Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta pilvipalvelun tarjoajaa vuodelle 2023: Arvostelut + hinnoittelu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta pilvipalvelun tarjoajaa vuodelle 2023: Arvostelut + hinnoittelu

Saako verkkosivustosi tai sovelluksesi satunnaisia ​​liikennepiikkejä säännöllisesti? Oletko valmis siirtymään eteenpäin jaetun ja VPS-isännöinnin rajoituksista, mutta et ole vielä valmis sitoutumaan omaan palvelimeen?

Pilvipalvelu on onnellinen väline näiden kahden ongelman välillä.

Tässä viestissä erittelemme parhaat pilvipalvelun tarjoajat ja palvelut, joista voit valita.

Aloitamme parhaista valinnoistamme ja käsittelemme sitten täydellisen luettelomme yksityiskohtaisesti.

Valmis? Aloitetaan:

Parhaat pilvipalvelun tarjoajat vertaillaan

Tässä ovat suosituimmat suosituksemme:

 1. Cloudways – Edullinen ja skaalautuva pilvipalvelu. Cloudways tarjoaa hallitun kerroksen ulkoisille pilvipalveluntarjoajille. Valitse Digital Ocean, Amazon AWS ja Google Cloud.
 2. DreamHost – Vankka ja luotettava pilvipalvelu vankalla tuella.
 3. Liquid Web – Omistautuneen ja pilvipalvelutilan johtajat. Suosittu valinta SaaS-sovelluksille.

Katsotaanpa nyt täydellistä luetteloamme.


1. Pilviväylät

Cloudways on korvaamaton työkalu kehittäjille tai kaikille, jotka tarvitsevat tehokasta mutta edullista pilvipalvelua lennossa. Voit käyttää sitä verkkosivustojen nopeaan pyörittämiseen suosittujen pilvipalveluntarjoajien kautta.

Cloudways tarjoaa hallitun kerroksen ulkoisille pilvipalveluntarjoajille. Jos esimerkiksi kirjaudut suoraan Digital Oceaniin, sinun on määritettävä kaikki itse. Cloudways tarkoittaa, että saat saman loistavan suorituskyvyn ilman, että sinun tarvitsee olla verkkokehittäjä. Tai jos olet kehittäjä, säästät valtavasti aikaa.

Joitakin sen tukemia sovelluksia ovat WordPress, Magento, Joomla ja Drupal. Sen tukemat pilvipalvelualustat ovat Digital Ocean, Amazon Web Server ja Google Cloud Platform.

Cloudways on suunniteltu monipuoliseksi. Kun rakennat palvelimesi ensimmäisen sovelluksesi luomista varten, voit mukauttaa sen tekniset tiedot valitsemasi sovelluksen ja pilvialustan perusteella.

Esimerkiksi, kun käytät Digital Oceania, valitset palvelimesi koon haluamasi RAM-muistin määrän perusteella (1–192 Gt). Lisätiedot, kuten tallennustila ja kaistanleveys, säädetään vastaavasti. Valitsemalla Google Cloud Platformin puolestaan ​​voit säätää RAM-muistin, kaistanleveyden, tallennustilan ja tietokannan teknisiä tietoja.

Kun palvelimesi on määritetty, voit muuttaa sen tallennustilan määrää muuttamatta muiden resurssien teknisiä tietoja.

Jokainen luomasi palvelin käyttää omistettuja resursseja, joten sinun ei tarvitse huolehtia resurssien jakamisesta muiden sivustojen kanssa. Nämä palvelimet on myös optimoitu SSD-levyillä ja optimoiduilla pinoilla, jotka on rakennettu Nginx-, Varnish-, Memcached- ja Redis-ohjelmilla. PHP:n uusimmat versiot ovat tuettuja, samoin kuin MySQL ja MariaDB.

Voit myös ostaa lisäosana Cloudwaysin omaa CDN-palvelua, jonka hinta alkaa 1 dollarista per 25 Gt jokaista sen kanssa käyttämääsi sovellusta kohden.

Cloudways suojaa palvelimiaan palomuureilla, jotka on suunniteltu suojaamaan sovelluksiasi haitalliselta liikenteeltä ja uhilta käyttöjärjestelmätasolla. Myös DDoS-suojaus on toteutettu, ja ilmaiset SSL-sertifikaatit tarjotaan Let’s Encryptin kautta.

