Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta Web3-verkkotunnusrekisterialustaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta Web3-verkkotunnusrekisterialustaa

Web3-verkkotunnukset ovat saamassa vetovoimaa, koska ne tarjoavat useita etuja perinteisiin kollegoihinsa verrattuna. Ne mahdollistavat esimerkiksi kryptovaluuttalompakko-osoitteiden integroinnin ja hajautettujen verkkosivustojen luomisen, jotka kestävät valvontaa ja sensuuria.

Näistä verkkotunnuksista tulee todennäköisesti arvokkaampia tulevaisuudessa. Joten jos haluat hypätä tähän trendiin ja hankkia Web3-verkkotunnuksen, alla on joitain hienoja verkkotunnusrekisterialustoja.

Unstoppable Domains on suosittu Web3-verkkotunnusrekisterialusta, jolla on lähes neljä miljoonaa rekisteröityä verkkotunnusta. Tämä vuonna 2018 perustettu San Franciscossa toimiva yritys pyrkii voimaannuttamaan yksilöitä tarjoamalla heille käyttäjien omistamat digitaaliset identiteetit digitaalisessa maailmassa.

Unstoppable Domains tarjoaa erilaisia ​​verkkotunnuslaajennuksia, mukaan lukien .crypto, .nft, .wallet, .x, .dao, .888, .zil, .go, .blockchain ja .bitcoin. Ne tarjoavat myös .eth-verkkotunnuksia, jotka on uusittava vuosittain, toisin kuin muut verkkotunnukset, jotka vaativat vain kertamaksun. Lisäksi alustan avulla voit ladata verkkosivustoja hajautettuun IPFS-verkkoon ja linkittää verkkotunnuksesi.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat kyky integroida kryptolompakkoosoitteita helpon maksujen mahdollistamiseksi, helppo kirjautuminen hajautettuihin verkkopalveluihin käyttämällä Web3-käyttäjänimeäsi, palkinnot nimesi käyttämisestä digitaalisen identiteetin hallinnassa, mukaan lukien NFT:n ja saavutusten näyttäminen.

Verkkotunnusten kertamaksun lisäksi voit tutustua eksklusiivisiin ominaisuuksiin kolmen lisähintapaketin avulla: Unstoppable Blue hintaan 19,99 $/vuosi, Bulk Unstoppable Holvi hintaan 99 $ ja Ai Art 14,99 $.

ENS (Ethereum Name Service) on hajautettu nimeämisjärjestelmä, joka toimii Ethereum-lohkoketjussa. Sen tehtävänä on tarjota käyttäjäystävällinen tapa olla vuorovaikutuksessa blockchain-osoitteiden ja hajautettujen verkkosivustojen kanssa.

Yli 2,5 miljoonalla rekisteröidyllä verkkotunnuksella se on toiseksi suurin Web3-verkkotunnuspalvelu. ENS:n natiiviverkkotunnuksen laajennus on .eth. Alustan avulla käyttäjät voivat kuitenkin tuoda omistamiaan perinteisiä verkkotunnuksia, kuten .com, .org ja .net, ENS:ään.

ENS:llä on vankka ekosysteemi lompakoista ja sen toimivuutta tukevista sovelluksista, ja sitä voidaan käyttää saumattomasti suosituimpien verkkoselaimien ja selainlaajennusten kanssa. Lisäksi käyttäjät voivat luoda sensuurin kestäviä hajautettuja verkkosivustoja ENS:n avulla lataamalla verkkosivustonsa sisällön IPFS:ään ja yhdistämällä sen ENS-verkkotunnukseensa.

🔥 Empfohlen:  Miksi Nofollow-linkit ovat tärkeitä SEO:lle? (5 parasta etua)

ENS-verkkotunnusten hinta riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien merkit, joissa vähemmän merkityt verkkotunnukset maksavat enemmän, ja rekisteröintijakso.

Ether Domain Name Service on Polygonille rakennettu Web3-verkkotunnusrekisteri, jossa on lähes kaksi miljoonaa verkkotunnusrekisteröintiä. Alkuvuodesta 2022 lanseerattu alusta on yhden luukun ratkaisu ihmisille, joilla on Web3-käyttötarpeita.

EDNS Domains tarjoaa ainutlaatuisia Web3-verkkotunnuslaajennuksia, kuten .meta, .web3, .music, .404, .sandbox ja .gamefi. Nämä verkkotunnukset uusitaan yhden, kolmen tai viiden vuoden välein valitsemastasi paketista riippuen.

Muita ominaisuuksia ovat pääsy ekosysteemiin, joka tukee kryptolompakoita, sovelluksia ja selaimia, hajautetut tallennuspalvelut ja Chrome-selainlaajennus, joka mahdollistaa Web3-verkkotunnuksiin liittyvän tiedon haun. Se tarjoaa myös Web3-viestinnän alustan sisällä.

Hinnoittelu alkaa 25 dollarista yhden vuoden tilauksesta, 67,5 dollarista kolmen vuoden tilauksesta ja 100 dollarista viiden vuoden tilauksesta. Sillä on lähettiläsohjelma, joka kannustaa käyttäjiä edistämään Web3-yhteisön kasvua rekisterin avulla.

Punk Domains on alusta, joka tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan verkkotunnusten rekisteröintiin ja digitaaliseen identiteettiin Web3-tilassa. Se lanseerattiin vuoden 2022 alussa, ja se on tehnyt yhteistyötä yli tusinan hankkeen kanssa tarjotakseen Web3-verkkotunnuksia.

Punk Domainsin rekisteri tarjoaa verkkotunnuksia TLD-tehdassopimusten mukaisesti – huipputason verkkotunnusmallit, joissa on erillinen liiketoimintalogiikka – synonyymejä Web3-verkkotunnuksille. Suositeltuihin laajennuksiin kuuluvat .smol, .zksoul, .pool, .op, .sgb, .L2, .flr, .giveth, .fantom, .ppl, .klima ja .dope.

