Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta VPN-laajennusta Chrome-selaimelle vuonna 2023 (ilmainen ja maksullinen)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta VPN-laajennusta Chrome-selaimelle vuonna 2023 (ilmainen ja maksullinen)

Kiireessä?
Paras VPN-laajennus Chrome-selaimelle vuonna 2023, kuten löytyy meidän sivuiltamme, on NordVPN!


Google Chrome on planeetan suosituin ja laajimmin käytetty selain, joka ohittaa Firefoxin, Microsoft Edgen ja muut selaimet peräkkäin.

Intuitiivisen ja puhtaan käyttöliittymänsä ansiosta sen mukana tulee myös huomattavia ja mukautettavia paketteja tarpeidesi mukaan.

Mitä tulee Google Chromeen, erinomainen VPN-laajennus on hengenpelastaja. Se kuljettaa kaikki tietosi verkossa, se voi auttaa sinua lisäämään yksityisyyttäsi ja tehokkuuttasi verkossa.

Koska useimmat mainostajat yrittävät seurata jalanjälkiäsi, kun selaat verkkoa, ja he haluavat seurata sinua nähdäkseen ostotottumuksiasi ja markkinoidakseen tavaroitaan.

Tämä tehdään yleensä jämäkästi ja kiihkeästi. Joko käyttämällä tiettyjä tietopohjaisia ​​algoritmeja tai estämällä kokonaisia ​​aiheita lisäämällä tiettyjä verkkosivustoja mustalle listalle.

Esimerkiksi Kiinan hallitus sieppaa ja estää jokaisen Google-palvelun. Tämä sisältää YouTube-kanavien selaamisen tai yksinkertaisesti Gmail-tilisi tarkistamisen.

Jos vierailet Kiinassa ja haluat käyttää Gmail-tiliäsi, on lähes mahdotonta avata sitä ilman VPN:n käyttöä

Laadukkaalla VPN-lisäosapalvelulla voit piilottaa IP-osoitteesi.

Tämän lisäksi voit myös ylittää useita verkkorajoituksia, estää turhat mainokset ja säästää itsesi viruksilta.

Tämä auttaa sinua saamaan paremman yksityisyyden tason ja tulemaan turvallisiksi verkkoa selatessasi.

On olemassa muutamia Chrome VPN -laajennuksia, jotka väittävät parhaansa, mutta eivät kuitenkaan tehosta ja suojaa selauskokemusta.

Kun tämä otetaan huomioon ja useiden VPN-verkkojen perusteellisen analysoinnin ja testauksen jälkeen, jotkut parhaat VPN:t tekevät surffailukokemuksestasi sujuvan, mutta myös turvallisen ja nopean.

Paras VPN-laajennus Chrome-selaimelle 2023

 1. NordVPN – 🏆
 2. Surfhai
 3. Atlas VPN
 4. ExpressVPN
 5. Hotspot Shield
 6. CyberGhost
 7. TunnelBear

1. NordVPN

Toisin kuin useimmat VPN-palvelut, NordVPN käyttää kaksinkertaista VPN:ää ja tarjoaa AES-256-salauksen, joka on tähän mennessä parannettu suojaus, samalla kun se käyttää vähiten datapisteitä, mikä tekee siitä parhaan Google Chromen VPN-laajennuksen.

Double VPN tarkoittaa, että Internet-liikenne on salattu kahdesti ja kauttaaltaan kahden palvelimen suojaama.

Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka työskentelevät arkaluonteisten tietojen, kuten journalismin tai aktivismin, parissa.

👉 Hanki NordVPN täältä

👉 Saat 63 % alennusta NordVPN:stä!

NordVPN on äskettäin lisännyt luettelon verkkosivustoista, jotka voidaan ohittaa. Tämä toimii pohjimmiltaan jaettuna tunnelointina.

Tämä rajoittuu vain selaimeesi, johon olet lisännyt NordVPN Chrome -laajennuksen.

Voit lisätä sivuja, jotka haluat ohittaa. Se sulkee ne kokonaan pois, kun surffaat tai muodostat yhteyden välittömästi.

