Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 parasta WordPressin UKK-laajennusta vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 parasta WordPressin UKK-laajennusta vuodelle 2023

Etsitkö parasta WordPressin UKK-laajennusta verkkosivustollesi? Haluatko lisätä UKK-osion vaivattomasti?

Ei ongelmaa. Olemme turvassa.

Tässä artikkelissa kokoamme yhteen markkinoiden parhaat WordPressin UKK-laajennukset. Sisältää yksinkertaiset ilmaiset FAQ-laajennukset maksullisiin FAQ-laajennuksiin, jotka tarjoavat kattavan tuen ja toiminnallisuuden.

Aloitetaan:

Parhaat WordPressin UKK-laajennukset verkkosivustollesi

TL;DR

Valittavana on kaksi erityyppistä FAQ-laajennusta – oma UKK-laajennus, joka on 100-prosenttisesti keskittynyt FAQ-osien rakentamiseen. Nämä laajennukset ovat tyypillisesti monipuolisimpia, ja niiden kehityssuunnitelma on 100-prosenttisesti keskittynyt tarvitsemaasi ydintoimintoon.

Vaihtoehtoisesti voit valita Gutenberg-lohkot-laajennuksen, joka sisältää useita erilaisia ​​lohkoja, mukaan lukien harmonikan FAQ-lohkon.

Tässä ovat suosituimmat suositukset jokaiselle UKK-laajennukselle:

  1. Sankarilliset FAQ:t – Paras testaamamme WordPressin UKK-laajennus. Tässä tehokkaassa premium-laajennuksessa on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset luodaksesi sekä yksinkertaisia ​​edistyneitä usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka näyttävät hyvältä. Luo usein kysytyt kysymyksesi ja lisää ne sisältöösi helposti erillisen Gutenberg-lohkon kautta.
  2. Ultimate Blocks – Suosittu Gutenbergin esto-laajennus, joka sisältää harmonikka-FAQ-lohkon, joka on skeema käytössä. Ilmainen lataus WordPress-laajennusten arkiston kautta. Ihanteellinen niille, jotka tarvitsevat yksinkertaisen FAQ-laajennuksen.

1. Sankarilliset FAQ:t

Sankarilliset FAQ:t on paras testaamamme WordPressin UKK-laajennus. Se luotiin helppokäyttöisyyttä ajatellen, eikä se varmasti haittaa, että taustakäyttöliittymä on upea ja hyvin suunniteltu.

Kätevästä vedä ja pudota -tilauksesta siihen, että pystyt muokkaamaan kaikkia WordPress-sivustosi usein kysyttyjä kysymyksiä yhdellä sivulla – ei enää edestakaisin napsauttamista – Heroic FAQ on ottanut monia etuja muista WordPressin UKK-laajennuksista ja sisällyttänyt ne uusimpiin versioihinsa. tarjoamalla samalla välttäen monia negatiivisia puolia.

Koodaustaitoa ei tarvita, ja voit käyttää UKK-editoria saadaksesi UKK näyttämään juuri sellaisilta kuin haluat. Tämä tarkoittaa, että mahdollisuus lisätä luetteloita, kuvia ja jopa videoita käyttökokemuksen parantamiseksi voi toivottavasti säästää aikaa vievissä ennakkomyynti- ja tukilippuissa.

Toisin kuin jotkin WordPressin FAQ-laajennukset, jotka pakottavat sinut käyttämään kehittäjien tyylejä ja tekevät ulkonäön muuttamisesta vaikeaa koodauksella, Heroic FAQs sulautuu olemassa olevaan teemaasi, mutta ovat samalla erittäin kehittäjäystävällisiä ja mahdollistavat haluttaessa edistyneen mukautuksen.

Se on mobiiliresponsiivinen ja sisältää viisi toimivaa ja houkuttelevaa ennalta määritettyä UKK-tyyliä, useita kuvakevaihtoehtoja, premium-tuen ja animaatioita – mukaan lukien joko vaihtamisen tai suositun haitarityylisen laajennuksen salliminen.

Hinnat vaihtelevat 49 dollarista vuodessa yhden sivuston 149 dollariin vuodessa 10 sivuston lisenssille – kaikki vaihtoehdot mukaan lukien päivitykset ja vuoden tuki.

🔥 Empfohlen:  YouTuben sisällöntuottajaohjelma: apu yksittäisille toimittajille | Hakemuksen kelpoisuusvaatimukset

Hinta: $49/vuosi ja ylöspäin


2. Lopulliset UKK

Kuten useimmat WordPressin UKK-laajennukset, Ultimate FAQ antaa sinun luoda UKK- ja UKK-luokkia WordPress-sivustollesi – rajattomasti!

Voit näyttää ne erilaisilla tyylivaihtoehdoilla millä tahansa sivulla, WooCommerce-tuotteessa tai jopa sivupalkissasi.

