Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta UGC-alustaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta UGC-alustaa

Tiedät luultavasti tarvitsevasi käyttäjien luomaa sisältöä (UGC) – ja paljon sitä. Ongelma ei useinkaan ole UGC:n etujen ymmärtämisessä, vaan tehokkaimpien tapojen löytämisessä sen hankkimiseksi. Silloin UGC-alustat tulevat apuun. Tässä artikkelissa luetellaan suosituimmat UGC-artikkelit ja selitetään niiden edut ja haitat.

Mitä on käyttäjien luoma sisältö (UGC)?

Onko UGC uutinen sinulle? Ei huolia! Brändit ovat vasta alkaneet ymmärtää käyttäjien luoman sisällön arvoa. UGC:n avulla luotat siihen, että ostajat luovat sisältöä sinulle. UGC on mitä tahansa sisältöä, joka ei ole yrityksesi tekemä.

UGC voi tulla muodossa:

 1. Kirjalliset arvostelut tai teksti
 2. Videoiden purkaminen
 3. Arvostelut
 4. Tuotekuvat

Vaikka voit jatkaa brändättyä sisältöä, UGC tekee paljon asioita, joita brändisisällölläsi ei vain pysty tekemään.

Pohjimmiltaan UGC on suullisen markkinoinnin digitaalinen versio.

Koska 92 % ostajista uskoo verkostonsa ihmisten ehdotuksiin mainontaan liittyen, jokainen verkkokauppabrändi tarvitsee UGC:n.

Tämä johtuu siitä, että UGC on vähemmän näkyvissä kuin maksetut mainokset. Se näyttää normaalilta osalta jonkun syötteitä, mikä tarkoittaa, että ostajat kiinnittävät paljon todennäköisemmin huomiota jonkun tuotteesi purkamiseen videoon sen sijaan, että video olisi yrityksesi tuotetta koskevassa videossa.

UGC-alustojen edut

Jos ajattelet: “Kuka välittää käyttäjien sisällöstä? Teen omani!”, et luultavasti vielä ymmärrä UGC:n voimaa.

Mutta ajattele tätä: markkinoit tuotetta COVIDin jälkeisessä maailmassa. Kenenkään aivot eivät toimi samalla tavalla kuin viime vuonna, ja tämä tarkoittaa, että sinun on muutettava markkinointiasi ollaksesi relevanttia.

Kun otat askeleen UGC:hen, yrityksesi hyötyy siitä. Se on suhteellista.

Jos asiakkaat eivät voi visualisoida itseään käyttävänsä tuotettasi, olet paahtoleipä. UGC on niin tärkeä, koska sisältö on suhteellista: loppujen lopuksi se tulee muilta kuluttajilta.

Kyllä, hienostuneemmalle, perinteiselle sisällöllesi on aika ja paikka, mutta se ei ole aina paras vaihtoehto.

Itse asiassa pandemian seurauksena osa merkkisisällöstä voi näyttää kuurolta ja epäluuloiselta.

Sinun on luotava luottamus asiakkaidesi kanssa. 93 % markkinoijista on samaa mieltä siitä, että kuluttajat luottavat muihin kuluttajiin enemmän kuin sinuun.

Tehokkain tapa rakentaa luottamusta on esitellä muiden käyttäjien sisältöä verkkosivustollasi, sosiaalisessa mediassa, sähköposteissa ja muualla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka työskennellä kotoa kirjanpitäjänä

1. UGC rakentaa suhteita

Asiakkaat haluavat “tuntea” tuotemerkit, joilta he ostavat, mutta markkinoinnin puolella on vaikeaa tutustua seuraajiin yksilöllisesti.

Ongelmana on, että on todella, todella vaikeaa hallita näitä suhteita asiakkaiden kanssa laajasti.
UGC mahdollistaa vahvojen yhteyksien luomisen kuluttajiin – vaikka ostajia olisi tuhansia. Kun jaat aitoa, samankaltaista sisältöä, se erottuu joukosta.

Ihmiset arvostavat brändejä, jotka pitävät sen todellisena; Itse asiassa 90 % ostajista sanoo, että aitous on tekijä, kun he päättävät, missä tehdä ostoksia.

2. UGC saa tuloksia

Toki aitous ja suhteiden rakentaminen ovat erittäin tärkeitä. Tiedämme kuitenkin, että tarvitset kovia tietoja, jotka voit viedä pomollesi ja jotka todistavat, että UGC on investoinnin arvoinen.

