Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta sähköpostinsieppaustyökalua vuodelle 2023: Luo liidejä nopeammin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta sähköpostinsieppaustyökalua vuodelle 2023: Luo liidejä nopeammin

Etsitkö parhaita sähköpostin talteenottotyökaluja saadaksesi lisää liidejä ja tilaajia yrityksellesi?

Sähköpostimarkkinoinnin on todistettu olevan 40 kertaa tehokkaampaa kuin sosiaalisessa mediassa. Ja se kasvattaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia kuin mikään muu markkinointikanava.

Loistava sähköpostin talteenottotyökalu on juuri se, mitä tarvitset saadaksesi kaiken irti verkkoliikenteestäsi ja muuntaaksesi napsautukset liideiksi.

Tässä artikkelissa erittelemme parhaat saatavilla olevat sähköpostin talteenottotyökalut ja kenelle ne sopivat parhaiten.

Valmis? Aloitetaan:

Parhaat sähköpostin talteenottotyökalut liidien luomiseen – yhteenveto

 1. ConvertBox – Paras all-in-one liidien luonti- ja sähköpostin talteenottotyökalu. Ominaisuuksia täynnä ja hyvää vastinetta rahalle.
 2. Thrive Leads – Paras sähköpostin sieppaustyökalu WordPress-käyttäjille.
 3. Leadpages – Paras all-in-one liidien luontityökalu pienille yrityksille.
 4. Valinnaisesti – Edullisin sähköpostin talteenottotyökalu.
 5. Getsitecontrol – Paras sähköpostin talteenottotyökalu ponnahduslomakkeiden luomiseen.
 6. Muunna Pro – Toinen WordPress-sähköpostin kaappaustyökalu. Laajennus on modulaarinen, joten voit poistaa käytöstä ominaisuuksia, joita sinun ei tarvitse parantaa suorituskykyä.
 7. OptinMonster – Paras A/B-testaukseen ja kohdistukseen.

#1 – Muunnoslaatikko

ConvertBox on liidien luontityökalu, jolla on tehokkaat sähköpostin talteenottoominaisuudet. SaaS-alusta voidaan yhdistää saumattomasti WordPress-sivustoosi ja käyttää useisiin liidien luomiseen.

ConvertBoxissa on hienoa, että se on erittäin yksinkertainen työkalu, jolla saat päätäsi liikkeelle. Lomakkeiden luominen sähköpostiosoitteiden tallentamiseksi on helppoa tämän työkalun avulla. Yksinkertainen vedä ja pudota -rakennustyökalu helpottaa lomakkeiden luomista ja mukauttamista sivustosi suunnitteluun ja yrityksesi brändiin.

ConverBox tarjoaa valikoiman erilaisia ​​lomaketyyppejä, mukaan lukien upotetut lomakkeet, koko sivun lomakkeet, ponnahdusikkunat ja paljon muuta, joten voit valita lomakkeen, jonka uskot parhaiten vangitsemaan sivustosi vierailijoiden huomion.

Ja mikä parasta, ConvertBoxia voidaan käyttää A/B-testaukseen, jotta voit varmistaa, että lomakkeesi on optimoitu täydellisesti sähköpostiosoitteiden keräämiseen.

Toinen ConvertBoxin hieno ominaisuus on älykäs kohdistustoiminto. Tämän toiminnon avulla voit kohdistaa videoihisi henkilökohtaisia ​​viestejä sähköpostipalveluntarjoajaltasi ja omien asiakkuuksien hallintatietojesi perusteella. Muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat segmentointisuppilot ja reaaliaikainen seuranta.

Kaiken kaikkiaan se on täydellinen työkalu sähköpostisi kaappauslomakkeiden luomiseen ja optimointiin liidien luomista varten.

Hinnoittelu:

ConvertBox tarjoaa tällä hetkellä varhaisen käyttöiän pääsyn hintaan 495 dollaria. Voit myös päivittää Pro-tiliin ylimääräisellä 90 dollarilla.


