Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta opetettavaa vaihtoehtoa ja kilpailijaa (2023 vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta opetettavaa vaihtoehtoa ja kilpailijaa (2023 vertailu)

Etsitkö parhaita opetettavia vaihtoehtoja eLearning-liiketoimintasi tehostamiseksi? Olet oikeassa paikassa!

Teachable on tehokas alusta, joka auttaa sisällöntuottajia rakentamaan ja myymään verkkokursseja – mutta se ei ole täydellinen. Ja se ei välttämättä sovi verkkoyrityksellesi.

Onneksi Teachablelle on olemassa monia loistavia vaihtoehtoja, joita voit käyttää sen sijaan. Olemme koonneet tähän luettelon parhaista vaihtoehdoistasi.

Alta löydät perusteellisen katsauksen ja vertailun kaikista markkinoiden parhaista Teachable-vaihtoehdoista, plussat ja miinukset, hintatiedot ja paljon muuta.

Valmis? Aloitetaan!

Parhaat opetettavat vaihtoehdot – yhteenveto

TL;DR:

 1. Ajattelevaa – Kaiken kaikkiaan paras opetettava vaihtoehto. Tämä suosittu kurssialusta on täynnä ominaisuuksia ja sisältää ilmaisen paketin. Se on paras valinta useimmille kurssien luojille.
 2. Podia – Paras vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat all-in-one-kurssialustan. Myy kursseja ja muita tuotteita. Se voi myös korvata Facebook-ryhmät kaupallistavilla yhteisöillä. Sisältää sähköpostimarkkinoinnin, affiliate-markkinoinnin ja asiakasviestinnän. Ilmainen suunnitelma saatavilla.
 3. LearnWorlds – Tehokas kurssialusta erittäin vahvoilla oppimisen hallintaominaisuuksilla. Ensisijaisesti suunnattu ammattikouluttajille, yrityksille ja yrittäjille.
 4. LearnDash – Johtava WordPress LMS -laajennus. Oppimiskäyrä enemmän kuin muut alustat, mutta erittäin joustava.

#1 – Ajatteleva

Ajattelevaa on minun paras valintani parhaalle opetettavalle vaihtoehdolle. Se on omistettu verkkokurssialusta, joka on hyvin samanlainen kuin Teachable, mutta ei vähennä tulojasi. Ja siinä on muutamia tärkeitä ominaisuuksia, joita Teachable ei tarjoa.

Kuten Teachable, voit käyttää Thinkificia kurssisisällön rakentamiseen, myymiseen ja toimittamiseen asiakkaillesi. Siellä on vedä ja pudota -editori ja joukko sivun suunnittelumalleja ja teemoja, joita voit muokata vastaamaan brändiäsi.

Yksi Thinkificin tarjoamista asioista, jota Teachable ei tarjoa, on edistyneemmät arviointivaihtoehdot. Voit luoda erittäin edistyneitä tietokilpailuja opiskelijoillesi satunnaistetuilla kysymyksillä pettämisen estämiseksi.

Voit myös käyttää kyselyominaisuutta saadaksesi palautetta opiskelijoiltasi. Ja hienoa tässä on se, että voit upottaa saamasi palautteen kurssin markkinointisivuille kasvattaaksesi myyntiä.

Toinen Thinkificin ominaisuus, mutta Teachablesta puuttuu, on yhteisötyökalu. Voit rakentaa verkkoyhteisöjä, jotka integroituvat saumattomasti kursseihisi luodaksesi mukaansatempaavan oppimiskokemuksen opiskelijoillesi.

Voit järjestää keskusteluja, lähettää päivityksiä ja helpottaa vertaisoppimista joustavissa tiloissa. Jokaisella opiskelijalla on oma oppilasprofiili, ja hän voi olla yhteydessä muihin @mainintojen, viestiketjukommenttien jne. kautta.

Voit jopa muuttaa yhteisöstäsi interaktiivisen live-luokkahuoneen, jossa on suoria tapahtumia, kuten työpajoja, kysymyksiä ja vastauksia, toimistoajoja ja paljon muuta.

Kokemukseni mukaan Thinkific antaa sinulle myös hieman enemmän hallintaa kuin Teachable. Sen avulla voit mukauttaa kaikkien myyntisivujesi ja tuotteidesi ulkoasua ja hallita täysin hintojasi, kurssitietojasi jne.

