Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta kuvankäsittelytyökalua vuodelle 2023 (Vihje: useimmat ovat ilmaisia)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta kuvankäsittelytyökalua vuodelle 2023 (Vihje: useimmat ovat ilmaisia)

Mikä on paras kuvankäsittelytyökalu?

Tarvitsetpa sitten valokuvia tai yrityksesi graafista suunnittelua, yksinkertainen ja helppokäyttöinen online-valokuvaeditori voi säästää aikaa ja rahaa.

Tässä viestissä vertaamme markkinoiden parhaita kuvankäsittelytyökaluja, jotta voit löytää täydellisen työkalun tarpeisiisi.

Parhaat kuvankäsittelytyökalut verrattuna

TL;DR

Visme on paras valintamme kuvankäsittelytyökaluille. Se on helppokäyttöinen, täynnä malleja ja sopii myös kaavioihin/kaavioihin/GIF-kuviin. Aktivoi ilmainen tilisi.

1. Visme

Visme on graafisen suunnittelun työkalu, jonka avulla jopa aloitteleva suunnittelija voi olla luova ja tuottaa korkealaatuisia kuvia henkilökohtaiseen tai yrityskäyttöön.

Vaikka sinulla ei olisi kokemusta, heillä on laaja kokoelma malleja jokaiseen tarpeeseen, mukaan lukien infografiat, esitykset, sosiaalinen media ja e-kirjat.

Vismen editori on helppokäyttöinen, sen vasemmalla puolella on vedä ja pudota -paneeli, jossa on kaikki elementit, joita tarvitset täydellisen kuvan luomiseen.

Lisäominaisuus on, että voit luoda sisältölohkoja, mikä tallentaa ryhmän elementtejä lohkona, jota voit käyttää uudelleen. Täydellinen merkkimalleille tai -malleille.

Laajan ilmaisten valokuvien, grafiikan ja animaatioiden kirjaston avulla voit helposti luoda ja ladata kuvan yrityksellesi.

Korkeammilla suunnitelmilla saat käyttöösi ominaisuuksia, kuten sisältösi analytiikan seurantaan, brändipalettien luomiseen ja tiimiyhteistyöhön.

Vismellä on ilmainen suunnitelma, jossa voit luoda rajattomasti projekteja rajoitetuilla malleilla. Heidän maksetut suunnitelmansa alkavat 29 dollarista kuukaudessa ja 6 kuukautta ilmaiseksi, jos ne ostetaan vuosittain.

Lue lisää Visme-arvostelustamme.


2. Canva

Canva on ylivoimaisesti suosituin ilmainen online-suunnittelutyökalu, joka on erityisesti tehty bloggaajille.

Voit tuottaa ammattimaisia ​​Photoshop-laatuisia graafisia kuvia, kaikki niiden ilmaisella perusversiolla.

Canva toimii vedä ja pudota -toiminnon kanssa, mikä helpottaa kuvien kokoa ja siirtämistä, fonttien, muotojen ja tekstiruutujen lisäämistä.

Heillä on yli miljoona aiempaa kuvaa ja grafiikkaa, joista voit valita, tai voit ladata omia kuviasi käytettäväksi. Tuhansia malleja ja elementtejä, kuten ilmaisia ​​kuvakkeita ja kirjasimia, se on bloggaajien leikkipaikka.

Vaikka Canvaa käytetään usein grafiikan luomiseen sosiaalisessa mediassa jaettavaksi, voit mukauttaa omia mittojasi, jos niissä ei ole haluamaasi kokoista mallia.

Täältä voit valita asettelun ja alkaa rakentaa grafiikkaa. Voit myös tallentaa työsi pilveen, mikä on hyödyllistä, jos työskentelet suuren grafiikan, kuten infografian tai kannustinkuvan parissa sisältöpäivityksellesi.

Jos et ole perehtynyt Canvan käyttöön, he tarjoavat suunnittelukoulun, joka on opetusohjelmien kirjasto, joka auttaa sinua hallitsemaan Canvan tarjoamat ominaisuudet.

Jos haluat valita korkealaatuisista kuvista, kuvituksista tai kaavioista, veloitetaan pieni 1 dollari per tuote. Voit myös päivittää Canva for Workiin, joka on tilauspalvelu, alkaen 12,99 $/kk. Säästä 16 % maksamalla vuosittain. Aloita 30 päivän ilmaisella kokeilulla.


3. Piktochart

Piktochart voit tehdä helposti infografioita, raportteja ja esityksiä. Infografiikka on edelleen tehokas tapa esittää suuria tietomääriä helposti sulavalla tavalla.