#2 – kukoistaa liidit

Thrive Leads on liidien luontilaajennus, joka voidaan asentaa helposti WordPress-sivustoille. All-in-one-työkalun avulla on helppo luoda erilaisia ​​lomakkeita sähköpostiosoitteiden kaappaamiseen. Erityyppisiä osallistumislomakkeita ovat ponnahdusikkunat, in-line-lomakkeet, diat, widget-aluelomakkeet ja paljon muuta.

Thrive Leads on täydellinen sähköpostin talteenottotyökalu, jos haluat nopean ja helpon ratkaisun lomakkeiden rakentamiseen. Työkalu sisältää pääsyn valmiiksi suunniteltuihin malleihin, joiden avulla voit ottaa sähköpostin talteenottolomakkeita käyttöön verkkosivuillesi muutamalla napsautuksella.

Kuten ConvertBox, myös Thrive Leadsissa oli vedä ja pudota -toiminto, jonka avulla voit mukauttaa ja optimoida sähköpostisi talteenottolomaketta liidien luomista varten.

Kun lomakkeesi on suunniteltu, voit käyttää kohdistusominaisuuksia lomakkeen näyttöajan ja -paikan mukauttamiseen sekä valita, mitkä toiminnot käynnistävät lomakkeen näkymisen. Kuten monissa tämän luettelon työkaluissa, Thriveleadsissa on myös A/B-testaustoiminto, jonka avulla voit edelleen optimoida lomakkeitasi ja valita muuntavia vaihtoehtoja.

🔥 Empfohlen:  Voiko tekoäly kirjoittaa tarinoita? (RATKAISTU esimerkein)

Toinen Thrive Leadsin hieno ominaisuus on SmartLinks. SmartLinksin avulla voit näyttää erilaisia ​​tarjouksia ihmisille, jotka ovat jo liittyneet postituslistallesi. Tämä sopii erinomaisesti päällekkäisten sähköpostien kaappaamisen estämiseen sekä liidien ja vierailijoiden palaamisen edistämiseen sivustollesi.

Huomautus: Thrive Leads on laajennus, jota voidaan käyttää vain WordPress-sivustoilla.

Hinnoittelu:

Thrive Leads on 99 dollaria vuodessa (uusituu sen jälkeen hintaan 199 dollaria vuodessa) tai se on saatavilla osana Thrive Suitea, joka sisältää muita työkaluja, kuten Thrive Theme Builder -työkalut sekä tietokilpailun rakennustyökalut, kurssinrakennustyökalut ja paljon muuta. Suunnitelmat alkavat 299 dollarista vuodessa (uusitaan sen jälkeen hintaan 599 dollaria vuodessa).

Lue Thrive Leads -arvostelumme.


#3 – Leadpages

Leadpages on tehokas myynnin ja viittausten luontityökalu, jonka avulla voit luoda sähköpostin talteenottolomakkeita, aloitussivuja, hälytyspalkkeja ja paljon muuta. Jos olet pieni yritys, joka haluaa optimoida sivustosi liidejä ja myyntiä varten sekä kasvattaa sähköpostiluetteloasi, tämä all-in-one-työkalu voi olla vain lippu.

Tämä työkalu sisältää kaiken, mitä tarvitset sähköpostin ponnahdusikkunoiden luomiseen, ja se sisältää analytiikkaominaisuuksia, joiden avulla voit testata ja optimoida lomakkeitasi tehokkaasti.

Sen lisäksi, että siinä on vedä ja pudota -rakennustyökalu, jonka avulla voit luoda omia lomakemalleja, se sisältää myös laajan valikoiman malleja, jotka sopivat täydellisesti sähköpostiosoitteiden keräämiseen.

Leadpages on myös loistava valinta muille kuin WordPress-käyttäjille, koska voit käyttää lomakkeitasi useilla alustoilla, mukaan lukien Squarespace ja Wix.

