Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

7 passiivista (enimmäkseen) tuloideaa vuodelle 2023 (1000 dollaria kuukaudessa)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 7 passiivista (enimmäkseen) tuloideaa vuodelle 2020 (1000 dollaria kuukaudessa)

Ideoita passiivisista tuloista

Passiivinen tulo on monien unelma, mutta se näyttää aina ulottumattomissa. No, todellisen passiivisen tulon ansaitseminen voi olla muutamien onnekkaiden todellisuutta. Miljonäärit, jotka elävät jo vakiintuneiden omaisuuksiensa koroilla. Tämä on passiivista tuloa todellisimmassa muodossaan.

Lainata bankrate.com passiivinen tulo on tulonlähde, joka jatkuu myös työn valmistumisen jälkeen. Mikä unelma hei? Valitettavasti Internet on täynnä tyhjiä lupauksia passiivisista tuloista. Ainakin siinä mielessä monet ehdotukset vaativat huomattavaa työtä ennen kuin työn hedelmistä voidaan nauttia.

Tämä ei tarkoita, etteikö sitä voisi tehdä – kaukana siitä. Itse nautin todellisista passiivisista tuloista (vaikkakin pienistä summista) sijoituksista, sovelluksista ja markkinakaupasta. On vielä pitkä matka, ennen kuin voin todella alkaa nauttia passiivisen tulon “tulo”-osasta. Ellei sinulla ole huomattavaa varallisuutta tai kykyä omistaa paljon aikaa näihin pyrkimyksiin, passiiviset tulot jäävät pieneksi – ainakin aluksi.

Pelin tavoitteena on tutkia useita erilaisia ​​lähestymistapoja ja nähdä, mikä toimii sinulle ja mikä ei. Ajan myötä voit hyödyntää parhaiten toimivia strategioita ja toivottavasti hyötyä ponnisteluistasi. Lopulta joudut tilanteeseen, jossa useat tulovirrat maksavat sinulle vähäisellä vaivalla. Voit aloittaa oman passiivinen tulo Nouse nyt näiden 7 idean avulla, joilla pääset alkuun.

Hanki 5 dollaria ILMAISEKSI juuri nyt

Rekisteröidy Internetin parhaimpaan palkintoalustaan ​​ja ansaitse a 5 dollarin tervetuliaisbonus
Ansaitse enemmän cashbackilla kaikista ostoksistasi, katsomalla videoita, pelaamalla pelejä ja vastaamalla kyselyihin. Jotkut käyttäjät voivat tehdä ylimääräisen 200+ dollaria kuukaudessa!!

Halutaan tehdä an ylimääräinen 100 dollaria kuukaudessa? Voit sijoittaa sen hätärahastoosi tai vain lisätä sen rahantekoarsenaaliisi!… Mitä sinä sitten odotat? Kokeile näitä:

Kysely Junkie – Kaikki kyselyistä – puhdasta ja yksinkertaista. Se on yksi vakiintuneimmista ja luotettavimmista kyselysivustoista, ja siinä on useita erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja.

Swagbucks – Ansaitse ilmaisia ​​lahjakortteja ja rahaa vastineeksi ansaitsemistasi pisteistä. Voit myös saada palkintoja verkosta etsimisestä tai videoiden katsomisesta. Heillä on myös upeita cashback-tarjouksia!

InboxDollaria – Ansaitse rahaa päivittäisillä verkkotoiminnoillasi, mukaan lukien television katselu, kyselyihin osallistuminen ja ostokset. Rekisteröidy ilmaiseksi ja saat 5 dollarin tervetuliaisbonuksen.

Ei niin passiivinen

Ensimmäiset neljä ideaa ovat enemmän tuloja tuottavia – ainakin aluksi. Ne vaativat jonkin verran työtä, mutta ne voidaan toteuttaa helposti. Nämä ideat kasvattavat varojasi ja ne voidaan sitten ohjata paljon passiivisempiin vaihtoehtoihin. Ajan myötä voit keskittyä siihen, mikä toimii parhaiten.