Se toimii erinomaisesti pankkien tai rahoitusyritysten käyttämillä verkkosivustoilla, koska ne tekevät toisinaan virheitä, kun yrität muodostaa yhteyden VPN:n avulla.

NordVPN:n etujen luetteloon lisättynä se on lisännyt myös CyberSec-nimisen ominaisuuden, jonka avulla selain voi periaatteessa seuloa sivustot ennen niiden latautumista.

Sen päivitetty suojaus sieppaa automaattisesti kaikenlaiset haittaohjelmat, kiristysohjelmat ja roskapostittajat.

Chromen NordVPN-laajennus ohittaa kaikenlaiset maantieteellisesti rajoitetut verkkosivustot auttamalla sinua pääsemään yli 5 000 palvelimelle 60 maassa ja parantamalla yksityisyyttäsi kautta linjan.

Koska kaikki verkkoliikenne on täysin salattu TLS:llä. NordVPN ei ole ilmainen Chrome-laajennus, ja se maksaa noin 11,95 dollaria kuukaudessa tai 99 dollaria vuodessa.

Joten sinun on luotava tili, jotta voit käyttää sen palveluita. NordVPN Google -laajennus on melko kevyt ja erittäin helppokäyttöinen sen yksinkertaisen ja ystävällisen käyttöliittymän ansiosta.

Avainominaisuudet

 • Pääsy 5000 palvelimeen ja 60 maahan
 • Turvallisimmin salatut algoritmit
 • WebRTC:n onnistunut estäminen joka kerta
 • Jaettu tunnelointi selaimille
 • Supernopeat ja luotettavat palvelinyhteydet
 • Minimaalinen kirjauskäytäntö ja vahva salaus

2. Surfhai

Surfsharkilla on varmasti paljon tekemistä VPN-laajennuksena, ja koska ne ovat yksi edullisimmista vaihtoehdoista VPN-verkkojen suhteen alalla, jos olet joku, joka työskentelee tällä hetkellä rajoitetulla budjetilla, olet ehdottomasti menossa. haluavat päästä heidän kelkkaan.

He sanovat olevansa intohimoisia auttamaan asiakkaitaan surffaamaan Internetissä puhtaalla tavalla, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käsitellä haittaohjelmia, mainoksia ja henkilökohtaisia ​​tietojasi varastamista.

👉 Kokeile Surfsharkia ILMAISEKSI

Saat myös parhaan hyödyn yhdestä tilauksesta kaikille käyttämillesi laitteille, mikä tarkoittaa, että pystyt suojaamaan niin monta laitetta kuin tarvitset, ja niiden yhteensopivuus kattaa useimmat protokollat, mukaan lukien Apple ja Android.

Voit jopa sallia tiettyjen verkkosivustojen ja sovellusten kiertää VPN:ää, mikä tarkoittaa, että jos yrität käyttää VPN:ää mobiililaitteille, nämä kaverit ovat todella hyvä valinta.

Niissä on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, mikä tarkoittaa, että ne eivät seuraa mitä teet verkossa, ja ne tarjoavat myös killswitchin, joten jos VPN-yhteytesi katkeaa, he eivät aio paljastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi koko Internet.

Ne tarjoavat jopa naamiointitilan, jotta käyttämäsi Internet-palveluntarjoaja ei ole tietoinen siitä, että hyödynnät VPN:ää.

🔥 Empfohlen:  10 Facebook-trendiä, jotka sinun tulee tietää vuonna 2023 [Infographic]

3. Atlas VPN

Atlas VPN:llä on useita erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka tekevät niistä parhaan ilmaisen VPN:n Chromelle.

Yksi ainutlaatuinen ominaisuus, jonka nämä kaverit tarjoavat, on kyky käyttää useampaa kuin yhtä IP-osoitetta, mikä lisää nimettömyyttäsi.

Niiden avulla on myös todella helppoa estää mainoksia ja haittaohjelmia, jotta sinun ei tarvitse käsitellä haitallista sisältöä ollessasi Internetissä.