Hyvät ja huonot puolet

Plussat Haittoja
Antelias ilmainen suunnitelma Voi myydä vain kursseja
Erinomainen kurssin noudattaminen Checkout voisi olla parempi
Nolla transaktiomaksua
Luo yhteisöjä

Hinnoittelu

Thinkific tarjoaa runsaan ilmaisen paketin, joka sisältää kaikki ydinominaisuudet, mutta rajoitetut premium-ominaisuudet ja -kurssit.

Maksulliset suunnitelmat alkavat 49 dollarista kuukaudessa, säästät 25 % vuosilaskutuksen avulla.

Lue Thinkific-arvostelumme.


#2 – Podia

Podia on paras opetettava vaihtoehto käyttäjille, jotka haluavat all-in-one-verkkokaupparatkaisun. Kuten Teachable, voit käyttää sitä verkkokauppasi rakentamiseen, opetussuunnitelman luomiseen ja kurssien myymiseen. Lisäksi voit myydä myös muun tyyppisiä tuotteita, kuten webinaareja, jäsenyyksiä, digitaalisia latauksia jne.

Podia on erittäin monipuolinen ratkaisu, joka tarjoaa muutamia eksklusiivisia ominaisuuksia, joita et saa Teachablessa. Esimerkiksi Yhteisöt-ominaisuuden avulla voit rakentaa sekä ilmaisia ​​että maksullisia yhteisöjä, joissa tilaajasi voivat olla vuorovaikutuksessa, joten sinun ei tarvitse luottaa Facebook-ryhmiin. Ja julkaisua edeltävän ominaisuuden avulla voit aloittaa myynnin, ennen kuin olet edes valmistunut kurssin rakentamiseen.

Saat myös pääsyn joukkoon sisäänrakennettuja markkinointityökaluja, jotka auttavat sinua kasvattamaan kurssimyyntiä. Se sisältää liidien keräysominaisuudet, sisäänrakennetun sähköpostimarkkinoinnin, tytäryhtiömarkkinoinnin, asiakasviestit ja paljon muuta.

Podian automaattinen veronkanto on toinen pelin muuttaja. Kun otat sen käyttöön, Podia laskee ja veloittaa asiakkailtasi automaattisesti oikean määrän veroa, kun he tekevät ostoksen, sijaintinsa perusteella. Luota minuun, tämä tekee asioista paljon helpompaa.

Pidämme myös Podian kurssin luojasta. Se on erittäin intuitiivinen käyttää. Voit aloittaa valitsemalla mallin ja mukauttaa sitä sitten tarpeen mukaan. Kun luot oppitunteja, voit lisätä melkein mitä tahansa mediaa: kuvia, ääntä, linkkejä, PDF-tiedostoja, videoita jne.

Ja podia sisältää rajoittamattoman videon isännöinnin, joten sinun ei tarvitse luottaa kolmannen osapuolen isännöintipalveluihin, kuten YouTubeen, vaan voit ladata sen suoraan alustalle.

🔥 Empfohlen:  6 parasta WordPress-valokuvagallerialaajennusta vuodelle 2023 (vertailu)

Jokaisen oppitunnin lopussa voit lisätä monivalintakyselyjä ja myöntää sertifikaatteja ja palkintoja niille, jotka menestyvät hyvin. Tällainen sisäänrakennettu arviointi auttaa pitämään opiskelijat sitoutuneina ja edistämään myönteisiä oppimistuloksia.

Analyticsin avulla voit seurata opiskelijoiden edistymistä, ja sisäänrakennetun chat-widgetin avulla voit lähettää heille sähköposteja ja sivulla olevia viestejä.

Hyvät ja huonot puolet

Plussat Haittoja
All-in-one-ratkaisu kurssien ja muiden digitaalisten tuotteiden myyntiin Rajoitetut kehittäjän ja järjestelmänvalvojan työkalut (ei avointa sovellusliittymää, verkkosivuston varmuuskopiointi, mahdollisuus upottaa koodinpätkiä jne.)
Automaattinen veronkeräys Jäykkä sivusuunnittelu
Mukana verkkosivujen rakentaja Ei puhelintukea
Nolla transaktiomaksua maksetuista suunnitelmista
Rajattomasti kaikkea (kurssit, opiskelijat, myynti jne.)
Lisäominaisuudet (live chat, yhteisöt, sähköpostimarkkinointi jne.)
Mukana videon isännöinti

Hinnoittelu

Podia tarjoaa ilmaisen suunnitelman, joka sisältää 8 %:n tapahtumamaksun myynnistä.