Visuaalinen markkinointi on vain järkevää, ja Piktochart voi auttaa sinua siinä. Piktochart on helppokäyttöinen, se luo grafiikkaa, joka näyttää ammattimaisesti tehdyltä, ja jopa ei-suunnittelija voi käyttää sitä.

🔥 Empfohlen:  12 parasta menestyvää MNC-yritystä Intiassa

Voit valita mallin tai luoda oman – psst…valitse malli. Piktochart tekee kaiken työn puolestasi asettamalla tiedot ja visuaaliset kaaviot.

Kaikki tarvitsemasi työkalut on sijoitettu sivulle, mikä tekee asioiden mukauttamisesta ja muuttamisesta helppoa.

Piktochartin yksinkertaisessa intuitiivisessa käyttöliittymässä hienoa on se, kuinka helppoa on luoda kaavioita tai kaavioita omilla tiedoillasi. Valitse haluamasi kaavion tai kaavion tyyppi ja syötä tietosi kaksoisnapsauttamalla.

Muita kohokohtia ovat mahdollisuus lisätä videoita infografiikkaan ja ladata omia kuviasi, kuten logoja brändäystarkoituksiin.

Jos haluat enemmän ominaisuuksia, kuten enemmän malleja, joista valita, maksulliset suunnitelmat ovat alkaen 29 $/kk, voit säästää 52 % tilaamalla vuosilaskutuksen.


4. PicMonkey

PicMonkey on toinen erittäin suosittu kuvankäsittelytyökalu, joka on saatavilla verkossa. Ilmainen perusversio tarjoaa runsaasti muokkausvaihtoehtoja, jotka voivat todella tehdä kuvastasi pop.

Jotkut PicMonkeyn tärkeimmät erot Canvaan verrattuna ovat:

 • Kuvan säätö – terävöittää kuvaa tai korjaa valotusta
 • Mukautetut tehosteet – lisää kuvaasi väriä tai pehmenna kuvaa
 • Kuvan korjaukset – valkaise hampaita, korjaa viat tai poista punasilmäisyys

Vaikka PicMonkeylla on myös “hauskoja” suodattimia, kuten tai saatavilla premium-sopimuksessa, perusversiossa on enemmän kuin tarpeeksi valokuvasi korjaamiseen ja tekstin lisäämiseen.

Sitä on helppo käyttää, lataa vain kuvasi ja aloita työskentely. Vaikka kuvissasi ei ole sosiaalisen median malleja, PicMonkey tekee kuvien rajaamisesta tiettyyn kokoon uskomattoman helppoa.

Yksi asia, jota PicMonkeylla ei ole, mitä Canvalla on, on mahdollisuus tallentaa työsi pilveen. PickMonkeyn avulla sinun on korjattava ja muokattava kaikki kerralla ja ladattava lopullinen kuva tietokoneellesi.

PicMonkey tarjoaa blogissaan ilmaisia ​​opetusohjelmia, joiden avulla voit hallita kaikkia saatavilla olevia ominaisuuksia.

Hinnat alkaen 7,99 dollaria/kk. Korkeammat suunnitelmat tarjoavat enemmän ominaisuuksia. Alennukset saatavilla vuositilauksesta.


5. Pixlr

Monet ihmiset eivät voi ostaa kalliita kuvankäsittelyohjelmia, mutta Pixlr on loistava Photoshop-vaihtoehto.

Se on ilmainen, vankka online-valokuvien muokkaustyökalu, joka on tarkoitettu muille kuin suunnittelijoille, ja siinä on paljon samoja työkaluja ja ominaisuuksia kuin Photoshopissa.

Pixlr-editori tarjoaa:

 • Sarja valintatyökaluja, kuten telttatyökalu, lassotyökalu ja sauvatyökalu
 • Valokuvien muokkaustyökalut, kuten maaliämpäri, kloonileimatyökalu ja liukuvärityökalu
 • Sekoitustyökalut, kuten teroitustyökalu, sumennustyökalu tai tahratyökalu
 • Ja paljon muuta. Jos olet koskaan käyttänyt Photoshopia, tunnet olosi kotoisaksi.

Yksi hyödyllinen ominaisuus, joka on saatavilla Pixlrissä, on pipettityökalu. Jos luot tekstiä kuvan päälle, voit käyttää pipettityökalua näyttelemään kuvasi väriä tekstin väriä varten, mikä antaa sille yhtenäisemmän ilmeen.

Jos Pixlr Editor on mielestäsi liian edistynyt sinulle, se tarjoaa myös Pixlr Express vähemmän vaihtoehtoja.

Jokainen välilehti avaa sarjan muokkaustehtäviä, joita voit suorittaa, kuten tekstin lisääminen kuvaan, reunus kuvan ympärille tai vintage-suodattimen lisääminen kuvan päälle.