👉 Hanki Atlas VPN ILMAISEKSI

Jos yksityisyys on sinulle iso asia, se on iso asia myös näille kavereille, koska he voivat helposti auttaa sinua seuraamaan tietomurtoja ja heidän avullasi on todella helppoa vierailla kaikilla suosikkisivustoillasi ilman huolta siitä, onko joku seuraa toimintaasi ja kirjaa henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Suoratoisto on yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset käyttävät VPN-verkkoja nykyään, joten jos yrität käyttää suoratoistosivustoa toisesta maasta, mutta et halua joutua käsittelemään viivettä ja puskurointia, nämä kaverit ovat hyviä valinta.

He voivat auttaa sinua käsittelemään tällaisia ​​​​ongelmia todella helposti, ja koska heillä on yli 750 palvelinta, joihin voit muodostaa yhteyden, uskomme, että sinulla on todella hyvä kokemus näiden tyyppien kanssa yleisesti.

4. ExpressVPN

Yksi alan kevyimmistä ja nopeimmista VPN-palveluista on ExpressVPN ja sen Chrome-laajennus on yhtä sujuva kuin NordVPN:n.

Todella hyvä kattavuus yli 3 000 palvelimella 90 maassa ja hämmästyttävä nopeus, joka ei yksinkertaisesti vaaranna minkäänlaista yhteyttä, tulet hämmästymään sen ominaisuuksista, kuten WebRTC-suojauksesta ja HTTPS-palvelusta, sekä sijainnin huijauksesta.

ExpressVPN on helppokäyttöinen ja siinä on joitain virheettömän siistejä ominaisuuksia, ja se on aito laajennus välityspalvelimen sijaan.

Kun aloitat tämän VPN:n käytön, et ylläty kuinka hyvä se on, minkä vuoksi se on parhaiksi arvioitu VPN. Se voi kiertää niitä kaikkia koskevat maantieteelliset rajoitukset.

Koska se on luettelon nopein, siinä on erittäin tehokas piilotila kiinteällä salauksella, ja se poistaa luotettavasti jokaisen etäsivuston eston Internetissä.

ExpressVPN Chrome-laajennus on vaivaton ja erittäin helppokäyttöinen.

Vaikka joitain asetuksia voit muokata hyödyksesi, on olemassa esimerkiksi sijainnin huijausvaihtoehto sekä WebRTC-esto.

ExpressVPN:llä on myös tiukka kirjauskäytäntö, jonka avulla voit seurata tiettyjä maksujärjestelmiäsi koskevia tietoja niiden turvaamiseksi.

Joka kerta kun kirjaudut sisään laajennukseen, saat pyöriviä IP-osoitteita, mikä tekee hakkereiden tai kolmansien osapuolten valvonnasta paljon vaikeampaa.

Tämä on todella kätevää, koska vietät suurimman osan online-ajasta Internetissä. Sen hinta on 12,99 dollaria kuukaudessa tai kuuden kuukauden tilaus 9,99 dollaria kuukaudessa

5. Hotspot Shield

Hotspot Shield paransi äskettäin toimintojaan suurilla toimenpiteillä ja on suhteellisen nopea peittäessään jalanjälkiäsi ja voi selata maantieteellisesti estettyjä verkkosivustoja menettämättä tietoja tai nopeutta.

Täysi versio tarjoaa pääsyn sen 1800 palvelimeen 115 etäsijainnissa.

Hotspot VPN:ssä on sotilasluokan salaus erilaisilla ominaisuuksilla, kuten haittaohjelmien havaitseminen ja esto sekä tietojenkalastelun esto ja esto.

Ei seurantaa, kirjaamista tai minkäänlaista jalanjälkeä. Vaikka sillä on ilmainen versio rajoitetuilla paikoilla ja nopeudella

Mutta sen premium-versio tarjoaa moitteettoman latausnopeuden ja melko hyvän latausnopeuden, ja se jopa valitsee automaattisesti nopeimman palvelimen sinulle antamasi sijainnin perusteella.