Maksulliset suunnitelmat alkavat 33 dollarista kuukaudessa, ja toisin kuin Teachable, maksullisissa suunnitelmissa ei ole transaktiomaksuja! Voit myös myydä rajattomasti kursseja, digitaalisia latauksia, valmennustuotteita jne.

Lue Podia-arvostelumme.


#3 – LearnWorlds

LearnWorlds on paras opetettava vaihtoehto ammattikouluttajille, korkeakouluille, yrityksille ja kaikille, jotka haluavat tarjota parhaat mahdolliset oppimiskokemukset. Siinä on erittäin edistyneet oppimisen hallintaominaisuudet ja se tukee SCORM-kursseja.

Kuten Teachable, LearnWorlds tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset verkkokurssien rakentamiseen ja myymiseen, mukaan lukien mukautettavat sivumallit, intuitiivinen kurssien rakentaja, integroidut markkinointityökalut, syvällinen analytiikka ja paljon muuta.

Mutta mikä tekee LearnWorldsistä erottuvan, ovat sen edistyneet oppimistyökalut. Erityisesti pidämme todella siitä, kuinka interaktiivinen LearnWorlds-kurssisoitin on.

LearnWorldsin avulla oppilaidesi ei tarvitse vain katsoa passiivisesti kurssivideoitasi tai lukea seinien läpi – he voivat osallistua aktiivisesti oppimiskokemukseensa.

Voit esimerkiksi lisätä interaktiivisia elementtejä, kuten hotspotteja, peittokuvia, sisältötaulukoita, tietokilpailuja ja linkkejä videoihisi. Kun video toistetaan, oppilaat voivat napsauttaa näitä elementtejä videosoittimessa ollakseen vuorovaikutuksessa sen kanssa, mikä auttaa pitämään heidät kiinnostuneina.

Kun opiskelijat lukevat tekstiä läpi, he voivat korostaa sitä ja lisätä omia muistiinpanojaan. Tämä auttaa opiskelijoita hallitsemaan omaa oppimiskokemustaan ​​ja auttaa tarkistamisessa.

Ja interaktiivisuus ei ole ainoa asia, josta pidämme LearnWorldsissä. On myös muita edistyneitä ominaisuuksia.

Esimerkiksi LearnWorlds on täysin SCORM-yhteensopiva. Maallikolla tämä tarkoittaa sitä, että LearnWorldsiin rakentamasi kurssit toimivat hyvin muiden eLearning-ohjelmistoratkaisujen kanssa. Sama pätee käänteisesti, joten voit helposti ladata kursseja, jotka olet rakentanut muihin SCORM-yhteensopiviin LearnWorldsiin muutamalla napsautuksella.

Sitä vastoin Teachable ei tue SCORMia, joten sinulla ei ole niin paljon joustavuutta vaihtaa alustaa.

Voisimme sanoa paljon muutakin LearnWorldsistä, mutta minulla ei ole aikaa käsitellä kaikkea täällä. Mutta viimeinen ominaisuus, jonka haluan huomauttaa, on LearnWorldin white label -mobiilisovellus.

Voit rakentaa oman mobiilisovelluksesi iOS:lle ja Androidille kokonaan oman tuotemerkkisi alla, johon opiskelijasi voivat kirjautua sisään ja oppia liikkeellä ollessaan. Se tukee jopa sovelluksen sisäisiä ostoksia ja push-ilmoituksia, jotka auttavat sinua lisäämään myyntiä.

Hyvät ja huonot puolet

Plussat Haittoja
SCORM-yhteensopiva Ei ilmaista suunnitelmaa
Interaktiivinen kurssisoitin Aloitussuunnitelman transaktiomaksut
100 % white label -mobiilisovellus
Sisäänrakennetut markkinointityökalut
Erinomainen kurssin noudattamiseen (sisältää arvioinnit jne.)

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkavat 29 dollarista kuukaudessa ja 5 dollarin maksu per kurssimyynti.

Jos haluat välttää tapahtumamaksut, voit päivittää korkeamman tason suunnitelmaan 84,15 dollarista kuukaudessa.