Cloudwaysillä on myös laaja valikoima palvelinkeskuksia, joista valita yli 60 paikkakunnalla.

Kehittäjillä ja edistyneillä käyttäjillä on lukuisia työkaluja, joiden avulla he voivat hallita sovelluksiaan paremmin. Niihin kuuluvat lavastusalueet, sovellusten ja palvelinten kloonaus, SSH- ja SFTP-käyttö, Git-integraatio, WP-CLI, cron-työt ja paljon muuta.

Cloudways-hallintapaneelissa on Projektit-osio, jonka avulla voit hallita kaikkia luomiasi palvelimia ja sovelluksia/sivustoja. Voit lisätä useita sovelluksia palvelimeen ja useita palvelimia projektiin. Yhteistyö on myös tämän alustan keskeinen ominaisuus, koska sinulla on mahdollisuus lisätä useita tiimin jäseniä tilillesi.

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton määrä sivustoja ja sovelluksia.
 • Yli 60 palvelinkeskusta.
 • Useita sisällönhallintajärjestelmiä ja PHP-pohjaisia ​​sovelluksia tuetaan.
 • Tuki pilvipalvelualustoille Google Cloud Platform, Amazon Web Server ja Digital Ocean.
 • Ilmaiset SSL-sertifikaatit.
 • Käyttöjärjestelmätason haittaohjelmien havaitseminen ja poistaminen sekä DDoS-suojaus.
 • Laaja valikoima teknisiä tietoja valitsemasi alustan mukaan.
 • Oma CDN.
 • Mukana kehittäjätyökalut.

Hinnoittelu

Cloudways on suunniteltu toimimaan pay-as-you-go-palveluna. Maksamasi kuukausihinta perustuu tarvitsemiesi resurssien määrään ja valitsemaasi pilvialustaan. Näin ollen voit aloittaa ilmaiseksi, mutta hinnoittelu on niinkin alhainen kuin 11 dollaria kuukaudessa halvimmalla alustalla (Digital Ocean).


Haluatko oppia lisää? Katso Cloudways-arvostelumme.

🔥 Empfohlen:  5 parasta VPN:ää Talkatonelle vuonna 2023 (ilmainen ja maksullinen)

2. DreamHost

DreamHost on tunnettu jaettu isäntä, erityisesti WordPressille, joka tarjoaa yhden joustavimmista, hallitsemattomista pilvipalveluista. Se on samanlainen kuin Cloudways siinä, miten sen avulla voit ottaa pilvipalvelimia käyttöön lennossa maksamatta paljon etukäteen. Se käyttää kuitenkin omaa palvelintekniikkaansa sen sijaan, että toimisi portaalina muille.

Kaiken kaikkiaan DreamHostin pilvipalvelu on yksi tämän luettelon joustavimmista vaihtoehdoista ja loistava valinta kehittäjille, jotka tarvitsevat enemmän hallintaa palvelimeensa kehitysprosessin aikana. Voit valita haluamasi Linux-distro-, BSD-, Windows- tai oma käyttöjärjestelmäsi. Sinulla on myös täydet root- ja SSH-oikeudet.

Nämä palvelimet tukevat myös MongoDB-, Redis-, Python-, Ruby- ja Node.js-palveluita. He ovat myös rakentaneet palvelimet OpenStackilla ja Cephilla varmistaakseen, että ne ovat yhteensopivia standardisovellusliittymien ja kehittäjätyökalujen kanssa.

Valitettavasti nämä ominaisuudet tekevät tästä huonon valinnan bloggaajille ja sivustojen ylläpitäjille, joilla on vähän teknistä tietämystä. Olet vastuussa varmuuskopioiden ottamisesta ja palvelimesi turvallisuudesta. Sinun on myös asennettava WordPress itse.

DreamHost tarjoaa kolme suunnitelmaa, jotka eroavat tarjoamiensa resurssien määrästä, jopa 16 Gt RAM-muistia ja kahdeksan virtuaalista suoritinta. Kaikki paketit tarjoavat 80 Gt SSD-tallennustilaa, ilmaisen kaistanleveyden (rajoitetun ajan) ja 100 Gt lohkotallennustilaa.

