Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta käyttäjien luomaa sisältökampanjaa Instagramissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta käyttäjien luomaa sisältökampanjaa Instagramissa

UGC on erityisen yleistä Instagramissa, jossa brändit voivat helposti lähettää uudelleen ja ohjelmoida UGC:t käyttäjien tileiltä. Ja tuotemerkkien kannattaa tehdä tämä – 76 % kyselyyn vastanneista sanoi luottavansa “keskimääräisten” ihmisten jakamaan sisältöön enemmän kuin brändeihin, ja lähes 100 % kuluttajista luottaa muiden suosituksiin. Tässä viestissä keskustelemme siitä, kuinka menestyviä käyttäjien luomat kampanjat voivat olla Instagramissa – sekä arvioimme 7 brändiä, jotka käyttävät sitä menestyksekkäästi.

Miksi käyttäjien luomaa sisältöä?

UGC voi lisätä sitoutumista Instagramiin – mikä tarkoittaa enemmän kommentteja ja tykkäyksiä viesteissä. Ja sitoutuminen on ratkaisevan tärkeää brändien menestykselle alustalla – koska mitä enemmän käyttäjät ovat tekemisissä juttujesi kanssa, sitä korkeammalle julkaisusi ovat etusijalla Instagram-syötteessä ja sitä todennäköisemmin uudet käyttäjät löytävät sisältösi Tutki-välilehdeltä. .

Monet maailmanlaajuiset brändit jakavat Instagram-sisältöä uudelleenjulkaistuna tai “uudelleen ohjelmoituna” faneilta ja käyttäjiltä.

7 esimerkkiä Instagramin parhaista käyttäjien luomista sisältökampanjoista

Nyt kun ymmärrämme UGC:n merkityksen, sukeltakaamme siihen, kuinka jotkut näistä merkeistä tappavat UGC-pelin Instagramissa.

1) UPS-myymälä

Ei, emme tarkoita UPS:ää, jonne saatat mennä lähettämään hoitopaketteja tai lomalahjoja läheisillesi. Tarkoitamme UPS Storea, joka käyttää Instagramia esitelläkseen asiakkaita, joita et ehkä ajattele yhtä helposti – pienyritysten omistajia. Pienyritysten omistajat Instagramissa julkaisevat sisältöä hashtagilla #TheUPSStoreCustomer, jonka UPS Store jakaa sitten omalle tililleen.

Tämä on näppärä UGC-kampanja, joka muiden B2B-brändien kannattaa huomioida – varsinkin jos itse tuotteet ja palvelut eivät ole erityisen seksikkäitä. Instagram-postaukset, joissa on pakkausteippiä, maapähkinöitä ja pahvilaatikoita, eivät ehkä ole visuaalisesti kiinnostavia, mutta kulissien takana olevat tarinat oikeista ihmisistä ja merkeistä UPS Store auttaa.

2) Aerie

Naistenvaateyhtiö Aerien #AerieReal-kampanja on #UGCgoals. Kampanja on yksinkertainen, mutta tehokas.

🔥 Empfohlen:  15 parasta online-opetustyötä

Valokuvien muokkauksen liiallisesta käytöstä markkinointimainonnassa on käyty laajaa keskustelua ja paheksuntaa, joka keskittyy sen vaikutuksiin nuoriin naisiin, jotka kuluttavat lehtiä ja kuvia sosiaalisessa mediassa. Erityistä huolta on herättänyt muokattujen kuvien vaikutus naisten itsetuntoon ja terveen kehon imagoon.

Joten Aerie lupasi lopettaa kuvien retusoinnin uimapuvuissaan. Ja jokaisesta Instagram-käyttäjästä, joka on julkaissut muokkaamattoman kuvan itsestään uimapuvussa (käyttäen tietysti hashtagilla #AerieReal), Aerie lahjoittaa nyt 1 dollarin National Eating Disorders Associationille (NEDA).

3) Puskuri

Sosiaalisen median ajoitustyökalu Buffer käyttää #BufferCommunitya esitelläkseen useiden eri käyttäjiensä valokuvia ja persoonallisuuksia ympäri maailmaa. Nämä kuvat eivät ole myynninedistämistarkoituksessa – tai edes etäisesti brändikeskeisiä – ja juuri siksi niistä on niin tehokkaita (okei, söpö pentu varmaan auttaa myös).

Bufferin työkalujen tarkoituksena on helpottaa jakamista ja strategioita sosiaalisessa mediassa, ja nämä valokuvat jakavat implisiittisesti viestin, että Bufferin yhteisön jäsenet voivat työskennellä missä tahansa, useissa erilaisissa projekteissa, kiitos (osittain) sen helppouden.

Kasvata brändipersoonallisuutta niin voimakkaasti, että käyttäjäsi haluavat jakaa elämänsä kanssasi sosiaalisessa mediassa. Luo loistava tuote, auta auttamaan asiakkaita menestymään ja kuroi näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, johon käyttäjät haluavat sitoutua. Pyydä sitten heitä jakamaan kanssasi, jotta voit jatkaa persoonallisuuden ja monimuotoisuuden lisäämistä sisältöösi osoittaaksesi, mistä yhteisössäsi on kyse – Bufferin tapauksessa auttaa ihmisiä olemaan parempia sosiaalisessa mediassa.

