Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta keskityylistä WordPress-teemaa vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta keskityylistä WordPress-teemaa vuodelle 2023

Mikä Medium.comissa tekee kaikista muista kirjoittajien WordPress-teemoista kateellisia?

Onko se tyylikäs typografia, yksinkertaiset rivit, selkeät välit vai reagoiva vieritys?

Sen täytyy olla rento muotoilu ja helppokäyttöisyys, eikö niin?

Mitä tahansa, tarinoiden selaaminen Mediassa muistuttaa sanarikkaan lehden selailua.

On yksi tarkoitus.

Pidä lukija keskittyneenä kirjoittajan ainutlaatuisiin ajatuksiin ja ideoihin ilman paljon sotkua.

Ei ole ihme, että teemakehittäjät yrittävät jäljitellä Mediumin minimalistisia ominaisuuksia.

Medium on asettanut riman korkealle nykyaikaisille verkkosivustoille.

Jos olet kirjailija, bloggaaja tai verkkojulkaisija, miksi et vangitsisi Median kauneutta ja yksinkertaisuutta omassa WordPress-teemassasi!

Tässä on 7 puhdasta ja reagoivaa teemaa, jotka esittelevät kirjoitettuja mestariteoksiasi keskikokoisessa muodossa, joka on uskomattoman työsi arvoinen.

Parhaat keskikokoiset WordPress-teemat

Todellinen

Todellinen tarjoaa ja tukee BWSM. Tämä on erittäin muokattavissa, mobiilivalmis teema.

Saat rajattomasti kirjasimia Google Fontsin ja FontAwesomen kautta. Puhumattakaan rajattomista väreistä, useista widget-alueista, ja se on käännösvalmis sivusto. Valitse kahdesta otsikkoasettelusta (piilota valikko tai näytä valikko).

Realin avulla saat verkkosivuston, joka näyttää ja tuntuu lähinnä Mediumin tyyliä. Sekä typografiassa että vieritystavassa. Erinomainen kaikille, jotka etsivät modernin näköistä minimalistista teemaa.

Hinta: 49 dollaria


Journalistinen

Luonut UpThemes, Journalistinen on ainutlaatuisen näköinen ja se toimii Aesop Story Engine Pluginilla.

Aesop-laajennus muuttaa tarinasi interaktiiviseksi kokemukseksi vierailijoille. Lisää töihisi ääntä, videota, lukuasetteluja, aikajanoja ja parallaksivierittavia kuvia. Nämä ominaisuudet voivat lisätä tarinoihisi syvyyttä ja tunteita.

Journalistilla on myös ainutlaatuinen ulkoasu. Suositeltujen viestien staattinen sivun korkeus vierityspalkki sijaitsee vasemmalla, kun taas vierailijat selaavat muuta sisältöä sivun oikealla puolella ylhäältä alas. Tämä teema sisältää Typekit-fontteja ja puhdasta tilaa työsi esittelyyn.

Hinta: 125 dollaria (ilmainen, jos sinulla on UpThemesin isännöinti hintaan 20 dollaria/kk)

🔥 Empfohlen:  10 parasta tapaa käyttää ChatGPT:tä sosiaalisen median markkinointiin

Muste

Kerro tarinasi kanssa Muste kirjoittanut Codestag. Tämän houkuttelevan teeman avulla voit näyttää aloitusnäytön sisältöä esittelykuvien kanssa. Kun viet hiiren kunkin kuvan päälle, otsikko, tunnisteet ja lukuajan näyttö syttyvät. Samanlainen kuin Medium.

Valikkokuvake piilottaa muun sisällön ja sijaitsee oikeassa yläkulmassa luomaan selkeän ilmeen. Voit myös mukauttaa widgetejä kaikkialla sivustossasi.

Tämä on ainoa teema, joka on valmis Restrict Content Pro -laajennukselle. Restrict Pro antaa sinun luoda jäsentietokannan, joka antaa eksklusiivisen pääsyn tarinoihisi. Hienoa, jos haluat käyttää tätä alustaa kirjoituksesi myymiseen.