Kaiken kaikkiaan se on erittäin edullinen all-in-one-ratkaisu, joka voi auttaa pieniä yrityksiä parantamaan tulosprosentteja ja rakentamaan sähköpostilistaansa.

Hinnoittelu:

Yhden sivuston hinnat alkavat $37/kk.

Lue Leadpages-arvostelumme.


#4 – valinnaisesti

Valinnaisesti on täydellinen sähköpostin talteenottotyökalu kasvaville yrityksille, koska saatavilla on rajoitettu ilmainen paketti.

Tämä edullinen vaihtoehto sisältää suuren osan muiden ponnahduslomakegeneraattoreiden toiminnoista ja antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda erilaisia ​​huomiota herättäviä lomakkeita, mukaan lukien:

 • Poistumistarkoituksen ponnahdusikkunat
 • Kelluvat sivupalkit
 • Pelillistämisen ponnahdusikkunat
 • Koko näytön peittokuvat
 • Ilmoitusten ponnahdusikkunat
 • Aikaviiveen ponnahdusikkunat

Työkalun avulla voit myös kerätä palautetta ja suorittaa kyselyitä parantaaksesi liidien luomista. Vaikka tämän työkalun ilmainen versio on hieman rajoitettu, se tarjoaa joukon hienoja ominaisuuksia, kuten analytiikkaa, ESP-integraatiota ja paljon muuta.

Kaiken kaikkiaan se on edullisin tapa luoda ponnahdusikkunoita sähköpostiosoitteiden keräämistä varten.

Hinnoittelu:

Optinly tarjoaa ilmaisen suunnitelman, joka antaa sinulle rajoitetun pääsyn työkaluun. Maksulliset suunnitelmat alkavat 9 dollarista kuukaudessa.


#5 – Getsitecontrol

Getsitecontrol on vaihtoehto ponnahdusikkunoiden luomiseen sähköpostiosoitteiden tallentamiseksi. Ponnahdusikkunat eivät tosin ole kaikkien teekuppi, koska ne voivat joskus olla häiritseviä ja haitata käyttäjän kokemusta.

Ponnahdusikkunat voivat kuitenkin olla tehokkaita sähköpostiosoitteiden keräämisessä, ja Getsitecontrol raportoi, että käyttäjät kokevat 250 % luettelon kasvun, kun he käyttävät kohdistettuja sähköpostin ponnahdusikkunoita. Aika hienoa, eikö?

🔥 Empfohlen:  Osta Steam-tilejä: 6 parasta sivustoa

Getsitecontrol antaa käyttäjille pääsyn laajaan valikoimaan sähköpostin talteenottoponnahdusikkunoita, jotka ovat valmiita käyttöön. Mallit on optimoitu täydellisesti muuntamista varten ja tarjoavat käyttäjille yksinkertaisen tavan ottaa käyttöön ammattimaisesti optimoituja ponnahdusikkunoita sivustoonsa.

Mitä tulee kohdistukseen ja käynnistämiseen, Getsitecontrolilla on joitain todella hyödyllisiä ominaisuuksia. Voit käynnistää ponnahdusikkunoita parametrien, kuten vierityssyvyyden, sijainnin, kielen, sivulla käytetyn ajan ja muiden perusteella.

Voit myös määrittää ponnahdusikkunasi näkymään, kun käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa tiettyjen sivusi elementtien kanssa. Lisäksi voit määrittää lomakkeesi näkymään niiden tietojen perusteella, jotka on kerätty siitä, miten kävijät ovat olleet vuorovaikutuksessa muiden sivustosi ponnahdusikkunoiden kanssa.

Getsitecontrolissa on myös hyödyllinen kojelauta, jonka avulla voit seurata kaikkea, mitä ponnahduslomakkeihisi tapahtuu, ja saat jopa päivityksiä aina, kun lomakettasi tarkastellaan tai sähköposti kaapataan.