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton määrä verkkosivustoja, sovelluksia ja muita projekteja.
 • 1 palvelinkeskus Virginiassa, Yhdysvalloissa.
 • 80 Gt SSD-tallennustilaa + 100 Gt lohkotallennustilaa.
 • 512-16 Gt RAM-muistia.
 • 1-8 vCPU:ta.
 • Ilmainen kaistanleveys toistaiseksi (DreamHost tämä voi muuttua myöhemmin).
 • Hallitsematon palvelin, jolla on täydet pääkäyttäjän oikeudet.

Hinnoittelu

Voit käynnistää palvelimen DreamHostin DreamCompute-palvelun avulla ilmaiseksi. Sinua veloitetaan vain käyttämästäsi tunti- ja enimmäiskuukausimaksujen perusteella. Nämä hinnat perustuvat käyttämääsi “makuun”, joista jokainen edustaa tarvitsemasi RAM-muistin ja vCPU:iden määrää.

Tästä huolimatta hinnoittelu alkaa 0,0075 dollarista / tunti tai 4,50 dollarista / kuukausi.


3. Liquid Web

Liquid Web on huippuluokan verkkoisäntä, joka tarjoaa tehokkaita isännöintimuotoja, kuten VPS, pilvi ja omistettu hosting. Ne tarjoavat kolme pilvipalvelua: hallittu pilvi, omistettu pilvi ja hallittu yksityinen pilvi.

Oma pilvipalvelin on halvin ja helpoin pilvipalvelu. Jokaisella ostamallasi sopimuksella on oma palvelin, mutta pilvitekniikan nopeus ja skaalautuvuus. Voit valita Linux- tai Windows-pohjaisten palvelimien välillä, joissa on useita Linux-jakeluja.

Näissä palvelimissa voi olla jopa 1,7 Tt SSD-tallennustilaa, 62 Gt RAM-muistia ja 16 CPU-ydintä. Päivittäiset varmuuskopiot ovat saatavilla, mutta maksat niistä 0,13 $/kk/GB. Voit säilyttää niitä jopa 90 päivää.

cPanel, Plesk ja InterWorx ovat saatavilla ohjauspaneelisovelluksina, jotka helpottavat oman palvelimesi hallintaa. Sinulle annetaan myös pääkäyttäjän oikeudet, jotta voit hallita entistä enemmän.

Liquid Web käsittelee jopa suojauksen ja DDoS-suojauksen. CDN-verkko tarjotaan Cloudflaren kautta.

Hallitussa pilvipalvelussa on vähemmän joustavuutta, mutta se on täysin hallittavissa cPanelilla. Valitset vain haluamasi suunnitelman tarvitsemiesi resurssien määrän perusteella.

Yksityinen pilvipalvelu on hienostunut isännöintimuoto, joka on suunniteltu yritystason verkkosivustoille. Sen tekniset tiedot ovat jopa 10 Tt tallennustilaa, 960 Gt RAM-muistia ja 160 CPU-ydintä.

Avainominaisuudet

 • 3 palvelinkeskusta Keski-Yhdysvalloissa, Yhdysvaltojen länsirannikolla ja Keski-Euroopassa.
 • 211 Gt – 1,7 Tt SSD-tallennustilaa erillisessä pilvipalvelussa.
 • 7,7 Gt – 62,8 Gt RAM-muistia erillisessä pilvessä.
 • 4–16 CPU-ydintä erillisessä pilvessä.
 • 5–40 Tt kaistanleveyttä saatavilla erillisessä pilvessä.
 • Enemmän resursseja ja kehittynyttä pilvipalvelinteknologiaa saatavilla hallituissa pilvipalveluissa ja hallinnoiduissa yksityisissä pilvipalveluissa.
 • Windows- ja Linux-palvelimet saatavilla erillisessä pilvessä. Linux-distroihin kuuluvat CentOS, Ubuntu, Fedora ja Debian.
 • Hallitsematon, ydinhallittu ja täysin hallittu saatavilla erillisessä pilvessä. Myös root-käyttöoikeus on saatavilla.

Hinnoittelu

Liquid Webin erillisen pilvipalvelun hinnoittelu alkaa 119 dollarista kuukaudessa. Hallitun pilvipalvelun hinta on 115 dollaria kuukaudessa, kun taas hallitun yksityisen pilven hinta alkaa 1 599 dollarista kuukaudessa, vaikka sinun on hankittava tarjous Liquid Webiltä itse.


