Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta WordPressin siirtolaajennusta vuodelle 2023: Siirrä sivustoasi turvallisesti

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta WordPressin siirtolaajennusta vuodelle 2023: Siirrä sivustoasi turvallisesti

Etsitkö parasta WordPress-siirtolaajennusta, jolla voit siirtää verkkosivustosi turvallisesti uudelle verkkoisäntälle?

Halusitpa sitten siirtolaajennuksen henkilökohtaiseen käyttöön tai käytettäväksi asiakassivustoilla – minä autan sinua.

Tässä viestissä vertaan markkinoiden parhaita WordPress-siirtolaajennuksia. Aloitan parhaista valinnoistani säästääkseni aikaa.

Aloitetaan:

Huomautus: Ennen kuin siirrät sivustosi ja poistat vanhan version, muista testata ensin varmuuskopiot. Esityssivusto olisi hyödyllinen tähän tarkoitukseen.

Parhaat WordPress-siirtolaajennukset verkkosivustollesi

Tässä ovat suosikkini:

  1. BlogVault – Paras testaamamme WordPress-siirtolaajennus. Yksinkertainen 3-vaiheinen prosessi. Sattuu myös olemaan paras varmuuskopioratkaisu myös WordPressille. Plugin toimii omilla palvelimillaan, joten se ei hidasta sivustoasi.
  2. UpdraftPlus Migrator -laajennus – Ensiluokkainen lisäosa suosituimmalle WordPress-varmuuskopiolaajennukselle.
  3. Monistuskone – Upea siirtolaajennus. Voidaan käyttää myös verkkosivustojen kloonaamiseen. Ilmainen versio saatavilla.
  4. All-In-One WP-siirto – Tämä siirtolaajennus on keskittynyt erityisesti verkkosivustojen siirtoihin. Ilmainen versio saatavilla maksullisilla laajennuksilla.

Katsotaanpa nyt täydellistä luetteloa siirtolaajennuksista yksityiskohtaisemmin:


1. BlogVault

BlogVault on paras testaamamme WordPress-siirtolaajennus, ja sitä käytämme WP Superstarsissa.

Ensinnäkin, kun valmistaudut siirtämään verkkosivustoasi, sinun on suoritettava varmuuskopio. BlogVaultin varmuuskopiot toimivat omilla palvelimillaan, jotta ne eivät hidasta verkkosivustoasi. Heillä on erikoissuunnitelmat WooCommercea käyttäville verkkokauppasivustoille.

Esityspaikat ovat sisäänrakennettuja, ja sinua kehotetaan testaamaan varmuuskopiosi vaiheen aikana, kun prosessi on valmis. Useimmat muut tässä luettelossa olevat siirtolaajennukset tiedät, että siirtoprosessitiedostot tulevat näkyviin vasta, kun yrität siirtää sivustosi. Tämä ominaisuus poistaa merkittävän vikakohdan prosessista.

Siirtääksesi sivustosi, valitse vain isäntä, anna FTP-tietosi ja aloita prosessi. Se on uskomattoman yksinkertaista.

BlogVaultissa on paljon järkeä, koska saat parhaan WordPress-varmuuskopiointiratkaisun, välivaiheen, helpot sivustojen siirrot ja paljon muuta.

Suojausominaisuudet, kuten palomuuri, haittaohjelmien tarkistus ja haittaohjelmien poisto, sisältyvät joihinkin suunnitelmiin. Ja BlogVault on ihanteellinen freelancereille ja toimistoille valkoisen etiketin ansiosta.

Hinta: Suunnitelmat alkaen $ 89/vuosi. Korkeammat suunnitelmat sisältävät suojausskannauksen ja haittaohjelmien poiston. Saatavilla 14 päivän rahat takaisin -takuu.


2. UpdraftPlus Migrator -laajennus

UpdraftPlus on yksi suosituimmista varmuuskopiointiratkaisuista. Vaikka laajennuksen ilmaisesta versiosta puuttuu sisäänrakennettu siirtotoiminto, UpdraftPlusissa on 30 dollarin Migrator-lisäosa, joka lisää helpon siirron/kloonauksen.

Sen avulla voit helposti vaihtaa URL-osoitteita ja korjata mahdolliset tietokannan serialointiongelmat.

🔥 Empfohlen:  Ovatko sosiaaliset signaalit ja osuudet Googlen sijoitustekijä?

Mikä parasta, kaikki voidaan tehdä suoraan WordPress-hallintapaneelista.

Jos siirrät vain isäntiä ja säilytät saman URL-osoitteen, voit todennäköisesti päästä eroon UpdraftPlusin ilmaisesta versiosta. Tee vain varmuuskopio ja palauta uudelle palvelimellesi.

Mutta jos sinun on vaihdettava URL-osoitteita tai siirryttävä paikalliseen ympäristöön, tarvitset maksullisen Migrator-lisäosan.