Useilla ainutlaatuisilla ominaisuuksilla varustettu Ultimate FAQ sisältää kätevän tilastojen hallintapaneelin, joka tarjoaa yhteenvedon UKK-näkymistäsi, ja hakulomakkeen avulla käyttäjät voivat helposti etsiä kysymyksiäsi ja vastauksiasi. Laajennus voi viedä kysymyksesi ja vastauksesi PDF-tiedostoon (esimerkiksi käyttöoppaan luomiseksi), ja sitä voidaan käyttää myös minkä tahansa sisällön kanssa, joka hyötyisi laajennetusta osiosta, kuten reseptit tai työpaikkailmoitukset.

Ultimate FAQ:ssa on 30 dollarin premium-päivitys, joka lisää enemmän muotoilu- ja mukautusvaihtoehtoja, käyttäjien lähettämiä usein kysyttyjä kysymyksiä (valinnaisine ehdotuksineen), helpon vedä ja pudota -tilauksen ja paljon muuta.

Hinta: Rajoitettu ilmainen versio tai 34,47 dollaria


3. Ultimate Blocks

Ultimate Blocks on Gutenberg-lohkolaajennus, joka on suunniteltu pääasiassa bloggaajille, jotka haluavat luoda kiinnostavaa sisältöä blogeihinsa.

Laajennuksessa on Content Toggle -lohko, jonka avulla voit luoda puhtaita ja kauniita usein kysyttyjä kysymyksiä ja lisätä niitä mihin tahansa sivustoosi.

Sisällönvaihtolohko on skeema käytössä ja erittäin muokattavissa, joten se on ihanteellinen moniin tapauksiin.

Voit luoda sisäkkäisiä harmonikoita usein kysytyille kysymyksille, lisätä kuvakkeita kytkimiin, asettaa säilön väriä, muuttaa otsikon väriä ja jopa asettaa kytkimen alkutilan. Sisällön vaihtolohko on myös täysin reagoiva.

Se on erittäin yksinkertainen käyttää, ja Gutenberg-lisäosa tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse leikkiä lyhytkoodeilla. Luo ja lisää UKK saumattomasti viesteihisi ja sivuillesi.

Ultimate Blocks -laajennus on täydellinen UKK-osien lisäämiseen sisältöösi, koska se on kevyt, SEO-ystävällinen ja mobiiliresponsiivinen.

Jos olet jo Gutenberg-käyttäjä, rakastat tätä laajennusta entistä enemmän, koska sen mukana tulee myös useita muita sisältölohkoja.

Koska laajennus on saatavilla ilmaiseksi, Ultimate Blocks on paras vaihtoehto kaikille, jotka eivät halua kuluttaa rahaa laajennukseen UKK:n lisäämiseksi.

Hinta: Vapaa


4. WP-vastaava UKK kategorialla

Ilmainen versio WP-responsiivinen UKK kategorialla mukana tulee tavanomaisia ​​toimintoja, kuten rajoittamaton määrä UKK-kategorioita, FAQ-luokkia, animaatioita – ja se on helppo sisällyttää sivustoosi käyttämällä laajennuksen lyhytkoodia.

🔥 Empfohlen:  Kassakirjekuorijärjestelmän käyttäminen budjettisi hallitsemiseen

WP:n responsiiviset FAQ-kategoriat sisältävät hakukoneystävälliset URL-osoitteet, mahdollistavat kääntämisen, tukevat pikkukuvaa jokaiselle UKK:lle ja mahdollistavat kehittäjien täydellisen mukauttamisen CSS- ja JS-tiedoston avulla.

Jokaisessa UKK-osiossa voi olla mukautettu animaationopeus, joka on asetettu lyhytkoodiparametreihin – ja voit myös rajoittaa näytettävien kysymysten ja vastausten määrää.

WP-responsiivisessa FAQ-kategoriassa on pro-versio, joka on saatavana hintaan 9 dollaria, ja se sisältää edistyneitä toimintoja, kuten Visual Composer -tuen, WooCommerce-tuotteen UKK-tuen, vedä ja pudota -uudelleenjärjestyksen, lisämalleja, animaatioita ja värejä – sekä lisävaihtoehtoja, jotka ovat käytettävissä lyhytkoodeja käytettäessä.

Hinta: Rajoitettu ilmainen versio tai 199 $/vuosi osana Essential Plugin Bundlea


5. FAQPlus

FAQPlus on edistyksellinen WordPress FAQ -laajennus, joka sisältää rajattoman määrän usein kysyttyjä kysymyksiä, rajattomasti värejä, yli 25 animaatiotehostetta, helppoa vedä ja pudota -tilauksen, Font Awesome -tuen ja paljon muuta.

Usein kysytyt kysymykset voidaan lisätä mihin tahansa WordPress-julkaisuun, -sivuun tai -widgetiin lisäämällä toimitettu lyhytkoodi. Jos käytät Visual Composeria verkkosivustollasi, FAQPlus on yhteensopiva ja tekniikan taitavien mielestä UKK voidaan muotoilla mukautetulla CSS:llä.

FAQPlus on saatavana CodeCanyonista hintaan 19 dollaria, ja se sisältää tulevat päivitykset ja 6 kuukauden tuen kehittäjältä.

Hinta: 25 dollaria


6. Haitari FAQ

Jos haluat edullisen WordPressin UKK-laajennuksen, joka kattaa kaikki perusasiat, Harmonikka UKK voi ostaa CodeCanyonista 16 dollarilla – ja sen mukana tulee tulevia päivityksiä.