Mainokseton pääsy rajoittamattomilla säästöillä maksaa 1,99 $/kk. Täysi Pixlr Suiten ja sen ominaisuuksien käyttö maksaa 7,99 $/kk. Vuosittainen tilaus antaa sinulle lisäalennuksia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka brändit voivat hyödyntää klubitaloa – nouseva sosiaalisen median alusta

6. Kosto

Venngage on valokuvien muokkaustyökalu, jonka avulla voit luoda infografioita, raportteja, lentolehtisiä ja jopa sosiaalisen median julkaisuja. Se on helppokäyttöinen online-tietojen visualisointityökalu, jota yritykset ja bloggaajat voivat käyttää.

Vaikka se on tarkoitettu yrityksille keinona säästää kustannuksia ulkoistamalla graafisia suunnittelijoita, se on tarpeeksi helppoa bloggaajien ja yksinyrittäjien poimia ja käyttää.

Aluksi Venngage luokittelee tietografiikkansa aloittelijoihin, keskitason ja edistyneisiin tietografiikan monimutkaisuuden mukaan.

Venngage käyttää vedä ja pudota -työkalupalkkia helpottaakseen kuvakkeiden vaihtamista tai uusien lisäämistä. Siisti ominaisuus Venngage tarjoaa piktogrammit.

Nämä ovat kuvakkeita, jotka kopioivat eri värejä. Voit sitten edustaa murto-osaa, kuten esimerkiksi kahdessa viidestä taloudesta ei ole televisiota.

Venngage helpottaa myös kuvakkeiden ja tekstin järjestämistä ruudukkotyylisellä taustalla, joka auttaa sinua kohdistamaan kuvakkeet ja kaaviot. Se myös tallentaa työsi automaattisesti suunnittelun aikana, mikä on kätevää, kun työskentelet syvällisissä projekteissa.

Satojen ammattimaisen näköisten mallien, valtavan kuvakkeiden ja kuvakkeiden kokoelman sekä tietopohjaisten karttojen, kaavioiden ja kaavioiden kirjaston ansiosta Venngage tekee raportin tai infografiikan luomisesta helppoa muutamassa minuutissa.

Saadaksesi täydellisen pääsyn kaikkiin niiden ominaisuuksiin voit päivittää vain 19 dollarin kuukausisuunnitelmaan tai maksaa vuosittain ja säästää 52 %.


7. Adobe Photoshop

Photoshop on luultavasti markkinoiden suosituin kuvankäsittelyohjelmisto.

Vain 20,99 dollarilla kuukaudessa saat käyttöösi uusimman täyden version Photoshop CC työpöydällesi. Ammattimaalaisille graafisille suunnittelijoille suunniteltu Photoshop on täydellinen paketti, jonka avulla voit muokata, mitoittaa, optimoida, parantaa ja suunnitella lähes minkä tahansa sivustosi ja blogisi kuviteltavissa olevan grafiikan.

Photoshopissa työskentelet tasoissa, jolloin on helppo tehdä nopeasti muutoksia vain yhteen kuvan osaan – esimerkiksi suodatintasoon tai tekstitasoon.

Yksi uusin ominaisuus, jonka Photoshopin uusin versio tarjoaa, on mahdollisuus luoda tauluja, jotta voit työstää useita kuvia kerralla. Tämä varmistaa, että kaikki kuvasi tai kuvamuunnelmasi sisältyvät yhteen tiedostoon.

Kun esimerkiksi brändäsin Pinterest-taulukansiani, loin Pinterest-taulun kansimallilleni taulun, jossa oli oppaita tekstilleni.

Tämän jälkeen kopioin taidetauluni tehdäkseni loput Pinterest-taulujen kannet, mikä teki tekstin ja kuvien kopioimisesta ja siirtämisestä kanneksesta toiseen uskomattoman helppoa.

Jos et osaa käyttää Photoshopia, Adobe tarjoaa opetusohjelmia, jotka opastavat sinua ensimmäisen valokuvasi muokkaamisen ja muiden perusasioiden oppimisessa.

Jos olet käyttänyt Photoshopia jonkin aikaa ja haluat oppia lisää ominaisuuksia, tutustu heidän opetusohjelmakirjastoon, jossa voit oppia luomaan tuotemallilaatikon tai luomaan tulista tekstiä.


Virtaviivaista kuvien muokkausta näillä arkistokuvaresurssilla

Olitpa sisällöntuottaja tai kokenut graafinen suunnittelija, täydellisen kuvan löytäminen muokattavaksi voi olla haaste. Et voi vain kopioida kuvaa, jonka näet Googlessa tai jonkun muun sivustolla. Todennäköisesti se on tekijänoikeudella suojattu, etkä voi käyttää kuvaa, ellet ole saanut kuvan ottajalta lupaa.

