Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta WooCommerce Popup -laajennusta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta WooCommerce Popup -laajennusta

Oletko etsimässä parhaita WooCommerce-ponnahdusikkunoita? Lue, koska tämä postaus on sinua varten.

Ponnahdusikkunat ovat verkkosivuston modaalinäyttöjä, joiden avulla voit muuntaa verkkosivustosi kävijöitä tilaajiksi ja asiakkaiksi. Oikein käytettynä ponnahdusikkunat voivat parantaa verkkosivustosi tulosprosenttia ja myyntiäsi.

Ja toisin kuin luulet, ponnahdusikkunat eivät ole kuolleita. Itse asiassa ne ovat erittäin tehokkaita, vaikka niiden tehokkuus riippuu suurelta osin siitä, kuinka ne toteutetaan.

Joten kuinka voit lisätä ponnahdusikkunan verkkosivustollesi? Yksinkertaisesti käyttämällä popup-laajennusta.

Näissä laajennuksissa on useimmiten sisäänrakennettu ponnahdusikkunoiden rakentaja, mikä tekee uusien ponnahdusikkunoiden luomisesta helppoa valmiiden mallien avulla. Nämä mallit ovat erittäin muokattavissa.

Onneksi voit kokeilla monia WooCommerce-laajennuksia. Parhaan ponnahdusikkunalaajennuksen valitseminen voi kuitenkin olla haaste.

Työsi helpottamiseksi olemme koonneet 7 parasta WooCommercen ponnahdusikkunalaajennusta. Valitsimme nämä ponnahdusikkunat:

  • Ominaisuudet: Näissä laajennuksissa on monia uskomattomia ominaisuuksia, jotka ovat erittäin hyödyllisiä. Mikä tärkeintä, ne ovat kevyitä.
  • Hinta: Et halua käyttää laajennusta, joka jättää taskuusi reikiä päivän päätteeksi. Siksi valitsimme taskuystävällisimmät laajennukset, jotka voimme löytää.
  • Integrointi ja tuki: Suurin osa tämän luettelon sovelluksista tukee plug-and-play-integraatiota useimpien muiden WooCommerce-laajennusten kanssa.

7 parasta WooCommerce Popup -laajennusta

1. Adoric

Adoric on ponnahdusikkunoiden rakentaja, jonka avulla voit luoda upeita ja älykkäitä ponnahdusikkunoita verkkokauppaasi vierailijoiden sähköpostien tallentamiseksi.

Nämä sähköpostit kerätään poistumisaikeiden ponnahdusikkunoiden kautta, jotta voit kasvattaa tilaajaluetteloasi ja muuntaa myymäläsi kävijöitä asiakkaiksi.

Poistumistarkoituksen ponnahdusikkunoiden lisäksi voit luoda Adoricin avulla monia muita ponnahdusikkunoita. Niihin kuuluvat sähköpostin ponnahdusikkunat, pyörivä pyörä, promootioponnahdusikkunat, FOMO-ponnahdusikkunat, uutiskirjeen ponnahdusikkunat ja lomakeponnahdusikkunat liidien sukupolville.

Lisäksi voit luoda mukautettuja ponnahdusikkunoita asiakkaillesi lisämyyntiä ja lisätuloja varten.

Lisäksi Adoricin avulla voit saada ponnahdusikkunasi näkymään juuri oikeaan aikaan ja oikealle yleisölle. Voit esimerkiksi saada ne näkyviin, kun asiakkaat poistuvat verkkosivustostasi.

Sen lisäksi, että voit luoda ponnahdusikkunoita eri asetteluissa, jotka sopivat myymäläsi suunnitteluun ja teemoihin. Ne voivat olla laatikossa, liukusäätimessä, palkissa, työkaluvihjeessä tai karusellissa. Mieluiten voit myös muokata sitä oman maun mukaan.

🔥 Empfohlen:  15 parasta etäkirjoitustyötä & Mistä ne löytää

Hienointa on, että Adoricin mukana tulee vedä ja pudota -suunnittelueditori, jonka avulla on erittäin helppoa luoda upeita ponnahdusikkunoita.

Lisäksi voit käyttää hallintapaneelia ponnahdusikkunoiden tehokkuuden seuraamiseen ja seuraamiseen sekä datan oivalluksia kasvattaaksesi ja hallitaksesi asiakkaitasi ja kasvattaaksesi tulojasi.

Hinnoittelu:

Ilmainen suunnitelma – Sisältää 1000 sivun katselua kuukaudessa, 1 verkkotunnuksen, peruskohdistuksen säännöt ja maantieteellisen sijainnin kohdistuksen.

