Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta UPI-maksusovellusta Intiassa 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta UPI-maksusovellusta Intiassa 2022

Etsitkö turvallisia ja luotettavia UPI-maksusovelluksia Androidille tai iOS:lle? Jos vastauksesi on kyllä, olet oikeassa paikassa. Lue eteenpäin saadaksesi selville 7 parasta UPI-maksusovellusta ladattavaksi vuonna 2022.

Intia on tällä hetkellä maa, jossa on noin 1200 miljoonaa mobiilikäyttäjää ja jossa mobiilimaksaminen on lisääntynyt, ja Intian hallitus on yrittänyt kannustaa digitaalista maksamista.

NCPI:n käyttöönoton myötä UPI, monet intialaiset pankit tekivät yhteistyötä BHIM-UPI-alustan kanssa ja julkaisivat maksusovelluksensa. Saman tekivät useat kolmannen osapuolen yritykset, jotka tekivät yhteistyötä intialaisten pankkien kanssa. Löydät nämä sovellukset Google Play Kaupasta ja iOS App Storesta. Tällä hetkellä noin 141 pankkia käyttää UPI-maksua.

Äskettäin Intian hallitus yrittää saada aikaan QR koodi maksujärjestelmä pakollinen kaikissa myymälöissä, mikä voi lisätä verkkomaksujen määrää.

7 parasta UPI-maksusovellusta Intiassa 2022

Mikä on UPI?

Unified Payment Interface on alusta, jonka Intian National Payments Corporation (NPCI) perusti RBI:n ohjeiden mukaisesti. Se auttaa siirtämään rahaa matkapuhelinnumeroon yhdistettyjen pankkitilien välillä. BHIM-UPI-sovelluksella voit yhdistää sovelluksen tiliin, johon he ovat linkittäneet matkapuhelinnumeronsa. Rahansiirto tapahtuu reaaliaikaisesti, joten IFSC-koodin sijaan tarvitaan virtuaalinen maksuosoite (VPA).

Useita VPA-sopimuksia voidaan luoda BHIM-UPI-sovelluksella tai Pankki-sovellusten avulla linkittääksesi useamman kuin yhden tilin, mutta tätä varten puhelinnumerosi tulee linkittää näihin tileihin, koska numeroosi lähetetään tekstiviesti ennen VPA:n luomista, todennusta varten. Sosiaalisen median alustat, kuten Twitter ja Facebook, mainostavat UPI-maksutapoja. Luottokorttilaskuja voi maksaa myös UPI:llä.

NPCI julkaisi UPI 2.0 -version, jossa on seuraavat uudet ominaisuudet:

Nyt tilinylitystili/luottotili voidaan myös linkittää UPI:hen.

QR-koodin maksaminen on nyt turvallisempaa allekirjoitettujen QR-lomakkeiden ansiosta. QR-allekirjoitukseen ei tarvita salasanaa.

Tällä voi tilata julkisen tarjouksen.

PayLater-palvelu on saatavilla tästä.

Kuinka UPI toimii?

QR koodi: Liikkeiden näytöllä on QR-koodi, joka pitää skannata. Aiemmin sinun piti vahvistaa summa syöttämällä MPIN-koodi UPI-sovellukseen. Uudessa UPI 2.0:ssa pääsykoodia ei tarvitse antaa. Voidaan käyttää allekirjoitettua QR-koodia ja tarkoitusta.

VPA-tunnus: Sinun on jaettava VPA-tunnuksensa ja tallennettava sitten maksuprosessin aloittamiseksi. Tämän jälkeen saat ilmoituksen, ja sinun on vahvistettava maksu syöttämällä MPIN-koodi UPI-sovellukseen.

Matkapuhelinnumero: Rahaa voi lähettää mihin tahansa matkapuhelinnumeroon, joka on yhdistetty pankkitiliin jakamalla MMID.

Aadhaar numero: Rahat voidaan siirtää jakamalla Aadhar-numero, joka on linkitetty pankkitiliin. Tätä varten on skannata sormenjäljet.

Jakamistilin numero ja IFSC: Tämä on yksi helpoimmista ja käytetyimmistä tavoista siirtää rahaa.

Vähemmän kosketusta tai ääni-NFC-tekniikka: Tämä käyttää Audio NFC -tekniikkaa rahansiirtoon. Tässä Near Field Communication -anturi yhdistää kaksi UPI:tä käyttämällä laitteita. Sitten siirto todennetaan sovittamalla kahden laitteen aallonpituudet.

UPI:n tosiasiat ja ominaisuudet

 • NPCI:n mukaan UPI:n yläraja on Rs. 1,00 lakia.
 • RBI:n ohjeiden mukaan voidaan linkittää kaikki heidän nykyiset KYC-yhteensopivat e-lompakkotilinsä. Mutta vain muutama sovellus tarjoaa tämän palvelun.
 • Enintään 20 tapahtumaa sallitaan 24 tunnin aikana.
 • Kaikki kaupat tapahtuvat reaaliajassa.
 • Vaikka UPI ja MPOS toimivat samalla alustalla, UPI on käyttäjäystävällisempi ja helpompi.
 • Useita pankkitilejä voidaan lisätä UPI-sovelluksella.
 • Useita VPI-tunnuksia voidaan ylläpitää.

RBI:n ohjeiden mukaan vain liikepankit voivat olla maksujärjestelmän tarjoajia UPI-tapahtumissa.

Mitkä ovat Intian parhaat UPI-maksusovellukset?

1. Google Pay

GooglePay hallitsee luetteloa ainutlaatuisuudellaan ja käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä. Se, joka alkoi nimellä “Tez”, on nyt yli 45 miljoonaa aktiivista kuukausittaista intialaista käyttäjää.

Google on aina eronnut edukseen innovaatioiden ja tehokkuuden suhteen. Google Pay on tärkein sovellus, joka tarjoaa helpon läheisyysominaisuuden, esim. NFC tällä alustalla. Lisäksi se säästää KYC-asiakirjojen lataamisen ja tarkistamisen vaivaa (lompakkovaihtoehdon puuttumisen vuoksi). Pankkitili, siihen yhdistetty puhelinnumero ja olet valmis. Aika helppoa, eikö?

🔥 Empfohlen:  Zerodhan markkinointistrategia – kuinka Zerodha menestyi ilman mainoksia?

Verkkokaupan maailma on myös tuntenut Google Payn olemassaolon. Pelkästään Intiassa yli 2000 verkkokauppiaskumppanin kanssa Google Pay omistaa yli 35 % UPI-tapahtumien markkinaosuuksista. Sen helmiä ovat esimerkiksi 320 miljoonan tapahtuman määrä ja 61 000 kroonin arvo.

Google Pay jatkaa kasvuaan voittaen muita kollegojaan ominaisuuksiltaan ladatun paketin, huippuluokan palkkiojärjestelmien ja tarjousten, asianmukaisen turvakehyksen ja jatkuvasti paranevan käyttöliittymän ansiosta.

ominaisuudet

 • Lompakkovaihtoehto ei ole käytettävissä. Siten KYC-asiakirjoja ei tarvita. Tarvitset vain pankkitilin ja matkapuhelimen.
 • Se on ensimmäinen, joka käyttää NFC-tekniikkaa.
 • Sovelluksen sisäiset Google Play- ja Google Ad Payment -vaihtoehdot ovat käytettävissä.
 • Sen avulla voi keskustella ennen maksua.
 • Siinä on hämmästyttävä käyttöliittymä.
 • Mahdollisuus sovelluksen sisäisiin ostoihin.
 • Tämä sovellus tukee 8 Intian kieltä.
 • Käyttäjät voivat myös asettaa muistutuksia ja suorittaa ajoittain maksuja DTH:sta, sähkölaskuista jne. tulevaisuudessa.

Edut

 • Siinä on Google Pay Safe shield -ominaisuus. UPI-maksunsa voi turvata biometristen tietojen avulla.
 • Siinä on ainutlaatuinen Tez-tila, jonka avulla vastaanottaja saa rahat paljastamatta mitään yksityiskohtia.
 • Siinä on Chat-ominaisuus, joka on hyödyllinen ensimmäistä kertaa tapahtuville tapahtumille. Tässä voidaan lähettää myös lasku.
 • Tezin kautta tehdyt tapahtumat noudattavat monikerroksista salausta, ja niitä suojaa Tez Shield.
 • Käteistilan avulla käyttäjät voivat siirtää rahaa Tez-käyttäjille, jotka eivät anna matkapuhelinnumeroaan tai pankkitietojaan, mikä tekee maksuista turvallisempia kuin koskaan.

Lataa Google Pay täältä.

iOS Android

2.PhonePe

PhonePe on Intian ensimmäinen UPI-maksualusta Intiassa, jonka Flipkart osti myöhemmin. Bangaloressa sijaitseva PhonePe on tehnyt yhteistyötä YesBankin kanssa UPI-palveluiden tarjoamiseksi, ja sillä on jalomielinen 37,3 prosentin markkinaosuus UPI-transaktiovolyymista. Se integroidaan pian maksuvaihtoehdoksi Walmart Intian “B2B Cash & Carryy Stores” -kauppoihin.

PhonePen mukana tulee mielenkiintoisia ominaisuuksia. Sovellukseen on mahdollista linkittää erilaisia ​​e-lompakoita ja siirtää rahaa helposti näiden lompakoiden välillä – kiitos intialaisten e-lompakkotoimittajien välisen yhteentoimivuuden. PhonePe-lompakkovaihtoehdon tarjoavat useat kauppiassivustot, jotka tarjoavat myös uskomattomia käteispalautuksia ja palkintoja. Kun UPI:n rahansiirtoraja on 1000 000 ₹, voit maksaa myös luottokorttilaskuja. Erinomainen käyttöliittymä on kirsikka päällä.

Sovellus kilpailee kollegojensa kanssa eikä lakkaa kasvamasta.

ominaisuudet

 • Tähän voidaan liittää olemassa oleva JioMoney-, Freecharge- ja AirtelMoney-e-lompakko.
 • Kultaa voi myös ostaa.
 • Se tarjoaa erilaisia ​​cashback- ja palkintotarjouksia.
 • Sitä voidaan käyttää luottokorttilaskujen maksamiseen.
 • Rahansiirron yläraja on Rs. 1,00 lakia.
 • PhonePen avulla voit myös maksaa sähkö-, kaasu-, satelliitti-, lanka-, laajakaista-, datakortti- ja vesilaskuja.
 • Voit myös maksaa Store-maksun PhonePe:llä.

Edut

 • Sovelluksen avaamiseen ei tarvita PIN-koodia tai salasanaa. On erillinen kuvake rahojen siirtämiseksi toiselle tilillesi. Pankkisaldon voi tarkistaa tällä.
 • Äskettäinen vastaanottaja löytyy helposti rahansiirron aikana. Laskujen maksaminen ja latauksen tekeminen on myös erittäin helppoa.
 • Se on erittäin tarkkaavainen negatiiviselle palautteelle ja toimii tehokkaasti niiden korjaamiseksi.

Lataa Phone Pe tästä

iOS Android

3.Paytm

Paytm oli Intian johtava digitaalinen maksupalvelu. Se pukeutuu Intian suurimman digitaalisen lompakon palveluntarjoajan ylle, ja sillä on eniten latauksia UPI-sovelluksista sekä Android- että iOS-alustoilla. Intian QR-koodipohjaisten offline-tapahtumien markkinoita hallitsevalla Paytmillä on noin 5,93 %:n markkinaosuus UPI-tapahtumissa.

Erinomaisen käyttöliittymänsä ja useiden palveluiden tuomisen ansiosta yhdessä sovelluksessa Paytm on houkutellut paljon käyttäjiä. Vahvista vain KYC, ja olet valmis omistamaan Paytm-maksupankkitilin. Sitten voit nauttia luottokorttilaskujen maksamisen eduista, linkitettävästä Rupay Virtual Debit Cardista, pääsystä Paytm Online eCommerce -kauppaan Paytm Appin tai Paytm Mallin kautta, erityisestä Osta nyt maksa myöhemmin -palvelusta ICICI Bankin asiakkaille ja paljon muuta!

🔥 Empfohlen:  Vinkkejä huomioitujen sosiaalisen median vuorovaikutusviestien kirjoittamiseen

Paytm on ollut Intian suosituin rahansiirtosovellus ja pysyy sellaisena.

ominaisuudet

 • Siinä on erinomainen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.
 • KYC:n täyden tarkistuksen jälkeen voit helposti luoda Paytm-maksupankin.
 • Paytm Payment Bank on yhdistetty Rupay Virtual Debit Cardiin.
 • Tapahtumat tapahtuvat QR-koodin kautta.
 • Se tarjoaa Osta nyt, maksa myöhemmin -palvelun ICICI-pankkitilin haltijoille.
 • Voit maksaa laskuja, tehdä DTH-latauksia ja IRCTC-varauksia tämän sovelluksen kautta.

Edut

 • Olipa kyseessä paikalliset kaupat tai suuret näyttelytilat, se on laajalti hyväksytty
 • Olipa kyseessä koulumaksun maksu, lataus tai sijoitusrahastosijoitus, sitä voidaan käyttää kaikille.
 • Paytmin kautta saat maksu ystäviltäsi, asiakkailtasi.

Lataa Paytm täältä:

iOS Android

4. Ilmainen

Freecharge on Gurgaon-pohjainen Fintech-startup, jonka Axis Bank on nyt ostanut.

Se on yksi Intian suosituimmista UPI-rahansiirtosovelluksista, ja se on yksi korkeimmista UPI-rahansiirtosovelluksista sekä Play-kaupassa että sovelluskaupassa, ja kaikki tämä on erittäin perusteltua. On mahdollista lisätä useita pankkitilejä, jotka on yhdistetty Freecharge App -sovellukseen rekisteröityyn matkapuhelinnumeroon. Lataa joitain KYC-asiakirjoja ja voit luoda FreeCharge-mobiililompakon! Se on niin helppoa. Sovelluksen tärkein kohokohta on sen monet cashback-tarjoukset, sovelluksen sisäiset alennukset ja muut houkuttelevat tarjoukset. Sovelluksen avulla voit myös sijoittaa suoriin sijoitusrahastoihin.

Se on pakollinen sovellus, jos pidät UPI-maksuista ja verkkokaupoista ja haluat hyötyä loistavista tarjouksista.

Lue myös: SBI mVisa Uusi mobiilipohjainen maksuratkaisu

ominaisuudet

 • Voit saada oman @freechargeUPI-tunnuksesi käyttämällä tätä sovellusta.
 • Se tarjoaa cashbackia ja sovelluksen sisäisiä alennuksia ja tarjouksia.
 • Siirtoihin käytetty QR-koodi.
 • Lompakosta lompakkoon tai pankista pankkisiirtoon ei veloiteta.
 • Voit maksaa laskuja, tehdä DTH-latauksia ja IRCTC-varauksia tämän sovelluksen kautta.

Edut

 • Se tarjoaa monia palveluita. Tätä käyttämällä voidaan sijoittaa jopa suoriin sijoitusrahastoihin.
 • He tutkivat palautetta erittäin tarkkaavaisesti.
 • Voit hankkia oman @freechargeUPI-tunnuksesi Axis Bankin tuottamana.
 • Lataa Mumbai Metro -älykorttisi helposti Freechargen avulla.
 • Hanki Google Play -latauskoodit ilmaiseksi.

Lataa ilmainen UPI-maksusovellus täältä:

iOS Android

5. HDFC Bankin PayZapp

PayZapp on jälleen yksi suosittu digitaalinen lompakkosovellus, joka tarjoaa UPI-tapahtumia ja jota tarjoaa HDFC-pankki.

Se on pääasiassa kuuluisa erilaisista cashback-tarjouksistaan ​​ja palkintojärjestelmistä eri kauppiassivustoilla. Voit käyttää sovelluksen sisäistä Visa Virtual Debit -korttia verkkomaksujen suorittamiseen. Sovellus julkaisee pian Proximity Paymentsin, joka käyttää G Payn kaltaista ääniaaltoviestintää. PayZapp-lompakkovaihtoehdon tarjoavat kaikki Intian verkkokauppasivustot. Saatavilla on myös VPA-tunnus ja QR-koodin rahansiirto sekä PayZapp-yritystili.

PayZapp on hyvä vaihtoehto myös UPI-tapahtumille.

ominaisuudet

 • Voit hankkia Visa Virtual Debit -kortin verkkomaksuihin.
 • Se käynnistää Lähimaksun.
 • Sillä on lukuisia cashback-tarjouksia.
 • Se käyttää VPA-tunnusta ja QR-koodia rahansiirtovaihtoehtona.
 • Yhdistä pankki- ja luottokorttisi kerran ja maksa sitten milloin haluat. Ei tarvitse ladata rahaa uudelleen ja uudelleen.

Edut

 • Visa Virtual Debit -kortti tekee asioinnista erittäin helppoa.
 • Google Payn jälkeen se on ainoa, joka käynnistää Proximity Paymentin. Tämä eliminoi VPA-tunnuksen tarpeen.
 • “Laitetunnusta ja puhelutietoja” käytetään käyttäjän laitteiden tallentamiseen luotettujen luetteloon, jos käyttäjät niin haluavat. Käytetään myös push-ilmoituspalveluihin.

Lataa PayZapp tästä

iOS Android

🔥 Empfohlen:  20 parasta uutta saapuvaa sähköpostiesimerkkiä kampanjasi pikakäynnistykseen

6. ICICI Bankin taskut

Pockets on ICICI-pankin UPI-rahansiirtosovellus – pankki, joka on kilpailijoistaan ​​innovatiivisin.

Se on täynnä ominaisuuksia. ICICI Bankin taskuja voidaan käyttää myös digitaalisena pankkitilinä. Pohjimmiltaan se on virtuaalinen digitaalinen lompakko, joka voidaan vaihtaa säästötilille. Tarjoamalla ilmaisen Virtual Visa Debit -kortin, käyttäjät voivat käyttää myös fyysistä maksukorttia, eli kotimaista korttia. Helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta se tarjoaa yhden napsautuksen lisäämisvaihtoehdon sekä VPA-tunnuksen ja QR-koodin rahansiirron. Lisäksi lompakko on käytettävissä ICICI Bank NetBankingin kautta. Taskut käyttävät samanlaista Audio QR -tekniikkaa nimeltä ToneTag laitteiden yhdistämiseen ja lähimaksujen suorittamiseen. Sillä on myös lukuisia tarjouksia ja alennuksia useiden kauppiaiden kanssa.

ominaisuudet

 • Se tarjoaa ilmaisen Virtual Visa Debit -kortin. Voit hankkia myös fyysisen pankkikortin.
 • Se käyttää lähimaksutapaa.
 • Se käyttää VPA-tunnusta ja QR-koodia rahansiirtovaihtoehtona.
 • Siihen pääsee ICICI Bank NetBankingin kautta.
 • Joukko erityisesti valittuja tarjouksia on saatavilla suoraan sovelluksen sisällä.

Edut

 • Visa Virtual Debit Card tekee asioinnista erittäin helppoa.
 • Se on virtuaalinen digitaalinen lompakko, joka voidaan muuntaa säästötiliksi. Tämä tekee uuden säästötilin avaamisesta vaivatonta.

Lataa taskut tästä

iOS Android

7. Mobikwik

Mobikwik on toinen suosittu, yksi korkeimmin arvioiduista UPI-maksusovelluksista Play Kaupassa ja iOS-sovelluskaupassa, Gurgaon-pohjainen rahansiirtosovellus ja tarjoaa kovaa kilpailua kilpailijoilleen. Sen suosio näkyy siinä, että Uber, Zomato, Dominos, IRCTC ja monet muut käyttävät maksuyhdyskäytäväänsä.
Lue myös: 10 parasta luottokorttia freelancereille Intiassa

Mobikwik tarjoaa puhtaan ja minimaalisen käyttöliittymän. Voit kerätä lunastettavia takaisinmaksupisteitä mobiililatauksista tai laskujen maksuista. Se tarjoaa sovelluksen sisäisen digitaalisen lainan jopa 1000 000 ₹ ilman paperiasiakirjoja. Freechargen tavoin tämän sovelluksen kautta voi sijoittaa suoriin sijoitusrahastoihin. Voit myös tehdä sovelluksen sisäisiä sairausvakuutuksia. Se tarjoaa myös erilaisia ​​cashback- ja palkkiojärjestelmiä useilla kauppiassivustoilla.

ominaisuudet

 • Takaisinmaksupisteitä saat latauksesta tai sähkölaskumaksusta. Nämä voidaan lunastaa tulevia maksuja varten.
 • Voit saada In-App Digital -lainaa jopa Rs.1.00 lacs ilman asiakirjoja.
 • Sillä on lukuisia cashback-tarjouksia.
 • Osta ICICI Lombard & Aegon Lifen tarjoama henkivakuutus. Osta paras elinikäinen vakuutus hintaan 20 Rs ja saat 1 Rs lac:n suojan

Edut

 • Siinä on erittäin sileä ja puhdas käyttöliittymä. Sitä käytettäessä ei ole ongelmia.
 • Automaattinen latausominaisuus voidaan asettaa toistuviin lataustoimintoihin.
 • Se ylläpitää kaikki käteisvapaat tapahtumat riippumatta siitä, käytätkö sitä näihin tapahtumiin vai et.

Lataa Mobikwik UPI -sovellus tästä

iOS Android

Turvallisuusvinkkejä näiden sovellusten käytön aikana

1.VPA-tunnusta ei saa jakaa tuntemattomien ihmisten kanssa.

2. Sovellukset, kuten AnyDesk tai TeamViewer, siirtävät tiedot puhelimeen. Näitä ei siis kannata asentaa.

3. Joskus viesti, jossa lukee “Joku pyytää rahaa” näyttää. Jos hyväksytään, UPI-linkitetty tili veloitetaan. Huijarit käyttävät tätä menetelmää. Siksi on syytä tutkia huolellisesti lähde tai tapa, jolla rahat menevät, jotta vältytään mahdollisilta onnettomuuksilta.

4. Google Play Kauppa on täynnä epäluotettavia sovelluksia, kuten Modi BHIM ja BharatBHIM. Vain luotettavia UPI-sovelluksia tulee asentaa.

Toivottavasti pidät tästä artikkelista ja nyt olet varma, mikä niistä! Mutta jos sinulla on vielä kysyttävää, kysy ne kommenttiosiossa.