rahaa toimittamalla ruokaa, paketteja ja muuta

3. Hanki ruuhka-ajan palkkakorotuksia.

Ruuhka-aikoina Instacart kannustaa ostajia korottamalla palkkaa jokaisesta erästä. Huipputehosteet voivat nousta 12 dollariin, mutta Cucchiara näkee alueellaan enimmäkseen noin 8 dollaria.

Ruuhka-ajat ovat kilpailukykyisiä, mutta Instacart Shopper -sovelluksen avulla näet ruuhka-ajat ennen työvuoron valitsemista. Varmista, että saat sellaisen asettamalla puhelimeesi hälytyksen, joka muistuttaa sinua hakemaan työvuorosi ennen kuin kaikki ovat poissa.

4. Paranna asiakasarviotasi.

Marraskuussa 2019 Instacart lopetti “laatubonuksen”, joka antoi ostajille 3 dollarin bonuksen jokaista 5 tähden luokitusta kohden. Mutta silti on kannustinta parantaa asiakasarviotasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada ääni Tiktokissa

Instacart on sanonut, että parhaiten arvioidut ostajat voivat nähdä ja hyväksyä erät ensin. Vaikka tämä vaikuttaa negatiivisesti uusiin ostajiin, saat jatkuvan pääsyn korkeampiin eriin, kun sinulla on useita 5 tähden arvosteluja.[2]

Ajattele aina pieniä tapoja, joilla voit mennä yli ja pidemmälle, mutta Cucchiara sanoo, että älä unohda olla aktiivinen välttääksesi sudenkuopat, jotka johtavat huonompiin arvosteluihin.

“Pidä laturi mukanasi ja tietokone autossasi siltä varalta, että puhelimesi kuolee tai on kuolemassa. Näin voit kytkeä sen ja jatkaa ostoksia”, hän sanoi. “[You] et halua loppua mehu, kun olet kaupassa.”

5. Ole nopea.

Cucchiara korosti myös nopeuden tärkeyttä yrittäessään ansaita eniten rahaa Instacart. Hän pitää parempana ruokakauppojen läheisyydessä olevista luovutuksista rajoittaakseen ajamista ja ollakseen seuraavan erän lähellä.

Pienten erien valitseminen on yksi tapa olla nopea, mutta voit myös välttää monia aikaansaa saadaksesi etua.

Älä mieti vaihtoja liikaa. Shopper-sovellus ehdottaa mahdollisia vaihtoja, joten ellet usko, että heidän ehdotuksensa ovat täysin perusteltuja, valitse yksi ja jatka eteenpäin. Pysäköi paikkaan, joka on lähellä uloskäyntiä ja kärryaitausta, jotta pääset nopeasti ulos.

Opi lopuksi myymälöiden ulkoasu. Mitä paremmin tiedät, missä tavarat ovat, sitä nopeammin löydät ne ja pääset ulos.

“Tuplasin tuloni, kun tunsin kaupat paremmin”, Cucchiara sanoi. ”Pyydä myös apua siellä työskenteleviltä. Vaikka sinusta tuntuu, että ärsytät heitä. Tämä auttaa sinua saamaan tilaukset valmiiksi nopeammin ja tutustumaan liikkeisiin paremmin.”

6. Tarkista sovellus.

Cucchiara sanoo myös uusivansa jonon usein paljastaakseen uusia tilauksia. “Selaa paljon alaspäin sovellusta katsoessani tilausjonoa”, hän sanoi. “Jos en tee sitä usein, jään kaipaamaan käskyjä.”

Varmistamalla, että näet kaikki saatavilla olevat erät, et menetä paljon maksavia tilauksia, jotka tulevat pienempien tilausten jälkeen.

🔥 Empfohlen:  35 kauppaa, jotka antavat käteistä takaisin pankkikorttiostoksille

7. Suosittele ystäviäsi.

Jos sinulla on ystäviä, jotka haluavat saa palkkaa kaupastaInstacart maksaa sinulle viittauksesta.

Kun olet kirjautunut alustalle vähintään 40 tuntia, saat henkilökohtaisen Instacart-viitekoodin ja linkin jaettavaksi. Kun joku rekisteröityy käyttämällä viittauskoodiasi tai linkkiäsi, on hyväksytty ja suorittaa 45 erää 30 päivässä, saat suositusbonuksen.

Todellinen bonus vaihtelee sijaintisi mukaan, mutta sen on raportoitu olevan 100–1 000 dollaria.

Kuinka tietää, onko Instacart sivuhusteria sinulle

Elintarvikkeiden toimitus voi olla loistava tapa ansaita lisätuloja, mutta se ei ole kaikille. Sellaiset, jotka sopivat parhaiten Instacart ovat ihmisiä, jotka tuntevat paikalliset ruokakaupat ja ympäröivät kaupunginosat, ovat nopeita ja pystyvät nostamaan noin 40 kiloa ilman apua.

Jos huomaat, että se ei ole sinua varten, on paljon muita sivusovelluksia, joiden avulla voit ansaita lisätuloja.

Valitsetpa minkä tahansa puolen touhusta, muista, että hieman ylimääräistä vaivaa ja ajattelua tekemässäsi on ainoa tapa tuottaa keskimääräistä suurempia tuloja pitkällä aikavälillä.