Saatavilla on 30 päivän ilmainen kokeilu.

Lue LearnWorlds-arvostelumme.


#4 – LearnDash

LearnDash on paras opetettava vaihtoehto kaikille, jotka haluavat rakentaa ja myydä kursseja WordPress-verkkosivustonsa kautta.

LearnDash eroaa muista tähän mennessä tarkastelemistamme Opettavista vaihtoehdoista siinä, että se ei ole itsenäinen kurssialusta. Se on itse asiassa LMS (Learning Management System) -laajennus, joka on rakennettu WordPressiin.

Asennat ja aktivoit sen omalla verkkosivustollasi. Sitten voit rakentaa kurssisisältösi suoraan WordPress-hallintapaneelissasi ja aloittaa myynnin sivustosi kautta. Sinun ei tarvitse käyttää kolmannen osapuolen alustoja, ja kaikki pysyy palvelimillasi, joten sinulla on täydellinen hallinta ja omistuskurssisi.

Ja koska WordPress on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, LearnDash tarjoaa sinulle rajattoman joustavuuden. Sinulla on vapaus asettaa kaikki tavalla, joka toimii sinulle ja oppilaillesi. Käytä mitä tahansa hinnoittelumallia, mitä tahansa maksuyhdyskäytävää ja mitä tahansa haluamaasi multimediasisältöä.

Kun olet luonut kurssin, voit julkaista sen omalla verkkosivustollasi ja aloittaa myynnin.

🔥 Empfohlen:  7 parasta tekstistä puheeksi tekoälytyökalua selkeillä ja luonnollisilla äänillä

Toinen asia, josta pidän LearnDashissa, on sen tehokas tietokilpailu. Sinulla on arvioinnissa enemmän vaihtoehtoja kuin Opetettava, ja voit valita 8 eri kysymystyypistä, kuten monivalintakysymyksiä, esseitä jne.

Ja voit jopa käyttää automaatiota niin, että opiskelijoiden on saatava tietty pistemäärä, jotta he voivat siirtyä seuraavaan moduuliin tai ansaita palkkion.

LearnDash tarjotaan WordPress-laajennuksena, tai voit valita LearnDash Cloudin – täysin isännöidyn version. Muista, että erillisen WordPress-laajennuksen käyttäminen tarkoittaa, että sen hallinta vaatii enemmän kuin Teachablen tai Thinkificin kaltaisten alustojen.

Olet vastuussa esimerkiksi sivustosi turvallisuudesta, laajennus- ja ydinohjelmistopäivityksistä, isännöinnistä jne. Tämä voidaan ratkaista LearnDash Cloudin avulla.

Hyvät ja huonot puolet

Plussat Haittoja
Ei transaktiomaksuja Korkea oppimiskäyrä
Joustava ja edullinen WordPress-laajennus Ei all-in-one-ratkaisu
Edistyneet arviointiominaisuudet
Täydellinen hallinta ja rajaton joustavuus
LearnDash Cloud antaa sinun valita täysin isännöidyn ratkaisun WordPress-laajennuksen käyttämisen sijaan.

Hinnoittelu

LearnDash-suunnitelmat alkavat 199 dollarista vuodessa yhdelle sivustolle ilman ylimääräisiä tapahtumamaksuja. Se maksaa noin 16,58 dollaria kuukaudessa.


#5 – Kajabi

Kajabi on all-in-one-alusta, joka tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset tietoliiketoimintasi hoitamiseen. Sen avulla voit luoda, mainostaa ja myydä omia verkkokurssejasi sekä muita tietotuotteita, kuten valmennusta ja jäsenyyksiä.

Kajabi sisältää kaikki odottamasi ydinominaisuudet, mukaan lukien kurssien rakentaja, verkkosivustojen rakentaja, markkinointi- ja myyntisuppilotyökalut jne.

Mutta mikä tekee siitä erottuvan, ovat sen tuotesuunnitelmat. Näitä Kajabi kutsuu valmiiksi rakennetuiksi malleiksi. Ne ovat todella hyvin tehtyjä, ja tarjolla on vaihtoehtoja kaikenlaisille tuotteille, mukaan lukien täyspitkät verkkokurssit, minikurssit, tiputuskurssit jne.

Alustassa on myös sisäänrakennettu CRM, kassa ja paljon tehokkaita markkinointityökaluja.