4. A2-isännöinti

A2 hosting on jaettu isäntä, joka tarjoaa laajan valikoiman isännöintipalveluita, joista yksi on VPS-pilvipalvelu. Tämän tyyppisellä palvelulla saat pilvipalvelun tehon ja skaalautuvuuden yhdistettynä jaettuun, mutta eksklusiiviseen teknologiaan ja halpahintaan, joita virtuaalinen yksityinen palvelin tarjoaa.

🔥 Empfohlen:  11 parasta kumppanimarkkinointifoorumia, joihin voit liittyä

Valittavana on kolme pilvipalvelusuunnitelmaa, joista jokainen eroaa tarjoamiensa resurssien määrästä. Nämä suunnitelmat ovat kuitenkin vain lähtökohta. Kun määrität suunnitelmasi ennen oston suorittamista, voit valita enintään 250 Gt SSD-tallennustilaa, 12 CPU-ydintä, 32 Gt RAM-muistia ja 9 Tt kaistanleveyttä.

Tietenkin näiden vaihtoehtojen valitseminen lisää isännöinnin kustannuksia, mutta on hienoa nähdä monipuolisuutta halvemmassa hosting-muodossa.

Lisäksi, kuten A2 Hostingin tavallisissa VPS-isännöintisuunnitelmissa, voit käyttää palvelintasi täysin hallitsemattomassa muodossa tai lisätä cPanelin suunnitelmaasi. Palvelimen käyttäminen hallitsemattomassa tilassa antaa sinun lisätä mukautettuja sovelluksia ja asentaa omia komentosarjojasi, varsinkin kun sinulla on myös pääkäyttäjän oikeudet.

Voit myös valita useista eri Linux-jakeluista.

Koska tämä palvelu on suunniteltu hallitsemattomaksi jopa cPanel-lisenssillä, sen mukana ei tule tietoturvaratkaisuja. Vastaat käyttöjärjestelmän ajan tasalla pitämisestä, palomuurin käyttöönotosta, lokitiedostojen kirjaamisesta, SSL-varmenteen lisäämisestä, DDoS-suojauksen asettamisesta jne.

Onneksi tämä antaa tehokäyttäjille tai kehittäjällesi täydellisen hallinnan tapaan, jolla sivustosi tai sovelluksesi käsittelee suojausta.

Avainominaisuudet

 • 4 palvelinkeskusta Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Aasiassa.
 • 20-250 Gt SSD-tallennustilaa.
 • 512-32 Gt RAM-muistia.
 • 1-12 CPU-ydintä.
 • 2-9 Tt kaistanleveyttä.
 • cPanel on saatavana Softaculous-vaihtoehdolla WordPressin, Magenton ja muiden asennuksiin yhdellä napsautuksella.
 • Valitse CentOS, Debian, Fedora, Ubuntu, Gentoo ja Slackware.
 • Pääkäyttäjän oikeudet.
 • Valinnainen Turbo Boost -ominaisuus saatavilla välimuistivaihtoehdoilla WordPressille ja Magentolle.

Hinnoittelu

A2 Hostingin pilvi-VPS-palvelun hinnoittelu alkaa 5 dollarista kuukaudessa, mutta tämä hinta todennäköisesti nousee, kun määrität palvelimesi. Voit myös maksaa etukäteen kolmen kuukauden, kuuden kuukauden, yhden vuoden, kahden vuoden ja kolmen vuoden erissä. Tämä ei kuitenkaan avaa alennuksia.


5. Hostinger

Hostinger on monipuolinen isäntä, joka tarjoaa useita erilaisia ​​hosting-palveluita, jopa Minecraft-palvelimien isännöintiä. Sen jälkeen ei pitäisi olla yllätys, kun huomaa, että he tarjoavat myös pilvipalveluita suurille verkkosivustoille ja sovelluksille.

Tämä palvelu on saatavilla kolmessa esikonfiguroidussa suunnitelmassa, jotka eivät tarjoa mukauttamista. Tästä huolimatta tämä hosting-palvelu antaa sinulle pääsyn enintään 200 Gt SSD-tallennustilaan, 16 Gt RAM-muistia ja 8 CPU-ydintä. Huipputason suunnitelman tarjoaa Google Cloud Platform tehokkuuden lisäämiseksi.

Tämä palvelu sisältää Cloudflare-integroinnin DDoS-suojausta ja parannettua sivuston nopeutta varten. LiteSpeed ​​Cache WordPress -laajennus on myös integroitu tiliisi keinona tarjota edistynyt välimuisti, häviötön kuvan optimointi ja minimointi CSS-, JS- ja HTML-tiedostoille.