Hinta: Base plugin on ilmainen. Premium alkaen 84 dollaria/vuosi.


3. Monistuskone

Monistuskone on loistava WordPress-siirtolaajennus joustavuuden ja monipuolisuuden vuoksi.

Sen lisäksi, että se käsittelee tavallisia siirtoja, se voi myös auttaa sinua kloonaamaan sivustosi uuteen verkkotunnukseen, määrittämään sivustosi vaiheittaiset versiot tai vain varmuuskopioimaan sivustosi tietojen katoamisen estämiseksi.

Näin kopiokone toimii:

Luot “paketin” nykyisen WordPress-sivustosi perusteella. Tämä paketti sisältää kaikki nykyisen sivustosi elementit sekä asennustiedoston, jonka avulla voit siirtää kaikki tiedot uuteen paikkaan.

Jos olet vain varmuuskopioimassa sivustoasi, sinun tarvitsee vain säilyttää kyseiset tiedostot turvallisessa paikassa. Mutta jos haluat siirtää sivustosi (minkä oletan, että teetkin!), sinun on vain ladattava molemmat tiedostot uudelle palvelimellesi ja noudatettava yksinkertaista asennusprosessia.

Monistuslaite määrittää kaiken automaattisesti uudelle palvelimellesi. Voit jopa muuttaa verkkotunnuksesi nimeä ja pyytää kopiokonetta päivittämään kaikki URL-osoitteet!

Duplicatorin ilmainen versio on hyvä pienille ja keskikokoisille sivustoille. Mutta jos sinulla on valtava sivusto, saatat joutua ostamaan Pro-version, koska se on määritetty käsittelemään erityisen suuria sivustoja. Pro-versio lisää myös joitain muita käteviä ominaisuuksia, kuten automaattinen varmuuskopiointi.

Hinta: Ilmainen pro-versiolla, joka avaa lisäominaisuuksia, tutustumishinta alkaa 49 dollarista/vuosi.


4. All-in-One WP-siirto

All-in-One WP-siirto on ilmainen laajennus premium-laajennuksella, joka keskittyy kokonaan sivustosi siirtämiseen uudelle palvelimelle tai verkkotunnukselle.

Se kattaa sekä tietokantasi että tiedostojesi siirtämisen, mikä tarkoittaa, että se käsittelee kaikki siirtoon liittyvät näkökohdat.

All-in-One WP Migration käyttää hienoja temppuja varmistaakseen, että se toimii kaikilla hosting-palveluntarjoajilla. Ensinnäkin se vie/tuo tietoja 3 sekunnin erissä, jolloin se voi ohittaa kaikki isäntäsi asettamat rajoitukset. Se tekee jotain samanlaista lähetyskokojen kanssa, joten vaikka isäntäsi rajoittaisi lataukset tiettyyn enimmäismäärään, All-in-One WP Migration voi silti siirtää sivustosi.

Jos sinun on vaihdettava verkkotunnuksesi nimeä, All-in-One WP Migration antaa sinun tehdä rajattomasti etsintä-/korvaamistoimintoja tietokannassasi ja korjaa mahdolliset serialisointiongelmat varmistaakseen, että kaikki toimii sujuvasti.

🔥 Empfohlen:  6 parasta VPN:ää Bovadalle vuonna 2023: Kuinka poistaa Bovadan esto mistä tahansa

Laajennuksen ilmainen versio tukee jopa 512 megatavun kokoisten sivustojen siirtämistä. Jos sivustosi on suurempi, sinun on valittava rajoittamaton versio, joka poistaa kokorajoituksen.

Heillä on myös laajennuksia, jotka voivat auttaa siirtämään sivustosi pilvitallennuspalveluntarjoajille, kuten Dropbox tai Google Drive.

Hinta: Vapaa. Rajoittamaton laajennus alkaen 69 dollaria. Muiden laajennusten hinnat vaihtelevat.


5. WP Migrate DB

WP Migrate DB ei ole itsenäinen siirtolaajennus, kuten muut tässä luettelossa olevat. Kuten nimestä saatat päätellä, se keskittyy kokonaan WordPress-tietokantaasi.

Näin ollen, jos olet koskaan yrittänyt siirtää WordPress-sivustoa manuaalisesti, tiedät, että tietokanta on turhauttavin osa. Muiden tiedostojen siirtäminen on periaatteessa kopioimista ja liittämistä.

Tietokannan siirtäminen… se voi kuitenkin olla hankalaa.

WP Migrate DB yksinkertaistaa prosessia etsimällä ja korvaamalla URL-osoitteita ja tiedostopolkuja. Tämä on välttämätöntä, jos olet siirtymässä uuteen URL-osoitteeseen. Jos esimerkiksi siirrät sivustosi tuotantoversion paikallispalvelimellesi testausta varten, sinun on päivitettävä kaikki URL-polut vastaamaan paikallista isäntäpalvelintasi.