Hyvät ja huonot puolet

Plussat Haittoja
Erinomaiset kurssimallit Kallis
All-in-one-ratkaisu Ei ilmaista suunnitelmaa
CRM
Mukana markkinointityökalut

Hinnoittelu

Kajabi-suunnitelmat alkavat 119 dollarista kuukaudessa, eikä niissä ole transaktiomaksuja. Voit kokeilla sitä 14 päivän ilmaisella kokeilujaksolla.


#6 – Mahtavat verkot

Mahtavat verkot on paras opetettava vaihtoehto sisällöntuottajille, jotka haluavat rakentaa aktiivisen ja sitoutuneen oppijoiden yhteisön kurssilleen.

Vaikka Teachable on vain alusta, jonka avulla voit rakentaa ja myydä kursseja, Mighty Networks on ennen kaikkea yhteisöalusta. Mutta se toimii myös verkkokurssialustana ja verkkosivustojen rakentajana.

Sen USP on, että se auttaa sisällöntuottajia rakentamaan kukoistavia ilmaisia ​​tai maksullisia yhteisöjä oman tuotemerkin alla. Sellaisenaan se sisältää paljon edistyneitä yhteisön rakentamisominaisuuksia, joita muilta alustoilta puuttuu, kuten:

 • Mighty Effect -personointitekniikka, joka räätälöi jokaisen jäsenen aktiviteettisyötteen sisällön
 • Rajoittamaton määrä jäseniä, moderaattoreita ja isäntiä kaikissa suunnitelmissa
 • Rikkaat jäsenprofiilit
 • Lisää tapoja muodostaa yhteys (ryhmächat, suorat viestit, interaktiiviset kyselyt, live-tapahtumat jne.)

Ja se on vain yhteisön asioita. Saat myös pääsyn Mighty Networksin tehokkaaseen alkuperäiseen kurssirakentajaan. Käytä sitä kaikentyyppisten kurssien luomiseen ja portaat sitten kurssisi sisältöön, jotta vain jäsenet voivat käyttää sitä.

Voit veloittaa kursseista ja yhteisöjäsenyydestä toistuvien tilausten kautta tai ottaa vain kertamaksun.

Mighty Networks sisältää myös tehokkaita markkinointityökaluja. Yksi suosikeistamme on Ambassador-ominaisuus. Näin voit luoda oman suositteluohjelman kannustaaksesi olemassa olevia yhteisösi jäseniä suosittelemaan uusia asiakkaita.

Lisäksi voit käyttää syvällistä tietoa kurssiliiketoiminnastasi ja opiskelijoistasi analytiikan hallintapaneelissa. Ja sinulla on täydellinen omistusoikeus, joten voit ladata jäsentietoja, määrittää omat ehdot ja yhteisön säännöt jne.

Mutta epäilemättä parasta Mighty Networksissä on se, että voit luoda oman natiivisovelluksesi, jotta opiskelijasi voivat käyttää verkkokurssejasi ja yhteisöjäsi iOS- ja Android-laitteilla. Tämä on hyödyllistä mLearningin kasvun vuoksi. Itse asiassa lähes kaksi kolmasosaa Mighty Networksin sitoutumisesta tapahtuu sen mobiilisovelluksissa.

Hyvät ja huonot puolet

Plussat Haittoja
Kehittyneet yhteisön rakentamistyökalut Ylimielinen, jos et halua rakentaa yhteisöä kurssisi ympärille
Tehokas kurssirakentaja Ei 100-prosenttisesti keskittynyt kurssien rakentamiseen tai verkko-oppimiseen kuten jotkut muut alustat
All-in-one-yhteisöalusta
Natiivit mobiilisovellukset

Hinnoittelu

Suunnitelmat alkavat 33 dollarista kuukaudessa, eikä niissä ole transaktiomaksuja. Edullisin paketti sisältää verkkosivuston ja kaikki jäsenyyden ja viestien ydinominaisuudet.

Verkkokurssiominaisuus sisältyy kuitenkin vain liiketoimintasuunnitelmaan ja sitä uudempaan, joka alkaa 99 dollarista kuukaudessa.


#7 – Thrive Apprentice (vain WordPress)

Thrive Apprentice on toinen WordPress-kurssilaajennus, kuten LearnDash. Jos sinulla on jo WordPress-verkkosivusto ja haluat alkaa myydä kursseja sen kautta, se on loistava vaihtoehto.