Onneksi UGC:llä on merkittävä vaikutus tulokseesi. Tarkista tilastot:

 1. UGC lisää konversioita 10 %
 2. UGC-kampanjoilla on 29 % korkeampi tulosprosentti kuin kampanjoilla, joissa ei ole UGC:tä.
 3. UGC-mainokset saavat 4x klikkauksia 50 % pienemmällä mainoskululla.

UGC:llä on selvästi paljon etuja yrityksellesi. Jos et ole vielä käyttänyt sitä etkä ole varma mistä aloittaa, suosittelemme aloittamaan UGC-alustalla.

Miksi tarvitsen UGC-alustan?

Jos haluat tehdä UGC:n oikein, suosittelemme käyttämään alustaa kaiken hallintaan ja keräämiseen.

Mutta hei, ymmärrämme sen: alustan lisääminen markkinointipinoosi on suuri päätös. Joten miksi verkkokauppabrändit tarvitsevat kuitenkin UGC-alustan?

Se menee tähän:

Tee-se-itse-hankinta kestää ikuisuuden

Onko sinulla todella aikaa kaivaa huolella Instagramia, arvostella sivustoja ja sähköpostivastauksia? Tee-se-itse-lähestymistapa tarkoittaa, että sinun on käytettävä tätä UGC:tä manuaalisesti, kun löydät sen. Se on aikaa vievä painajainen.

UGC-alustat helpottavat elämääsi

UGC-alustan rakenne säästää enemmän aikaa. Se etsii automaattisesti UGC:tä ja siirtää sen tiimillesi sopivaan muotoon. Jotkin alustat mahdollistavat jopa UGC:n uudelleenjakamisen suoraan kojelautastasi. Helppoa, eikö?

Alustailla on olemassa olevia suhteita

Psst, tiesitkö, että voit TAPAA VAIKUTTAJIA TEHDÄ UGC SINUN? Hyvä UGC-alusta yhdistää sinut kokeneiden sisällöntuottajien ja vaikuttajien kanssa, jotta UGC menee vielä pidemmälle.

Voit vapaasti tehdä tee-se-itse-vaihtoehdon, mutta olemme valmiita lyömään vetoa, että se ei ole kestävää tiimillesi. Kun on aika tehdä UGC todella, käänny luotettavan alustan puoleen säästääksesi aikaa ja markkinoita laajasti.

🔥 Empfohlen:  23 parasta Twitter-videoiden latausohjelmaa vuonna 2023 (ilmainen ja verkossa)

7 parasta UGC-alustaa

Emme voi luvata, että olemme kääntäneet kaikki kivet nopeasti lisääntyvillä markkinoilla, mutta olemme varmoja, että kokemukseni ja tutkimukseni perusteella löytämämme alustat voivat auttaa sinua tulemaan tehokkaammaksi ja tehokkaammaksi UGC:n toimittajaksi. Tässä on seitsemän suosituinta UGC-alustaa, joita saatat haluta kokeilla tai ostaa.

1. Ampfluenssi

Ampfluence toimii brändien ja yritysten kanssa useilla eri toimialoilla. Jos sisällöntuottajat ovat kiinnostuneita aloittamaan vaikuttajan uran, sisällöntuottajaverkostoomme liittyminen auttaa heitä rakentamaan vankan portfolion ja saamaan palkkaa siitä, mitä he rakastavat. Vielä tärkeämpää on, että verkostoomme liittyminen antaa sisällöntuottajille pääsyn brändimahdollisuuksiin, joita ei ole saatavilla missään muualla verkossa.

Seuraavat ovat tarjoamamme brändikampanjatyypit:

 • Kotitalouksien nimet
 • Markkinointitoimistot
 • Lifestyle Brands
 • Julkaisut
 • Amazon-myyjät
 • Saas ja startupit

Ampfluence hallinnoi 1000 brändikampanjoita vuosittain. Asiakkaamme etsivät videoiden tekijöitä, jotka luovat ainutlaatuista sisältöä useilla eri aloilla, mukaan lukien muoti, matkailu, ruoka, liiketoiminta, tekniikka ja monet muut.

2. Yotpo

Kun Yotpo tuli taisteluun vuonna 2011, yritys keskittyi auttamaan asiakkaitaan keräämään ja esittämään tekstipohjaisia ​​suosituksia. Tämä on edelleen yksi alustan vahvuuksista. He ovat kuitenkin ottaneet harppauksen eteenpäin antaakseen brändeille mahdollisuuden kerätä kaikenlaista käyttäjien luomaa sisältöä ja käyttää sitä koko ostajan matkan ajan.

Yotpo-sivustolla tehdyn tapaustutkimuksen mukaan Vanity Planet testasi tuotesivua samaa sivua vastaan, ja asiakaskuvia lisättiin juuri arvostelujen yläpuolelle. Asiakaskuvia sisältävä sivu menestyi alkuperäistä paremmin: tuotesivulta kassasivulle siirtyvien napsautusten määrä kasvoi 24 prosenttia.

3. ShortStack

Ihanteellinen tapa innostaa ihmisiä luomaan UGC:tä on ripustaa heidän eteensä palkinto. Kilpailut tekevät juuri sen. Ne antavat syyn pelata mukana.

ShortStack on yksi edelläkävijöistä, joka mahdollistaa tuotemerkkien kilpailujen, lahjoituksia ja muun tyyppisiä online-kilpailuja ja -kampanjoita. Heidän joustavan palvelun avulla voit käynnistää promootioiden luomisen räätälöimällä mitä tahansa pitkästä malliluettelosta.

ShortStack-asiakkaat päättävät usein järjestää valokuva- ja videokilpailuja, joita mainostetaan Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa ja muissa palveluissa. Kilpailut eivät ainoastaan ​​kannusta faneja ja asiakkaita julkaisemaan sisältöä, vaan myös hyödyntävät sitä, mitä ShortStack kutsuu “action-gatingiksi”, mikä tarkoittaa, että käyttäjien on lähetettävä yhteystiedot lomakkeella päästäkseen kilpailuihin.

4. Curalate

🔥 Empfohlen:  Rocket Money Review: plussat, miinukset, ominaisuudet ja hinnat (2023)

Curalate kuvailee itseään visuaalisen sisällön alustaksi ja “löytövetoisen kaupankäynnin” johtajaksi.

Alusta on vankka työkalupakki myynnin lisäämiseen sosiaalisessa mediassa. Yksi Curalaten pakottava osa, Fanreel, mahdollistaa verkkokaupan tuotemerkkien “tuomisen ulkopuolelta”. Toisin sanoen brändit voivat helposti kerätä UGC:tä, hankkia luvan käyttää niitä ja esitellä ne paikan päällä konversion tehostamiseksi.

5. VÄRI

TINT kuvaa itseään sosiaalisen median kokoajaksi ja sisällön kuratointityökaluksi. Yhtiö esittelee muutaman mielenkiintoisen vinon:

Laajan “yritys”-käyttötapauksen lisäksi TINT positioi palvelunsa erityisesti majoitus- ja koulutusmarkkinoille.

TINT esittelee myös, kuinka palvelu sopii erinomaisesti tapahtumien sosiaalisen median seinien luomiseen.

6. CrowdRiff

CrowdRiff yhdistää UGC:n löytämisen ja sisällön toimituksen. CrowdRiff käyttää kuitenkin vertikaalista markkinalähtöistä lähestymistapaa palveluillaan, jotka palvelevat erityisesti matkailu- ja matkailubrändejä.

#ThePalmBeaches-kampanja on esimerkki siitä, kuinka CrowdRiffin asiakkaat hyödyntävät käyttäjien luomaa sisältöä, sanallista markkinointia ja sosiaalisen median kykyä tarjota houkuttelevia visuaaleja.

CrowdRiff mainostaa myös “älykästä digitaalisen omaisuuden hallintaa sekä UGC:lle että omistamalle visuaaliselle materiaalille. Alustan AI-elementeissä on ominaisuus, joka seuraa sellaisten valokuvien ja videoiden suorituskykyä, joita asiakkaat päättävät esitellä gallerioissa. Ohjelmisto sisältää sitten automaattisesti ne, jotka saavat eniten pidon.

7. Olapic

Olapic on mahtava pelaaja myös UGC-tilassa. Asiakkaat ansaitsevat sisältöä sisältömoottorilla, pyytävät sitä vaikuttajilta ja työntekijöiltä luoja-alustalla ja luovat sitä muuttamalla omaisuutta liikepohjaiseksi sisällöksi.

Emme löytäneet mitään mainintaa “liikepohjaisesta” muiden tähän viestiin sisältyvien merkkien verkkosivustoilta, joten katsotaanpa tätä mielenkiintoista ominaisuutta.

Olapicin Content in Motion -ominaisuus muuttaa UGC-kuvat kiinnostaviksi, lyhyiksi videoiksi, jotka voidaan jakaa useille digitaalisille kanaville.

Johtopäätös

Tämä oli meidän näkemyksemme parhaiden UGC-alustojen löytämisestä, jotka voivat auttaa sinua tehostamaan liiketoimintaasi. Toivomme, että luettuasi tämän artikkelin voit päättää, mikä alusta auttaa sinua parhaiten.

Table of Contents