Erityisesti Punk Domains toimi Layer 2 -ketjuissa tarjoten käyttäjille laajemman valikoiman verkkotunnuksia .eth:n lisäksi, eli kuka tahansa voi luoda TLD:n alustalle. Lisäksi alustalle rekisteröidyt verkkotunnukset ovat ERC-721-tunnuksia, mikä tarkoittaa, että ne ovat Ethereum NFT:itä ja niitä voidaan ostaa ja myydä NFT-markkinapaikoilla.

Punk Domains -hinnoittelu riippuu valitsemasi nimen TLD:stä ja merkkien määrästä. Esimerkiksi yksimerkkinen nimi maksaa 0,1 eth, kun taas viiden merkin nimi maksaa 0,02 eth .pool TLD:ssä.

🔥 Empfohlen:  12 parasta CPM-mainosverkostoa Intian liikenteelle (2023)

SPACE.ID on kattava alusta, joka tarjoaa digitaalisiin identiteetteihin ja Web3-verkkotunnuksen hallintaan liittyviä palveluita. Alusta lanseerattiin vuonna 2022 vastaamaan Web3-yhteisön muuttuviin tarpeisiin.

SPACE.ID tarjoaa kolme päälohkoketjupohjaista verkkotunnuslaajennusta: .bnb, .eth ja .arb Binance-, Ethereum- ja Arbitrum-lohkoketjuille, vastaavasti. Se tarjoaa myös Web3 Name SDK:n ja API:n, mikä yksinkertaistaa Web3-nimipalvelujen integrointia.

Alusta sisältää myös komponentteja, kuten TLD Factories, rajoitetut TLD-nimet, TLD-sopimukset ja verkkotunnuksen tiedot varmistaakseen alustan sujuvan toiminnan. Muita huomionarvoisia ominaisuuksia ovat aliverkkotunnusten hallinta, NFT-kokoelmien integrointi ja älykkääseen sopimukseen perustuva ad hoc -lohkoketju, joka parantaa turvallisuutta ja skaalautuvuutta.

SPACE.ID veloittaa standardin 5 dollaria vuodessa kaikista alustalle rekisteröidyistä verkkotunnuksista.

Freename on erikoistunut Web3:n huipputason verkkotunnuksiin (TLD) ja tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman digitaalisen identiteetin hallinta- ja verkkoläsnäolopalveluita.

Freename toimii enemmän rekisterinä TLD-laajennuksille ja tarjoaa siksi erilaisia ​​TLD-vaihtoehtoja, joiden avulla käyttäjät voivat valita mieltymyksiinsä ja tarkoituksiinsa sopivia verkkotunnuslaajennuksia. Se tukee Polygonia, BinanceSmart Chainia, Auroraa ja Cronosta.

Käyttäjät voivat luoda, luoda ja käyttää Web3-verkkotunnuksia haluamallaan lohkoketjulla ja hyödyntää alustan joustavuutta ja mukautusvaihtoehtoja. He voivat myös rekisteröidä tavaramerkkejä Web3-aluetunnukselleen suojatakseen digitaalista identiteettiään maailmanlaajuisesti.

Toisen tason verkkotunnuksen, kuten nimesi.brand, vakiohinta alkaa 5 dollarista, kun taas ylätason verkkotunnukset, kuten .brand, vaihtelevat sen mukaan, mikä niiden arvo markkinoilla on.

PeerName on lohkoketjuteknologiaan perustuviin hajautettuihin verkkotunnuksiin erikoistunut rekisteröijä. Se perustettiin vuonna 2014 tarjoamaan rekisteröintipalveluita kaikille uusille blockchain-pohjaisille verkkotunnuksille.

Se isännöi yli 7000 verkkotunnusta ja tukee useita maksutapoja, mukaan lukien Bitcoin, Bitcoin’s Lightning Network, Ethereum, Litecoin ja Ripple. Se tarjoaa verkkotunnuksen laajennuksia .bit, .tor, .coin, .bazar, .lib, .emc, .sats, .ord, .gm ja .unisat.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat käyttäjäystävällinen verkkopohjainen käyttöliittymä, suojattu verkkotunnuksen tallennus, ilmainen vuosi jokaisesta saapuvasta verkkotunnuksen siirrosta ja selainlaajennukset, jotka tekevät Web3-verkkotunnuksista helppoa pääsyn suoraan Chromesta, Firefoxista, Operasta ja Edgestä.

🔥 Empfohlen:  Kalan aistielin voisi parantaa vedenalaisia ​​robotteja

PeerName-hinta vaihtelee Namecoin-laajennusten (.bit ja .tor) 16,99 dollarista Emercoin-laajennusten (.coin ja .bazar) 17,99 dollariin Ordinals-laajennusten (.sats) 29,99 dollariin. Verkkotunnukset uusitaan vuosittain.

Nappaa Web3-verkkotunnuksesi

Web3-verkkotunnustila avaa hajautettujen, käyttäjäystävällisten ja monipuolisten verkkoidentiteettien uuden aikakauden. Kun lohkoketjuteknologia muokkaa digitaalista maisemaa, ikimuistoisen ja turvallisen Web3-verkkotunnuksen omistaminen on yhä tärkeämpää yksityishenkilöille, yrityksille ja projekteille.

Joten, olitpa turvaamassa ainutlaatuista Web3-verkkotunnustasi tai tutkimassa mahdollisia sijoitusmahdollisuuksia, nämä alustat ovat porttisi hajautettuun digitaaliseen tulevaisuuteen, jossa käyttäjät hallitsevat online-identiteettiään.