Joten mistä voit löytää jaettavia kuvia, joita voi käyttää ilmaiseksi? Parhaat paikat ovat sivustot, joilla on Creative Commons -lisensoituja kuvia. Nämä kuvat ovat vapaasti jaettavissa, ja – riippuen Creative Commons -lisenssistä – voit usein vapaasti muokata niitä henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön.

🔥 Empfohlen:  82 Must-Know Facebook -tilastoa markkinoijille vuonna 2023

Creative Commons Zero -lisenssi ei vaadi nimeä. Näiltä sivustoilta löydät paljon upeita ilmaisia ​​kuvia:

Haluatko lisää valokuvaussivustoja? Tutustu artikkeliimme aiheesta parhaat arkistovalokuvasivustot.

Ominaisuudet, joita etsitään kuvankäsittelytyökalussa

Jokaisen tarpeet ovat erilaisia. Joten on tärkeää pohtia, mitkä ominaisuudet ovat tärkeimmät valokuvankäsittelytyössäsi.

Tässä on useita suosittuja ominaisuuksia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota:

 • Virtaviivainen käyttöliittymä – Kuvankäsittelyn tulee olla yksinkertaista ja helppoa, tarpeeksi hyvää aloittelijalle.
 • Arkistokuvia ja muuta grafiikkaa – Arkistokuvien, kuten valokuvien ja kuvakkeiden, kirjasto tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa ulkoisesta arkistokirjastosta.
 • Tekstinmuokkausominaisuudet – Fonttityylit, tekstianimaatio, tekstitehosteet ovat kaikki olennaisia ​​kuvien luomisessa.
 • Kuvamallit – Suunnitteletpa sisältöä sosiaaliseen mediaan tai luot infografiaa blogitekstiin, mallikirjaston avulla voit luoda upeita kuvia nopeasti.
 • Joukkueen yhteistyö – Jos sinulla on tiimi, sinulla on oltava mahdollisuus lisätä tiimitilejä tai jakaa linkkejä suunnitelmiisi.
 • Verkkopohjainen työkalu – Vaikka työpöytäpohjaisten ohjelmistojen avulla voit luoda monimutkaisempia malleja ja tarjoaa yleensä enemmän ominaisuuksia, verkkopohjaiset työkalut ovat paljon helpompia käyttää. Varsinkin useissa laitteissa. Loppujen lopuksi mitään ohjelmistoa ei tarvitse asentaa.
 • GIF/liikesuunnittelu – Kaikki kuvankäsittelytyökalut käsittelevät staattisia kuvia, mutta kannattaa miettiä, tarvitaanko suunnittelutyökalua, joka tukee liikegrafiikkaa, kuten GIF-kuvia.
 • Laaja valikoima tiedostomuotoja – Saatat tarvita mahdollisuuden viedä useampia kuin PNG- ja JPG-tiedostotyyppejä. Joten harkitse muita tiedostomuotoja, kuten PDF, SVG, GIF ja MP4.

Käärien sen

Täydellinen kuva ei tarkoita vain sen löytämistä, vaan myös sen muokkaamista ja suunnittelua niin, että se jaetaan sosiaalisessa mediassa tai heijastaa brändikuvaasi.

Muokkaussovellukset, kuten Canva, PicMonkey ja Pixlr, tarjoavat joukon ominaisuuksia, fontteja ja kuvanmuokkaustyökaluja, jotta kaikki aloittelijat näyttävät ammattilaisilta.

Jos tarvitset infografiaa, raporttia tai esitystä yrityksellesi tai blogillesi, Piktochart ja Venngage auttavat sinua. Valittavana on satoja malleja ja kuvakkeita, joten sinulla ei ole ongelmia tietojen syöttämisessä ja ammattimaisen näköisen esityksen tai infografiikan luomisessa.

Mutta ennen kuin lataat upeat uudet kuvat sivustollesi, on viimeinen tärkeä vaihe.

Sinun on optimoitava kuvasi verkkoa varten, muuten kaikki ponnistelusi menevät hukkaan, kun lukijasi joutuvat odottamaan kuviesi latautumista. Älä huoli, se on helppoa – napsauta tästä lukeaksesi kuvan optimointioppaani.

Lopuksi, jos haluat käyttää sitä, mitä ammattilaiset käyttävät, harkitse Photoshopia. Verkossa on runsaasti ilmaisia ​​oppaita ja video-opetusohjelmia, joten voit nopeasti omaksua kuvien muokkaamisen vaiheet.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: