Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta verkkotunnusten rekisteröijää verrattuna (2023-versio)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta verkkotunnusten rekisteröijää verrattuna (2023-versio)

Etsitkö verkkotunnusten rekisteröijää ostamaan täydellisen verkkotunnuksen yrityksellesi?

Oikean verkkotunnuksen valitseminen on olennainen vaihe verkkosivuston rakentamisessa. On kuitenkin myös tärkeää valita oikea verkkotunnusten rekisteröijä. Valitsemasi verkkotunnusten rekisteröijä vaikuttaa verkkotunnuksen oston hintaan, isännöintisuunnitelmaasi ja moneen muuhun, joten on hyvä idea valita oikea alusta alkaen.

Tässä artikkelissa tarkastellaan parhaita verkkotunnusten rekisteröintipalveluita, jotka auttavat sinua päättämään, mikä niistä sopii yrityksellesi.

Valmis? Aloitetaan.

Parhaat verkkotunnusten rekisteröijät – yhteenveto

  1. Nimi halpa – Paras verkkotunnusten rekisteröijä kaiken kaikkiaan.
  2. DreamHost – Paras ilmaisille verkkotunnuksille isännöinnillä.
  3. Domain.com – Paras verkkotunnusten rekisteröijä nopeaan ja helppoon ostamiseen.
  4. NimiSilo – Edullisin verkkotunnusten rekisteröijä.
  5. Hyvä isä – Paras verkkotunnusten rekisteröijä vanhentuneiden verkkotunnusten ostamiseen huutokaupalla.
  6. Porsaanpullia – Paras verkkotunnusten rekisteröijä, joka sisältää ilmaisen yksityisyyden ja SSL:n.
  7. Verkkoratkaisut – Paras verkkotunnusten rekisteröijä uusille gTLD:ille (eli .tech, .io).

#1 – Nimihalpa

Nimi halpa on yksi Internetin suosituimmista verkkotunnusten rekisteröintipalveluista. Siinä on erittäin yksinkertainen ja helppokäyttöinen hakutoiminto, jonka avulla voit löytää täydellisen verkkotunnuksesi muutamassa sekunnissa.

Kuten nimestä voi päätellä, Namecheap on loistava sivusto hyvien tarjousten ja alhaisten hintojen löytämiseen. Itse asiassa he tarjoavat säännöllisesti alennuksia ja tarjouksia tietyistä verkkotunnuslaajennuksista, esim. 30 % .co- tai .store-verkkotunnuksista.

Kun etsit Namecheapista, on helppo nähdä tarkalleen, mitä on saatavilla. Kun haet avainsanaa, sinulle näytetään luettelo kyseiseen avainsanaan liittyvistä verkkotunnuksista. Yleensä voit tarkastella useita erilaisia ​​verkkotunnuslaajennuksia, jos ne ovat saatavilla.

Kaikki hinnat näkyvät selkeästi, joten eri avainsanamuunnelmien ja -laajennusten vertailu on helppoa. Jos haluamasi verkkotunnus on jo varattu, voit ehkä tehdä tarjouksen verkkotunnuksesta ja selvittää, aikooko nykyinen omistaja myydä.

Verkkotunnukset, jotka sisältävät erittäin brändättyjä avainsanoja, kuten “bestdomains.com”, ovat usein arvokkaampia. Namecheap auttaa sinua päättämään, onko verkkotunnus rahan arvoinen listaamalla nämä erittäin tuotemerkittävät vaihtoehdot premium-vaihtoehtoina. Myös alennetut verkkotunnukset ja äskettäin rekisteröidyt verkkotunnukset on merkitty selkeästi.

Kun olet valinnut verkkotunnuksesi, lisää se ostoskoriin ja siirry kassalle. Kaikki Namecheapin verkkotunnukset sisältävät yhden vuoden rekisteröinnin, mutta voit asettaa verkkotunnuksesi uusiutumaan automaattisesti kassaprosessin aikana. Voit myös valita lisäosia, kuten EasyWP WordPress hosting, DNSPlus ja SSL lisämaksusta.

Verkkotunnusten hakuominaisuuksien lisäksi on myös erittäin helppoa siirtää verkkotunnuksia Namecheapin avulla. Vaihda vain etusivun kytkin rekisteröinnistä siirtoon, ja voit suorittaa siirron muutamassa sekunnissa.

Kaiken kaikkiaan Namecheap on yksi parhaista verkkotunnusten rekisteröijistä, koska se on laaja valikoima verkkotunnuksia ja lisäosia ja kuinka helppoa se on käyttää.


#2 – DreamHost

Toisin kuin jotkut muut tämän luettelon vaihtoehdot, DreamHost on ensisijaisesti hosting-palvelujen tarjoaja. Sivuston isännöimisessä DreamHostin avulla on kuitenkin hienoa, että jokainen hosting-paketti sisältää yhden ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin.

Jos valitset isännän, joka sisältää myös ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin, kuten DreamHostin, voit tehdä verkkosivustosi määrittämisestä hieman helpompaa, koska sen avulla ei tarvitse ostaa verkkotunnusta erikseen ja siirtää tai osoittaa se isännällesi.

DreamHost-isännöintipaketit alkavat vain 2,59 dollarista kuukaudessa, joten tämän vaihtoehdon valitseminen voi olla edullinen tapa saada sivusto käyttöön ja säästää rahaa verkkotunnuksen ostossa.

Jos kuitenkin harkitset edelleen isännöintivaihtoehtojasi, voit myös ostaa verkkotunnuksia erikseen DreamHostin kautta. DreamHost tarjoaa yli 400 aluetunnusta .comista .designiin.

🔥 Empfohlen:  Intian 11 parasta verkkomaksuyhdyskäytävää 2023

Niissä on yksinkertainen, mutta helppokäyttöinen hakutoiminto, jonka avulla voit löytää täydellisen verkkotunnuksen helposti. DreamHostissa on hienoa, että saat verkkotunnuksen tietosuojan ilman lisäkustannuksia. Saat myös pääsyn ilmaisiin aliverkkotunnuksiin ja helpot siirrot. Muita ilmaisia ​​lisäosia ovat SSL-sertifikaatit ja mukautetut nimipalvelimet.

DreamHost on täydellinen all-in-one-isännöintiratkaisu aloittelijoille, jotka eivät ole aloittaneet verkkosivustojen perustamisprosessia. Verkkotunnuksesi ja isännöinti yhdessä siisti paketissa voi tehdä elämästä paljon helpompaa, ja DreamHost tarjoaa myös joitain muita hyödyllisiä työkaluja, jotka voivat auttaa sinua.

Ne tarjoavat esimerkiksi WordPress-verkkosivustojen rakentajan, sähköpostin isännöinnin ja Google Workspacen ja paljon muuta. Voit jopa käyttää ammattipalveluita, kuten markkinointia, suunnittelua ja verkkokehitystä. Kaiken kaikkiaan se on täydellinen valinta, jos etsit sekä uutta verkkotunnusta että luotettavaa isännöintipalveluntarjoajaa.


#3 – Domain.com

Domain.com on iso nimi verkkotunnusten rekisteröintialalla, ja se isännöi valtavaa huipputason verkkotunnusten tietokantaa.

Domain.com-kotisivu on siisti ja yksinkertainen, ja siinä on vain hakupalkki. Syötä vain valitsemasi avainsanat, ja sinulle esitetään muutamassa sekunnissa laaja valikoima verkkotunnusvaihtoehtoja.

Kun tarkastelet tuloksiasi, näet selkeästi kunkin verkkotunnuksen hinnan oikealla puolella. Arvokkaat verkkotunnukset on merkitty Premiumiksi, jotta voit korostaa kalliimpia ja arvokkaampia vaihtoehtoja. Verkkotunnuksen hinnan lisäksi sinulla on mahdollisuus lisätä verkkotunnuksen yksityisyyttä ja suojausta hintaan 8,99 $/vuosi.

Kun olet ostanut verkkotunnuksesi, sinulla on käytössäsi useita hallintavaihtoehtoja, kuten DNS-hallinta, sähköpostitilit ja edelleenlähetys, joukkorekisteröinti, siirtovaihtoehdot ja paljon muuta.

Domain.com-sivustolla sinulla on mahdollisuus maksaa 1 tai 2 vuoden rekisteröinti etukäteen. Joissakin tapauksissa on suositeltavaa maksaa kaksi vuotta etukäteen, koska sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että uusiminen epäonnistuu ensimmäisenä vuonna, ja voit keskittyä sivustosi rakentamiseen ja kasvattamiseen. Voit myös lisätä lisäominaisuuksia, kuten SSL-varmenteita, Sitelock-suojausta ja Google Workspace -tilauksia.

Jos sinulla on ongelmia uuden verkkotunnuksen ostamisessa tai siirtämisessä, voit soittaa heidän tukitiimiinsä tai keskustella heidän kanssaan verkossa. Heillä on jopa laaja tietokeskus, joka sisältää useita hyödyllisiä resursseja.

Verrattuna muihin tämän luettelon vaihtoehtoihin, domain.com tekee juuri sen, mitä tinassa lukee – se on mutkaton verkkotunnusten rekisteröintipalvelu eikä mitään muuta. Vaikka lisäosille on joitain vaihtoehtoja maksuvaiheessa, domain.com ei tarjoa minkäänlaisia ​​hosting- tai WordPress-palveluita.

Siksi se sopii parhaiten ihmisille tai yrityksille, joilla on jo hosting-palveluntarjoaja ja jotka tarvitsevat vain edullisen verkkotunnuksen, joka on helppo uusia ja siirtää.


#4 – NimiSilo

NimiSilo on verkkotunnusten rekisteröintipalvelu, joka keskittyy auttamaan käyttäjiä löytämään halpoja, turvallisia ja suojattuja verkkotunnuksia. Kotisivullaan NameSilo ylpeilee, että se on halvempi kuin muut suositut rekisteröintipalvelut, kuten GoDaddy, Name.com ja Google Domains.

NameSilon verkkotunnukset alkavat jo 0,99 dollarista, ja saatavilla on muita alennusvaihtoehtoja, jotka tekevät ostoksista entistä halvempia.

Jos esimerkiksi ostat verkkotunnuksia irtotavarana, NameSilo tarjoaa houkuttelevia alennuksia. He myös liittyvät alennusohjelmaan saadakseen lisäalennuksia. NameSilon rekisterinpitäjällä on miljoonia ainutlaatuisia verkkotunnuksia, ja saatavilla on yli 400 erilaista verkkotunnuslaajennusta.

Täydellisen verkkotunnuksen löytämiseksi sinun tarvitsee vain etsiä valitsemiasi avainsanoja etusivun hakukentän avulla. Sinulle esitetään sitten luettelo vaihtoehdoista, joita voit ostaa tai tehdä tarjouksen, jos ne ovat jo jonkun omistuksessa.

NameSilon kanssa ostamisessa on hienoa, että ne eivät ainoastaan ​​näytä ensimmäisen vuoden rekisteröinnin hintaa, vaan myös kuinka paljon verkkotunnuksen uusiminen maksaa. Joidenkin rekisterinpitäjien kanssa uusimiskustannukset ovat alkuperäistä hintaa korkeammat. NameSilossa se on kuitenkin yleensä sama määrä kuin ensimmäisenä vuonna tai vähemmän.

🔥 Empfohlen:  Mobiilisekkitalletusrajat suurissa pankeissa

Kun olet valinnut verkkotunnuksen, voit valita useista NameSilon tarjoamista lisäominaisuuksista. Voit lisätä verkkotunnuksen suojauksen ja yksityisyyden hintaan 9 dollaria ja SSL-varmenteen hintaan 9,99 dollaria/vuosi. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää NameSilon verkkosivujen rakennustyökaluja.

Kaiken tämän lisäksi NameSilo tarjoaa myös useita hosting-suunnitelmia. Paketit, jotka sisältävät 20 Gt tallennustilaa, yhden verkkosivuston, cPanelin, helpon WordPress-asennuksen, verkkosivustojen rakennusohjelman ja sähköpostin, alkavat jo 2,99 dollarista kuukaudessa.

NameSilon isännöinnin tärkein etu on, että se on erittäin edullinen, ja saat paljon lisäetuja osana hosting-pakettiasi. Jos aiot perustaa blogin tai verkkosivuston pienellä budjetilla, NameSilo voi olla oikea vaihtoehto sinulle.


#5 – GoDaddy

Hyvä isä on verkkotunnusten rekisteröintialan titaani ja tarjoaa loistavan vaihtoehdon sähköisen kaupankäynnin kauppiaille, jotka haluavat perustaa uusia verkkosivustoja.

Kuten monet tämän luettelon vaihtoehdot, GoDaddylla on valtava tietokanta verkkotunnuksista, joista valita, ja .com-nimet voivat alkaa jopa 0,01 dollarista kahden ensimmäisen vuoden aikana. Voit helposti selata tietokantaa ja löytää sekä premium- että tavallisia verkkotunnuksia yli 400 eri laajennuksella.

Voit ostaa verkkotunnuksia jopa 10 vuodeksi etukäteen, ja verkkotunnuksen yksityisyys ja suojaus ovat saatavilla hintaan 9,99 $/kk. On myös vanhentuneita verkkotunnusten huutokauppoja.

Verkkotunnuspalveluiden lisäksi GoDaddy tarjoaa myös valikoiman hosting-suunnitelmia. Jos olet verkkokauppamyyjä, GoDaddy-isännöinti on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen. Sen lisäksi, että saat ilmaisen verkkotunnuksen nimen WooCommerce-isännöintisuunnitelmaan, on myös joukko muita etuja.

GoDaddyn WooCommerce-isännöintisuunnitelmassa on syvä WooCommerce-integraatio, mikä tekee verkkokaupan perustamisesta nopeaa ja vaivatonta. Sen mukana tulee yli 6000 dollarin arvoinen WooCommerce-laajennus sekä automaattiset WordPress-päivitykset ja -korjaukset.

Tämän isännöintisuunnitelman avulla pääset myös käyttämään GoDaddyn maksualustan laajennusta, jonka avulla voit integroida maksuvaihtoehdon saumattomasti verkkosivustollesi. Tämä on esiasennettu ja aktivoitu WordPressissä rekisteröitymisen jälkeen, joten tämä voi lyhentää kaupan perustamisaikaa merkittävästi.

Sähköisen kaupankäynnin kauppiaille, jotka etsivät verkkotunnusta, hosting-palveluita ja verkkosivustojen rakennustyökaluja, GoDaddy tarjoaa täydet paketit. WooCommerce-isännöinti alkaa jo 15,99 dollarista kuukaudessa, ja ilmaisen verkkotunnuksen avulla on erittäin halpaa saada verkkokauppasi käyntiin.


# 6 – Porsaanpulla

Porsaanpullia on yhdysvaltalainen verkkotunnusten rekisteröintipalvelu, jolla on laaja TLD-tietokanta. Porkbun on ylpeä siitä, että se on yksinkertainen ja vaivaton tapa ostaa verkkotunnuksia ja lisäosia. Porkbun tarjoaa helppokäyttöisen hakutyökalun, jonka avulla voit hakea yksittäisiä tai joukkoverkkotunnuksia.

Aloita syöttämällä valitsemasi avainsana. Porkbun listaa verkkotunnuksia yli 400 eri laajennuksella. Porkbun on monella tapaa hyvin samanlainen kuin NameSilon tai NameCheapin kaltaiset rekisterinpitäjät, mutta heillä on paljon pienempi seuraaja ja luultavasti parempi palvelu.

Lisäosien suhteen Porkbun on loistava vaihtoehto. Vaikka useimmat yritykset veloittavat yli 10 dollaria yksityisyyden ja suojauksen lisäämisestä verkkotunnukseesi sekä SSL-varmenteen, Porkbun sisältää tämän ilmaiseksi vakiona. Tämä on suuri etu, jos sinulla on budjetti, etkä halua verkkotunnuksesi hinnan nousevan pilviin, kun saavut kassalle.

Heidän verkkotunnuksensa lisäosien lisäksi saat myös ilmaisen kokeiluversion heidän sähköposti- ja isännöintipalveluistaan, kun ostat minkä tahansa verkkotunnuksen. Tämä on valtava bonus, jos punnitat edelleen vaihtoehtojasi isännöintipalveluntarjoajien suhteen.

Voit kokeilla Porkbunin hosting-paketteja jopa 15 päivää ennen kuin teet päätöksen. Porkbun tarjoaa WordPressin, PHP:n ja staattisen isännöinnin vain 5 dollarilla kuukaudessa.

🔥 Empfohlen:  Ramit Sethin nettoarvo: 10 loistavaa oppituntia Ramitin menestyksestä

Jos päätät, että et ole tyytyväinen Porkbun-isännöintiin kokeilujaksosi päätyttyä, verkkotunnuksesi siirtäminen on erittäin helppoa. Kaiken kaikkiaan Porkbun on loistava vaihtoehto muille suurille verkkotunnusten rekisteröintipalveluille, koska siinä ei ole piilomaksuja, ja olennaiset lisäosat, kuten SSL ja yksityisyyden suoja, sisältyvät hintaan.


#7 – Verkkoratkaisut

Verkkoratkaisut on yksi markkinoiden vanhimmista verkkotunnusten rekisteröintipalveluista. He ovat olleet olemassa yli 25 vuotta ja ovat edelleen vahvoja. Tänä aikana he ovat palvelleet tuhansia verkkosivustoja, mukaan lukien pienet yritykset ja Fortune 500 -yritystä.

Network Solutions on loistava vaihtoehto, jos suunnittelet uuden gTLD:n (yleisen ylätason verkkotunnuksen) rekisteröintiä. Heillä on tällä hetkellä erikoistarjouksia verkkotunnuksissa , , ja, joten nyt on täydellinen aika hankkia sellainen, jos olet markkinoilla.

Koska tämäntyyppiset aluetunnukset ovat vähemmän suosittuja kuin perinteiset verkkotunnukset, kuten .com ja .org, tuotemerkkisi tai kohdeavainsanasi on yleensä paljon helpompi suojata.

Valitettavasti Network Solutionsilla ei ole suoraviivaista hinnoittelurakennetta. He eivät ilmoita verkkotunnustensa hintoja etukäteen, ja sinun on mentävä muutama sivu kassalle ennen kuin he edes kertovat sinulle, mikä on hieman vaivaa.

He myös sanovat, että verkkotunnuksen rekisteröintihinnat voivat vaihdella, mutta testaamalleni .com-verkkotunnukselle tarjottu hinta oli 25 dollaria vuodessa, ja alennuksia pitemmiltä aikaväliltä. Tämä on luultavasti melko hyvä benchmark-keskiarvo.

Network Solutions tarjoaa monia ominaisuuksia, kuten helpon online-tilinhallinnan, tuetut aliverkkotunnukset, automaattiset uusimiset (joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia verkkotunnuksesi vanhenemisesta), verkkotunnuksen siirtolukot lisäämään turvallisuutta, helppo DNS-hallinta ja paljon muuta.

Ne tarjoavat myös erinomaista online-tukea ja laajan tietokannan, joka on täynnä ohjeita ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Jos haluamaasi verkkotunnusta ei ole saatavilla, Network Solutions tarjoaa myös Certified Offer -palvelun, jonka avulla voit tehdä nimettömän ostotarjouksen sen nykyiseltä haltijalta. Voit myös tilata ilmoituksia, kun verkkotunnus tulee saataville RSS-syötteen kautta.

Verkkotunnusten rekisteröinnin lisäksi Network Solution tarjoaa myös muita palveluita, jotka auttavat sinua kasvattamaan liiketoimintaasi. Tämä sisältää erilaisia ​​​​web-hosting-paketteja, intuitiivisia verkkosivustojen ja verkkokauppakauppojen rakentajia, ammattimaista sähköpostin isännöintiä ja jopa verkkomarkkinointityökaluja ja -palveluita.


Oikean verkkotunnusten rekisteröijän valitseminen yrityksellesi

Kun valitset verkkotunnuksen rekisteröijän, muista ottaa huomioon tärkeät tekijät, kuten hinta, rekisteröintiaika ja verkkotunnuksen siirtomaksut. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, kuinka arvokas verkkotunnus on ja laajennus.

Lisäksi on hyvä idea tarkistaa uusimismaksut, siirtomaksut ja lisäosat ennen verkkotunnusten rekisteröijän valintaa, sillä nämä voivat kaikki vaikuttaa verkkotunnuksesi kokonaiskustannuksiin.

Jos olet edelleen epävarma siitä, minkä vaihtoehdon valitset, et voi mennä pieleen yhdellä kolmesta suosituimmasta valinnastamme:

  1. Nimi halpa – Paras kokonaisvaltainen verkkotunnusvalikoima ja helppokäyttöisyys.
  2. DreamHost – Luotettavasta hosting-paketista, johon sisältyy verkkotunnus.
  3. Domain.com – Helppokäyttöinen verkkotunnusten rekisteröintipalvelu nopeiden ja helppojen ostosten tekemiseen.

Jos haluat lisätietoja verkkosivuston luomisesta, tutustu muihin viesteihimme, kuten Domain Name Ideas: 21 tapaa keksiä verkkosivuston nimi nopeasti ja kuinka valita Web-isäntä: Aloittelijan opas.