Hostingerin pilvipalvelu tarjoaa paljon vastinetta rahoillesi nopeuden ja käytettävyyden suhteen, ja voit sisällyttää myös tietoturvan tämän sateenvarjon alle. Kaikki suunnitelmat sisältävät ilmaiset SSL-sertifikaatit ja päivittäiset varmuuskopiot.

Lisäksi Hostingerin koko infrastruktuuri sisältää DDoS-suojauksen sekä palomuurin ja haittaohjelmien tarkistuksen, jotka tarjotaan yhteistyössä Imunify360:n kanssa.

Kehittäjät ja kokeneet käyttäjät nauttivat mahdollisuudesta käyttää useita PHP-versioita, Git-integraatiota ja pääsynhallintatyökalua. Bloggaajat ja järjestelmänvalvojat, joilla on vähän teknistä tietämystä, rakastavat tämän isännöintipalvelun täysin hallittua osa-aluetta, yhden napsautuksen asennuksia sovelluksille, kuten WordPress ja Magento, sekä Hostingerin luomaa intuitiivista ohjauspaneelia.

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton määrä verkkosivustoja.
 • Palvelinkeskukset Yhdysvalloissa, Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa.
 • 100-200 Gt SSD-tallennustilaa.
 • 3-16 Gt RAM-muistia.
 • 2-8 CPU-ydintä.
 • Rajoittamaton kaistanleveys.
 • Ilmaiset SSL-sertifikaatit.
 • Päivittäiset varmuuskopiot.
 • Sisäänrakennettu suojaus.
 • LiteSpeed-välimuistin integrointi.
 • Cloudflare-integraatio.
 • Ilmainen sähköpostin isännöinti.

Hinnoittelu

Hostingerin halvimman pilvipalvelupaketin hinnoittelu alkaa 29 dollarista kuukaudessa tai 155,88 dollarista ensimmäisenä vuonna. Seuraavat vuodet maksoivat 239,76 dollaria vuodessa. Alennuksia on saatavilla myös kahden ja neljän vuoden suunnitelmissa.


6. SiteGround

SiteGround on suosittu jaettu isäntä, joka toimii Google Cloud Platformin avulla. Heillä on jopa paikka WordPressin virallisella isännöintisuositussivulla, yksi vain kolmesta saatavilla olevasta.

Mikä tärkeintä, mitä tulee tämän artikkelin aiheeseen, ne tarjoavat erillisen pilvihosting-palvelun, joka muistuttaa muita tässä luettelossa olevia pilvipalveluita tarjoamalla teknisiin tietoihin perustuvia suunnitelmia, joilla on mahdollisuus mukauttaa palvelintasi.

🔥 Empfohlen:  Chatsonic-arvostelu (hinnoittelu, ominaisuudet, edut ja haitat)

Jokaisella palvelimella on omat resurssit, joten sinun ei tarvitse huolehtia tallennustilan ja laitteiston jakamisesta muiden sivustojen ja sovellusten kanssa. Näissä palvelimissa voi olla jopa 33 CPU-ydintä, 130 Gt RAM-muistia ja 1 Tt SSD-tallennustilaa. SiteGroundilla on yksi tämän luettelon kalleimmista pilvipalveluista, mutta kuten näet, sillä on eniten potentiaalia sen tarjoamien resurssien määrän suhteen. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon paljon liikennettä käyttäville sivustoille ja sovelluksille.

SiteGroundin pilvi-isännöintipalvelu on erityisen loistava vaihtoehto suuren liikenteen WordPress-projekteihin. Automaattiset päivitykset ovat saatavilla WordPressille ja WooCommerce-verkkokauppalaajennukselle. Dynaaminen välimuisti ja sivun optimointi sisältyvät jopa isännän oman SG Optimizer -laajennuksen kautta.

Kehittäjillä on SSH- ja SFTP-käyttö, lavastus, WP-CLI ja Git-integraatio.

Kaikilla sivustoilla on ilmaiset SSL-sertifikaatit ja ilmainen CDN Cloudflaren kautta. Isäntä tekee myös varmuuskopiot päivittäin ja tallentaa seitsemän ulkopuolista kopiota kerrallaan.