Tässä laajennuksessa on suosittu haitarityylinen FAQ-näyttö, jossa vastaukset piilotetaan oletuksena ja laajenevat tai supistuvat, kun vierailija napsauttaa kysymyksen vieressä olevaa kuvaketta. Löydät perusasiat, kuten rajattomat UKK-sivut ja lyhytkoodituen, mutta myös luettelotyyppisen UKK-vaihtoehdon – ja laajennuksen mukana tulee mallituki ja vedä ja pudota -järjestely.

Harmonikan FAQ on myös hyvin dokumentoitu ja käännösvalmis.

Hinta: 17 dollaria


7. WooCommerce-tuotteiden UKK-päällikkö

Monet WordPressin UKK-laajennukset toimivat WooCommerce-tuotesivuilla, mutta WooCommerce-tuotteiden UKK-päällikkö on erityisesti tätä tarkoitusta varten luotu laajennus.

Itse asiassa sinulla on oltava WooCommerce käynnissä sivustossasi, ennen kuin voit käyttää tätä laajennusta.

WooCommerce Product FAQ Manager mainostaa itseään “nollakokoonpanona, vain kytke ja käytä”, joten sinun ei pitäisi olla vaikeuksia saada asiat toimimaan. Voit luoda tuotteille rajattoman määrän usein kysyttyjä kysymyksiä (kuvien ja/tai videoiden vastauksissa), ja Global FAQ -toiminto on kätevä kysymyksissä ja vastauksissa, jotka koskevat kaikkia tuotteita, kuten hyvityskäytäntöjä, yhteystietoja tai toimitusongelmia. .

🔥 Empfohlen:  Osta 10 000 TikTok-seuraajaa halvalla (10 000): 5 parasta sivustoa vuonna 2023

Suoran UKK-haun avulla vierailija voi kirjoittaa avainsanan hakukenttään, ja avainsana näkyy sitten korostettuna kaikissa kysymyksissä ja vastauksissa. Muita ominaisuuksia ovat asetuspaneeli, ennalta määritetyt teemat ja teemanrakennus, responsiivinen asettelu, käännösvalmis ja paljon muuta.

Kaiken kaikkiaan, jos käytät WooCommercea, tämä on monipuolinen laajennus, joka on saatavana edulliseen 21 dollariin.

Hinta: 39 dollaria


Parhaan WordPressin UKK-laajennuksen valitseminen

Kun valitset WordPressin UKK-laajennuksen, mieti ensin, mihin sitä käytetään, mitä ominaisuuksia tarvitset ja tarvitaanko sitä ollenkaan.

UKK-osio sopii mainiosti myynti- ja tuotesivuille sekä blogeille, jotka sisältävät paljon kysymysaiheista materiaalia. Kun käytät UKK-laajennusta UKK-osion luomiseen viesteihisi ja sivuillesi, voit tiivistää sisältösi sulaviin osioihin.

Miksi haluaisit UKK-osion WordPress-verkkosivustollesi?

Jos myyt tuotteita, saat luultavasti jo paljon yleisiä sähköposteja, joissa kysytään samanlaisia ​​kysymyksiä – jos sinulla on rahat takaisin -takuu, mitä maksutapoja on saatavilla, onko tuotteessasi tämä/se ominaisuus jne. Jokaiselle henkilölle vastaaminen voi olla uuvuttavaa.

UKK-laajennus mahdollistaa sen, että voit lisätä UKK-osion tuotesivullesi ja vastata kaikkiin näihin kysymyksiin pudotusvalikon otsikoiden alla. Jos sinulla on useita tuotteita tai melko pitkä luettelo usein kysytyistä kysymyksistä, voit luoda UKK-sivun ja ohjata ihmiset sinne tuotesivuillasi.

Mitä ominaisuuksia tarvitset UKK-laajennuksestasi?

Jos haluat luoda yksinkertaisia ​​ja yksinkertaisia ​​usein kysyttyjä kysymyksiä, WordPressillä on oma UKK-widget, jonka voit lisätä viesteihin ja sivuihin ja/tai UKK-sivullesi.

Jos etsit muutakin kuin FAQ-laajennusta ja tarvitset erilaisia ​​sisältölohkoja viesteihisi/sivuillesi tai UKK-sivullesi, joissa on erinomaiset toiminnot ja enemmän mukautusvaihtoehtoja, mutta maksamatta penniäkään, harkitse Ultimate Blocks -sovelluksen lataamista. Se on kevyt, SEO-ystävällinen ja mobiiliresponsiivinen.

WP-responsiivinen UKK kategorialla on erinomainen vaihtoehto, jos tarvitset yksinkertaisen mutta suhteellisen toimivan UKK-osion.

Jos etsit ensiluokkaista FAQ-laajennusta, harkitse Ultimate FAQ -laajennusta tai Heroic FAQ:ta, sillä molemmissa on enemmän tyyli- ja mukautusvaihtoehtoja.

Minkä UKK-laajennuksen valitset WordPress-verkkosivustollesi?


Table of Contents