Kaiken kaikkiaan Getsitecontrol on kohdennettu mutta hyödyllinen työkalu, joka sopii täydellisesti visuaalisesti mielenkiintoisten ja optimoitujen ponnahduslomakkeiden luomiseen liidien luomista varten.

Hinnoittelu:

Suunnitelmat alkavat 7 dollarista kuukaudessa 20 000 kuukausittaiselle widgetille


#6 – Muunna Pro

Jos haluat saada lomakkeesi nopeasti käyttöön, Muunna Pro voi olla sähköpostin talteenottotyökalu sinulle. Sivuston toimittaminen WordPressillä.

Kaikki eivät halua viettää tuntikausia A/B-testaukseen ja lomakkeiden optimointiin, minkä vuoksi on hyvä idea valita työkalu, jonka avulla pääset käsiksi satoihin testattuihin malleihin, ja Convert Pro tekee juuri sen.

Laajan valmiiksi suunniteltujen mallien kirjaston lisäksi Convert Pro tarjoaa myös vedä ja pudota -editorin, jolla voit luoda uusia lomakkeita nopeasti.

Yksi ConvertPron erottuvista ominaisuuksista on, että sen avulla käyttäjät voivat luoda mobiilikohtaisia ​​lomakkeita sähköpostiosoitteiden tallentamiseksi.

Tämä voi olla valtava etu, jos suurin osa liikenteestäsi tulee mobiililaitteista. Convert Pron avulla voit varmistaa, että kaikki lomakkeesi on suunniteltu täydellisesti katseltaviksi ja täytettäviksi älypuhelimien pienillä näytöillä.

Jotkut Convert Prossa saatavilla olevat lomaketyypit sisältävät:

 • Ponnahdusikkunat
 • Slide-in
 • Upotetut lomakkeet
 • Widgetit
 • Koko näytön ponnahdusikkunat
 • Ja enemmän

Voit myös käyttää Convert Pron edistyneitä triggereitä ottaaksesi käyttöön lomakkeitasi sopivina hetkinä, kuten vierailijoiden saapuessa sivustollesi, kun he rullaavat tai kun he näyttävät merkkejä poistumisesta sivustolta. Lisäksi voit kohdistaa vierailijoihin tietyillä lomakkeilla tietojen perusteella, kuten miltä sivustolta he tulivat, mitä laitetta he käyttävät ja paljon muuta.

Toinen Convert Pron hieno ominaisuus on, että se integroituu saumattomasti Google Analyticsin kanssa, mikä tarkoittaa, että voit helposti seurata lomakkeiden menestystä suhteessa verkkoliikenteeseen ja suorittaa testejä lomakkeiden optimoimiseksi edelleen.

On myös syytä mainita, että Convert Pro on modulaarinen. Tämä tarkoittaa, että voit poistaa käytöstä ydinominaisuudet, joita et tarvitse. Tämä on loistava tapa parantaa WordPress-verkkosivustosi suorituskykyä.

Hinnoittelu:

Vuosisuunnitelmat alkavat 99 dollarista. Vaihtoehtoisesti voit ostaa elinikäisen paketin hintaan 399 dollaria.

Convert Pro tarjoaa myös kasvupaketin hintaan 249 dollaria/vuosi. Tämä suunnitelma sisältää pääsyn useisiin laajennuksiin ja teemoihin WordPressille sekä Convert Prolle.

🔥 Empfohlen:  6 parasta Coinmatics-vaihtoehtoa vuonna 2023 (sivustot ja sovellukset, kuten Coinmatics.com)

Lue Convert Pro -arvostelumme.


#7 – OptinMonster

OptinMonster on liidien talteenottotyökalu, jossa on laajennus, joka voidaan asentaa WordPress-sivustollesi.