Huippunopea ja uskomattoman turvallinen VPN-laajennus Hotspot ei petä sinua.

Chrome VPN -laajennus tarvitsee vain muutaman napsautuksen aktivoidakseen, ja olet valmis heti.

Maksullisella tilauksella saat 45 päivän rahat takaisin -takuun, jonka voit helposti peruuttaa ja saada rahasi takaisin.

Avainominaisuudet

 • Mukana tulee aina ilmainen versio testattavaksi
 • Premium-versiolla on laaja pääsy 1800 palvelimeen ja 115 sijaintiin.
 • Automaattinen nopein palvelimen käyttö maantieteellisen sijaintisi perusteella
 • Ei minkäänlaista seuranta- tai edes kirjauskäytäntöä
 • Estää kaiken tyyppiset haittaohjelmat, kiristysohjelmat ja tietojenkalastelubotit
 • Voit suoratoistaa helposti kaikilla alustoilla virheettömällä laadulla

6. CyberGhost

Jos haluat kokea ilmaisen VPN-verkkosivuston ennen kuin siirryt premium-palveluun, kokeile ehdottomasti CyberGhostia yhdeksi Chrome-laajennusten parhaista VPN:istä.

Ilmaisilla vaihtoehdoilla saat käyttöösi 8 palvelinta 4 maassa ilman työpöytäsovellusten asennusta.

Jos kuitenkin haluat päivittää sen, sinulla on pääsy heidän 6200 palvelimeen 90 maassa.

Vaikka laajennus on täysin ilmainen, päivitys tarkoittaa, että sinulle annetaan oikeudet käyttää heidän työpöytäsovellustaan ​​ja avata monia muita heidän tarjoamiaan ominaisuuksia.

Vaikka VPN-laajennus tarjoaa joitain perusominaisuuksia, kuten sivustojen eston poistaminen ja IP-osoitteesi peittäminen, täyden VPN-palvelun hankkiminen ja niiden sovelluksen lataaminen tarjoavat sinulle joitain huippuluokan ominaisuuksia, kuten Secure Flash & kill -kytkin.

Etsimme aina VPN-yrityksiä, joilla on uskottava pääkonttori niiden suuren merkityksen vuoksi, koska tietoturvamme riippuu heistä.

CyberGhostia johdetaan ja ajetaan Romaniasta, joka on 14 Eyesin lainkäyttövallan ulkopuolella.

Vaikka CyberGhostia pidetään yhtenä parhaista vaihtoehdoista maksullisten VPN-tuotteiden suhteen, sen ilmainen laajennus on edelleen erittäin luotettava ja kehuttava

🔥 Empfohlen:  10 parasta Shopify-sovellusta, jotka saavat lisää liikennettä vuonna 2023

Kun olet asentanut CyberGhost VPN:n muutamalla painikkeen painalluksella, voit vaihtaa selaussijaintejasi muutamassa sekunnissa.

Siten se on melko siisti ja helppo ohjelmisto, joka suojaa liikkeesi verkossa surffaillessasi tai selatessasi Netflix-suosikkiohjelmiasi tai vain suoratoistaessasi etäältä.

Se myös suojaa sinua kolmannen osapuolen huijauksilta.

Avainominaisuudet

 • Erittäin kustannustehokas
 • Ei jäsen Five Eyesille, Nine Eyesille ja 14 Eyesille
 • Superkorkeat arviot laajennuksesta tuhansilta käyttäjiltä
 • Hyvä valinta ilmaisten palvelimien ja rajoittamattoman ilmaisen tiedon välillä
 • Poistaa kaikentyyppisten suoratoistomedian eston

7. TunnelBear

Netissä kukaan ei välitä tai tiedä oletko karhu vai et.

TunnelBear on yksi parhaista Chromen VPN-vaihtoehdoista, jotka vievät tietoturvasi uudelle tasolle ja auttavat sinua hallitsemaan yksityisyyttäsi reitittämällä kaikki tietosi salattujen tunnelien kautta etäpalvelimelle.