Perussuunnitelma – (6 dollaria/kk) – 7000 sivun katselua/kk, 1 verkkotunnus ja ylimääräinen kohdistus.

Olennainen suunnitelma – (20 $/kk) – 25 000 sivun katselukertaa/kk, 1 verkkotunnus, kampanjoiden ajoitus ja muut perussuunnitelman ominaisuudet.

Vakiopaketti – (55 $/kk) – 100 000 sivun katselukertaa kuukaudessa, 2 verkkotunnusta, ylimääräinen kohdistus ja paljon muuta.

2. Sumo

Sumo

Sumo on toinen Woocommercen popup-laajennusten luettelossamme. Se on ilmainen laajennus, jonka avulla voit luoda sähköpostiluettelosi.

Tämän laajennuksen avulla voit luoda erilaisia ​​ponnahdusikkunoita, jotka näyttävät erilaisia ​​tapahtumia verkkosivustollasi. Lisäksi sen avulla voit luoda älykkään palkin, jonka voit näyttää verkkosivustosi ylä- tai alaosassa saadaksesi lisää liidejä yrityksellesi.

Lisäksi se näyttää jakamispainikkeen viestissäsi ja sivuillasi.

Koska se muodostaa yhteyden muihin suosittuihin sähköpostialustoihin tarjotakseen parhaat palvelut, sitä voidaan pitää hyvänä liitännäisenä sekä pienille että suurille verkkokaupoille.

Vaikka voit käyttää Sumoa ilmaiseksi, ongelmana on kuitenkin, että Sumo-logo näkyy verkkosivustollasi. Sinun on päivitettävä Sumon maksullisiin suunnitelmiin tämän logon poistamiseksi.

Sumon mukana tulee vankka, intuitiivinen kojelauta, josta voit helposti seurata ponnahdusikkunojesi suorituskykyä.

Hinnoittelu:

Ilmainen suunnitelma – Ilmainen asentaa ja käyttää.

Pro Plan – Hinta 39 dollaria/kk, laskutus 468 dollaria vuodessa.

3. Bloom

Bloom Woocommercen ponnahdusikkunalaajennukset

Bloom on WooCommerce-laajennus, jonka avulla voit luoda upeita ponnahdusikkunoita, jotka muuntavat.

Se on suosittu moderneista malleistaan, ja siinä on yli 100 mallia upeiden ponnahdusikkunoiden suunnitteluun.

Yksi tämän sovelluksen mielenkiintoinen ominaisuus on, että sen avulla voit näyttää ponnahdusikkunoitasi monilla eri tavoilla. Ne sisältävät modaalisen näytön ponnahdusikkunoita, sisäänlyöntejä, rivinäyttöjä ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  2022 Mac Prossa voisi olla vieläkin tehokkaampi M1-siru

Siinä on myös monia sisäänkäynnistyslaukaisimia, joiden avulla voit näyttää ponnahdusikkunoita käyttäjän vuorovaikutuksen perusteella. Voit esimerkiksi saada ponnahdusikkunat näkyviin sen jälkeen, kun käyttäjät ovat kirjoittaneet kommentin tai suorittaneet kassansa.

Bloom on helppo ottaa käyttöön ja hallita, ja siihen pääsee helposti WordPressin hallintapaneelista.

Lisäksi se integroituu yli 19 suositun sähköpostimarkkinointialustan kanssa tarjotakseen parasta laatua ponnahdusikkunoita. Tämän lisäksi se antaa sinulle pääsyn 24/7 premium-tukeen.

Hinnoittelu:

Vuosittainen pääsy – 89 dollaria/vuosi.

Elinikäinen pääsy – 249 dollaria laskutetaan kerran.

4. OptinMonster

Optinmonster

Optin Monster on epäilemättä yksi parhaista WooCommercen liidien sukupolven laajennuksista.

Tässä laajennuksessa on vedä ja pudota -rakennustyökalu, jonka avulla voit luoda mobiiliystävällisiä ponnahdusikkunoita hikoilematta.

Tämä helppo ponnahdusikkunoiden rakentaja auttaa parantamaan muuntamista, koska sen avulla voit luoda kauniita ponnahdusikkunoita tyhjästä. Jos rakentaminen tyhjästä on liian työlästä, voit rakentaa käyttämällä monia valmiiksi suunniteltuja malleja Optinmonsterin kirjastossa.

Lisäksi Optinmonster sisältää poistumistavoitteen ponnahdusikkunateknologian ja muunnostyökaluvinkkejä, jotka auttavat sinua saamaan takaisin hylkääviä vierailijoita ja muuttamaan heistä uskollisia asiakkaita.