4) Wayfair

Huonekalujen verkkokaupalla Wayfairilla on hauska UGC-kampanja, jonka avulla asiakkaat voivat esitellä verkkokauppansa tuloksia. Käyttämällä hashtagia #WayfairAtHome, käyttäjät voivat julkaista Wayfair-tuotteita sisältäviä kotiasennuksiaan.

Tämän jälkeen Wayfair julkaisee UGC:n uudelleen ja tarjoaa linkin, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa todellisen asiakkaan kodissa olevia tuotteita. Tämä on nerokas strategia asiakkaiden kokemuksien ja suunnittelun inspiraation yhdistämiseksi yhdessä.

🔥 Empfohlen:  Välimerkkien merkitys – RDN-opas

Hyödynnä UGC auttaaksesi Instagram-käyttäjiä löytämään ja ostamaan tuotteitasi. Muista, että ihmiset luottavat asiakkaiden kokemuksiin, ja jos näytät, että oikeita ihmisiä käyttävät niitä menestyksekkäästi, on helpompi saada heidät verkkosivustollesi aloittamaan ostosten teko.

5) IBM

Ohjelmistojätti IBM käyttää Instagramissa pääasiassa asiakkaidensa ja yhteisön jäsenten UGC:tä käyttämällä hashtagia #IBM. Sen UGC-strategia on yksinkertaisempi kuin jotkut aiemmin kuvatut, mutta se tekee hienoa työtä tarjoamalla sisäpiirin katsauksen yhteen maailman suurimmista teknologiayrityksistä.

On hienoa nähdä oikeita ihmisiä työskentelemässä IBM:llä ja käyttävän sen tuotteita ja palveluita asioihin, joita sinä ja minä teemme joka päivä – kuten ottamaan taidokkaasti poseerattuja valokuvia ja järjestämään ryhmäaivoriihiä.

Esittele brändisi inhimillinen puoli – varsinkin jos tuotettasi tai palveluasi ei voida helposti visualisoida, kuten IBM:n tapauksessa. Hanki sisältöä asiakkailta, työntekijöiltä ja yhteisön jäseniltä näyttääksesi, miltä tuotteesi näyttää toiminnassa, jotta muutkin Instagram-käyttäjät voivat kuvitella itsensä käyttävänsä sitä.

6) Adobe

Luova ohjelmistoyritys Adobe käyttää hashtag-tunnistetta #Adobe_Perspective hankkiakseen ja jakaakseen sisältöä taiteilijoilta ja sisällöntuottajilta, jotka käyttävät ohjelmistoaan tehdäkseen työnsä joka päivä.

Joskus voi olla vaikea kuvitella, mitä voit tehdä ohjelmistolla näkemättä sitä toiminnassa, ja tämä UGC-kampanja antaa Adoben esitellä kykyjään samalla kun se on tekemisissä käyttäjäyhteisönsä kanssa.

#Adobe_InColor on Adoben Pride-kuukausi-aiheinen UGC-kampanja, joka on tuottanut jo lähes 300 viestiä vain kesäkuun ensimmäisten viikkojen aikana. Tämän UGC-kampanjan avulla Adobe esittelee asiakkaidensa kykyjä ja yhteisönsä arvoja ja kulttuuria selkeästi ja helposti sosiaalisessa mediassa.

Kannusta asiakkaita ja käyttäjiä jakamaan tuloksensa tuotteesi menestyksekkäästä käytöstä. Näiden kuvien avulla potentiaaliset asiakkaat saavat käsityksen siitä, mitä he voivat odottaa, ja upeat tulokset puhuvat puolestaan ​​tuotteesi mainostamisessa. Ja jos teet kulttuurikampanjaa, avaa se koko yhteisöllesi, ei vain työntekijöille, jotta voit lisätä tietoisuutta ja herättää vilinää kulttuurialoitteen ympärille, josta olet ylpeä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka hallita tehokkaasti useita sosiaalisen median tilejä

7) BMW

Autoyhtiö BMW käyttää #BMWRepostia jakaakseen Instagram-postauksia ylpeistä BMW-omistajista ja heidän pyöristään.

BMW myy luksusautoja omistajille, jotka ovat epäilemättä ylpeitä saavutuksestaan, ja tämä kampanja antaa omistajille mahdollisuuden esitellä – ja antaa BMW:n esitellä ylpeän ja uskollisen asiakaskuntansa. Jos etsisin autoa ja näkisin näin paljon onnellisia BMW-käyttäjiä, voisin harkita jotakin sen autoista ostokseni. (En tiedä miten ajaa, mutta sinä saat kiinni ajamisestani.)

Johtopäätös

Annoimme esimerkkejä 7 parhaasta UGC-kampanjasta Instagramissa, jotka varmasti inspiroivat sinua luomaan omasi. Ota tämä merkkinä aloittaa omasi jo tänään!

Table of Contents