Tämän vuoksi jonkun on erittäin vaikea vakoilla tai tiedustella tai seurata sinua verkossa.

Toimittajien valinnan voittajana se on VPN, joka on erittäin suositeltavaa, ja varmasti nautit sen käytöstä.

TunnelBear tarjoaa ilmaisen VPN-palvelun, vaikka se on rajoitettu vain 500 megatavuun kuukaudessa.

Mielenkiintoinen osa on kuitenkin se, että jos twiitat yrityksestä, saat lisää datapisteitä, jotka nostavat rajasi 1,5 Gt:iin kuukaudessa.

Voit jatkaa prosessin toistamista joka kuukausi ja saada bonuksen

Avainominaisuudet

 • Super edullinen
 • Erinomaiset tietosuojakäytännöt
 • Vuosittaiset itsenäiset auditoinnit
 • Lähestettävä muotoilu

TunnelBear tarjoaa noin 3 000 palvelinta ympäri maailmaa. Yritys on perustettu Kanadaan ja sen omistaa McAfee.

TunnelBear on erittäin vakava, mitä tulee tietojen suojaamiseen, se ei paljasta tai jaa minkäänlaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansien osapuolten kanssa.

Vaikka ilmaiset tilaajat, he tallentavat kokonaiskaistanleveyttä varmistaakseen sen datarajan.

Oikean VPN-Chrome-laajennuksen valitseminen

Jos olet ollenkaan perehtynyt Google Chrome VPN -laajennusten maailmaan, tiedät, että valinnanvaraa on paljon, jopa tässä artikkelissa.

Tämän seurauksena luotettavan VPN:n löytäminen voi olla haastavaa.

Alla on kerrottu yksityiskohtaisesti, kuinka valita oikea VPN, jotta voit kattaa tukikohtasi ja tietää, että työskentelet VPN:n kanssa, joka on sinun etusi.

 • Nopeat nopeudet: Tietysti, kun käytät VPN:ää Internetiin pääsyyn, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on käsitellä hitaita nopeuksia. Sinun on ehdottomasti valittava VPN-laajennus, joka tarjoaa nopeat nopeudet. Tämän seurauksena pystyt edelleen suoratoistamaan korkealaatuista sisältöä ilman, että sinun tarvitsee käsitellä viivettä.
 • Suuri palvelinverkko: Suosittelemme, että VPN:ää valitessasi valitset sellaisen, jolla on paljon palvelimia ympäri maailmaa. Tällä tavalla voit vaihtaa palvelintasi, jos käsittelet hitaita nopeuksia. Tässä luettelossa suosittelemissamme laajennuksissa on useita palvelimia, joista voit valita, joten palvelinideat eivät lopu koskaan.
 • Suoratoiston tuki: On tärkeää pystyä valitsemaan palvelu, joka pystyy auttamaan sinua jatkuvasti poistamaan eston suoratoistoalustoilta, kuten BBC iPlayer ja Netflix. Tällä tavalla pääset käsiksi maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön missä tahansa maailmassa.
 • Vahva yksityisyys ja turvallisuus: Sinun on varmistettava, että käyttämässäsi VPN:ssä on vankat suojausominaisuudet. Tähän tulisi sisältyä sotilastason salaus sekä tiukka kirjautumattomuuskäytäntö. Haluat ehkä myös hyödyntää järjestelmään sisäänrakennettua mainosten estotoimintoa. Tämän seurauksena voit selata Internetiä turvallisesti.
 • Rajoittamaton kaistanleveys: Sinun on myös löydettävä palvelu, jolla on rajoittamaton kaistanleveys. Tämän seurauksena voit katsella kaikkia suosikkiohjelmiasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia keskeytyksistä.

VPN-laajennus vs. sovellus

VPN-laajennus

Kun verrataan VPN-laajennusta VPN-sovellukseen VPN-laajennuksen osalta, jos yrität vain piilottaa henkilöllisyytesi ja päästä estetyille sivustoille, VPN-laajennus on todella hyvä valinta.

Se voi helposti piilottaa IP-osoitteesi, ja se myös suojaa verkkoyhteytesi.

On kuitenkin tärkeää huomata, että voit käyttää tällaista laajennusta vain selaimessasi.

Tämä tarkoittaa, että jos poistut selaimestasi ja alat käyttää toista sovellusta, joka on linkitetty Internetiin, yhteytesi tulee olemaan turvaton. Toinen ajateltava asia on, että VPN-laajennusta voidaan toisinaan rajoittaa.

VPN-sovellus

Jos olet todella huolissasi turvallisuudesta ja yksityisyydestä Internetissä, VPN-sovellus on hyvä valinta.

Se on ohjelmisto, joka reitittää kaiken liikenteesi virtuaalisen tunnelin läpi, joka on salattu.

Tämä ulottuu koko verkkoosi, mikä tarkoittaa, että kaikki mitä teet Internetissä, on suojattu, ei vain verkkoselaimesi sisällä.

Jos kuitenkin aiot käyttää Internetiä vain verkkoselaimen kautta, VPN-laajennus on ihanteellinen.

Loppujen lopuksi se riippuu siitä, mitä toivot saavuttavasi Internetissä ja kuinka aiot käyttää sitä.

UKK

Onko VPN-laajennus turvallisempi kuin incognito-tila?

Kyllä, VPN-laajennus on turvallisempi kuin incognito-tilan käyttö.

Tämä johtuu siitä, että incognito-tila estää vain evästeiden ja selaushistorian tallentamisen.

Tämä tarkoittaa, että se ei aio piilottaa IP-osoitettasi, eikä se aio salata tietojasi.

Tämän seurauksena vierailemasi verkkosivusto tai Internet-palveluntarjoajasi voi edelleen helposti seurata toimintaasi.

🔥 Empfohlen:  Miksi ihmiset käyttävät VPN:itä vuonna 2023?

Kun käytät luotettavaa VPN-laajennusta Chromelle, se piilottaa IP-osoitteesi ja myös salaa tietosi.

Tämän seurauksena pystyt pitämään selausistunnot yksityisinä, koska näyttää siltä, ​​että käytät Chromea jostain muualta.

Onko iOS:lle ja Androidille VPN Chrome -laajennus?

Ei, valitettavasti ei ole.

Tällä hetkellä iOS:lle ja Androidille ei ole saatavilla Chrome-laajennuksia.

Jos haluat käyttää Internetiä iOS- tai Android-laitteesi kautta, sinun on käytettävä VPN-sovellusta.

Tämä on joka tapauksessa parempi vaihtoehto, koska se tarkoittaa, että koko laitteesi voidaan suojata.

Mukanako Google Chromen sisäänrakennettu VPN?

Ei, Google Chrome ei tarjoa heidän järjestelmään sisäänrakennettua VPN:ää.

Se tarjoaa incognito-tilan, joka, kuten olemme jo puhuneet, estää selaushistoriasi tallentamisen, mutta tämä ei tarjoa sinulle samaa suojaa kuin VPN-laajennuksen käyttäminen.

Muista, että VPN-laajennus muuttaa IP-osoitteesi, ja se myös salaa tietosi, kun selaat, joten kolmas osapuoli ei voi tunkeutua siihen.

Voinko käyttää ilmaista VPN-Chrome-laajennusta?

Kyllä, siellä on useita ilmaisia ​​VPN-laajennuksia, mukaan lukien jotkut, joista olemme puhuneet tässä luettelossa.

Suosittelemme kuitenkin varovaisuutta käytettäessä ilmaista VPN-laajennusta Chromelle, koska jos päätät lopettaa toiminnan itse ja valitset yhden satunnaisesti, ei ole takeita siitä, että se pitää sinut turvassa ja että sillä on samat suojatoimenpiteet. kuten jotkut niistä, joista olemme puhuneet tässä luettelossa.