Lisäksi siinä on sisäänrakennettu analytiikka ja A/B-jakotestaustyökalut tarkkaan tulosanalyysiin ja saumattomaan sähköpostimarkkinointiin.

Optinmonsterin mukana tulee monia muita hyödyllisiä työkaluja. Niihin kuuluvat sähköpostiuutiskirjeiden segmentointi, edistynyt Google-analytiikka, liidien jakaminen ja luotettava tulosanalyysi.

Hinnoittelu:

Perussuunnitelma – 16 dollaria/kk

Plus suunnitelma – 32 dollaria/kk.

Pro Plan – 49 dollaria/kk

Kasvusuunnitelma – 82 dollaria/kk.

5. Ninja-ponnahdusikkunat

Ninja ponnahdusikkuna

Ninja-ponnahdusikkuna on yksi parhaista ponnahdusikkunoista, joita voit käyttää, jos haluat luoda laadukkaita liidejä ja parantaa verkkosivustosi tulosprosenttia.

Se yhdistää ammattimaisesti suunnitellut ponnahdusikkunat verkkosivustollasi vakuuttaakseen kävijät sivustollasi tuottavaan toimintaan, olipa kyseessä sähköpostin tai alennustarjousten tilaaminen.

Ninja-ponnahdusikkunoiden avulla voit helposti luoda räätälöityjä ponnahdusikkunoita sivutason kohdistuksilla käyttämällä vedä ja pudota -rakennustyökalua.

Lisäksi se integroituu moniin muihin suosittuihin postitussovelluksiin, kuten MailChimpiin, yksinkertaistaakseen markkinoinnin työnkulkua.

🔥 Empfohlen:  11 parasta sähköpostin hakutyökalua

Hinnoittelu:

Ninja Popups maksoi Envato-markkinoilla 21 dollaria kehittäjien 6 kuukauden tuella.

6. PopUp Domination

PopUp Domination on yksi ponnahdusikkunoiden alan edelläkävijöistä ja WooCommercen parhaiten toimivista ponnahdusikkunoista.

Tämä laajennus on luotu ainutlaatuisesti kauppojen omistajille, jotka haluavat luoda paljon konversioita tuottavia, mobiiliystävällisiä ponnahdusikkunoita verkkosivustoilleen.

Se on täynnä monia uskomattomia ominaisuuksia, joita on helppo käyttää. Sen lisäksi voit myös näyttää ponnahdusikkunoita tallennuksen vierailijoille heidän vuorovaikutuksensa perusteella sivustosi kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit näyttää ponnahdusikkunasi sivullasi vietetyn ajan, napsautusten määrän ja poistumisaikeen perusteella.

Tämän laajennuksen avulla voit myös segmentoida vierailijasi heidän maantieteellisen sijaintinsa perusteella. Voit myös segmentoida ne niiden viittaavan verkkosivuston perusteella.

Lisäksi siinä on sisäänrakennettu analytiikka, joka näyttää, kuinka hyvin ponnahdusikkunasi toimivat tietokoneella ja mobiililaitteella. Lisäksi se integroituu Google Analyticsiin, jotta voit seurata verkkosivustosi suorituskykyä Googlessa.

7. Popup Maker

Popup Maker

Popup Maker on WooCommercen ponnahdusikkunalaajennus, jossa on sisäänrakennettu ponnahdusikkunoiden rakentaja, jolla voit luoda ja mukauttaa ponnahdusikkunoita.

Ponnahdusikkunoiden lisäksi voit käyttää sitä myös ilmoitusruutujen ja lentojen luomiseen.

Kuitenkin yksi asia, josta et ehkä pidä Popup Makerissa, on sen melko kömpelö visuaalinen editori. Muuten nautit tämän laajennuksen käyttämisestä, koska se integroituu hyvin useimpiin WooCommercen sähköpostimarkkinointiohjelmistoihin.

Sillä on ilmainen hinnoittelusuunnitelma, joka on rajoitettu eikä sisällä useimpia toiminnallisia työkaluja.

Hinnoittelu:

Aloita suunnitelma – 87 dollaria/kk

Kasvusuunnitelma – 147 dollaria/kk

Optimoi suunnitelma – 247 dollaria/kk.

Johtopäätös

Ponnahdusikkunoiden lisääminen WooCommerce-verkkosivustollesi voi auttaa lisäämään myyntiäsi ja tuloksiasi. Onneksi olemme jakaneet joitain parhaista laajennuksista, joiden avulla voit lisätä konversioihin perustuvia ponnahdusikkunoita verkkosivustollesi tinkimättä.

Oletko valmis kokeilemaan Adoricia ja näkemään sen toiminnassa? Mikset lisäisi sitä WooCommerce-verkkosivustollesi heti?