Thrive Apprentice on saatavana erillisenä liitännäisenä tai osana laajempaa Thrive Suitea muiden lisäosien, kuten Thrive Architectin ja Thrive Optimizen, ohella.

🔥 Empfohlen:  7 asiaa, jotka sinun tulee tehdä, kun etsit työtä

Sen mukana tulee erittäin intuitiivinen vedä ja pudota -kurssin rakennustyökalu, joustava Visual Editor, jonka avulla voit luoda kurssisivuja (esittely, myynti, kotisivu jne.), valmiita malleja ja paljon muuta.

Thrive Apprentice -kurssit on jaettu moduuleihin, lukuihin ja oppitunteihin, ja voit lisätä oppitunteihin melkein minkä tahansa mediamuodon, mukaan lukien videon, tekstin, äänen, PDF-tiedostot jne.

Sinulla on paljon joustavuutta hinnoittelun ja toimitusvaihtoehtojen suhteen, ja tuet tiputuskursseille. Sisäänrakennettujen automaatioiden avulla voit avata sisältöä opiskelijoille asetettuina päivinä tai laukaisimien avulla, kuten silloin, kun he saavat tietyn tietokilpailun arvosanan.

Jos et pidä LearnDashin tarjonnasta, mutta haluat rakentaa verkkokurssisi WordPressillä, Thrive Apprentice on ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

Hyvät ja huonot puolet

Plussat Haittoja
Ei transaktiomaksuja Ei isännöity ratkaisu
Rakennettu WordPressille Korkea oppimiskäyrä
Tehokkaita automaatioita
Erittäin joustava
Integroituu kaikkiin muihin Thrive Themes -laajennuksiin

Hinnoittelu

Thrive Apprentice -laajennussuunnitelmat alkavat 149 dollarista vuodessa (uusitaan sen jälkeen hintaan 299 dollaria vuodessa). Mutta voit käyttää koko Thrive-työkalupakettia, mukaan lukien Apprentice, yhdessä paketissa hintaan 299 $/vuosi (uusitaan sen jälkeen hintaan 599 $/vuosi).


Opetettavat plussat ja miinukset

Ennen kuin päätämme, puhutaan siitä, miksi saatat haluta käyttää jotakin yllä olevista Opettavissa olevista vaihtoehdoista, tarkastelemalla alustan etuja ja haittoja.

Plussat

 • Helppo kurssin luominen. Teachablen erottuva ominaisuus on sen kurssin luontityökalu. Intuitiivisen käyttöliittymän avulla on helppo luoda kurssiosioita ja luentoja sekä koota opetussuunnitelma.
 • Vedä ja pudota sivunrakennustyökalu. Voit käyttää Teachablen vedä ja pudota -rakennustyökalua kaikkien myynti-, kassa- ja kiitossivujesi mukauttamiseen.
 • Integroidut verkkokaupan ominaisuudet. Teachablen natiivi verkkokauppatoiminto tekee maksujen vastaanottamisesta helppoa kurssisivustosi kautta ilman, että tarvitset kolmannen osapuolen integraatioita. Voit hyväksyä maksuja useissa eri valuutoissa kaikkien tärkeimpien maksuyhdyskäytävien kautta: Apple Pay, Google Pay, PayPal jne.
 • Joustavat maksuvaihtoehdot. Teachablen avulla voit tarjota opiskelijoillesi lisää tapoja maksaa kurssistasi. Määritä tuotepaketteja ja tarjoa ilmaisia ​​kokeilujaksoja, tilausmaksuja, eriä jne.
 • Sitoutumisominaisuudet. Toinen hieno asia Teachablessa on kaikki sisäänrakennetut sitouttamisominaisuudet, kuten sertifikaatit, tietokilpailut ja muut interaktiiviset elementit. Tämä kaikki auttaa pitämään oppilaiden motivaatiota ja edistää myönteisiä oppimistuloksia.
 • Rajoittamaton määrä opiskelijoita kaikissa suunnitelmissa. Sinulla voi olla niin monta opiskelijaa kuin haluat riippumatta siitä, minkä suunnitelman tilaat.
 • Markkinoinnin työkalut. Teachable tarjoaa muutamia sisäänrakennettuja markkinointiominaisuuksia, mukaan lukien tytäryhtiö- ja sähköpostimarkkinointi (suunnitelmastasi riippuen). Voit myös lisätä myyntiä lisämyynnillä, kuponkeilla, tilauskorvauksilla jne.
 • Myy enemmän kuin kursseja. Oli kerran aika, jolloin Teachable oli vain kursseja. Ja suurimmaksi osaksi se on edelleenkin. Mutta nyt sinulla on mahdollisuus myydä myös muita digitaalisia tuotteita.