Hinta: 49 dollaria


Simplr

Simplr by Creative Market tukee 42 Layers. Se on minimalistinen teema bloggaajille, ja siinä on kaikki keskipitkät tyylit työsi esittelyyn.

Mukauta verkkosivustoasi rajattomilla väri- ja fonttivalinnoilla. Valitse 7 viestimuoto-asettelusta video-, ääni-, linkki- ja kuvaviesteille. Ja käytä vierivää parallaksitehostetta kuvien kanssa. Viesteissä, joissa ei ole kuvia, alue on puhdas ja esteetön. Aina läsnäoleva valikon varjo näyttää logon tai nimen. Ja laajennettava valikkokuvake on ainoa asia lukusivulla.

Tämä puhdas, minimalistinen teema on erinomainen valinta henkilökohtaisiin blogeihin.

Hinta: 19 dollaria


Räpäytys

Codestag toi sinulle, Räpäytys on kuvakeskeinen teema. Se on aika tyylikäs.

Blinkissä on live-muokkaustoiminto, useita viestiruudukkoasetteluja, ja se on valmis alatason teemaan ja käännökseen. Saat myös henkilökohtaisen tuen ilmaiseksi yhden vuoden ajan.

Tämä teema on luettava ja käyttäjäystävällinen. Ellet käytä kuvia postauksessa, mikään muu ei ole sanojesi tiellä. Yksinkertainen valikko katoaa vierittäessä, jotta vierailijat voivat lukea saumattomasti.

Tämä erittäin suositeltu teema on täydellinen, jos sinulla on kuvia ja tarinoita jaettavaksi. Otsikkoluettelon sijaan lukijoita tervehditään visuaalisilla kuvilla.

Hinta: 49 dollaria


Literatum

Literatum by Themeforest on erilainen minimalistinen teema. Sen valmistaja ei enää tue sitä, mutta sisällytämme sen tähän sen kauniin yksinkertaisuuden ja ainutlaatuisen ulkoasun vuoksi.

🔥 Empfohlen:  40 parasta Lightroomin joulua

Houkuttelevin ominaisuus on kotisivulla oleva live-action-video. Se kiinnittää huomiosi välittömästi. Sieltä viestisi voidaan näyttää kuvagalleriamuodossa etusivulla, sivun alaosassa.

Tämän teeman mukana tulee AJAX-navigointi, esitellyt kuvat, videon kannet, luokkamallit ja lukuaikanäyttö. Siinä on myös saumaton muotoilu sosiaalisiin verkostoihin johtavia linkkejä varten. Literatum on kaunis, käyttäjäystävällinen ja täydellinen kirjailijoille ja verkkotoimittajille.

Hinta: 39 dollaria


Vaeltaja

Ensimmäinen on Vaeltaja. Press75:n luoma maksullinen teema on kaunis esimerkki minimalismista. Muistuttaa esseen asettelua, mutta se on kaikkea muuta kuin tylsää.

Kun vierailijat selaavat etusivua, kunkin postauksen suositellut kuvat näkyvät sen takana. Otsikon napsautuksen jälkeen lukijat saavat yhden sarakkeen viestiasettelun, jonka yläosassa on kokoleveä ominaisuuskuva. Siellä on aina läsnä oleva valikkokuvake, joka pysyy siististi piilossa, kunnes vierailija tarvitsee sitä.

Suunnittele sivustosi suosikkifonteillasi, -väreilläsi ja -kuvillasi. Teemantuen tarjoaa Press 75, ja sen mukana tulee avulias henkilökunta ja opetusohjelmadokumentaatio.

Hinta: 69 dollaria


Nyt on sinun vuorosi

Käytät lukemattomia tunteja kirjoitetun sisällön luomiseen. Kirjoittajana, bloggaajana tai kustantajana sanasi ovat kaikki kaikessa.

Nyt on aika valita WordPress-teema, joka näyttää, mitä osaat parhaiten.