Käyttäjän testaus

Tämä on yksi jännittävimmistä tällä hetkellä saatavilla olevista mahdollisuuksista ansaita rahaa verkossa. Lähtökohta on yksinkertainen – testaat verkkosivustoja ja sovelluksia ja annat palautetta kokemuksistasi. Yritykset pyrkivät jatkuvasti parantamaan palveluitaan ja maksavat tutkimusyrityksille laadukkaan käyttäjäpalautteen antamisesta.

🔥 Empfohlen:  8 parasta WordPress-varmuuskopiolaajennusta vuodelle 2023: Pidä tietosi turvassa

Lähes kaikki testaussivustot vaativat muutaman asian ennen kuin voit aloittaa:

  • Hyvä Internet-yhteys joko Safari-, Chrome- tai Firefox-selaimella
  • Älypuhelin, jossa on joko iOS tai Android
  • Webkamera ja mikrofoni
  • Kyky ja luottamus kommentoida itseään suoritettaessa tehtäviä verkossa

Olen käyttänyt kahta pääsivustoa ja voin henkilökohtaisesti taata molempien – Käyttäjätestaus ja Userlytics. Molemmilla on säännölliset testimahdollisuudet ja nopeat maksut. Voit odottaa ansaitsevasi keskimäärin 10 dollaria per testi, joka kestää noin 15-20 minuuttia. Voit kuitenkin hakea pidempiä testejä, joista maksetaan 60 dollaria tai jopa 90 dollaria. Tämä on yksi vähiten passiivisista tulovaihtoehdoista, mutta myös yksi eniten maksavista. Lisäksi siitä tulee melko helppoa ja hauskaa, kun sen oppii.

Myy kuvia

Ensinnäkin verkkosivustojen ja suunnittelijoiden kuvien tarve on suuri ja monipuolinen. Voit ottaa kuvia melkein mistä tahansa (mitä useimmat meistä tekevät joka tapauksessa aina) ja myydä niitä valokuvaussivustoille.

Shutterstock maksaa 25 senttiä latausta kohden ja porrastetut korotukset 33 senttiin, 36 senttiin ja 38 senttiin latausta kohti, kun saavutat 500 dollarin, 3 000 dollarin ja 10 000 dollarin elinikäisen tulon virstanpylväitä.

Lue 14 parasta sovellusta kuvien myymiseen ja rahan ansaitsemiseen

e-kirja

Oletko turhautunut fiktiokirjailija? Tai kenties oman alasi asiantuntija? Intohimosi tai tietosi jakaminen maailman kanssa voi tarjota sinulle uskomattoman tuottoisen passiivisen tulovirran.

Tosin tämä vie jonkin verran aikaa, vaivaa ja epäilemättä taitoa. Ne päivät, jolloin tarjousten julkaiseminen oli vaikeaa, ovat ohi. Vaikka julkaistujen teosten markkinat ovat viime vuosina tulleet ylikuormituiksi (1,68 miljoonaa vuonna 2018) ansaintapotentiaali on edelleen valtava. Mukaan Huoltaja keskimääräinen itse julkaissut kirjailija tienaa noin 1 000 dollaria vuodessa.

Itse julkaiseman e-kirjan kauneus on kuitenkin sen tuottamien passiivisten tulojen puhtaus. Kun kaikki kova työ ja vaiva on käytetty sen luomiseen, mitään muuta ei tarvita. Istu alas ja odota myyntiä. Kindle Direct Publishing on hyvä paikka aloittaa.

Vaihtorahat

Tämä on passiivinen siinä mielessä, että sinun ei tarvitse tehdä mitään, mitä et jo tee. Se on kuitenkin rahankäyttöä. Ehkä intuitiivisesti tämä passiivinen tulovirta vaatii lähtevän, ennen kuin näet hyödyt.

Cashback on yksinkertainen käsite – käytät kovalla työllä ansaitsemasi rahasi asioihin, joihin tavallisesti kuluttaisit – mutta käyttämäsi cashback-palvelun kautta. Cashback-sivusto saa palkkion yritykseltä, jolta olet ostanut – ja he välittävät pienen osan tästä provisiosta sinulle. Se on todellakin win-win, ja ajan myötä se voi kasvaa vakavasti. Voit laittaa tämän ylimääräisen rahan, jonka muuten olisit käyttänyt, takaisin passiivisten tulojen arsenaaliin.

🔥 Empfohlen:  12 parasta Heatmap-ohjelmistotyökalua, jotka on arvioitu vuodelle 2023

Cashbackin keskimääräinen määrä riippuu käyttämästäsi jälleenmyyjästä tai palvelusta – mutta voit odottaa mitä tahansa 1–10 % – joskus korkeampaa. Jos olet Isossa-Britanniassa, suosittelen henkilökohtaisesti Quidco ja Yhdysvaltojen asukkaille, et voi mennä pieleen Ibotta.

Lue 11 parasta Cashback-sovellusta säästääksesi rahaa

Erittäin passiivinen

Seuraavat kolme passiivisen tulon ideaa ovat todella siellä, missä taika tapahtuu. Silloin voit alkaa nauttia työsi hedelmistä – ja katsella, kun rahaa alkaa kertyä.

Suosittelen sijoittamaan hieman siemenrahaa näihin tulovirtoihin saadaksesi pallon pyörimään – ja sitten ajan mittaan lisäämään tuloja aiemmin ehdotetuista lähteistä. Näin annat itsellesi etumatkan ja pystyt kasvattamaan passiivisia tulojasi nopeammin ja saavuttamaan taloudellisen vapauden.

Passiivisen tulon unelma on hyvin mahdollinen, mutta se voidaan toteuttaa vain toimimalla – eikä ole parempaa aikaa kuin nyt.

Autosijoittaminen

Se voi tuntua pahimmalta mahdolliselta ajalta sijoittaa rahoitusmarkkinoiden nykytilanteeseen nähden. Koronavirus on tuhonnut FTSE100-, S&P500- ja muut indeksit ja portfoliot kaikkialla maailmassa.

Toisille on kuitenkin nyt mahdollisuus saada merkittäviä voittoja. Dippien ostaminen ja markkinoiden nostaminen voi hyvinkin olla strateginen näytelmä, jota kannattaa kehua. Ilman kokemusta ja riskinottohalua – omatoiminen sijoittaminen ei luultavasti ole monelle vaihtoehto.

Tässä on osansa Auto Investingillä tai Robo Advisorsilla. Auto Investment -alusta allokoi varoja puolestasi ja voi perustua ennalta määritettyihin riskiprofiileihin. Näin sinun ei tarvitse huolehtia liiallisesta tilivalvonnasta ja silti saavuttaa tuottoa pitkällä aikavälillä.

Muista, että avain menestykseen on antaa markkinoiden tehdä asiansa, ja se tarkoittaa aikaa. Markkinat myös liikkuvat syklisesti ja sinun on ajattava ylä- ja alamäet. Ylityöstä (vähintään 5 vuotta) pitäisi kuitenkin saada kunnollista tuottoa. S&P500 on tuottanut keskimäärin 10–11 % vuodessa vuosina 1926–2018. Rahafarmi on loistava Iso-Britannian vaihtoehto ja Parannus Yhdysvaltain asukkaille.

Lisäsuosituksena – Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaat saattavat haluta harkita edullisia seurantarahastoja Rahalaatikko – samalla kun hyödynnät verosäästöjä käyttämällä ISA-etuasi. Olen kirjoittanut siitä lisää täällä.

eToro

Äskettäisessä viestissäni keskustelin verkkokaupan maailmasta ja sosiaalisten kaupankäyntialustojen syntymisestä. Tämä on portti monimutkaiseen ja usein monimutkaiseen forex- ja CFD-kaupankäyntialaan. Sen avulla kokemattomat henkilöt pääsevät markkinoille samalla kun he aloittavat koulutusmatkansa.

eToro on tällaisten alustojen markkinajohtaja – ja tarjoaa CopyTrader-nimisen ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat seurata menestyneitä kauppiaita ja heidän menestystään.

Monet kauppiaat ovat ylittäneet S&P500:n johdonmukaisesti useiden vuosien ajan. On olemassa useita strategioita, joita sinun on käytettävä, jotta voit tehdä tietoisia kauppiasvalintoja. Jos olet ahkera valinnoissasi ja seuraat salkkuasi, ei ole mitään syytä, miksi et voisi nauttia ihanista, pankkeja lyödävistä tuotoista.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Nellie Acevedo ansaitsee yli 10 000 dollaria kuukaudessa kuntoilusta ja amp; Reseptiblogi äideille

Voit lukea eToro Ultimate Beginners -oppaani täältä.

eToro USA LLC; Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Vertaislainaus

Tämä passiivinen tulovirta on räjähtänyt talouselämään ja tarjoaa todella hienoja tuottoja. Se vaatii rahojen sitomista laina-ajalle – mutta se on mukava tapa monipuolistaa tulojasi.

P2P on yksinkertaisesti prosessi, jossa yksityishenkilöt lainaavat rahojaan muille yksityishenkilöille ja yrityksille lainausalustan kautta korkomaksua vastaan.

Saavutettavat tuottoprosentit vaihtelevat alustasta toiseen. Myös niihin liittyvät riskitekijät vaihtelevat näiden alustojen sisällä lainasta toiseen. Siksi sinun tulee aina tutkia jokaista lainaa ja lainanantajaa ennen sijoittamista.

Tunnetuin P2P-palvelu on luultavasti Lainausklubi. Heillä on 25 dollarin vähimmäissijoitus ja historiallinen keskimääräinen tuotto 4-7%.

Henkilökohtaisesti suosittelen PeerBerry ja olen käyttänyt niitä itsekin nyt pari vuotta. Ne tarjoavat takaisinostotakuun, mikä tarkoittaa, että lainanantaja ostaa lainat takaisin kokonaisuudessaan kertyneellä korolla, jos lainanottaja on yli 60 päivää myöhässä. Tämä on fantastinen ominaisuus mielenrauhaa varten tämäntyyppisissä passiivisissa tulosijoituksissa.

PeerBerryn keskimääräinen vuotuinen sijoitustuotto on tällä hetkellä 13 % – mikä on jälleen upeaa ja voi osoittautua erittäin tuottoisaksi pitkällä aikavälillä.

Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, olen jäänyt hieman alle tämän keskiarvon, mutta en paljoa. Nämä ovat mahtavia tuloksia – kuvittele, että voit saavuttaa lähes 10 % 120 000 dollarilla. Se on uskomaton 1000 dollarin/kk arvoinen passiivinen tulo.

Tee oma tutkimus ennen alustan valitsemista ja etsi takaisinostotakuu ja kunnollinen keskimääräinen vuosituotto. p2plendingsites on loistava arvostelusivusto ja hyvä paikka aloittaa.

Johtopäätös

No siinä se on, 7 enimmäkseen passiivisen tulon ideaa vuodelle 2020 ja sen jälkeen. Tärkeintä on, että haluat rakentaa varojasi käyttämällä ensin vähemmän passiivisia ideoita. Siirrä sitten nämä varat vähitellen passiivisempiin tulovirtoihin.

Jos mahdollista, lisää olemassa olevia varoja prosessin nopeuttamiseksi ja seuraa aina tarkasti yksittäisten sijoitusten tuloksia. Ajan myötä voit saavuttaa taloudellisen vapauden täysin passiivisella tulolähteellä. Kuinka paljon aikaa kaikki riippuu siitä, kuinka paljon rahaa aloitat ja kuinka paljon vaivaa panostat vähemmän passiivisiin ideoihin.

Tie passiiviseen tuloon on matka ja esteitä on voitettava. On selvää, että vuositasolla tämä luettelo ei ole mitenkään tyhjentävä, ja tulevaisuudessa on uusia ja jännittäviä mahdollisuuksia löytää ja tutkia.

Jätä kommentti, jos pidit tästä artikkelista hyödyllisenä ja aloita taloudelliset noususi passiivisilla tuloilla tänään.

Ideoita passiivisista tuloista

Table of Contents