Haittoja

 • Transaktiomaksut. Yksi Teachablen käytön suurimmista haitoista on, että transaktiomaksut (joko 5 % tai 1 dollari + 10 %) ovat väistämättömiä, ellet maksa korkeamman tason suunnitelmasta alkaen 119 dollaria kuukaudessa. Ja nämä kalliit suunnitelmat ovat monien pienemmillä budjeteilla toimivien yksinyrittäjien ulottumattomissa.
 • Puuttuu yhteisön ominaisuuksia. Et voi rakentaa, isännöidä ja olla vuorovaikutuksessa yhteisön kanssa Teachablessa, kuten joissakin muissa jäsen- ja eLearning-alustoissa. Tämä edellyttää integrointia kolmannen osapuolen työkaluun, kuten Circle.so. Sellaisenaan monet Teachable-käyttäjät joutuvat luottamaan ulkopuolisiin yhteisön alustoihin, kuten Facebook-ryhmiin.
 • Ei Android-sovellusta. Teachablella on iOS-sovellus opiskelijoille, jotka haluavat oppia matkapuhelimistaan, mutta ei Android-sovellusta. Koska yli 70 % matkapuhelimista käyttää Androidia, tämä katkaisee suuren osan markkinoista.
 • Ei natiivi webinaarin isännöintiä. Toinen tärkeä ominaisuus, josta Teachable puuttuu, on natiivi suoratoisto. Voit teknisesti tarjota suoratoistotunteja Teachable-koulusi kautta, mutta se vaatii pitkän kiertotavan. Sinun on rekisteröidyttävä kolmannen osapuolen alustalle, kuten YouTubelle tai Ustreamille, jotta voit todella isännöidä webinaarin ja upottaa sen sitten kurssillesi manuaalisesti.
 • Jäykkä sivusuunnittelu. Monet Teachable-kurssien luojat päättävät käyttää kolmannen osapuolen työkaluja aloitussivujensa rakentamiseen Teachablen sijaan joustavuuden lisäämiseksi.

Parhaan opetettavan vaihtoehdon valitseminen verkkoliiketoiminnallesi

Tähän päättyy oppaamme vuoden 2022 parhaista opetettavissa olevista vaihtoehdoista. Kuten näette, siellä on paljon upeita verkkokurssialustoja – joten mikä niistä kannattaa valita?

No, ei ole olemassa oikeaa tai väärää valintaa. Yrityksesi paras alusta riippuu esimerkiksi tarvitsemistasi ominaisuuksista ja integroinneista, budjetistasi jne. Et voi kuitenkaan mennä pieleen yhdellä kolmesta suosituimmasta valinnastamme:

 1. Ajattelevaa on kaiken kaikkiaan paras opetettava vaihtoehto, kaikki huomioon ottaen. Se on täynnä tehokkaita ominaisuuksia, antaa sinulle rajattomasti opiskelijoita ja sisältää runsaan ilmaisen paketin.
 2. Podia on paras all-in-one-kurssien luontialusta. Se tarjoaa enemmän työkaluja ja ominaisuuksia valmiina kuin Opetettava (kuten yhteisöominaisuus, asiakasviestit, sähköpostimarkkinointi jne.) ja antaa sinun myydä kursseja verkossa ja monia muita tuotteita.
 3. LearnWorlds on toinen tehokas kurssin luontialusta, joka erottuu erinomaisista oppimisen hallintaominaisuuksistaan. Se on paras opetettava vaihtoehto ammattikouluttajille ja yrityksille.

Toivomme, että tästä oli apua.

Jos haluat oppia lisää verkkokurssien tai muiden fyysisten ja digitaalisten tuotteiden myynnistä, saatat olla hyödyllinen postauksistamme verkkokauppaalustoilla ja tilaustulostusyrityksissä.


Table of Contents