Avainominaisuudet

 • 6 datakeskusta neljällä mantereella.
 • 40 Gt – 1 Tt SSD-tallennustilaa.
 • 6 Gt – 130 Gt RAM-muistia.
 • 3-33 CPU-ydintä.
 • 5 Tt kaistanleveyttä kaikissa suunnitelmissa.
 • Palvelimia hallitaan täysin SSH- ja SFTP-yhteyksillä.
 • Optimoitu WordPressille.
 • Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot.
 • Ilmaiset SSL-sertifikaatit.
 • Cloudflare CDN -integraatio.

Hinnoittelu

SiteGroundin pilvipalvelu alkaa 80 dollarista kuukaudessa. Voit määrittää haluamasi tallennustilan, RAM-muistin ja CPU-ytimien määrän ennen rekisteröitymistä. Voit myös lisätä resursseja palvelimellesi heti rekisteröitymisen jälkeen. Alennukset ovat saatavilla kolmen kuukauden, kuuden kuukauden ja vuosisuunnitelmissa.


7. InMotion Hosting

InMotion Hosting on monikäyttöinen isäntä, joka tarjoaa kaksi pilvi-VPS-suunnitelmaa: yhden mille tahansa sisällönhallintajärjestelmälle ja toisen WordPressille optimoidun. Hinta ja perustiedot ovat molemmissa samat.

Tämä palvelu tukee rajattomasti verkkosivustoja, joissa on jopa 260 Gt SSD-tallennustilaa ja 8 Gt RAM-muistia. Palvelimesi resurssien määrä määräytyy valitsemasi suunnitelman mukaan, etkä voi määrittää niitä enempää.

InMotion Hosting optimoi sivustosi nopeutta ja suorituskykyä varten talon sisäisellä UltraStack-teknologialla, joka on tehokas, räätälöity infrastruktuuri, joka estää hitaat nopeudet ja seisokit.

Palvelimen ylläpidosta ja hallinnasta huolehtii InMotion Hosting itse, mutta sinulle annetaan silti pääkäyttäjän ja SSH-käyttöoikeudet cPanelin kanssa, jotta voit ylläpitää hallintaa.

Turvallisuuden vuoksi InMotion Hosting tarjoaa Coderon tuottaman DDoS-suojauksen. Ne säilyttävät myös “otokset” palvelimesi tilasta, jotta voit palata takaisin edelliseen tilaan tarvittaessa. Mukana on myös ilmaiset SSL-sertifikaatit. Käytössäsi on myös muokattava palomuuri, joka hyväksyy edistyneet käytännöt keinona lieventää uusia uhkia.

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton määrä verkkosivustoja.
 • 2 datakeskusta Yhdysvalloissa.
 • 75-260 Gt SSD-tallennustilaa.
 • 4-8 Gt RAM-muistia.
 • Lukitsemattomat CPU-ytimet.
 • 4-6 Tt kaistanleveyttä.
 • Ilmaiset SSL-sertifikaatit.
 • Automaattiset varmuuskopiot.
 • Sisäänrakennettu suojaus.
 • cPanel mukana eri versioissa eri hinnoilla.
 • Saatavilla WordPress-optimoitu versio.
 • Ilmainen sähköpostin isännöinti.

Hinnoittelu

Molemmilla InMotion Hostingin pilvi-VPS-palveluilla on kolme suunnitelmaa, jotka alkavat 51,99 dollarista ensimmäiseltä kuukaudelta ja 64,99 dollarilta seuraavilta kuukausilta. Vuosisuunnitelmat alkavat 467,88 dollarista ensimmäisenä vuonna ja 659,88 dollarista vuodessa sen jälkeen.


Lopulliset ajatukset

Pilvipalveluntarjoajan valitseminen on vaikeaa, koska olet enemmän kuin todennäköistä, että olet kiinnostunut tästä isännöintimuodosta sen suorituskyvyn ja kyvyn vuoksi skaalata liikennepiikkien aikana. Et vain etsi parasta suorituskykyä edulliseen hintaan, kuten jaetun ja VPS-isännöinnin kanssa.

On parasta harkita, mihin tarvitset pilvipalvelua tämän vuoksi. Tarvitsetpa sitten halpaa mutta luotettavaa pilvipalvelua lennossa uusien projektien testaamiseen tai tehokkaan palvelimen ylläpitämään miljoonia kävijöitä vastaanottavaa verkkosivustoa tai sovellusta, tämän kaiken pitäisi tulla voimaan, kun teet päätöstäsi.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: