Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta Pinterestin kaavinta 2023: Pinterestin kaapiminen Pythonilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta Pinterestin kaavinta 2023: Pinterestin kaapiminen Pythonilla

Kiireessä?
Paras Pinterest-kaavin vuonna 2023, kuten löytyy meidän sivuiltamme, on Phantombuster!


Voimme ajatella useita syitä, miksi et ehkä vain halua viettää paljon aikaa Pinterestissä, mutta saatat haluta poimia siitä tärkeitä tietoja Pinterestin kaavin avulla.

Tämän sosiaalisen median verkostossa on se, että se voi auttaa sinua löytämään tietoa ja ideoita, jotka ovat varsin suosittuja muiden Internetiä käyttävien ihmisten keskuudessa, etenkin visuaalisten kuvien osalta.

Pinterest on markkinajohtaja ja tämä markkinarako, ja tätä tukee se, että sillä on tällä hetkellä yli 400 miljoonaa aktiivista käyttäjää.

Kuten kaikissa muissakin suosituissa sosiaalisen median verkostoissa, myös Pinterestillä on valtava määrä dataa, jota voit käyttää, olitpa sitten yrittämässä päästä kilpailijoiden edellä tai oletko brändi, ja olet yrittää poimia tärkeitä markkinatietoja.

Jos Pinterestin sisältö kiinnostaa sinua ja haluat kerätä sitä, tämä on oikea artikkeli sinulle.

Tässä artikkelissa aiomme puhua siitä, kuinka voit kaapata tietoja Pinterestistä, mitä tämä oikeastaan ​​tarkoittaa ja kuinka voit kehittää Pinterest-kaavin.

Aiomme myös puhua markkinoiden parhaista Pinterest-kaapimista.

Asia Pinterestissä on, että se ei tarjoa API:ta, joten et voi helposti kerätä tietoja alustalta.

Tästä syystä sinun on joko kehitettävä Pinterest-kaavin itse tai sinun on käytettävä jotakin alla kerrotuista.

Yksi asia, joka sinun tulee olla tietoinen, on se, että kaapiminen Pinterestissä saattaa kuulostaa helpolta, mutta koska Pinterestillä on roskapostin estojärjestelmä, se on itse asiassa haastavampaa kuin luuletkaan.

Parhaat Pinterest Scrapers 2023

Tässä on nopea katsaus parhaisiin Pinterest-kaapimiin:

  1. Phantombuster – 🏆
  2. ScraperAPI
  3. Kirkkaat tiedot
  4. Apify
  5. Octoparse
  6. ParseHub
  7. Webscraper.io

1. Phantombuster

Phantombuster on yksi niistä Pinterestin kaavinta, joka voi auttaa sinua saamaan kaiken tarvitsemasi tiedon, joten sinun ei tarvitse mennä minnekään muualle tehdäksesi markkinatutkimusta tai kilpaillaksesi Pinterestin kilpailijoiden kanssa.

He sanovat, että he muodostavat automaattisesti yhteyden verkkosivustoon puolestasi ja he myös varmistavat, että kaikki yhteytesi ja kaapimisestasi on mahdollisimman aitoa, koska he sanovat olevansa yksi tehokkaimmista ja turvallisimmista tapoja kaapata Pinterest-tietoja.

👉 Aloita ILMAISEKSI

Voit joko hankkia heidän laajennuksensa Firefoxille tai Chromelle, ja kun olet määrittänyt yhden Pinterest-profiilin URL-osoitteista, jonka haluat kaapata, he aikovat viedä kaikki nämä tiedot helposti -lue Google-laskentataulukko.

Voit jopa asettaa heidän toimintansa toistumaan, jos haluat pystyä raapumaan useamman kuin yhden Pinterest-profiilin.

2. ScraperAPI

ScraperAPI on toinen Pinterest-verkkokaavin, joka on erittäin luotettava ja jota voidaan käyttää Pinterestin kaapimiseen, jos olet joku, joka ei tiedä paljon koodauksesta.

He tarjoavat asiakkailleen visuaalisen kaavintatyökalun, jotta voit hyödyntää osoita ja napsauta -käyttöliittymää, jotta voit selvittää tiedot, jotka haluat kaapia sen sijaan, että kaapaisit tietoja satunnaisesti ja toivoisit parhaat.

👉 Hanki ILMAINEN tili

Tällä työkalulla on myös tukea kuvien kaappaamiseen sekä muunlaisiin visuaalisiin kuviin, joita tulet näkemään Pinterestissä.

Yksi ominaisuus, josta pidämme todella näissä kavereissa, on se, että se tukee automaattista dataa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tehdä mitään manuaalisesti.

Heillä on todella hyvä tulostustukimuoto datalle verrattuna alan muihin Pinterest-kaapimiin.

Niiden hinnoittelu alkaa 49,99 dollarista kuukaudessa, ja ilmaisten kokeilujen osalta heillä on ilmainen aloitussuunnitelma, mutta tähän liittyy tietysti rajoituksia.

Voit joko käyttää näitä tyyppejä pilvessä tai ladata ne työpöydällesi.

3. Kirkkaat tiedot

Bright Data on erittäin luotettava kaavin, joka on ollut käytössä kuuman minuutin, ja siinä on kaikki mitä tarvitset Pinterestin onnistuneeseen kaapimiseen kaiken olennaisen tiedon saamiseksi.

Voit joko aloittaa niiden käytön heti tai voit pyytää esittelyn, jotta voit oppia, kuinka ne toimivat, ja tutustua niihin todella hyvin ennen kuin alat työskennellä niiden kanssa.

👉 Hanki ILMAINEN tili

Tämä Pinterest-verkkokaavin tarjoaa monia etuja, mukaan lukien tietojoukot, joissa voit hyödyntää laajamittaisia, valmiiksi kerättyjä tietojoukkoja, jotta voit saada välittömiä tilannekuvia kokonaisista verkkosivustoista, joita ne päivitetään säännöllisesti.

Tämä säästää valtavasti aikaa, ja loppujen lopuksi se säästää myös valtavasti rahaa.

🔥 Empfohlen:  27 parasta osa-aikatyötä: Etsi paremmin palkattuja sivutoimia

Ne tarjoavat myös tiedonkeruuominaisuuden, jolla voit automatisoida ja virtaviivaistaa tiedonkeruuta, ja parasta on, että tarvitset nolla kokemusta koodaamisesta.

Yksi asia, josta puhumme hieman tarkemmin alla, on välityspalvelimen käytön edut Pinterest-verkkokaavin kanssa, ja tämä välityspalvelimen kaavin on alan useimpia edellä.

Heillä on myös erillinen luettelo välityspalvelinominaisuuksista, jotta voit yhdistää nämä kaksi ja saada kaiken haluamasi saman katon alle ilman, että sinun tarvitsee mennä minnekään muualle.

Tämä ja muut ominaisuudet tekevät niistä helposti yhden alan parhaista Pinterest-kaavinjista.

4. Apify

Apify on ihanteellinen Pinterest-kaapijaksi, jos haluat kaapata Pinterest-tietoja nastaista viesteihin, käyttäjiin, jaettuihin tietoihin ja muuhun.

Niiden avulla voit helposti kerätä automaattisesti tietoja Pinterestistä, ja he voivat viedä kaikki nämä tiedot tietokantaan sen mukaan, miten haluat tarkastella tietojasi.

Heillä on paljon valmiita työkaluja, joista voit ottaa kaiken irti, ja voit myös hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla mukautettua ratkaisua, mikä tarkoittaa, että voit keskustella heidän kanssaan tarkalleen siitä, mitä haluat saada irti. Pinterest-tiedot, ja he voivat muokata ominaisuuksiaan puolestasi.

Heidän verkkokeskustelulokinsa tulee näkyviin heti, kun vierailet heidän verkkosivustollaan, mikä tarkoittaa, että voit keskustella heidän kanssaan joko alussa tarpeistasi tai voit keskustella heidän kanssaan myöhemmin, jos sinulla on mitään ongelmia heidän palveluissaan.

5. Octoparse

Octoparse on Pinterest-verkkokaavin, jonka avulla voit kaapata visuaalista sisältöä ja kuvia Pinterestistä. Niiden avulla voit kaapata visuaalista sisältöä paitsi myös muun sisällön, mukaan lukien tekstisisällön.

Erittäin tehokkaan tästä kaavin tekee se, että se on kehitetty nykyaikaista verkkoa varten, mikä tarkoittaa, että siihen tulee estonestotekniikoita, jotta voit kiertää Pinterestin rajoituksia ja hankkia haluamasi sisällön. yrittää saada käsiisi ilman ongelmia.

He ovat osoittautuneet yhdeksi alan parhaista, kun se pystyy kaappaamaan tietoja Pinterestistä, ja hyvä uutinen on, että se ei rajoitu vain Pinterestiin, mikä tarkoittaa, että voit käyttää tätä kaavinta kaapimiseen. tietoa myös muilta sivustoilta.

Se ei myöskään vaadi aikaisempaa koodauskokemusta.

Heidän hinnoittelunsa alkaa 75 dollarista kuukaudessa, ja heillä on myös ilmainen kokeilujakso, jonka voit hyödyntää ja joka kestää kaksi viikkoa.

Tähän liittyy rajoituksia, mutta mielestämme se on enemmän kuin tarpeeksi, jotta saat hyvän käsityksen siitä, mitä he tarjoavat ja mitä voit hyötyä niiden käytöstä.

Voit joko hyödyntää heidän Pinterest-kaapistaan ​​parhaalla mahdollisella tavalla pilven kautta tai ladata sen työpöydällesi.

6. ParseHub

ParseHub on yleinen Pinterest-verkkokaavin, jonka avulla voit kaapata tietoja paitsi Pinterestistä myös kaikista verkkosivustoista, joilta haluat kaapata tietoja.

Tämä työkalu on kehitetty nykyaikaista verkkoa varten, mikä tarkoittaa, että pystyt kaapimaan suurimman osan siellä olevista verkkosivustoista.

Pystyt myös romuttamaan koko taulun sisällön, mikä on uskomattoman hyödyllistä, varsinkin jos yrität saada paljon tietoa Pinterestistä lyhyessä ajassa.

Yksi asia, josta pidämme todella tässä Pinterest-kaapimessa, on se, että se tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, joten voit käyttää tätä, jos sinulla ei ole budjettia kaapimiseen.

Sen avulla voit myös käyttää sen pilvipohjaista alustaa, ja se sisältää myös useita muita edistyneitä ominaisuuksia, kuten tiedostojen säilyttämisen, onnistuneen tallennuksen varmistamiseksi.

Nämä kaverit ovat ilmaisia ​​maksullisella sopimuksella, ja heidän ilmainen kokeilujaksonsa on myös ilmainen, mutta heidän lisäominaisuuksistaan ​​veloitetaan lisämaksu.

Voit hyödyntää niiden ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla joko pilven kautta tai työpöydällä.

7. Webscraper.io

Seuraava listallamme oleva Pinterest-verkkokaapija voi auttaa sinua kaapamaan Pinterestiä todella helposti, ja sen mukana tulee Firefox-laajennus sekä Chrome-laajennus, jotta voit kaapata Pinterest-tietoja suoraan selaimesta ilman natiivityökalua.

Mitä tulee niiden laajennuksiin, voit käyttää niitä ilmaiseksi, ja voit käyttää niitä minkä tahansa tarvitsemasi verkkosivuston kaappaamiseen, koska niillä on mahdollisuus kaapata tietoa kaikenlaisilta eri sivuilta.

Yksi asia, josta tulet pitämään tällaisessa palvelussa, on se, että se on melko helppokäyttöinen ja tarjoaa osoita ja napsauta -käyttöliittymän, jotta voit raaputtaa mitä tahansa haluamaasi tietoa tietystä sivusta.

Koska se on selainlaajennus, sinun ei tarvitse ladata mitään saadaksesi kaiken irti näistä kavereista.

🔥 Empfohlen:  20 parasta blogiesimerkkiä vuodelta 2023, jotka inspiroivat sinua rakentamaan rahaa tienaavaa blogia

Avaimet takeawayt

  • Pinterest-tietoja voi kaapata kahdella eri tavalla. Voit tehdä sen joko kolmannen osapuolen kautta tai voit kehittää oman Pinterest-kaavin. Tässä artikkelissa kerromme yksityiskohtaisesti koodauksesta, jota tarvitset, jotta voit keksiä oman Pinterest-kaavin.
  • Tietojen kaapiminen Pinterestistä ei ole laitonta, mutta Pinterest ei välttämättä pidä käyttäjistään tämän aikana. Tästä syystä sinun on käytettävä kehittynyttä Pinterest-kaavinta, jotta voit kiertää Pinterestin roskapostirajoitukset.
  • Meillä on useita luotettavia ja hyvämaineisia Pinterest-verkkokaapimia, joita voit hyödyntää. Ne ovat paljon parempia kuin satunnaisten Pinterest-kaapimien etsiminen Googlesta, koska siellä on paljon, jotka eivät todellisuudessa auta sinua sillä tavalla kuin he väittävät.

Mitä on Pinterest Web Craping?

Jälleen, aivan kuten kaikki muutkin suuret sosiaalisen median sivustot, haluat yleensä käyttää Pinterest-kaavinta tietojen kaapimiseen verkkosivustolta, ja voit joko kaapata visuaalista dataa tai tekstidataa.

Web-kaappaus on yksi nopeimmista tavoista kerätä tietoja verkkosivustoilta, erityisesti niiltä, ​​jotka eivät tarjoa virallista APIa.

Koska Pinterest ei tarjoa API:ta, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin käyttää Pinterestin kaavinta.

Sinun on kuitenkin oltava tietoinen siitä, että Pinterestillä on taipumus paheksua verkkokaapimia käyttäviä ihmisiä, varsinkin jos he automatisoivat prosessia.

Vaikka se ei kuitenkaan tue kaapimista sanan suppeimmassa merkityksessä, se ei kuitenkaan tarkoita, että käytäntö olisi laitonta, kunhan kaappaamasi tiedot ovat julkisesti saatavilla.

Suurin ongelma on siinä, mitä käytät tietojen kaappaamiseen Pinterestistä, koska suuri osa Pinterestistä löytyvästä visuaalisesta tiedosta on tekijänoikeuksilla suojattua.

Toinen haaste, jonka kanssa kohtaat, ovat tiesulut, jotka Pinterest asettaa paikoilleen, kun yrität kaapata tietoja.

Kuten olemme jo puhuneet lyhyesti, Pinterestillä on roskapostin estojärjestelmä, joka estää kaappaamasta ja saattaa jopa estää sinut, jos se luulee, että yrität kaapia sisältöä.

Pinterest seuraa toimintaasi verkkosivustolla IP-osoitteesi avulla, minkä vuoksi sinun on hyödynnettävä välityspalvelinta parhaalla mahdollisella tavalla.

Välityspalvelin pystyy piilottamaan IP-osoitteesi, jotta voit onnistuneesti kaapata tietoja Pinterestistä ilman estämistä tai rajoittamista.

Kuinka kaapata Pinterest Pythonilla ja seleenillä

Jos et ole joku, joka tietää paljon koodaamisesta, sinun on palattava yllä olevaan luetteloon, josta löydät parhaat valikoimamme alan parhaista Pinterest-kaavintatyökaluista.

Tässä osiossa aiomme kuitenkin puhua siitä, kuinka jos olet edistynyt koodaaja tai vaikka tietäisit vähän koodaamisesta, voit hyödyntää näitä taitoja parhaalla mahdollisella tavalla kehittääksesi oman Pinterest-verkkokaavin.

Jos olet päättänyt poistaa Pinterestin, tärkein asia, joka sinun on tehtävä, on nähdä, pääsetkö tietoihin JavaScriptin ollessa pois päältä.

Tämä määrittää puitteet tai kirjastot, joita aiot käyttää.

Pythonin osalta, jos sinun on raaputtava JavaScriptistä riippuvainen verkkosivusto, kuten Pinterest, sinun on käytettävä seleeniä BeautifulSoupin sijaan.

Selenium pystyy automatisoimaan selaimesi, jotta voit käyttää tätä Python-sivun avaamiseen ja sitten pääset käsiksi keräämiisi tietoihin.

Selenium tarjoaa yhteensopivuuden Firefoxin, Chromen ja muiden kanssa.

Alle olemme sisällyttäneet tarvittavat koodaukset, jotta voit luoda onnistuneen kaavin Pinterestille Seleenin avulla.

from seleen import webdriver osoitteesta selenium.common.exceptionsimport StaleElementReferencePoikkeus osoitteesta selenium.webdriver.common.keysimport Avainten tuontiaika, satunnainen, socket, unicodedata tuontimerkkijono, kopiointi, os tuonti pandat pd-tuontipyyntöinä kokeile: from urlparseimport urlparse paitsi kuusi ImportErr .moves.urllib.parseimport urlparse defdownload(myinput, mydir=”./”): if isinstance(myinput, str) tai isinstance(myinput, bytes): # http://automatetheboringstuff.com/chapter11/ res = requests.get (oma syöte) res.raise_for_status() # https://stackoverflow.com/questions/18727347/how-to-extract-a-filename-from-a-url-append-a-word-to-it outfile = mydir + “/” + os.path.basename(urlparse(omatulo).polku) playFile = open(outfile, ‘wb’) kappaleelle res.iter_content(100000): playFile.write(chunk) playFile.close() elifisinstance( myinput, list): for i in myinput: download(i, mydir) else: lähetä defphantom_noimages(): from fake_useragentimport UserAgent osoitteesta selenium.webdriver.common.desired_capabilitiesimport DesiredCapabilities ua = UserAgent() # ua.update /stackoverflow.com/questions/29916054/change-user-agent-for-selenium-driver caps = DesiredCapabilities.PHANTOMJS caps[“phantomjs.page.settings.userAgent”] = ua.random return webdriver.PhantomJS(service_args=[“–load-images=no”]wish_capabilities=caps) defranddelay(a, b): time.sleep(random.uniform(a, b)) defu_to_s(uni): return unicodedata.normalize(‘NFKD’, uni).encode(‘ascii’, ‘ignore) ‘) luokka Pinterest_Helper(object): def__init__(self, login, pw, browser=None): jos selain on Ei mitään: # http://tarunlalwani.com/post/selenium-disable-image-loading-different-browsers/ profile = webdriver.FirefoxProfile() profile.set_preference(“permissions.default.image”, 2) self.browser = webdriver.Firefox(firefox_profile=profile) else: self.browser = selain self.browser.get(“https://selain www.pinterest.com”) emailElem = self.browser.find_element_by_name(‘id’) emailElem.send_keys(login) passwordElem = self.browser.find_element_by_name(‘password’) passwordElem.send_keys(pw) passwordElem.send_keys(Keys.RE) ) randdelay(2, 4) defgetURLs(itse, urlcsv, threshold=500): tmp = self.read(urlcsv) tulokset = []
t:lle tmp:ssä: tmp3 = self.runme(t, threshold) tulokset = lista(set(tulokset + tmp3)) random.shuffle(tulokset) palauttaa tulokset defwrite(itse, oma tiedosto, oma lista): tmp = pd.DataFrame(mylist ) tmp.to_csv(omatiedosto, index=False, header=Farse) defread(itse, oma tiedosto): tmp = pd.read_csv(omatiedosto, header=Ei mitään).values.tolist() tmp2 = []
i:lle alueella(0, len(tmp)): tmp2.append(tmp[i][0]) return tmp2 defrunme(itse, url, kynnys=500, pysyvyys=120, debug=False): final_results = []
ennakkokuvat = []
yrittää = 0 try: self.browser.get(url) while threshold >0: try: results = []
images = self.browser.find_elements_by_tag_name(“img”) if images == esikuvat: yrittää += 1 else: yrittää = 0 jos yrittää > pysyvyys: if debug == True: print(“Poistuu: pysyvyys ylitetty”) palauttaa lopulliset_tulokset haulle i kuvissa: src = i.get_attribute(“src”) if src: if src.find(“/236x/”) != -1: src = src.replace(“/236x/”, “/736x/” ) tulokset.append(u_to_s(src)) previmages = copy.copy(images) final_results = list(set(lopulliset_tulokset + tulokset)) dummy = self.browser.find_element_by_tag_name(‘a’) dummy.send_keys(Keys.PAGE_DOWN) (1, 2) kynnysarvo -= 1 paitsi (StaleElementReferenceException): if debug == True: print(“StaleElementReferenceException”) kynnys -= 1 paitsi (socket.error, socket.timeout): if debug == True: print(” Socket Error”) paitsi KeyboardInterrupt: palauttaa final_results jos debug == True: print(“Poistuu lopussa”) return final_results defrunme_alt(self, url, threshold=500, tol=10, minwait=1, maxwait=2, debug=False ): lopulliset_tulokset = []
korkeudet = []
dwait = 0 try: self.browser.get(url) while threshold >0: try: results = []
images = self.browser.find_elements_by_tag_name(“img”) cur_height = self.browser.execute_script(“return document.documentElement.scrollTop”) page_height = self.browser.execute_script(“return document.body.scrollHeight”) heights.append( int(sivun_korkeus)) if debug == True: print(“Nykyinen korkeus: ” + str(cur_height)) print(“Sivun korkeus: ” + str(sivun_korkeus)) if len(heights) >tol: jos korkeudet[-tol:] == [heights[-1]]* tol: if debug == True: print(“Ei enää elementtejä”) return final_results else: if debug == True: print(“Min elementti: {}”.format(str(min(heights)[-tol:])))) print(“Max elementti: {}”.format(str(max(heights[-tol:])))) i:lle kuvissa: src = i.get_attribute(“src”) if src: if src.find(“/236x/”) != -1: src = src.replace(“/236x/”, “/736x/”) results.append(u_to_s(src)) final_results = lista(set(lopulliset_tulokset + tulokset)) self.browser.execute_script(“window.scrollTo(0, document.body.scrollHeight);”) randdelay( minwait, maxwait) threshold -= 1 paitsi (StaleElementReferenceException): if debug == True: print(“StaleElementReferenceException”) threshold -= 1 paitsi (socket.error, socket.timeout): if debug == True: print(“Socket” Virhe. Odotetaan {} sekuntia.”.format(str(dwait))) time.sleep(dwait) dwait += 1 # paitsi (socket.error, socket.timeout): # if debug == True: # print(” Socket Error”) paitsi KeyboardInterrupt: palauttaa final_results if debug == True: print(“Poistuu lopussa”) return final_results defscrape_old(self, url): tulokset = []
self.browser.get(url) images = self.browser.find_elements_by_tag_name(“img”) for i kuvissa: src = i.get_attribute(“src”) if src: if string.find(src, “/236x/” ) != -1: src = string.replace(src, “/236x/”, “/736x/”) results.append(u_to_s(src)) palauttaa tulokset defclose(self): self.browser.close()

🔥 Empfohlen:  13 sisällön kirjoittamisvirhettä ja käytännön vinkkejä niiden välttämiseen‍

UKK

Mikä on Pinterest-kaavin?

Pinterest-kaavin on ohjelmisto, jonka aiot joko kehittää itse tai aiot käyttää kolmannen osapuolen kautta, josta voit poimia Pinterestistä julkisesti saatavilla olevia tietoja.

Näin he auttavat sinua parantamaan läsnäoloasi Pinterestissä itse, tai se auttaa markkinatutkimuksessasi, jos olet brändi, ja Pinterest on yksi tärkeimmistä kohdemarkkinoistasi.

Onko Pinterest-kaavin käyttö laitonta?

Hyvä uutinen on, että niin kauan kuin käytät Pinterest-indeksointirobottia jo julkisesti saatavilla olevien tietojen kaappaamiseen, sellaisen käyttäminen ei ole laitonta.

Pinterestissä on se, että se ei todellakaan pidä siitä, että ihmiset automatisoivat tietojen poiminta, joten he eivät pidä siitä, kun teet tämän, mutta luota meihin, kun sanomme, että se ei silti ole laitonta.

Voinko kehittää oman kaavin Pinterestiä varten?

Kuten yllä olevasta keskustelustamme näet, sinulla on kaikki mahdollisuudet kehittää oma Pinterest-verkkokaapisi, jos olet joku, joka on oppinut hieman koodaamisesta viime vuosien aikana ja haluat pystyä kaapimaan Pinterest omallasi.

Voit käyttää useita erilaisia ​​protokollia, ja olemme jopa sisällyttäneet yllä esiasetetun koodauksen helpottaaksemme elämääsi.

Lopulliset ajatukset

Loppujen lopuksi on useita syitä, miksi saatat haluta saada tietoja Pinterestistä.

On olemassa monia Syitä, joita voimme ajatella, miksi saatamme haluta poimia tietoja Pinterestistä.

Hyvä uutinen on, että on olemassa useita tapoja tehdä tämä oman Pinterest-kaavin kehittämisestä aina yhdestä Pinterest-verkkokaapimesta, josta olemme puhuneet yllä olevassa luettelossa, hyödyntämiseen.

Varmista, että pidät kiinni niistä, joista olemme puhuneet tässä artikkelissa, koska siellä on paljon, jotka lupaavat sinulle hyvän kokemuksen, mutta todellisuudessa he todennäköisesti vain yrittävät hyödyntää sinä.