Työkalu on yksi suosituimmista opt-in-lomakkeen rakentajista – ja hyvästä syystä. Edulliseen hintaan käyttäjät saavat käyttöönsä erilaisia ​​lomakkeita, mukaan lukien:

 • Lightbox Ponnahdusikkunat
 • Koko näytön tervetulomattolomakkeet
 • Slide-In vierityslaatikkolomakkeet
 • Kelluvat baarimuodot
 • Sisäiset lomakkeet
 • Sivupalkin widgetit
 • Sisältökaapit
 • Kupongin pyörät
 • Ajastin

OptinMonster antaa käyttäjille pääsyn laajaan kirjastoon lomakemalleja, jotka voidaan helposti ottaa käyttöön sivustossasi. Jos haluat luoda omia lomakkeitasi sähköpostiosoitteiden tallentamiseen, käytettävissä on myös helppokäyttöinen lomakkeiden rakennustyökalu, jonka avulla voit luoda visuaalisesti vaikuttavia ja optimoituja lomakkeita muutamalla napsautuksella.

Jos olet A/B-testauksen ja analytiikan rakastaja, OptinMonster on lomakerakentaja sinulle. Analytiikka- ja näkemystyökalu antaa sinulle pääsyn reaaliaikaisiin tietoihin lomakkeiden suorituskyvystä, ja voit käyttää näitä tietoja perusteellisten jakotestien tekemiseen kaikille lomakkeen elementeille.

OptinMonsterin todellinen erottuminen on kuitenkin sen kohdistus- ja personointiominaisuudet. Näiden työkalujen avulla voit varmistaa, että jokainen vierailija näkee parhaiten optimoidun sähköpostin talteenottolomakkeen.

Voit esimerkiksi kohdistaa lomakkeisiin käyttämällä tietoja, kuten evästetietoja, maantieteellistä sijaintia, laitetyyppiä ja muuta. Voit myös määrittää lomakkeet näkymään tiettyjen toimien yhteydessä, kuten sivulla vietetyn ajan, sivulta poistumisaikon ja paljon muuta.

Kaikki nämä ominaisuudet auttavat sinua varmistamaan, että oikeat vierailijat näkevät sähköpostisi kaappauslomakkeesi juuri oikealla hetkellä, mikä maksimoi viittausten määrän.

OptinMonster integroituu myös suurimpien sähköpostipalveluntarjoajien, kuten Mailchimp, ActiveCampaign ja muiden kanssa.

Hinnoittelu:

Suunnitelmat alkavat 9 dollarista kuukaudessa (laskutetaan vuosittain).

Lue OptinMonster-arvostelumme.


Parhaan sähköpostin talteenottotyökalun valitseminen yrityksellesi

Kuten näet, saatavilla on laaja valikoima sähköpostin talteenottotyökaluja, jotka sopivat erilaisiin budjetteihin ja mieltymyksiin.

Kaikki tämän luettelon työkalut ovat hyödyllisiä auttamaan sinua menestymään sähköpostimarkkinointistrategiassasi, ja ne ovat rahan arvoisia, mutta jos meidän piti valita vain muutama parhaista sähköpostin talteenottotyökaluista, suosittelemme:

 • ConvertBox All-in-one liidien luontityökalulle tehokkaalla sähköpostin talteenottotoiminnolla.
 • Thrive Leads markkinoiden parhaalle WordPress-sähköpostin talteenottotyökalulle.
 • Leadpages edulliseen liidien luomisalustaan ​​pienille yrityksille. Sisältää aloitussivun rakentajan, verkkosivustojen rakennustyökalun ja paljon muuta.

Tietysti se riippuu siitä, mitä yrityksesi tarvitsee ja minkä tyyppisiä lomakkeita aiot käyttää, mutta et todellakaan voi mennä pieleen tämän luettelon työkalujen kanssa.

Vie sähköpostimarkkinointisi uudelle tasolle ja ota yksi näistä sähköpostin talteenottotyökaluista.

Monilla näistä sähköpostin talteenottotyökaluista on ilmainen kokeiluversio tai rahat takaisin -takuu. Joten voit kokeilla niitä varmistaaksesi, että löydät oikean työkalun liidien luontitarpeisiisi.