WP Migrate DB tekee sen puolestasi.

Jos olet käytännönläheinen (tai WordPress-kehittäjä) etkä välitä kopioida muita tiedostojasi manuaalisesti, WP Migrate DB on hyvä vaihtoehto. Jos etsit ratkaisua, joka hoitaa kaiken puolestasi, käänny muualle.

Hinta: Vapaa. Pro-version tutustumishinta alkaa 49 dollarista/vuosi. Ne tarjoavat 60 päivän rahat takaisin -takuun.


6. Super Backup & Clone

Super Backup & Clone tulee azzarocolta, Envato Elite -kirjailijalta, jolla on yli 20 000 myyntiä.

Sen lisäksi, että Super Backup & Clone sisältää WordPress-sivustosi varmuuskopiointia helpottavia työkaluja, se sisältää myös erityisen ominaisuuden, jolla voit tuoda minkä tahansa varmuuskopiosi uuteen asennukseen.

Yksi näppärä ominaisuus on, että sen lisäksi, että Super Backup & Clone tarjoaa tavallisia Multisite-to Multisite -siirtymiä, voit myös siirtää osan WordPress Multisite -asennuksesta yhteen sivustoon.

Voit myös toimia päinvastaisessa järjestyksessä ja siirtää useita yhden sivuston asennuksia yhdeksi Multisite-asennukseksi.

Vaikka nämä ovat ehdottomasti kapeita käyttötarkoituksia, jos joudut yhdistämään usean sivuston ja yhden sivuston asennusten väliset rajat, Super Backup & Clone on sinua varten.

Hinta: 35 dollaria

🔥 Empfohlen:  14 parasta ilmaista vektorikuvitussivustoa vuodelle 2023 (rojaltivapaa!)

7. WP Academyn WP Clone

WP Klooni on näppärä siirtolaajennus, jolla on yksi tärkeä erottava tekijä:

Sinun ei tarvitse pelleillä FTP-ohjelmaasi käsitelläksesi siirtoasi.

Sen sijaan sinun tarvitsee vain luoda uusi WordPress-asennus paikkaan, johon haluat kloonata WordPress-sivustosi.

Sitten sinun tarvitsee vain asentaa WP Clone -laajennus uuteen asennukseesi ja se hoitaa siirron puolestasi.

Se kuulostaa hienolta, eikö? Valitettavasti on yksi tärkeä varoitus:

Kehittäjät myöntävät täysin, että tämä prosessi epäonnistuu 10-20 prosentissa WordPress-asennuksista.

Tästä syystä WP Clone ei ole korkeammalla tässä luettelossa. Jos olet valmis ottamaan pienen uhkapelin, WP Clone on yksi helpoimmista tavoista siirtää sivustosi. Varmista vain, että sinulla on täydellinen varmuuskopio ennen kuin aloitat mitään.

Lisäksi, jos sivustosi on erityisen suuri, sinun tulee käyttää erilaista siirtolaajennusta. Pienemmät sivustot (alle 250 Mt) siirtyvät todennäköisemmin onnistuneesti WP Clonen kautta.

Kaiken kaikkiaan 10-20 prosentin epäonnistumisprosentti ei ole valtava. Mutta se on ehdottomasti pidettävä mielessä.

Hinta: Vapaa


Joten mikä WordPress-siirtolaajennus sinun pitäisi valita?

BlogVault on suosituin laajennus, koska se tarjoaa muita tärkeitä ominaisuuksia, ei vain verkkosivustojen siirtoja.

Se sattuu olemaan markkinoiden paras WordPress-varmuuskopiolaajennus, ja se sisältää muita tärkeitä ominaisuuksia, kuten sivuston luomisen, palomuurin, haittaohjelmien tarkistuksen ja haittaohjelmien poiston.

Ja jos sinulla on asiakkaita, tulet rakastamaan sivuston hallintaominaisuutta – voit päivittää laajennuksiasi/teemojasi ja WordPress-ytimen suoraan muun muassa.

UpdraftPlusin siirtolaajennus on toinen loistava vaihtoehto, jos käytät heidän ydinvarmistuslaajennusta.

Monistuskone on loistava vaihtoehto, jos tarvitset laajennuksen käsittelemään siirtoja ja verkkosivustojen kloonausta.

Jos haluat erillisen ilmaisen siirtolaajennuksen WordPress-verkkosivustollesi, tarkista se All-In-One WP Migrations.

Ja lopuksi, kannattaa aina tarkistaa, tarvitsetko siirtolaajennusta ollenkaan! Monet WordPress-isännät tarjoavat ilmaisia ​​siirtopalveluita. Joten jos muutat vain isäntiä, sinun tulee ehdottomasti tarkistaa, hoitavatko he sen ilmaiseksi.