Koska olemme tehneet tutkimuksemme, voimme taata, että tässä luettelossa olevat Chromen VPN-laajennukset pystyvät kattamaan kaikki yksityisyytesi ja tietoturvasi.

Mikä on Chrome VPN -välityspalvelin?

Suurin osa VPN-välityspalvelimista toimii vain Chrome-selaimessa.

Tämä tarkoittaa, että se pystyy piilottamaan IP-osoitteesi ja avaamaan suoratoistosisällön, mutta se rajoittuu verkkoselaimeen, joten et voi viedä sitä mihinkään muualle.

Mitä paras Chrome-laajennus VPN aikoo tehdä?

Luotettava Chrome-laajennus on helppo asentaa, ja ne ovat myös helppokäyttöisiä.

On joitakin perusversioita, joista voit hyödyntää eniten, mutta suosittelemme aina valitsemaan jotain, jossa on enemmän ominaisuuksia.

Haluat myös valita sijainnin, johon voit muodostaa yhteyden, varsinkin jos yrität käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä ja sinun on voitava valita tietty sijainti.

Tietysti myös suojausominaisuudet ovat todella tärkeitä, varsinkin jos haluat piilottaa sijaintisi tietyiltä verkkosivustoilta.

Suojaus on luonnollisesti äärimmäisen tärkeää, joten mitä enemmän voit olla varma VPN:stäsi, sitä parempi on sinun.

Voitko luottaa VPN-Chrome-laajennukseen?

On todella tärkeää, että olet tietoinen siitä, että oletuksena Chrome-laajennuksella on pääsy selaimesi tietoihin.

Kaikki selaimesi liikenne virtaa VPN-palvelimen kautta, joten on todella tärkeää, että voit luottaa valitsemaasi palveluun.

Kuten olemme jo hieman puhuneet, tarkastellessamme VPN-palveluita Chromelle tarkastelemme tarkasti niiden tietosuojakäytäntöjä, jotta voimme selata mahdollisia riskejä.

Näemme myös, ovatko yritykset suoraviivaisia ​​ja rehellisiä aiemmista vuorovaikutuksista lainvalvontaviranomaisten kanssa.

On olemassa useita VPN-palveluita, jotka tilaavat kolmannen osapuolen tarkastuksia tarkastellakseen infrastruktuuriaan sekä kykyään noudattaa tietosuojakäytäntöjään.

Kuten kaikessa muussakin, tässä työkalussa on puutteita, mutta tämä on silti melko hyvä tapa tutustua VPN-laajennukseen ja määrittää, tarjoavatko he asiakkailleen sitä, mitä he väittävät olevansa.

Pitäisikö sinun käyttää Chrome VPN -laajennusta?

Uskomme, että kun käytät Chromen VPN-laajennusta, suojaat Internet-toiminnallesi paremman suojan ja tarjoat enemmän vaihtoehtoja ja ominaisuuksia kuin yksinkertainen selainlaajennus.

VPN:ää käyttäessäsi ei ole mitään, mistä et voisi hyötyä, ja se, että se kattaa kaiken toimintasi, kun käytät verkkoselainta, tarkoittaa, että pystyt suojaamaan itsesi haittaohjelmilta. ja kyberrikolliset hyökkäykset.

Yhteenvetona vuoden 2023 parhaat VPN:t ovat;

Lopulliset ajatukset

Kuten näet, VPN:n valinnassa on monia vaihtoehtoja.

Kumman valitset loppujen lopuksi, on täysin sinun päätettävissäsi, mutta tiedä vain, että sinun on täytettävä tietyt kriteerit, kun valitset tarpeisiisi sopivan, jotta voit taata, että heillä on parhaasi. mielenkiinnon kohteet ja pystyvät pitämään sinut turvassa, kun selaat Internetiä.

Jos teet vain satunnaisen Google-haun, siellä on varmasti joitain, jotka eivät välitä henkilökohtaisista tarpeistasi, ja näitä sinun on vältettävä hinnalla millä hyvänsä.

Onnea VPN-laajennuksen valitsemiseen Chromelle.